Sinä päivänä, kun listaan TOP5 suosikkisarjani luonnonkosmetiikan osalta, Dr. Hauschkalla on varma paikka viisikon joukossa. Hieman ehkä ironista, sillä Hauschka on yksi niistä sarjoista, joita kohtaan minulla oli aikoinaan suurimmat ennakkoluulot. Epäilin toki ylipäätänsäkin luonnonkosmetiikan tehoa, mutta Hauschkan kohdalla mietitytti myös tuoksumaailma, joka on aika yrttinen. Sen vuoksi jätinkin aikoinaan Hauschkat hyllyyn. Sittemmin kuitenkin annettuani sarjalle mahdollisuuden, ennakkoluuloni heittivät kuperkeikkaa ja tuotteiden teho meni yrttisyyden edelle. Enää en voisi kuvitella elämää ilman Hauschkaa, sillä minulla on sarjalta jo liian monia suosikkeja.

Ihonhoidon puolelta pidän erityisesti sarjan Puhdistusvoiteesta, Savinaamiosta, Kosteusvoiteesta ja Vartaloöljyistä. Hauschkan tehokuurit ovat myös hurjan tehokkaita ja ehdottomasti kokeilemisen arvoisia. Olen siis löytänyt kasan ihonhoitosuosikkeja, mutta onpa värikosmetiikan puoleltakin jo tullut pari aarretta vastaan: Hauschkan aurinkopuuteri on ollut ehkä sarjan paras tuote, joka on peitonnut minulla jopa monet selektiiviset aurinkopuuterit. Sen lisäksi Hauschkalla on valikoimassaan aivan täydellinen luomiväripaletti, jossa kolahtaa kaikki: sävyt, tuoksu ja pigmentti. Meikki-ilot eivät kuitenkaan lopu tähän, sillä Dr. Hauschkan tämän kevään superyllätys on ollut Comeback look -kokoelma, joka sisältää suosituimpia kausimeikkituotteita vuosien varrelta.


Dr. Hauschka Poskipuna Duo, hinta 24€

Kuten blogissa on näkynyt, rakastan poskipunia. Sitä ilman ei synny minun meikkiäni. Ei siis varmaankaan yllätä, että tämä kaunokainen vuodelta 2009 kuuluu Comeback look -kokoelman suosikkeihini. Paletin ruusuiset sävyt kuvastavat sitä ideaalista poskipunan sävyä, joka sopii kenelle vain - myös poskipunaa arasteleville tai siihen vasta totutteleville. Sävyjä voi käyttää yhdessä tai erikseen. Tällä duolla onnistuu varmasti!


Dr. Hauschka Balancing Teint Powder, hinta 36€

Tämä kolmisävyinen puuteri tasoittaa ihon pieniä virheitä ja sävyeroja. Dr. Hauschkan kansainvälinen meikkitaiteilija, Karim Sattar, neuvookin käyttämään trion kaikkia sävyjä yhdessä sekoitettuna tasaisemman ihonsävyn luomiseksi. Ja vinkkihän toimii! Tällä saa ihon pinnan kauniin tasaiseksi ilman pakkeloitua olemusta. Puuterin sävyjä voi hyödyntää myös erikseen korostamiseen ja varjostamiseen. Alunperin tämä puuteri ilmestyi vuonna 2011, ja suuren suosion saavuttaneena se tuotiin nyt hetkellisesti takaisin. Olen siitä iloinen, sillä vuonna 2011 kiersin luonnonkosmetiikan kaukaa, mutta nyt tästä on tulossa yksi uusi Hauschka-lisä luonnonkosmetiikan eliittijengiini. Joudun varmasti ostamaan toisen tällaisen varastoon tulevaa ajatellen, sillä olen tähän jo nyt niin koukussa!


Dr. Hauschka Eyeshadow Trio, hinta 31€

Hauschkan luomivärit ovat todella laadukkaita ja silkkisiä. Tähän trioon on haluttu yhdistää kolme erilaista tekstuuria: helmeilevää, silkkistä ja mattaa. Hienostuneesti kimaltelevalla nudella saa paitsi hyvän pohjan luomivärille, mutta samalla se avaa katsetta, mikä on vaaleiden luomivärisävyjen valtti. Silkkinen helmiäisroosa antaa raikkautta kesämeikkiin, mutta jotta ilmeeseen saataisiin myös syvyyttä, mattainen suklaasävy on kolmantena täydentämässä kokonaisuutta. Luonnonkosmetiikassa on se ihanuus, että nämä sävyt myös hoitavat herkkää silmänympärysihoa erilaisilla kasviuutteillaan, kuten masmalolla, taikapähkinällä ja mustalla teellä. Tällä loihtii helposti raikkaan ja arkisemman meikin tai intensiivisemmän, mutta silti kesäisen juhlameikin. 


