Tänään vietetään kiinteyttävää keskiviikkoa hyppäämällä parin mielenkiintoisen luonnonkosmetiikan uutuuden pariin. Kuten moni teistä tietää, aloitin jo viime vuoden puolella blogissani vartalon kiinteytysosion, jossa testaan erilaisia kiinteyttäviä vartalonhoitotuotteita ja tuon blogiestradille ne toimivimmat testituubit. En odota selluliittivoiteilta ihmeitä, koska en usko appelsiini-ihon karkoituksessa pelkkien voiteiden voimaan, mutta ilahdun tottakai, jos voide huijaa ihoa tasaisemman näköiseksi ja saa sen tuntumaan sileämmältä. Kaikki napakoittavuus on myös suurta plussaa. Selluliittivoiteet ovat siis enemmänkin hyvän mielen tuotteita, joilla saan palan mielenrauhaa.

Lavera on minulle erityinen sarja siksi, että se oli aikoinaan ensimmäinen luonnonkosmetiikkasarja, joka alkoi kääntämään ajatusmaailmaani luonnonkosmetiikan suhteen. Laveraa ennen olin nyrpistellyt nenääni kitkerille yrttituoksuille ajatellen, ettei luonnonkosmetiikka olisi koskaan minun juttuni ja tulisin aina viettämään aikani "normaalikosmetiikan" parissa. Laveran tuotteiden tuoksumaailma oli kuitenkin jotain muuta kuin perinteisiä yrttisekoituksia. Tuoksut hurmasivat minut makeudellaan ja hedelmäisyydellään, mutta myös koostumukset todistivat, että eihän se luonnonkosmetiikka mitään "kakkoslaatua" olekaan - päinvastoin! Luonnonkosmetiikka on puhdasta luksusta.


Aiemmin testaamani vartalon kiinteytystuotteet ovat suurimmaksi osaksi olleet hoitolasarjoista, markettikosmetiikkaa tai selektiiviseltä puolelta. Luonnonkosmetiikan parista olen testannut vasta kolme erilaista herkkua: Acorellen, Melvitan ja Frantsilan. Jokaisesta olen tykännyt kovasti, eivätkä ne muuten olisi blogiin tietään raivanneetkaan. Öljyihin hurahtaneena ykkösiksi ovat nousseet Acorellen ja Melvitan kiinteyttävät vartaloöljyt. Voin luvata, että jos vartaloöljyt nappaavat, nuo vievät mennessään!

Laveran kiinteyttävä kaksikko ei ole tuoksumaailmaltaan perinteistä Laveraa. Tuotteiden tuoksu muodostuu virkistävän vihreän teen, vihreiden kahvipapujen, raikkaan rypäleen ja rosmariinin jännittävistä yhteissävelistä. Yrttisyys ei onneksi puske liikaa esiin, vaikka koostumusta onkin rikastettu rosmariinilla. Lavera on minusta varsin haka luomaan valloittavia tuoksuyhdistelmiä, mikä on varmasti yksi syy siihen, että sarja erottuu luonnonkosmetiikan valtameressä.


Smoothing Body Scrub poistaa kuolleita ihosoluja ja siksi tasoittaa ihoa tehden siitä samalla myös tuntuvasti pehmeämmän. Kuorinta on geeliä, jonka joukossa seikkailee juuri sopivasti rakeita. Vihreät kahvipavut ja vihreä tee vastaavat kevyestä viilennyksestä, sillä aikaa kun rosmariini ja rypäleet stimuloivat ihoa ja tekevät ihosta siloisemman. Ronskia kuorintaa tällä ei saa, mutta toistaalta se on hyväkin, sillä tuubin voi huoletta availla suihkussa useamman kerran viikossa muutenkin kuin tuoksuttelua varten. Iho saa hellävaraisen kuorinnan ja jää paitsi ah-niin-ihanan tuoksuiseksi, myös kosteutetuksi. Innokkaana rasvailijana en kuitenkaan malta jättää välistä saman linjan vartalovoidetta, jolla olen käsitellyt joka ilta appelsiini-ihon asuinalueet.

