Vihjaisin edellisessä postauksessa stressin vaikutuksista kehoon. Sen enempiä asiaan vielä uppoutumatta mainitsen, että olen joutunut aika lailla miettimään syömiseni uusiksi, jotta vointini olisi parempi ja elämä helpompaa. Ruokavaliomuutokset koskevat toki myös herkuttelua, jonka olen yrittänyt jättää vähän niukemmalle. Olen aina ollut herkkusuu ja oikeastaan enemmän sokerihiiri kuin suolaisten herkkujen ystävä. Kyllä sipsitkin ovat maistuneet, mutta irtokarkit ja kakkupalat sitäkin enemmän. Kauhulla muistelen sitä aikaa, kun irtokarkkeja piti saada joka päivä. Karkeista vieroittauduin jo vuosi sitten, enkä nykyään juurikaan edes kaipaa karkkia. Tänä päivänä syön ennemmin suklaata tai jäätelöä, kun herkkuhimo iskee. Tai sitten ostan pähkinöitä!
Sain ensimmäinen pussilliseni Nutisalin uusia kuivapaahdettuja cashew-pähkinöitä Indiedaysin Bloggers' Inspiration Day'sta. Tokaisin jo heti maistatushetkellä, että nämä ovat ehkä parhaimpia pähkinöitä, mitä olen ikinä maistanut. Perinteiset maustamattomat cashew-pähkinätkin ovat hyviä, mutta jos kaipaa jotain extramaustetta, näissä on maku kohdallaan! Erinomainen maku johtunee siitä, että Nutisalin pähkinät on paahdettu ilman öljyä, mikä tekee pähkinöistä rouskuvan rapeita. Mausteitakin on siroteltu juuri sopivasti. Uutuusmakuja on kaksi: Pepper & Salt sekä Sourcream & Onion. Kuten kuvasta näkyy, oma suosikkini on jälkimmäinen makuvaihtoehto. Hintaa Nutisalin kuivapaahdetuilla uutuuspähkinöillä oli ainakin Citymarketissa 3,80 euroa. 

Nutisalin koko pähkinävalikoiman ja tuotteiden ravintoarvot löydät täältä.

Oletteko te enemmän suolaisen vai makean ystäviä? Onko kokemuksia Nutisalin pähkinöistä? 


*Ensimmäinen pähkinäpussi saatu blogin kautta.

4 kommenttia:

 1. Mä rakastaisin pähkinöitä, mutta mun iho taas ei :( Oon joutunut ihon takia vähentämään maitotuotteita, joten olen joutunut sanomaan jäätelölle byebye. Jäde, sipsit ja tietyt irtokarkit ovat heikkouteni. Nyt tosin siis yritän vähentää herkuttelua, se on ollut yllättävän helppoa mutta esim. tänään tulin syöneeksi pari palaa miehen leipomaa mustikkapiirakkaa ja eilen sorroun töissä täytekakkuun :D Ehkä ens viikolla tiukempi linja sitten taas, toisaalta 80/20 periaate on hyvä. Eli 20 % herkkuja ja 80 % "terveellistä" ruokaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, välillä sitä sortuu enemmän, välillä vähemmän ;) Niinhän sitä sanotaan, ettei elämää kannata ottaa liian vakavasti! Ainakin stressitasot laskee, kun välillä sallii itselleen herkkuja. Tai sitten sitä stressaa siitä, että sortuu mielestään liian usein :D Mä en kuitenkaan voisi koskaan kuvitella luopuvani herkuista aivan kokonaan. Makuelämykset on mulle yhtä tärkeitä kuin kosmetiikka!

   Poista
 2. Näitä menee meillä paljon, mies on hulluna pähkinöihin ja mi popsin näitä sitten siinä samalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että teilläkin tykätään näistä! Nämä on kyllä niiiiin hyviä. Aivan kuin Sourcream & Onion -sipsejä söisi, mutta pikkuisen terveellisempiä ;)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!