Tänään blogissa on esillä hieman sekalaisempaa sakkia. Jo pikasilmäyksellä huomaa, ettei tuotteita voi lokeroida samaan ryhmään, vaikka ne liittyvätkin jollain tapaa kauneudenhoitoon tai hyvinvointiin. Suurin yhteinen tekijä tuotteilla on kuitenkin se, että jokainen on onnistunut yllättämään minut hyvin positiivisesti viime viikkojen aikana. Tästä joukosta löytyy aivan ihastuttava kosteussuihke kasvoille, yksi parhaimmista kokeilemistani hammastahnoista, huipputehokas ravintolisä, korppukuivan ihon pelastustuote sekä loistava luonnonkosmetiikan peitekynä. Joko haluatte kuulla lisää?


FLOW Kosmetiikan Sheavoi on ollut korppukuivien jalkojeni ja käsieni pelastus. Voide on saanut vakipaikan yöpöydän laatikostani, josta kaivan sen esiin joka ilta voidellakseni kantapäät ja kädet. Aamuun mennessä Sheavoi on tehnyt tehtävänsä. Kaikille ihotyypeille soveltuva voide ei sisällä mitään lisättyjä aineosia ja sitä voi käyttää koko vartalolle. Se hoitaa ja suojaa ihoa monin vitamiinein ja mineraalein. Sheavoita voi käyttää myös vauvojen ihonhoitoon. Voide on täysin tuoksuton ja sopii myös vegaaneille. Omani olen ostanut ennen FLOW kosmetiikan pakkausuudistusta, joten se on hieman erinäköinen kuin esimerkiksi Biodellystä tilattavissa oleva purkki. Nykyään pakkauskoko on melkein tuplat eli 150ml! Tällä saa taatusti pehmeän ihon. Hintaa luomu karitevoilla on 15 euroa. 


Jane Iredalen Smell the Roses Hydration Spray kulkee mukana laukussani joka päivä. Innostuin kosteussuihkeista viime vuonna ja sen jälkeen en ole osannut olla ilman niitä. Nykyään käytän kosteussuihkeita ympäri vuoden ja vaihtelen niitä eri vuodenaikoihin. Talvisin tykkään etenkin kosteuttavista suihkeista, joilla saa nopeasti virkistettyä meikkiä pitkän päivän aikana. 

Pehmeästi ruusuilta tuoksuva Smell the Roses on uusin kosteussuihke Jane Iredalen valikoimassa. Kosteussuihkeen myyntivoitoista lahjoitetaan 100% Living Beyond Breast Cancer -organisaatiolle, joka tarjoaa tietoa, tukea ja turvaverkoston rintasyöpään sairastuneille. Piristävä suihke sisältää orgaanista Rose Damascena -kukkaisvettä, joka hoitaa, puhdistaa ja kiinteyttää ihoa. Suihke sopii kaikille ihotyypeille, etenkin kuivalle ja herkälle iholle. Se myös rauhoittaa tulehduksia ja vähentää ihon punaisuutta. Lisäksi ruusuntuoksun on todettu vähentävän myös stressiä. Tätä suihkimalla saa siis sekä paremman mielen että virkeämmän ihon! Smell the Roses Hydration Spray on saatavilla noin 38 euron hintaan. Jane Iredale -jälleenmyyjät voit tarkistaa täältä.


Yotuelin All-In-One -hammastahna on ollut ehkä yksi mullistavimmista kokeiluistani hammastahnojen saralla. "Mullistava" ei ole lainkaan liioittelua, sillä tahna on jo parissa viikossa onnistunut saamaan hampaat niin valkoisiksi, että olen voinut siirtää pitkään mielessäni olleen hampaidenvalkaisun myöhemmälle. En tupakoi enkä juo kahvia, joten lähtökohta ei tokikaan ollut huono, mutta huomaan silti hampaissani selkeän eron, mistä olen ollut hyvin ilahtunut.

