Ruusua kuvaillaan usein onnellisuuden kukaksi. Jostain syystä ruusun tuoksu kosmetiikassa ei ole kuitenkaan koskaan herättänyt minussa onnellisuuden tunteita. Ruusukimppu on eri asia: kukkasista tykkään ja niitä nuuhkin mielelläni. Joskus olen ehkä mielessäni ajatellutkin, että kunpa jokin kosmetiikkabrändi osaisi purkittaa vaikkapa vartalovoiteeseen juuri sen samanlaisen tuoksun, miltä aidot ruusutkin tuoksuvat. Tähän saakka en ole löytänyt yhtäkään sellaista tuotetta, mutta nyt The Body Shop osuu todella lähelle. 

The Body Shopin valikoimaan alkuvuodesta ilmestynyt British Rose -linja herätti minussa alkuun samanlaisen reaktion kuin kaikki muutkin ruusulta tuoksuvat vartalonhoitotuotteet: not for me. En halua tuoksulta ruusulta suihkun jälkeen, enkä halua suihkauttaa ruusun tuoksua ylleni parfyymin muodossa. Vaan odottakaapas - haluanpa sittenkin. Jos kaikki ruusuiset vartalovoiteet tuoksuisivat siltä, miltä The Body Shopin 24h vartalovoi, kyllä kuulkaas olisin minäkin kahminut ruusun tuoksuisia purkkeja ja sivellyt niitä iholleni paljon innokkaammin jo aiemmin. Kuvissa näette vielä lähes täysinäisen vartalovoin, mutta oikeastaan tilanne on jo niinkin "paha", että kaavin viimeisiä voiteen rippeitä purkin pohjalta. British Rose Instant Glow Body Butter on ollut tämän kolmikon ylivoimainen suosikkini ja ehkä yksi mukavammista vartalovoidelöydöistä tälle vuodelle. Enkä voi uskoa, että juuri kirjoitin noin.


Vartalovoi on juuri täydellisen kosteuttava ja sulavan kermainen. Ei liian jähmeää, vaan sopivan notkeaa. Se myös imeytyy iholle yllättävän nopeasti. Tuotetta suositellaan normaalista kuivalle iholle. Vartalovoi lupaa pientä hehkua iholle, mutta sanoisin, että jos hakusessa on kunnon "glow", silloin kannattaa ennemmin tarttua pumppupullossa tarjoiltavaan Instant Glow Body Essenceen. Nimensä mukaisesti se antaa iholle hohtoa. Ylilyönteihin se ei kuitenkaan sorru, joten emulsiomainen, kevyt voide menee mukavasti arkikäytössäkin ja kosteutustehot riittävät ainakin kesäiholle. Varsinkin jo hieman ruskettuneella iholla hohde näyttää varmasti kauniilta. Itselläni on kuitenkin vielä pikkuisen matkaa kesän kauniiseen rusketukseen.  


British Rose -linja tuoksuu erityiseltä ja ihan syystä: Englannin maaseudulla kasvatetut ruusut on poimittu käsin, ilmakuivattu ja infusoitu raikkaalla vuoristovedellä. Tällä uuttamisprosessilla The Body Shop saa ympäristöpalkintoja voittaneella maatilallaan kaikkein poikkeuksellisinta laatua olevaa ruusuvettä tuotteisiinsa. Vartalovoiteiden lisäksi British Rose -sarjaan kuuluu myös geelimäinen vartalonkuorinta, joka sisältää aitoja ruusun terälehtiä! Tuotteiden tuoksu on todellakin niin ainutlaatuinen, että sitä on jopa vaikea kuvailla. Mutta jos yrittäisin kolmella sanalla, sanoisin: kauneimpia ruusuja kastepisaroilla.

The Body Shop British Rose -tuotteet: Exfoliating Gel Body Scrub 250ml 22,50€, Instant Glow Body Essence 250ml 22,50€ ja Instant Glow Body Butter 200ml 19,50€. British Rose-linja sisältää myös kevään trendimeikkejä.

Ihastutteko te helposti ruusun tuoksuun? Entä oletteko tuoksutelleet näitä?
*Tuotteet pr-näytteitä.

26 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiva, että säkin tykästyit! Musta tuntuu, että tuo vartalovoide jää mulla kyllä ihan vakkarikäyttöön. On se vaan niin ihana! <3

   Poista
 2. Mä todellakin voisin tuoksua ruusulle koko päivän. :D Mun mieskin käyttää tuote ruusukuorintaa. ;) Ruusu- ja Pinata Colada -vartavoiden koostumus on musta ihanaa, sellaista sopivan notkeaa. Koostumuksethan hieman vaihtelee noissa, mutta nuo saavat multa täyden kympin. Yhtä notkeaa oli myös joulun luumu, mutta muistaakseni viime kesän Virgin Mojiton vartalovoi oli jähmeämpää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas en! :D Musta on aina tuntunut, etten olisi MÄ, jos tuoksuisin ruusuiselle. Mutta näiden kanssa kyllä tunnen oloni ihan kotoisaksi. Näissä on niin aito ruusun tuoksu ja vuoristovesi tuo ihanaa raikkautta tuoksuun. Kyllä näiden tuoksu eroaa ihan täysin muista ruusutuotteista, joita olen joskus tuoksutellut ja joilta EN HALUA tuoksua ;)

