Misellivedet ovat olleet jo pitkään hitti, mutta itse en ole vielä onnistunut löytämään ainuttakaan misellivettä, joka olisi voittanut minut kunnolla puolelleen. Tästä avauduin jo BABÉ Micellar Gel-postauksessani, jossa esittelin yhden misellimarkkinoiden uutuuksista. Geeli oli ensimmäinen, joka sai minut tykästymään misellituotteeseen. Se tuoksuu virkistävän merelliseltä ja puhdistaa tehokkaasti, mutta se ei kuitenkaan ole misellivesi, vaan misellejä sisältävä puhdistusgeeli. Edelleen siis haikailen sen miselliveden perään, joka saisi minut oikeasti innostuneeksi.

Kun Mádaralta ilmestyi uusi misellivesi toukokuussa, kiinnostuin heti ja halusin antaa sille mahdollisuuden saada minut tuntemaan misellivesiä kohtaan muutakin kuin neutraaleja, mitäänsanomattomia tunteita. Mádaran tuotteista pidän etenkin sarjan Puhdistusvaahdosta ja Selluliittivoiteesta. Sarjan suihkusaippuoitakin minulla on käytössä  jatkuvasti. Elättelin siis vahvoja toiveita siitä, että jospa tämä misellivesi voisi vihdoinkin olla se, jonka kannattajajoukkoihin liittyisin.


Mádaran Multi-Action Micellar Water on all-in-one-tuote, joka misellivesien tapaan lupaa tehokkaasti irrottaa meikin ja epäpuhtaudet iholta, mutta myös kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa. Tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoiselle. Aloe Vera kosteuttaa ihoa yhdessä hyaluronihapon kanssa, joka tunnetaan myös silottavista vaikutuksistaan. Pohjoisen pioni rauhoittaa ihoa.

Aiemmat testaamani misellivedet eivät ole juurikaan tuoksuneet miltään. Mádarassa olen kuitenkin ilokseni erottavinani hippasen tuoksua, vaikka tuoksu onkin erittäin mieto ja tuotetta voisi kuvailla lähes tuoksuttomaksi. Miselliveden puhdistustehot ovat myös ihan kelvolliset: meikki irtoaa sutjakasti ilman suurta pumpulikasaa. Parin pyyhkäisyn jälkeen iho on puhdas ja pehmeä. Iholle jää mukavan raikas tunne. Miselliveden annostelu on kuitenkin hieman vaivalloista: pullosta tulee vain pari hassua tippaa kerralla, ja koska pullo on kova, sitä ei saa mitenkään rutistettua. Myönnänkin ottaneeni koko korkin irti, jotta puhdistusrutiinit sujuisivat reippaammin. Kaiken kaikkiaan Mádaran misellivesi on peruskiva ja toimiva luonnonkosmetiikan misellivesi, mutta suurta hehkutusryöppyä tämä ei minulta saa. Mutta minä olenkin se vaikea misellivesitapaus, joka ei lämpene helpolla. 

Mádaran Multi-Action Micellar Water 100ml 16,80 euroa. Tuotteen löytää esimerkiksi Biodellystä ja Natural Goods Companysta.

Mitä mieltä te olette misellivesistä? Onko teillä suosikkia?
*Tuote saatu maahantuojalta. Sis. mainoslinkkejä.

22 kommenttia:

 1. En voisi elää enää ilman miselli vettä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sama riippuvuus kasvovesiin ;D En luopuisi kasvovedestä mistään hinnasta, enkä voisi olla päivääkään ilman sitä. Iho olisi varmaan ihan haaskakunnossa, jos jättäisin kasvoveden pois ihonhoitorutiineista. Misellivesistä olen lähinnä yrittänyt etsiä "tehokkaampaa" versiota kasvovedestä, jota voisi aina silloin tällöin käyttää kasvoveden sijasta ja jolla voisi samalla pyyhkäistä kevyet silmämeikitkin. Mutta toistaiseksi on vain tullut vastaan näitä hajusteettomia versiota, jotka ei ole säväyttäneet sitten yhtään. Niveat, Garnierit ja jopa Biodermakin on mulla mennyt siihen "ihan ok" kastiin, kun ei ne tuntuneet sen ihmeemmiltä :D