Mintunmakuisen All-In-One SnowMint -hammastahnan valkaisevana aineena on 0,3% karmidiperoksidi, joka valkaisee hampaita kemiallisesti (avaten hammasluun alfa-2 sidoksia) ja saa tällä tavalla hampaat näyttämään valkoisemmilta. Karbamidiperoksidi poistaa hampaan ulkoiset värjäymät, mutta vaikuttaa myös hammasluun väriin. Se ei kuitenkaan vaikuta paikkamateriaaliin tai pinnoitteen väriin, sillä hammastahna valkaisee vain orgaanista hammasta. Koska Yotuel-hammastahnojen teho ei perustu hankaukseen, hammastahnaa voi käyttää jatkuvasti. Ja jos nämä meriitit eivät vielä riitä vakuuttamaan, mainittakoon vielä se, että Yotuel hammastahnat ovat ensimmäisiä valkaisevia hammastahnoja, jotka todistetusti vahvistavat hammaskiillettä. Kyllä näitä kelpaa käyttää! Yotuel-tuotteet ovat saatavissa apteekeista ja hammashoitoloista sekä Stockmannilta, Sokokselta ja Emotion -myymälöistä. Hintaa 75ml tuubilla on noin 14,90 euroa. Yotuel -tuotteista lisää tietoa löytää täältä


Vivania Skin Omega osoittautui yhdeksi tehokkaimmista kokeilemistani ravintolisistä. En arvannut kuurin vaikuttavan niin suuresti ihoni kuntoon, mitä se lopulta teki. Jos ei lasketa kuurin keskivaiheilla niitä paria päivää, jolloin nenänpieliin ja leukaan ilmestyi hieman pientä punaista röhelönäppylää, ihoni oli tämän kapselikuurin aikana loistavassa kunnossa: paljon heleämpi ja kosteutetumman oloinen - jopa ilman voiteita. Kapseleiden lupaaman ihon kosteustasapainon ylläpitämisen todella huomasi, sillä rasvaamisen tarve kuurin aikana vähentyi. Kuuri sai ihon kiinteämmän ja kimmoisamman näköiseksi. Vivania Skin Omegan patentoitu koostumus perustuu helokki-, piiankieli- ja pellavansiemenöljystä saatavien omega-3 ja omega-6-sarjan rasvahappojen ainutlaatuiseen suhteeseen. Kapseleissa on mukana myös iholle tärkeät A-, C-, E- ja B-vitamiinit. Kuuria suositellaan etenkin kuivalle, ärtyneelle, ikääntyvälle sekä herkälle iholle. Koin kapseleista olevan niin paljon hyötyä iholleni, että tulen varmasti uusimaan kuurin taas jossain vaiheessa!

Vivania Skin Omegan annostusohje on 3 kapselia päivässä. Kapselit ovat laktoosittomia, hiivattomia, makeuttamattomia ja gluteenittomia. Suositushinta on noin 19 euroa (56 kapselin pakkaus). Kapseleita on saatavana terveys- ja luontaistuotekaupoista sekä tavaratalojen luontatuoteosastolta. Hankintatukun muihin ravintolisiin voit tutustua heidän nettisivuillaan.


Viimeisempänä, mutta ei todellakaan vähäisimpänä, vuorossa Zuiin Concealer Pencil -peitekynä. Tämä on tuote, joka lojui pitkään pöydälläni. Ajattelin, etten tulisi saamaan kynästä mitään irti, mutta jälleen kerran jouduin pyörtämään ajatukseni ja toteamaan, että tämä onkin loistava peitekynä. Koostumus on todella jähmeä ja vahamainen, mutta toimii silmänalusillakin ihmeellisen hyvin, kun alla on hyvä silmänympärysvoide. Luonnonkosmetiikan peitekynänä huippuyksilö! Zuii suosittelee tätä myös silmämeikin pohjustajaksi, jona se toimii myös mainiosti. Itse olen kuitenkin ihastunut tähän enemmän perinteisenä peitekynänä. Se ei kasaudu silmänalusillakaan juonteisiin, vaan pysyy paikoillaan koko päivän. Peitekynän hoitavista ominaisuuksista kiitos kuuluu muun muassa auringonkukan siemenöljylle, avokadoöljylle, sheavoille ja karnaubapalmun vahalle. Kynää on saatavilla neljässä eri sävyssä ja sen hinta on 19,99 euroa. Concealer -kyniin voi tutustua Zuiin nettisivuilla.


