Erinomaisen silmänympärysvoiteen löytäminen miljoonien ehdokkaiden joukosta on varmasti yksi haastavimmista kosmetiikkaprojekteista, joka tuntuu jatkuvan iäisyyden. Haasteet johtuvat siitä, että silmänympärysvoiteelta vaaditaan usein eniten. Sen täytyisi laskea turvotusta supervoimillaan ja mieluiten häätää ylimääräiset pussit silmien alta kokonaan. Silmäpussien kadottaminen ei kuitenkaan riitä, sillä moni kärsii silmienalusilla myös tummuudesta, jonka olen itsellänikin huomannut muodostuvan suurimmaksi ongelmaksi lyhyiksi jääneiden yöunien jälkeen. Mutta vaikka tummuuden ja turvotuksen poistamisessa on jo tarpeeksi haastetta, ei silmänympärysvoide-parka selviä pelkästään kahdella tehtävällä. Vaaditaanhan siltä myös kosteutusta, jotta juonteet eivät pääsisi asuttamaan silmänalusia. Siispä mistä löytää silmänympärysvoide, joka tekee tämän kaiken ja mielellään heti?

Olen testannut lukuisia eri silmänympärysvoiteita. Monia hyviä on tullut vastaan, mutta erinomaisen leima on niin suuri saavutus, että siihen ei riitä, jos silmänympärysvoide suoriutuu erinomaisesti yhdestä tavoitteesta. Sen täytyisi suoriutua erinomaisesti melkein kaikesta, toisin sanoen olla miltei täydellinen. Tähän saakka olen luullut, että on mahdotonta löytää yksilö, joka yltää kaikkiin vaatimuksiin. Vihdoin voin kuitenkin iloita, sillä olen löytänyt sen parhaimman. Valintani vuoden 2015 vaikuttavimmaksi silmänympärysvoiteeksi on Phytomerin Pionnière XMF Reset Eye Fluid. 


Phytomer on ranskalainen hoitolasarja, joka on toiminut merellisen kosmetiikan uranuurtajana jo yli 40 vuoden ajan. Phytomerin vahvuus on meribioteknologian hallitseminen. Yritys pyrkii kehittämään "huomisen kosmetiikkaa", mikä tarkoittaa entistä tehokkaampia koostumuksia, jotka hemmottelevat kaikkia aisteja merellisellä maailmallaan. Uuden Pionnière -linjan ydin ovat ainutlaatuiset EPS-merelliset polysakkaridit: XMF, joka silottaa ryppyjä jo tunnissa ja VMR, joka parantaa tehokkaasti ihon koostumusta nopeuttamalla solujen uusiutumista. Phytomer kuvailee EPS-molekyylin muodostavan ihon pinnalle ohuen, täyttävän kalvon, joka vaikuttaa juonteisiin välittömästi ja säännöllisesti käytettynä vahvistaa ihonalaista kudosta tehden siitä napakamman ja kimmoisamman.

Phytomerin Pionnière XMF Reset Eye Fluidia kuvaillaan täydelliseksi silmänympärysvoiteeksi. Kerrankin sanat eivät ole tyhjiä mainospuheita, sillä kyseessä todellakin on täydellinen tapaus - ainakin näin kolmenkymppiä kirivän, monia kymmeniä silmänympärysvoiteita testanneen naisen näkökulmasta, joka haluaa "kaikki samassa paketissa". Pionnière XMF Reset Eye Fluid lupaa nuorekkaan ja raikkaan ilmeen silmänympärysiholle. Sen kerrotaan vaikuttavan ikääntymisen merkkeihin, turvotukseen, tummuuteen ja silmänympärysalueen kirkkauteen. Kaikkien vaatimusten kohdalle voi laittaa rastin, sillä lupaukset täytetään. Emulsiomainen koostumus kosteuttaa ihoa tarpeeksi eikä ole liian ohutta tai paksua. Silmänympärysalue kirkastuu heti valoa heijastavien pigmenttien ansiosta. Algolight Complex vaalentaa tummuutta, laskee turvotusta ja tasoittaa ihon sävyä merellisillä aktiiviaineilla. Pionnière XMF -linjan "kultainen aineosa" eli EPS XMF lupaa silottaa juonteita jo 15 minuutissa. Algoreset neutraloi saasteiden vaikutusta ja uudelleenkosteuttaa ihoa. 