   Poista
 2. Minä en ole vielä lämmennyt miselleille, mutta kokeilla voisi. Mutta Madara on ihana sarja, varsinkin pidän siitä vartaloöljystä, mutta sitä ei näytä olevan enää valikoimassa. Ihana tuoksu siinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lohduttavaa, etten ole ainoa, jota misellivesihuuma ei ole vielä imaissut mukaansa :) Olen kyllä todella kiinnostunut misellivesistä, mutta en ole vielä kohdannut ainuttakaan misellivettä, josta olisi kasvovedelle haastajaksi. Kasvovedet ovat tuntuneet tehokkaammilta, vaikka niillä ei silmämeikkiä voikaan poistaa. Mutta eipä nuo kokeilemani misellivedetkään ole silmämeikkiä täydellisesti pyyhkäisseet.

   Toivoisin, etteivät misellivedet olisi täysin hajusteettomia, sillä tuoksut ovat minulle ihonhoidossakin tärkeitä. Oma ihannemisellivesi olisi varmasti jokin ihana luonnonkosmetiikan miselli, joka poistaa tehokkaasti myös silmämeikin ja tuoksuu ihanalle. Toivottavasti sellainen tulee jossain vaiheessa vastaan, kun tarpeeksi jaksaa etsiä :)

   PS. Mádaran vartalonöljyn unohdin mainitakin! Se kiinteyttävä versio on minustakin ihana. Olen käyttänyt kaksi pullollista.

   Poista
 3. Minä olen myös tuon pullon vastikään korkannut ja odotan siltä paljon:) Tai siis kaiken sen misellivesihuuman kokeneiden tunteen, pitäähän se jotenkin huomata, että ei ole pelkkä kasvovesi kyseessä. Katotaan miten käy:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, jännä kuulla, miten tämä suhun iskee. Ihan kelpo tuote oli minusta, mutta ehkä jäin kaipaamaan vähän enemmän tuoksua ja helpompaa annostelua. Muuten kyllä jo parempaan suuntaan olla menossa tässä mun misellivesimetsästyksessä :D Kyllä tämä Mádara peittoaa Nivean ja Garnierit ainakin omissa vertailuissani. Mutta luonnonkosmetiikkaa ihonhoidossa eniten suosinkin :)

   Poista
 4. En ole edes kokeillut misellivettä, jotenkin se on tuntunut aivan turhakkeelta. Nyt on kuitenkin pikkuhiljaa alkanut misellivesi kiinnostaa. Jos sellaista kokeilen, niin tämä Madara houkuttelee vaihtoehdoista eniten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän turhakkeelta misellivedet on tainneet välillä tuntuakin, varsinkin kun itsekin olen aina käyttänyt kasvovettä ja erillistä silmämeikinpoistoainetta. Siinä ei enää misellivedelle ole tilaa :D Enkä ole halunnut oikotietä perusteellisessa ihonpuhdistuksessa ;) Kasvovesi on aina kasvovesi ja silmämeikinpoistoaine silmämeikinpoistoon, joten ne hoitaa kumpikin hyvin hommansa siinä, mihin ne on alunperin kehitettykin ;)

   Mutta... jos löytyisi sellainen oikein hyväntuoksuinen ja hoitava (mielellään luonnonkosmetiikan) misellivesi, jolla saisi silmiä ärsyttämättä pois silmämeikin ja koostumus olisi oikein hoitava myös iholle, voisin harkita korvaavani sillä kasvoveden ja meikinpoistoaineen hetkeksi. Mutta en lopullisesti :D

   Poista
 5. Tällä hetkellä suosikkeja Decleor ja Vichy, tuoksuvat ihanilta. Madaran kyseisestä en nyt oikein haista mitään ja on putsattu sillä tyttären kasvoja ja näpyt ovat aina aamulla paremmassa kunnossa, joten tytär tykkää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Decleorista ja Vichystä ei ole kummastakaan kokemusta, mutta nyt kun sanoit, että tuoksuvat ihanilta, sait kiinnostumaan :D Kyllä tämä Mádara tulee ehdottomasti käytettyä loppuun koko pullollinen, sillä ei sisällössä ollut mitään valittamista, vaikka annostelu vähän tökkikin ;) Koostumushan on hoitava, mutta edelleen jään kaipailemaan näissä misellivesissä tuoksua. Kyllä sen puuttumisen vaan huomaa, kun on tuoksuihin tottunut kiinnittämään huomiota.