Jos viisikosta pitäisi vielä erikseen valita kaksi suurinta yllättäjää, soisin diplomit Vivania Skin Omegalle sekä Yotuelin All-In-One -hammastahnalle. Zuii, Jane Iredale ja FLOW Kosmetiikka ovatkin jo muiden tuotteiden osalta vanhoja tuttuja, joihin luotan vastaisuudessakin. 

I Love Me -messut 16.10.-18.10.2015


Zuiin, Jane Iredalen ja Yotuelin löydät myös I Love Me -messuilta tulevana viikonloppuna perjantaista sunnuntaihin! Yotueliin pääsee tutustumaan Terveys-puolen osastolla 6h138, Zuiin herkut löytää Luonnollisesti -alueelta osastolta 7m49 ja Jane Iredalen laadukkaat mineraalimeikit ovat esillä Kauneus-puolen osastolla 6e121. Minut löytää Jane Iredalen osastolta perjantaina ja lauantaina kiertelen Kauneus-, Terveys- ja Luonnollisesti -osastoilla. Tulkaahan rohkeasti juttusille, jos törmätään!

Mikä tuote sai teidät eniten kiinnostumaan? Entä oletteko menossa messuilemaan?






*FLOW oma ostos, muut lehdistönäytteitä.

34 kommenttia:

  1. Flow on niin Flow. Mä niin rakastan. Rakastan myös suihkuteltavia kasvovesiä. Niitä mulla on monta eri valmistajan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. FLOW Kosmetiikalla on kyllä ihania tuotteita. Plussaa siitä, että sarja on luonnonkosmetiikkaa ja vielä kotimainenkin! Varsinkin FLOW'n vartalonkuorinnat on mun suosikkeja! Ne tuoksuu niin ihanalta ja jättää ihon superpehmeäksi :)

      Poista
  2. Itse olen tulossa sunnuntaina messuille heti aamusta ja pyörin siellä koko päivän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavia messuja, Marina! Mäkin mietin, että ehdinköhän lauantaina kahlata kaiken haluamani läpi, mutta en tiedä kantaisiko jalat enää sunnuntaina messuille, vaikka siinä ympäristössä voisikin viettää useamman päivän ;)

      Poista
  3. Toi Jane Iredalen ruususuihke on mun lemppari, rakastan! <3 Se on muutenkin taas ajankohtainen. :) Yotuelin tahna on tälläkin hetkellä käytössä. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana! Just täydellinen tähän aikaan vuodesta. Yotueliin oon myös tykästynyt. Valkaisee hampaita tosi tehokkaasti ja HANKAAMATTA, mikä on mulle tärkeää :)

      Poista
  4. Tuttuja tuotteita ja suihke Janelta minulla on se kosteuttava, Vivania kapseleita olen kokeillut ja vielä tuo hammastahnakin on käytössä, tosin mustakorkkinen on nyt menossa:) Hyviä tuotteita kaikki.
    Harmi, että menen vasta sunnuntaina messuilemaan, mut mehän nähdään sit muuten:) Mukavaa messuilua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Tuon Vivanian kanssa kävikin loppujen lopuksi tosi hyvin, vaikka pelkäsin, että ne röhelönäppylät leviää ja jää moneksi päiväksi! Mutta ei, ne katosi parissa päivässä ja oli ihan pienesti vaan nenänpielissä ja leuassa. Muuten iho näytti tosi hyvältä koko kuurin ajan. Pakko ostaa uusi paketti jossain vaiheessa! :)

      Ja kiitos, mukavaa messuilua sullekin! :) Saa nähdä kuinka poikki sitä on parin päivän jälkeen. Pelkkä ajatuskin jo uuvuttaa, kun tietää miten paljon kaikkea ihanaa on ympärillä ;D