   Poista
 3. Mä en itse voi käyttää TBS:n tuotteita, kun niissä on liikaa tuoksua mun nenälle, mutta liikkeessä on silti ihana käydä näitä tuoksuttelemassa ♡ Nää kuvat on muuten todella kauniita ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, onpa harmi. Ehkä TBS:lle ilmestyy jossain vaiheessa tuotteita, jotka on vähän tuoksuttomampia? Eikö TBS:llä muuten vielä ole mitään tuoksutonta linjaa? Nyt en itse muista. Toisaalta, TBS:n parhaita puolia on aina ollut juurikin tuoksut. Ja nimenomaan niiden aitous ja erilaisuus. Ainakin näissä ruusutuotteissa tuoksu on niin aito, että itsekin ihan hätkähdyin. En olisi koskaan kuvitellut kehuvani ruusutuotteita blogissani tai ylipäätään missään! :D

   Ja kiitos paljon, Sara! Tosi kiva, että tykkäät kuvista! <3

   Poista
 4. En yleensä innostu ruusuntuoksusta, varsinkaan hajuvesissä. Ihonhoitotuotteet menettelevät vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hajuvesissä on mullekin aika turha tuputtaa ruusuisia tuoksuja! 99% todennäköisyydellä ei kolahda :D Mutta siihen yhteen prosenttiin sisältyy mahdollisuus ;)

   Poista
 5. Mulle TBS on vieraampi, mutta ruusuista tykkään kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos ruusu on mieleinen tuoksu, kannattaa ehdottomasti käydä tuoksuttelemassa näitä! Olen melkein varma, että tykästyt :) Näissä tuoksu on niin aito.

   Poista
 6. Nää tuoksui mustakin ihanalta, vaikka en ole ruusufani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihme ja kumma, että kolahti! Salaisuus taitaa olla tuoksun aitous ;) Ja ehkä se vuoristovesikin tuo oman lisänsä. Ilman sitä tuoksu olisi voinut olla ehkä vähän liian ruusuinen ja vähän jopa tunkkainen. Nyt se on samalla raikas :)

   Poista
 7. Rakastan ruusuntuoksua, niin puskissa kuin kosmetiikassakin. Näitä en ole vielä ehtinyt nuuhkutella, mutta veikkaanpa tykkääväni. :)

  Ihanat kuvat, jälleen kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten olen varma, että tykkäät näistä! Nämä tuoksuu melkein samalta kuin aitoa ruusukimppua haistelisi! :)

   PS. Kiitos Fanni! :)

   Poista
 8. Tykkään tästä sarjasta tosi paljon, kuin myös ruususta tuoksuna. Täytyykin vielä varmaan käydä vartalovoita isompikin purkki itselleni. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Mun täytyy myös käydä täydennysostoksilla hakemassa lisää tuota vartalovoidetta :) Yllättävän nopeasti se on huvennut, kun melkein joka ilta tarttunut samaan purkkiin :D

   Poista
 9. Tunkkainen ruusu, ei kiitos mutta muut ruusut kyllä kiitos! Ja tässä tuoksu on tyrmäävän ihana <3 Vähän harmittaa, kun unohdin kantisalen ja sen, että mun olisi pitänyt käydä ostamassa toi vartalovoide :D

  Ja niin kauniit kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tunkkaiset tuoksut on kyllä mullekin vahva ei. Monet ruusutuotteet tuoksuukin musta aika tunkkaisilta, mutta nämä ei onneksi :) Kyllä TBS:lle varmasti vielä tulee kantistarjouksia, don't worry!

   Kiitos paljon! Kiva, että tykkäät :)

   Poista
 10. Ruusu ei ole suosikkini, mutta tuossa sarjassa on niin täydellisen aito ruusu, että ihastuin minäkin ihan täysillä eli ruusukin voi olla aivan mielettömän ihana. Purkit ovat kovin kauniita ja kuorinta näyttää marmeladilta ja tuo ihana hohtoa tuova voidekin, aah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aidon tuoksun tavoittelussa on kyllä todella onnistuttu, kun kerran moni ruusun tuoksusta pitämätönkin on näistä innostunut! Ihan niinkuin sinä, minä ja moni muu :)

   Poista
 11. Ruusu ei ole munkaan suosikkituoksu kosmetiikassa, mutta ihastuin tämän sarjan hajuveteen. Se oli kovassa käytössä keväällä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näihin on kyllä tykästynyt tosi moni, vaikka ei normaalisti ruusun tuoksusta innostuisikaan :) Tekisi mieli käydä tuoksuttelemassa tuota sun mainitsemaa hajuvettäkin, mutta en siltikään vielä oikein usko, että käyttäisin pelkästään ruusulta tuoksuvaa hajuvettä. Siinä vaan täytyisi olla sitä jotain muutakin yhdistettynä. Dolce Rosa Excelsa oli kyllä aika positiivinen yllätys!

   Poista
 12. Ihanan näköinen ja houkutteleva tuote ja upeat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Maiju! Näitä kannattaa kyllä käydä tuoksuttelemassa :)

   Poista
 13. Tämä käänsi kelkan ja mun on ihan pakko mennä nuuhkimaan näitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nämä käänsivät myös mun kelkan! :D Käypä nuuhkimassa!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!