Olen usein tunnustanut lankeavani helposti erilaisiin heleytystuotteisiin. Ne kuuluvat siihen kosmetiikan ryhmään, jota minun on kaikkein vaikein vastustaa. Oli kyse sitten meikki- tai ihonhoitotuotteesta, kirkastavat ja heleyttävät tuotteet löytävät luotani helposti kodin. Raivaan niille tilaa, vaikka laatikot pursuaisivat niitä jo ennestään. Minun silmissäni heleä iho ei mene koskaan pois muodista.


Kirkastava kasvonaamio kultahippusilla kuulostaa enemmän kuin hyvältä tähän aikaan vuodesta, kun iho kaipaa pientä kirkastushoitoa kesän jälkeen. C-vitamiinia sisältävät tuotteet ovat siihen omiaan, sillä sen lisäksi että C-vitamiinilla on ihoa kirkastava vaikutus, se auttaa myös ehkäisemään tummien läikkien muodostumista ja parantaa kollageenin tuotantoa, joka puolestaan pitää ihon kimmoisana. Sameaa ihoa kannattaa siis ehdottomasti helliä C-vitamiinia sisältävillä tuotteilla, joilla saa ihon hetkessä eläväisemmän näköiseksi. Naamiot ovat siitä loistavia vaihtoehtoja, että tuloksia ei tarvitse odotella viikkoja, päiviä tai edes tunteja - lopputuloksesta pääsee nauttimaan heti.


Avauduin viimeksi ennakkoluuloistani edullisen kosmetiikan suhteen LV:n käsivoiteen kohdalla. Halpa hinta saa minulla usein aikaan sen, etten osaa odottaa tuotteelta ihmeitä. Kun viime kesänä testasin Freemanin hiilisokerinaamiota (postaus täällä), lämmittävä kuorintanaamio oli enemmän kuin iloinen yllätys. Harvoin kehun edullisia tuotteita, mutta Charcoal & Black Sugarin leimasin edulliseksi elämykseksi. Sitä se on edelleen. Ehkä siksi uskalsin lopulta antaa myös Freemanin kultahippunaamiolle mahdollisuuden, vaikka se ehtikin odotella omaa testivuoroaan aikamoisen tovin.

Golden Grain kasvonaamio vetoaa erityisesti kosteutusta ja kirkastusta kaipaavaan ihoon, sillä kullankeltainen tuubi lupaa iholle kumpaakin. Naamio on koostumukseltaan geelimäistä ja tuntuu iholla virkistävän vilpoiselta. Ei liian kylmältä, mutta kuitenkin mukavasti raikastavalta. Vaikutusajaksi suositellaan 5-10 minuuttia, ja sopiva käyttöväli on noin 2 kertaa viikossa. Naamioon voi turvautua myös niinä hetkinä, kun iho on extrakosteutuksen tarpeessa.


Naamio tuoksuu hennosti papaijalta. Kultainen geelikerros kasvoilla rentouttaa, ja vajaan vartin jälkeen iho on selvästi pehmeämpi ja virkeämpi. Hiili-sokerinaamio on edelleen Freeman-suosikkini, mutta kyllä ne kultahiputkin osaavat. Edullista arjen mukavuutta siis tämäkin! 

Freemanin Golden Grain kasvonaamio on saatavilla isossa, 150 ml tuubissa hintaan 4,30 euroa. Sarjan tuotteisiin voi tutustua esimerkiksi Sokoksella, Stockmannilla, Citymarketissa ja Prismassa. Maahantuojan verkkokaupassa voi myös selailla Freemanin naamiotarjontaa

Kelpaako teille tähän aikaan vuodesta kasvojen kirkastus? Onko kokemuksia Freemanin tuotteista? 






*Naamio saatu testiin maahantuojalta.

31 kommenttia:

  1. Voi että aiemmin käytin aina Freemani ja vanhin tytär myös. Kivaa että muistutit tästä ihanasta merkistä. Aurinkoa viikonloppuun ihanuus <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todella harvoin tällaiset "superhalpistuotteet" kolahtaa muhun yhtään mitenkään, mutta pakko myöntää, että ainakin nämä kaksi Freemanin tuubia on olleet ihan kelpoja, vaikka hinnan puolesta en osaisi odottaa melkeinpä mitään! :D Alle viiden euron ihonhoitotuotelöydöt menee mulla melkein jo harvinaisten ihmeiden puolelle ;)

      PS. Kiitos - ja samoin sinne! <3

      Poista
  2. Onpas ihanan ylellisen näköistä ainetta! Tätä voisi ehkä talvella hankkia testiin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Tuo kultahippugeeli näyttää kyllä oikeasti aika ihanalta, vaikka ei kultaa olekaan :D Mun kosmetiikkaunelmissa olisi löytää joku ihana kultahippuseerumi tai naamio, jossa on aitoa kultaa! ;D Guerlainilta ostin keväällä aitoja kultahippuja sisältävän meikinpohjustajan, jonka korkkasin pari päivää sitten :) Olen myös kerran ollut kultakasvohoidossa Viron kylpylässä ja se kokemus oli aivan upea! Paras kasvohoito ikinä!