      Poista
  5. Kosteussuihke kuulostaa mielenkiintoiselta, ehkäpä käyn messuilla Jane Iredalen pisteellä :). Flow vaikuttaa siltä mitä mun kuivat kantapäät just nyt kaipaa, tuntuu ettei mikään auta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo ruusu-kosteussuihke on kyllä täydellinen tähän aikaan vuodesta. Freesaa ja kosteuttaa kasvoja mukavasti! Jane Iredalella on muitakin kosteussuihkeita ja kaikissa on tosi ihana tuoksu. Mä olen osastolla perjantaina, joten jos tulet silloin, voidaan vaikka yhdessäkin tutkailla valikoimaa :)

      Ja tuo FLOW on kyllä parasta kuiville kantapäille! :)

      Poista
  6. Oi, tuo Janen kosteussuihke kuulostaa ihanalta! Voisin ostaa sellaisen ruusun tuoksusta tykkäävälle äidillekin :) Ja hihhii, messuilla nähdään, mä pääsen vain perjantaina paikalle mutta aion ottaa kaiken ilon siitä irti :)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä vain kuulosta, se myös on! ;) Mähän en erityisemmin ruusun tuoksusta edes tykkää, mutta tuossa suihkeessa on todella pehmeä ruusun tuoksu. Suihkauttelen sitä kasvoille päivän mittaan, jotta meikki pysyy freesimpänä, eikä tarvitse niin paljoa puuteroida :) Toivottavasti perjantaina tavataan Jane Iredalen osastolla! Mukavaa messuilua!

      Poista
  7. Toi Sheavoi kuulostaa hyvältä - pitäisi kyllä joskus testata :). En olekaan ennen törmännyt Flow-kosmetiikkaan :O.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. FLOW Kosmetiikka on ihana suomalainen luonnonkosmetiikkasarja :) Sarjalla on mm. ihan parhaat vartalonkuorinnat. Mä olen niitä blogissani hehkuttanut moneen otteeseen. FLOW'n mineraalimeikkipuuterikin on kokeilemisen arvoinen :) Ja se Suklaa-Sokeri kuorinta kasvoille, sen melkein unohdin! Jos haluat kurkata mun postauksen, löytyy täältä. Sekin on ihana. Harmi, ettei FLOW Kosmetiikka ole tänä vuonna I Love Me-messuilla. En ainakaan nähnyt heitä näytteilleasettajien listassa.

      Poista
  8. "Kosteussuihkeen myyntivoitoista lahjoitetaan 100% Living Beyond Breast Cancer -organisaatiolle." Todellako? Aivan mahtavaa, jos näin on. Olisin kuvitellut, että luku olisi enemmin 10%. Pirhana, tollainen olisi ihana ottaa kokeiluun. :)

    Mä menen messuilemaan, jos saan liput sinne. Tällä hetkellä tilanne näyttää surkealta, mutta en ole jaksanut stressata asiasta, ainakin säästyy rahaa, jos en sinne pääse. :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin, unohtu sanoa, että mäkin tykkään tosta Zuiin peitevoidekynästä! Hyvä silmämeikinpohjustaja ja peittää mukavasti mun tummat silmänaluset ja näppylät. :) Tosi miellyttävä koostumus.

      Poista
    2. Kyllä! Tieto on peräisin suoraan Jane Iredalen suomalaisilta nettisivuilta :) Tosin mä ajattelen tuon niin, että nimenomaan niistä myyntivoitoista lahjoitetaan se 100%. Eli ei koko summaa, vaan se, joka jäisi normaalisti "voittona" yritykselle. Mutta en tiedä miten asia oikeasti menee. Pitääpä kysäistä Jane Iredalen maahantuojalta :)

      Toivottavasti saat liput messuille! Mä en jättäisi I Love Me-messuja väliin mistään hinnasta, mutta oikeassa olet, että se on kyllä TODELLAKIN suurta rahansäästöä, jos sinne ei pääse! Mäkin myhäilen aina tyytyväisenä, jos pystyn jättämään esim. 3+1 -päivät tai Hullut Päivät välistä. Tiedän, että silloin olen säästänyt rahaa ;)

      Poista
    3. Ja hei, kiva kuulla, että Zuiin peitekynä toimii sullakin! Koostumus on niin jähmeä, etten olisi itse uskonut tykästyväni, mutta näinpäs vaan pääsi käymään ;) Silmänalusilla toimii tosi hyvin, kun alla on hyvä silmänympärysvoide. Silloin tuo kynä "luistaa paremmin". Laitan kynää meikkivoiteen alle, niinkuin Zuii suositteleekin. Muuten voisi olla aika valkoinen lopputulos :D

      Poista
    4. Joo, niin ymmärsinkin, että myyntivoitosta nimenomaan, mutta sekin on mun mielestä tosi hyvin vrt. "lahjoitamme jokaisesta ostetusta roosanauhatuotteesta 10 snt naisten rintasyöpätutkimuksiin".

