Hiustuotteita näkyy blogissani harvakseltaan, vaikka panostan hiustenhoitoon yhtä ahkerasti kuin ihonhoitoonkin. Testaan jatkuvasti erilaisia tuotteita löytääkseni uusia luottopurkkeja vanhojen vahvistusten joukkoon ja haluaisin esitellä hiustenhoitotuotteita enemmän, mutta ongelmani on se, että törmään valitettavan usein hiustuotesaralla pettymyksiin kuin iloisiin yllätyksiin. Siitä kertoo myös se, että viimeisen vuoden aikana olen löytänyt "vain" kaksi uutta sarjaa, joita käyttäessäni olen saanut olla tyytyväinen hiuksiini: Kérastase ja KEVIN.MURPHY. Käytän kyllä eri sarjoilta yksittäin monia tuotteita, kuten esimerkiksi hiuslakkoja ja öljyjä, mutta vaikeinta on löytää hiuksilleni täydellisesti sopivia shampoita ja hoitoaineita. Nyt saan kuitenkin taas pitkästä aikaa iloita hyvistä hiustenpesutuotteista, sillä tie tyytyväisiin hiuksiin käy nykyään myös Evon kautta.

Australialainen Evo tuli viime syksynä saataville Suomeen. Kuten jokainen kampaamobrändi, myös Evo haluaa erottua muista kilpailijoistaan. Se ei tee sitä pelkästään laadukkailla ja ylellisillä tuotteilla, vaan myös persoonallisilla ja minimalistisilla pulloilla, joista jokaisella on hauska nimi ja humoristinen kuvaus. Tällaiset tuotteet ovat todellakin kaivattua piristystä hiustuoterintamalle!


Persoonallisen otteen lisäksi Evo-tuotteet kunnioittavat luontoa ja kaikki pakkaukset ovat 100% kierrätettäviä. Brändi käyttää jopa kierrätettyä materiaalia markkinointimateriaalinaan aina, kun se suinkin on mahdollista. Eivätkä Evon erityisyydet jää tähän: tuotteissa ei käytetä mitään tarpeettomia, ylimarkkinoituja aineosia, kuvitteellista teknologiaa, myyttejä tai muita kikkoja, sillä Evo haluaa paljastaa vilpit ja pitää kauneusalan rehellisenä. Kun tuotteista karsitaan turhuudet, jäljelle jää vain tarpeelliset aineosat. Ja aina kun mahdollista, ne aineosat ovat myös luonnollisia. Tv-shopia lainatakseni "eikä tässä vielä kaikki": Evo-tuotteet ovat myös sulfaatittomia ja parabeenittomia, eivätkä sisällä dea, tea tai propyleeniglykolia. Tämän kaiken jälkeenhän tietysti toivoo, että tuotteet ovat yhtä loistavia kuin faktatkin?


Pörröisille, kuiville ja värjätyille hiuksille suunnatut The Therapist -linjan tuotteet antavat hiuksille etenkin kosteutta. Shampoo puhdistaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksia tehden niistä helpommin käsiteltävät. Sulfaatiton koostumus ei vaahtoa kovin runsaasti, mutta minun mielestäni kuitenkin juuri sen verran, ettei osaisi arvata shampoon olevan sulfaaniton. Shampoo tuoksuu pullataikinamaiselta, hoitoaine enemmän mausteiselta - molemmat miellyttävällä tavalla. Hoitoaine on shampoon tapaan kosteuttava, korjaava ja silottava, mutta lisäksi molemmat tuotteet ehkäisevät värin haalistumista, silottavat pörröjä sekä palauttavat hiusten kiillon - ja jokainen lupaus myös toteutuu. Tuntuu, että olen iskenyt kultasuoneen, sillä kuten alkuun sanoin, harva tuote yltää samaan sävellajiin hiusteni kanssa. Evon terapia on kuitenkin tuottanut tulosta! Oma paksu ja pitkä tukkani voi tuntua välillä hankalalta, mutta oikeasti haluaisin olla päivittäin kiitollinen hiuksistani. Silloin olen, kun käytän oikeanlaisia hiustuotteita. 