Firming Body Milk sopii vartalonkuorinnan tapaan kaikille ihotyypeille ja siitä on hyötyä erityisesti kiinteytystä kaipaavilla alueilla eli esimerkiksi peppu-vatsa-reidet -akselilla. Voide on hieman tymäkkää, jonka vuoksi se vaatii pikkuisen työstämistä imeytyäkseen, mutta kun malttaa hetken hieroa ihoa, niin hyvä tulee. Nahkeaa tai tahmeaa pintaa ei tarvitse pelätä. Voiteen täyteläisyys on jopa plussaa, sillä osa geelimäisistä selluliittivoiteista katoaa ihoon niin vauhdilla, että päälle tekisi mieli levittää vielä erillinen kosteusvoide. Tämä hyaluronihappoa sisältävä kiinteytysvoide ottaa kuitenkin huomioon myös kehon kosteutuksen eikä keskity pelkästään kiinteyttämiseen.


Luonnonkosmetiikka ei usein hirveän suuria lupaile, mutta Firming Body Milk lupaa jo kahdessa viikossa näkyvästi kiinteämmän ihon. Appelsiini-ihoni ei ole kokonaan häipynyt muille maille, mutta iho tuntuu ja näyttää selkeästi kiinteämmältä. Tyytyväinen testaaja toteaa tarvitsevansa tätä jatkossakin! Pursotin viimeiset voiteet tuubistani eilen, mutta onneksi ensi viikolla I Love Me -messut, jossa aion napata uuden tuubin messutarjouksella. 

Vartalonkuorinta 9,40 euroa, Kiinteyttävä vartalovoide 15,95 euroa. Molemmat tuotteet 200ml.

Millainen suhde teillä on Laveraan? Entä käytättekö kiinteyttäviä vartalovoiteita?













*Tuotteet saatu maahantuojalta.
Postaus sis. mainoslinkkejä.

10 kommenttia:

  1. tutut tuotteet, vasta itsellänikin testissä ja rakastan! Aivan ihanat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että sinäkin olet tykästynyt näihin uutuuksiin! :) Laveralla on kyllä monia hyviä tuotteita. Tuosta kiinteyttävästä vartalovoiteesta tuli yksi uusista Lavera-suosikeistani!

      Poista
  2. Kuorintaa olen nuuhkinut kaupassa ja tykästyin siihen, ehkäpä nappaan näitä mukaan messuilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nappaa ihmeessä! Nämä on jännän tuoksuiset, vähän erilaista Laveraa. Mutta ihanat tuotteet! Mäkin aion napata tuota voidetta lisää messuilta :)

      Poista
  3. Laveran Body Milkien koostumukset on jotain niin ihanaa, puhumattakaan niistä tuoksuista! Aah, se uusi kookosvoide on taivas. <3

    VastaaPoista
  4. Mä oon ollut kovinkin tyytyväinen tähän parivaljakkoon. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, sinäkin! :) Musta on kiva juttu, että Laveralle tulee säännöllisesti uusia tuotteita. Ei pääse ikinä kyllästymään :D

      Poista
  5. Tämän kohta viiskymppisen röpelöt ovat siinä jamassa ettei niihen taida auttaa enää mikään, mutta ihastuin tuohon kaksikkoon aivan täysin! Aiempi suosikki ollut Lime, mutta nämä miltei veivät voiton tuoksullaan. Kyllä napakkuutta ihossa tuntuu se on aivan totta. Näitä hankin lisää kyllä messuilta. <3

    Ihania unia Mia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläs nyt, ei sitä tiedä, vaikka jollain konstein ne röpelöt vielä päihitetään! ;) Tosin pelkkien voiteiden voimin se tuskin onnistuu. Silti jaksan käyttää näitäkin ahkerasti. Hulluilta Päiviltä ostin taas yhden tehotuotteen lisää. Katsotaan miten sen kanssa käy!

      Rauhallista sunnuntaita sinne! <3

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!