Kajal Eyeliner 08 taupe, hinta 16€ 

Käytän nykyään enää todella harvoin mustaa rajausta, sillä suosin enemmän värikkäämpiä ja pehmeämpiä rajauksia. Minusta ne tuovat kivasti särmää katseeseen ja silmien väriä paremmin esille. Dr. Hauschkan Kajal Eyelinerin sävy 08 taupe sopii kaikenvärisille silmille, sillä ruskeaan taittava tummanharmaa sävy on kauniin maanläheinen. Rajaus liukuu luomelle kuin unelma - ja myös pysyy! Rajausta saa vielä helposti pehmennettyä kynän smudge-applikaattoripäällä. Rajauskynän sisältämät marula- ja canolaöljyt hellivät herkkää silmänympärysihoa. Erinomainen luonnonkosmetiikan rajauskynä, suosittelen!


Huulipuna Novum 08 maple glow, hinta 19€

Comeback look -kokoelman huulipuna pitää huulet pehmeänä ja antaa marjaisan sävyn huulille. Tässä huulipunassa hoitavuus on arganöljyn, mehiläisvahan, mineraalipigmenttien ja rohtokasviuutteiden ansiota. Ohuen mallinen huulipuna on helppo levittää ja tuntuu huulilla miellyttävältä. Koska huulipuna korostaa huulten omaa sävyä, omilla huulillani sävy on hieman violettiin vivahtava. Tuoksu on yrttimäinen, mutta ei korostu liikaa.

Dr. Hauschka-jälleenmyyjät löydät täältä. Laajan valikoiman Dr. Hauschkaa löytää myös Hyvinvoinnin tavaratalosta.

Mikä tuotteista sai teidät eniten kiinnostumaan? Onko teillä kokemuksia Hauschkan värikosmetiikasta?










*Tuotteet pr-näytteitä. Sis. mainoslinkin.

16 kommenttia:

  1. Luomiväripaletti on ihana, siinä on just sopivan hempeät sävyt. Poskipunasta olisi ehkä halunnut sellaisen, että toinen puoli olisi korallia ja toinen pinkkiä, tykkään itse enemmän korallin sävyistä poskareissa, vaikka käytän roosan ja pinkin sävyjäkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin käytän keväisin ja kesäisin poskilla ja huulilla enemmän persikan ja korallin sävyjä, syksyllä ja talvella sitten taas enemmän kylmiä sävyjä. Mutta tuo poskipuna on kyllä ollut mulla nytkin tosi aktiivisessa käytössä! <3 Se on ihana. Koko tämä kokoelma kolahti niin, että huh!

      Poista
  2. Poskipuna on ihan lemppareita ja tuo luomiväripaletti on mieletön! Kivaa päivää Mia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Poskipunasta tykkään itsekin älyttömästi, mutta tuo Balancing Teint Powder on kyllä ihan ykkösten ykkönen! Pakko ostaa toinen varastoon :)

      Poista
  3. Puuteria olisi hauska kokeilla monikäyttöisyydenkin takia. Merkin meikit eivät ole tuttuja, mutta ihonhoitotuotteet ovat ihania :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo puuteritrio on aivan huippu! Suosittelen! Voisin kehua sitä maasta taivaisiin. Se on saanut mut nyt hylkäämään irtopuuterin aivan kokonaan, koska kiinnitän nykyään tuolla meikin. Iho näyttää niin tasaiselta ja hyvältä :)

      Poista
  4. En yleensä innostu poskipunista, mutta onhan tuo ihan mahdottoman nätti! :)

    VastaaPoista
  5. Kauniita kuvia:) Poskipuna on todella kaunis ja itselläni on myös tuo luomivärisetti ja se on tosi söpö, jos näin voisi kuvailla, koska siinä on niin hempukat sävyt:) Paljon on ollut minulla käytössä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon, M! :) Tuo luomiväripaletti on kyllä hempeyden hempeys ;)

      Poista
  6. Tuo poskipuna ja kolmisävyinen puuteri kiinnostavat. Hauschkan värikosmetiikka on jäänyt minun kokeilussa erittäin vähäiseksi.

    Tosi kauniit pakkaukset ja aivan ihanat kuvat näistä tuottesta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Mulan! Tosi kiva kuulla, että tykkäät kuvistani ja tuotteetkin saivat innostuneeksi :)

      Poista
  7. Multa löytyy muuten tuo alkuperäinen luomiväri, se on kyllä ihana :D Rakastan sitä ruusukultaista rasiaa ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ooo, alkuperäinen on aina keräilyharvinaisuus! :) Mullakin on Hauschkan yksi luomiväripaletti ruusukultaisena ja se on kyllä kaunis! Tykkään paljon enemmän siitä kuin mustasta rasiasta :)

      Poista
  8. Aivan ihanalta näyttää! Etenkin tuo poskipuna huutaa mun nimeä <3. Oliskohan aika tutustua tähän brändiin jo vähän paremmin ja hankkia joku kokeiluun :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo poskipuna huutaa munkin nimeä melkein päivittäin ;) Jos luonnonkosmetiikka yhtään kiinnostaa ja innostaa, Hauschkaan ei kyllä kannata jättää tutustumatta! :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!