Käytössäni on Phytomerin Pionnière XMF Reset Eye Fluidia jo toinen pullo, enkä voi kuvitellakaan päästäväni tätä erinomaisuutta enää käsistäni. Tämä on salainen aseeni. Tällä taistelen tummuutta ja turvotusta vastaan, enkä joudu harmittelemaan häviötä. Tummien silmänalusten ja turvotuksen luvataan vähentyvän näkyvästi jo parissa viikossa ja allekirjoitan väitteen. Voide lupaa myös silmäluomien kohottamista. Voisin ladella tälle kasapäin ylistyssanoja, mutta jos kahdella sanalla pitäisi kuvata, sanoisin, että "lähimpänä täydellisyyttä". Ehdottomasti vuoden 2015 paras silmänympärysvoidelöytö!

Phytomer Pionnière XMF Reset Eye Fluid on saatavilla 15ml pumppupullossa hintaan 98 euroa. Riittoisa koostumus kestää käytössä useamman kuukauden. Tuote on hajusteeton ja parabeeniton. Phytomerin tuotteita saa Sokokselta ja kosmetologeilta. Tuotteen voi myös tilata maahantuojan verkkokaupasta. Phytomer-jälleenmyyjät löydät täältä

Oletteko te löytäneet erinomaisen silmänympärysvoiteen? Entä onko Phytomer tuttu sarja?*Tuote lehdistönäyte.

11 kommenttia:

 1. Phytomeria olen saanut isäni vaimolta joskus lahjaksi ja tykännyt kovasti. Tämä silmänympärysvoide ei tosin ole tuttu, mutta kaikkine ominaisuuksineen kuulostaa lupaavalta.

  Kirpsakkaa iltaa Miuli <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että Phytomer on tykästyttänyt sielläkin :) Tämä silmäympärysvoide on kyllä aivan parasta Phytomeria! Suosittelen ehdottomasti testaamaan. Ihanaa iltaa, Tiia! <3

   Poista
 2. En ole kokeillut, mutta alkoi kiinnostamaan, kun niin hyväksi tätä kehuit:) Liekö enää tällä meitsi saisi kohotusefektiä, mutta ainakin kosteutusta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä kuule sano, voisihan olla, että tällä nimenomaan se kohotusefekti irtoaisi. Itse en tästä ainakaan enää päästä irti ;) Aivan supertapaus! Plussaa vielä sekin tässä, että voidehan ei ole valkoista, vaan enemmänkin vähän oranssia. Silmänaluset näyttää heti virkeämmiltä :)

   Poista
 3. Mun piti lukea tää moneen kertaan kun jumituin aina tuijottamaan noita kuvia :D mutta tuo toimii ainakin tosi kivana kuvausalustana. Ja sy-voidekin vaikutti varsin mielenkiintoiselta kun pääsin loppuun asti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käpytarjotin Stockmannilta, 6,90€ ;) Hyvä jos tällä viritelmällä kuvista tuli houkuttelevat! :D Täytyyhän sitä aina välillä saada jotain uutta kuviin.

   Poista
  2. Sitä toista alustaa odotellessa :D

   Poista
 4. Olen. Mä rakastan Bakelin, Supermoodin ja Absolutionin sy-voiteita, vaihtelen niitä tarpeen mukaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bakel testattu, mutta Supermood ja Absolution on vielä testaamatta :) Bakelin voide on huippuhyvä laskemaan turvotusta, mutta tämä menee kyllä mulla jopa Bakelin edelle. Mulle tummuus on suurempi ongelma, kun silmänalusilla kuultaa verisuonetkin läpi. Oon täysin myyty tälle. Harvan sy-voiteen ehdin enää kuluttaa loppuun saakka, mutta tämä meni ja toka kierros nyt jo meneillään.

   Poista
 5. Kuulostaa aivan täydelliseltä tuotteelta. <3 Itse en ole vielä löytänyt sitä parasta, mutta muutamia hyviä on tullut kokeiltua. Mm. Lumene ja Dermosil. Ovathan ne halvempia huomattavasti, mutta myös ihan ok kamaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edullisetkin silmänympärysvoiteet voivat olla hyviä, riippuen siitä mitä oma sy-alue kaipaa. Parikymppisille saattaa riittää pelkästään kosteuttava silmänympärysvoide. Pääasia, ettei silmänympärysalueen kosteutus ja huolenpito unohdu :) Se kun kärsii kaikesta eniten, jos se jätetään huomioitta.

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!