Evo-sarjan tuotteet ovat saatavilla parturi-kampaamoista sekä IdHairin verkkokaupasta. The Therapist Calming Shampoon ja Conditionerin hinta 22 euroa (300ml). Tuotteista on saatavilla myös kätevät 50ml matkakoot, joilla voi aloittaa sarjaan tutustumisen.

Miten usein teette kullanarvoisia löytöjä hiusrintamalta? Onko teillä jo kokemuksia Evosta?

*Tuotteet lehdistönäytteitä.

12 kommenttia:

 1. EVO:n tuotteet houkuttelevat koko ajan enemmän. Nää shampoo ja hoitoaine voisivat olla munkin hiuksille sopivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä. Evo on ollut kyllä mulle tosi positiivinen yllätys. Jos muutkin tuotteet on tätä luokkaa, tästä tulee kyllä äkkiä yksi mun luottosarjoista :)

   Poista
 2. Minulla on ja se kiharatuote on mulle hyvä. Jotenkin nuo shampoo ja hoitoaine ei vain toimi mun hiuksille. Tyttäret tykkäs tästä kyllä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että Evon kiharatuote on toiminut! Ja niinhän se on, että kaikki ei voi sopia kaikille. Mulla tosiaan suurkulutuksessa kaikki pörröisyyttä ehkäisevät ja silottavat tuotteet, mutta esimerkiksi minun äidillä on taas aivan erilainen tukkalaatu ja kaipaa enemmän sitä tuuheutta ja kuohkeutta. Joten ei mekään samoista tuotteista hyödytä :)

   Poista
 3. Aika harvoin, olen aika iskostunut samoihin brändeihin, kevin.murphy, kerastase, moroccan oil, mutta tää evo oli itselle positiivinen yllätys, tykkäsin varsinkin tuoksumaailmasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, näyttää meillä ainakin samoja luottosarjoja olevan, vaikka tiedän, että hiuslaatu meillä on vähän erilainen. Sulla kun on luonnostaan niin ihanan sileä tukka! Tosin hoitoaineita varmaan käytetään aika urakalla molemmat :D

   Poista
 4. evon tuoksumaailma ja purkkien hauskuus ja laatu antavat kyllä mitalipaikan evolle. Rakastan. Ajattele olin laittanut evon hiuslakkaa, en mitään tuoksua, niin menin auton katsastukseen ja siellä kysyttiin, mille hyvälle oikein tuoksun, nooh evolle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin kyllä vakuutuin näistä toden teolla :) Saa nähdä, miten mun ja Evon suhde etenee :D Mulla vielä muutama tuote sarjalta odottelee testaustaan ja yksi niistä on tuo sun mainitsema hiuslakka, jonka taidankin korkata samantien, jos kerran noin hyvältä tuoksuu!

   Poista
 5. evo kyllä kiinnostaa, mä luulen että tää calm-sarja voisi olla munkin hiuksille hyvä :D Tosin nyt löysin Joicon tehohoitoaineen, jonka kosteutusteho on ihan mieletön-jopa jo ehkä liikaakin :D Mutta enpä ole millään saanut niin pehmeitä ja takuttomia hiuksia! Mutta juu, hiustenhoitotuotteiden suhteen olen tosi vaativa. Oikeasti hyvät ovat kyllä vähän kiven alla :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ohhoh, tuo sun mainitsema tehohoitoaine kuulostaa lupaavalta! Mä rakastan kaikkia hiusnaamioita ja muita tehotuotteita, joilla oikeasti saa unelmahiukset. Tuo Orofluidon naamio, josta mainitsin postauksen alussa, on muuten just sellainen <3 Tätä parivaljakkoa suosittelen myös ehdottomasti!

   Poista
 6. Moikka Mia, sulle löytyisi haaste meidän blogin puolelta :) :http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2016/05/arjenunelmaprojekti-osallistu-sinakin.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mulan! Kävinkin jo kurkkaamassa :) Hyvä idea ja hyvä aihe!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!