      Poista
  3. Mä oon tykännyt todella paljon Freemanin tuotteista, tämäkin kuorinta lähtee ehdottomasti jossain vaiheessa testiin! Kiitos paljon tuotevinkistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tämä tuotevinkki oli sun mieleen, Linda! :) Näitä edullisia iloja on aina mukava jakaa blogissa, kun ei tule monillakaan kukkaron nyörit vastaan. Tämä on kyllä oikeasti ihan kelpo tuote, jota suosittelen kokeilemaan, jos iho kaipaa kirkastusta ja kosteutusta :)

      Poista
  4. Kiitos vinkistä! Hiilisokeri on yllättävän karkearakeista, mutta Ananas minulla käytössä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että vinkki oli mieleesi! Hiilisokeri on kyllä aika karkea kuorinta, mutta tämä geelinaamio onneksi ihanan kosteuttava ja virkistävä kasvoilla :) Ananas entsyymikuorinta on minulla vielä kokeilematta, mutta ehdottomasti testaan jossain välissä, kun muistuu mieleen kauppareissulla.

      Poista
  5. Mua harmittaa, että on monta kivan kuuloista Freemanin tuotetta, mutta niitä ei meinaa kaupasta löytää. Tuolla nettikaupassa on vaikka mitä ihanaa. Pitäisi kai sitten netistä tilata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpa harmi, jos et ole löytänyt sun suosikkeja kaupoista! Sokoksella taitaa olla näitä aika laajasti, mutta Prismat ja Cittarit varmaan panostaa muutamaan tiettyyn, kun ei mahdu koko valikoimaa myyntiin. Mutta onneksi on netti! Sieltä on helppo klikkailla koriin :D Melkein vähän liiankin helppoa, kun mulla tulee aina klikkailtua jotain ylimääräistä ;)

      Poista
  6. Kasvojen kirkastus kiinnostaa kyllä aina. Itse kirkastan usein GlamGlow:n savinaamiolla kasvojen ihon kirkkautta. Se toimii aina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. GlamGlow'n naamiot on kyllä aivan omanlaisiaan. Itse olen rakastunut siihen siniseen Thirstymudiin :) Se valkoinen Supermud on myös mun mieleen. Eipä Glamglow'lta oikeastaan huonoja tuotteita löydykään. Ainoa, joka ei ole mulla niin tehonnut, on se silmänympärysnaamio eli Brightmud. Olisi varmaan pitänyt olla monta valvottua yötä takana ja "rappiollisempi" tilanne ;)

      Poista
  7. No kyllä tuohon hintaan voisi kokeilla, vaikkei ole minkäänlaista tuntemusta merkistä:) Hieno juttu, ettei sen tarvitse olle 100 e puteli, että tuote olisi hyvää. Pitää heti katsastaa tämä, kun menen keskustan tienoille:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No hinta ei kyllä onneksi paljoa kirpaise! :) Katsasta ihmeessä ja raportoi sitten, mitä pidit! Olisi kiva kuulla.

      Poista
  8. Meillä on sitten sama "synti" heleyttää lupaamalla mulle voi myydä ihan mitä vain. :D Mä en ole käyttänyt Freemanin tuotteita vuosiin, 19v olivat sen sijaan kova juttu. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin mulle :D Jos eri sarjojen konsulentit ja edustajat vaan tietäisivät, että heleytys on se avainsana, niin oijoi kyllä lähtisin paljon köyhempänä pisteeltä ;) Hehkutuotteita on niin vaikea vastustaa! Mutta aika hyvällä omallatunnolla mä olen aina uutta hankkinut, kun tuleehan näitä mulla koko ajan käytettyäkin :)

      Poista
  9. Kasvojen kirkastus kelpaa kyllä aina :) Mun suosikkini siihen on Aloréen detox-naamio! Juille's Lindakin siitä hetki sitten kirjoitti.