      Ja mä sain lipun messuille!! :D (Hyvästi rahat.) Tässä 'jännittävä' kertomukseni, miten lippu lopulta päätyi haltuuni -ei meinaan ollut (mulle) ihan helppoo: http://yhdessakasvokkain.blogspot.fi/2015/10/hyva-fiilis-livbox-jahdista.html

      En mäkään uskaltaisi laittaa Zuiin kynää meikin päälle. Siitä tosiaan voisi tulla aika haamuinen näky. :D

      Poista
    5. Huh, onpa sulla ollut jahti! :D Onnea lipuista ja boxista! Olet ne kyllä ansainnut. Kosmetiikkataivas odottaa ;)

      Maahantuoja muuten vahvisti, että kosteussuihkeen myyntivoitoista lahjoitetaan 100% Living Beyond Breast Cancer -organisaatiolle, mutta tämä siis tapahtuu Jenkeissä, ei Suomessa :) Iredale on muutenkin mukana monessa hyväntekeväisyydessä, mm. eläinsuojelussa.

      Poista
    6. Kiitos! Mä taidan seota niille messuilla siitä runsaudesta. :D

      Toi Iradale ei ollut mulle aikaisemmin tuttu merkki, mutta kaikki tollaiset eettiset/ekologiset yms. brändit kiinnostaa. :)

      Poista
  9. Mielenkiintoisia poimintoja ja kaikki merkeiltä, joita en ole itse kokeillut koskaan! :) Tuo käsien (ja huulien) kuivuminen on ollut nyt melko voimakasta, täytynee itsekin vaihtaa rasvat tuhdimpiin :P ps. Voittoliput saapuivat tänään, kiitos vielä! :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva, että tästä postauksesta irtosi sulle uusia vinkkejä! :) Yotuel ja Vivania on mulle uusimmat tuttavuudet, mutta noiden kokeilujen perusteella olen ollut niin vakuuttunut, että oma käyttö ei varmasti jää näihin tuotekokeiluihin :) Zuiilta, Jane Iredalelta ja FLOW'lta olenkin jo käyttänyt monia tuotteita. Muita testailuja löytyy myös blogista, jos haluat lukea lisää vinkkejä :)

      PS. Hyvä, että voittoliput löysi perille! :) Ihanaa messuilua!

      Poista
  10. Onpa mielenkiintoisen oloisia tuotteita :) Tuo sheavoi olisi varmasti pelastus täälläkin, sillä kylmä ilma saa käteni ihan kuiviksi korpuiksi, vaikka yrittäisikin muistaa rasvata niitä jatkuvasti.. Tuon Yotuelin hammastahnan voisin oikeastaan kotiuttaakin, sillä olen jo pitkään ajatellut että voisi ostaa jonkin valkaisevan hammastahnan kokeiluun! Ainut vaan että mitenköhän aamukahvin juomiselleni nyt käy, eikös sitä ja muita hammasta kellastuttavia aineita tulisi välttää tahnan käytön ajan..? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo Sheavoi on kyllä huipputehokas kosteuttaja :) Tosin se on niin tymäkkää tavaraa, että päivisin ei ole toivoakaan käyttää (ainakaan käsille), koska imeytyminen vie oman aikansa. Mutta yöksi on ihan täydellinen. Aamulla korppuisuus on kadonnut! :D

      Mä olen ajatellut, että tuo kellastuttavien aineiden välttäminen koskisi lähinnä hampaiden valkaisussa käyntiä. Tai siis sen jälkeistä aikaa (muutama lähipäivä). En tiedä miten on näiden Yotuel-tahnojen kanssa. Tarkistan asian heiltä ja palaan sulle! :)

