Rinnastan toisinaan kosmetiikkakokemuksiani elämään tai muuhun osuvaan. Tänään teen vertaukseni miehiin, sillä jos minulta kysytään, täytyyhän niin miesten kuin kosmetiikankin olla luonteeltaan toimivia ja tuoksua hyvältä. Ulkokuorella on myös merkitystä sen verran, että tuotteeseen tai mieheen tulee enemmän kiinnitettyä huomiota, jos se/hän myös miellyttää silmää. Ja jos tuote sopii ihotyypilleni, ihastukseen on suuremmat mahdollisuudet. Vielä kun se sattuu jäämään käyttöön pidemmäksi aikaa, kaikki voi muuttua rakkaudeksi. Lopulta voidaan ehkäpä jo puhua täydellisestä saaliista. Ja tänään puhutaankin, mutta tällä kertaa pysytään kuitenkin kosmetiikassa.

Guerlain kuuluu minulla lähes varmoihin valloittajiin selektiivisen kosmetiikan apajilla. Viime syksynä ilmestynyt happea antava heleytysseerumi oli käytössäni niin menestys, että käytin joka pisaran loppuun asti ja uusi pullo odottaa kaapissa. Tuoksuna happiseerumissa oli tutut meteoriittihelmet, joilla alkaa olemaan jo kulttimaine. Tänäänkin esittelemäni paranneltu uutuus eräästä pohjustajasta osuu samoille sfääreille, sillä tuoksu on samaa lumoavaa maailmaa ja pullokin hyvin kaunista katseltavaa. Guerlain tarjoaa ylellisyyttä joka kulmasta.


Météorites Base on erinomainen apukeino ihon harmautta vastaan. Helmiäispohjustus antaa väsyneelle iholle valoa ja elinvoimaisuutta eli juuri niitä asioita, joilla harmaus häädetään kauas pois. En siltikään kutsuisi meteoriittipohjustusta pelkästään pelastustuotteeksi, sillä rakastan heleyttäviä pohjustustuotteita ja hehkeää ihoa, joten tavoittelen sitä joka aamu - oli takana sitten hyvät tai huonot yöunet. Ja tämä pohjustus toimii aina!


Météorites Base sisältää paljon helmiäistä ja monisävyisiä mikro-partikkeleita, jotka maksimoivat valon heijastumisen. Diskopalloksi ei kuitenkaan kukaan muutu, sillä tämä antaa juuri sellaisen hienostuneen heleyden iholle. Sitä ei näe kimalteena iholla, vaan ikäänkuin "heräämisenä". Hehkusekoitus on kullan, pinkin, sinisen ja vihreän vivahteita, joten tämä myös tasoittaa ja korjaa ihonsävyä. Joku saattaa arastella heleyttäviä pohjustajia siksi, ettei halua ihon näyttävän kiiltävältä. Tämän kanssa se on turha pelko, sillä koostumuksessa on mukana myös puutereita, jotka neutraloivat ylimääräisen talin tuomaa kiiltoa. Meikki pysyy aina pohjustuksen avulla kauniimpana pidempään. Tässä siis esimerkki minulle täydellisestä kosmetiikkasaaliista: heleyttä ja hehkua kauniissa pullossa laatubrändiltä! 

Guerlain Météorites Base 30ml saatavilla hintaan 74,40 euroa.

Millainen on teille täydellinen kosmetiikkasaalis? Voisiko se olla juuri tällainen?
*Tuote lehdistönäyte.

6 kommenttia:

 1. Mulle juuri tällä hetkellä perfect-pohjustaja, talvella mulla oli pahimpaan aikaan hieman liian kuiva iho tälle. Siksi Guerlainin pohjustajista L`Or on mun suosikki, koska se käy omalle iholle aina, mutta tällä saa sellaista uskomatonta heleyttä, mitä kaipaan näin kesällä, jolloin oma iho on onneksi normaali. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä on kyllä koostumukseltaan aika ohutta, joten ehkei ihan kaikista kuivimmalle iholle paras valinta. Normaali-sekaiholle testattuna kuitenkin aivan täydellinen ihon heleyttäjä! Laatusaalis, ei voi muuta sanoa ;) Jää kyllä omiin pohjustusvakkareihin.

   Poista
 2. Jos joku tuote näyttää herkulliselta,niin tämä näyttää. Varmasti kokeilemisen arvoinen tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! Tuo pullo on niin upea :) Ja sisältökään ei pettänyt.

   Poista
 3. Oi miten kaunis tää on <3 Olisi kyllä ihanaa päästä kokeilemaan itsekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti yksi parhaimmista heleyttävistä pohjustajista! <3

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!