    Oma Freeman suosikkini on vanilja-jasmiini jalkavoide, tai ennemminkin jalkavoi :D Aivan ihana tuote!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen muuten sitä Aloréen naamiota testannutkin. Aloréen kasvovesi on tosi ihana, samoin se yöseerumihoito ja kasvosuihke, mutta jotenkin se naamio ei vaan samalla lailla sykähdyttänyt. Tuntui kyllä kivalta iholla ja koostumus oli tietysti ihan omanlaisensa, mutta ei mun kasvot vaan heleytyneet tarpeeksi ;D Kai mä kaipaan radikaalimpaa heleytystä. Eihän tämä Freemankaan nyt mikään wau-elämys ole, mutta superhalpistuotteeksi on kyllä yllättävän toimiva :)

      Poista
  10. Multa löytyy muutama puteli Freemanin kasvonaamioita ja olen kyllä ollut niihin tyytyväinen. Tämä kuulostaa ehdottomasti todella hyvältä, joten voisin hyvinkin ostaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, täytyy itsekin kyllä myöntää, että vähän yllätyin näiden "tasosta". Se hiilisokerinaamio on tosi tehokas kuorinta, ja tämäkin ihanan virkistävä ja tuntuvasti kosteuttava. Kyllä alle vitosen tuotteina ehdottomasti kokeilemisen arvoisia! :)

      Poista
  11. Freemanilla on kyllä yllättävän hyviä helmiä valikoimassaan, tätäkin naamiota olen mielenkiinnolla tutkaillut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos päädyt jossain vaiheessa tutkailusta testaamiseen, kommentoi ihmeessä kokemuksiasi vielä myöhemmin. Olisi kiva kuulla mitä pidit :) Superedulliseksi sarjaksi Freemanilla on kyllä aika kelpo tuotteita, vaikka vasta paria olen testannutkin.

      Poista
  12. Vaikuttaapa ihanalta tuotteelta!
    Mun iholle on kasvonaamion tärken ominaisus vielä tähän aikaan vuodesta syväpuhdistus ja epäpuhtauksia vastaan taistelu. Kirkastavillekin naamioille on enemmän käyttöä talvella. Mulla on jonkun verran Freemanista kokemusta ja merkin vanhemmista tuotteista en ole hirveästi pitänyt. Nyt heiltä on kuitenkin tullut paljon uusia mielenkiintoisen oloisia tuotteita, joita voisin kyllä testata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan joskus nuorempana itsekin testanneeni niitä vanhempia tuotteita, eikä niistä ole jäänyt mitään ihmeempiä muistikuvia. Nämä pari uutta tuotetta on kuitenkin olleet ihan mukavia yllätyksiä :) Jos päädyt testailemaan, saa tulla jättämään kommenttiboxiin kokemuksia myöhemminkin! Aina mielenkiintoista kuulla, miten kävi ;)

      Poista
  13. Freemanin kasvonaamiot ja putsarit on hintaansa nähden todella hyviä! Tykkään kyllä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ei kyllä voisi tästäkään naamiosta kasvoilla arvata, että on alle viiden euron tuote! :D Tämän kultahippugeelin kun laittaisi johonkin hienompaan purkkiin, niin voisi ehkä mennä läpi pikkuisen kalliimpanakin tuotteena.

      Poista
  14. Ooh, tää vaikuttaa just sellaselle, mitä mun iho tarvis :) Tän innottamana lätkin aamulla nassuun Freemanin kalvonaamion, jolla on myös kuoriva ja kirkastava vaikutus :) Se on ensinnäkin hitsin veikeä kalvonmuodostuksen vuoksi, mutta kuorii ja puhdistaa ihoa samalla hellävaroen, mun suosikki merkin naamioista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes, ihanaa, että tämä postaus innoitti sua, haha! Mä en olekaan pitkiin aikoihin käyttänyt minkäänlaisia kalvonaamiota. Nauran muuten vieläkin, kun nuorena tyttönä mua varoteltiin, että niiden repiminen kasvoilta aiheuttaisi ihokarvojen kasvua :D

      Poista
    2. Mitä? :'D En oo tommosta koskaan kuullutkaan :DDD Mut tiedän, että näillä on peloteltu lapsia ja miehekkeitä tyyliin; "apua, multa lähtee nahat naamasta" :D

      Poista
    3. Usko pois, mä olen! :D Vaaleat ja näkymättömät ihokarvat kuulemma lähtevät kasvoilta peel off -naamioiden mukana ja tilalle alkaa kasvaa tummempia ihokarvoja ;D

      Poista
  15. Kuulostaa hyvältä, merkki on tuttu mutta kyseinen naamio ei. :)

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!