      Poista
    2. Kävinkin eilen apteekissa mutta muilla asioilla, enkä muistanut kysäistä noista valkaisevista hammastahnoista! :/ Eiköhän asia kuitenkin selviä :)

      Poista
    3. Kysäisin tätä asiaa viikonloppuna I Love Me-messuilla ja sain vastauksen, että kahvista ja teestä ei tarvitse luopua tahnan käytön ajaksi :) Yotuelin tahnat tosiaan ovat erilaisia perinteisiin valkaiseviin hammastahnoihin verrattuna. Ne ikäänkuin sulkevat hampaan pinnan, jotta kellastuttavat aineet eivät pääse valkaisun jälkeen värjäämään hammasta. Hienommin en osaa selittää, kun tosiaan messuilla tätä ohimennen vain kysäisin, mutta voin vielä pyytää Yotuelilta virallisemman vastauksen, jos haluat! :D

      Poista
  11. Tuo peitekynä kiinnostaa todella paljon! Sen voisin jopa hankkia itselleni! :)

    Mä oon kanssa testannut tuota Youtuelin hammastahnaa, mutta jotenkin se ei iskenyt ollenkaan. En saa sitä vauhtoutumaan kunnolla ja mulla se vihloo hampaita? :o Oliko sulla tuota vihlomista ollenkaan?

    Messuille olen tulossa sekä perjantaina, että lauantaina! Ehkäpä me törmätään siellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla Yotuelin tahna vaahtoutuu vähän :) En oikein itsekään tykkää käyttää hammastahnaa, joka ei vaahtoa ollenkaan. Niiden kanssa tuntuu, että tarvitsee lisätä tahnaa koko ajan :D Tää taisi alkuvaiheessa vähän vihlaista hampaita, mutta enää ei vihlo :)

      Toivottavasti törmätään messuilla! :) Ainakin perjantaina löydät mut Jane Iredalen osastolta. Lauantaina kuljeskelen siellä täällä, joten silloin voi olla "vähän" pienemmät mahdollisuudet törmätä :D

      Poista
  12. Monia omia suosikkeja, mutta Zuin meikkejä en ole ikinä käyttänyt, niihin olisi kivaa tutustua lisää. Kauniita kuvia Mia. Suloista tiistaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! :) Zuiilta löytyy ihania tuotteita. Poskipunat on omia suosikkejani. Niihin kannattaa ehdottomasti tutustua! Luomivärit on myös laadukkaita. Molemmista olen vinkannut blogissakin :) Huulipuniin ja -kiiltoihin en ole vielä ehtinyt tutustua, mutta niitä on niin paljon kehuttu, että messuilla poikkean heidän pisteellä varmasti.

      Poista
  13. Kiinnostaisi kokeilla tuota Flown sheavoita, kuulostaa ihanalle :) Vielä tuosta Yotuelista sen verran että se ei tosiaankaan vaahtoa koska se ei sisällä natriumlauryylisulfaattia eli SLS:ää. Pesevyyden kannalta tuolla vaahdolla ei ole mitään merkitystä ja moni saa aftoja suuhun juuri tuosta SLS:stä. Että siinäkin mielessä hyvä tahna ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja täydentävästä tiedosta! :) Juu, Yotueliltakin kerrottiin, että tämä tahna taitaa olla "vaahtoavimpia", muut eivät vaahtoa ollenkaan. Tämäkin vain ihan pikkuisen. Mutta ehkä juuri siksi tykkäänkin tästä, kun vaahtoaa edes vähän. Kiva, että sinäkin olet tykästynyt näihin tahnoihin! Mä olen jo ihan koukussa näihin. Hampaiden valkaistumisen ja kirkastumisen näkee tosi nopeasti.

      Ja suosittelen kyllä tuota FLOW'takin! :)

      Poista
  14. Oho, mä haluan tuota Yotuelin tahnaa :o Kuulostaa kyllä niin hyvältä. Mulla tyypillisesti ihan etuhampaat vaaleimmat ja heti siinä sivulla tummemmat. Olisi kiva tasoittaa sävyjä :)

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!