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että pidät tästä! Kyllä tämä minunkin vertailuissani Niveat ja Garnierit päihittää, vaikka ei täysin pauloihinsa saanutkaan ;) Mutta parempaan suuntaan olen kokeiluissani ehdottomasti menossa.

   Poista
 7. Itse olen testannut Garnierin ja Nivean misellivesiä ja olen kyllä ollut niihin molempiin tyytyväinen. Toki voisin testata jotain muutakin merkkiä ilomielin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni tuntuu olevan niihin todella tykästynyt :) En minäkään niitä huonoiksi sanoisi, mutta mulle jättivät lähinnä sellaisen "ai tällainenkö tää nyt vaan oli" -fiiliksen ;D Ja mä kaipaan kosmetiikalta enemmän! Haluan aina innostua tuotteista oikein kunnolla :D Kyllä se super misellivesi vielä tulee mullekin vastaan ;)

   Poista
 8. Mä olen testannut vain Nivean misellivettä, mistä kyllä tykkäsin kovasti. Jostain syystä se ei kuitenkaan ole päässyt kovinkaan usein enää sen alkuhuuman jälkeen käyttöön, vaikka ihan tuote toimiva olikin. Sen sijaan Garnierin misellipuhdistusliinat ovat ihan suosikkini meikinpoistossa! Jotenki ne on mun mielestä paljon näppärämpiäkin kuin itse misellivesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo Garnierin meikinpuhdistusliinat mulla on vielä kokeilematta! Oon kuullut niistäkin paljon hyvää. Aion ehdottomasti jollain kauppareissulla kotiuttaa ne. Nivean misellivesi oli musta "ihan ok", mutta niin laimeaksi jäi oma suhtautuminen. En jaksanut käyttää sitä edes viikkoa :D Tarvin kyllä sen innostuksen tuotteisiin, jotta tuote tulee käytettyä alusta loppuun :)

   Poista
 9. Pikkuisen jälkijunassa minä misellivesien suhteen, Yves Rocher ja Lumene Lab tutut. Ja hyvä huomio tuo pakkauksen käyttömukavuus / toimivuus...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkauksen käyttömukavuus on kyllä tärkeä seikka. Tässä sen kyllä huomasi, kun tuotetta tulee vähän vaivalloisemmin. Olen muutenkin reipas annostelemaan, joten minun makuuni tämä ei ole kaikista käytännöllisin. Mutta kun korkin ottaa pois, sujuu rutiinit nopeammin ;)

   Poista
 10. Mä olen kyllä oikea outolintu kun en ole hypännyt mukaan tähän misellivesi-junaan. :D En omista ainuttakaan putelia tuota ihmeainetta. Kai se pitäis itsekin kokeilla, niin tietää mistä muut kohkaa tohkeissaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kaikkiin juniin ei tarvitse hypätä ensimmäisten joukossa :D Jotkut asiat vaatii vähän enemmän mutustamista ;) Mä kyllä innostun helposti kaikesta uudesta (ainakin mitä kosmetiikkaan tulee), mutta se ei tarkoita, että kaikille uutuuksille lämpenisin tuosta noin vaan. Misellivedetkään ei ole vielä onnistuneet täysin vakuuttamaan, kun ei ole osunut käsiin superyksilöä. Tämä oli kuitenkin jo askel parempaan suuntaan, kun Niveat ja Garnierit ei iskeneet sitten yhtään. Jos sulla osuu käsiin heti jokin huipputuote, kun hyppäät mukaan junaan, vinkkaa ihmeessä tännekin! ;)

   Poista
 11. KASVOVESIKIN SUPISTAA HYVIN IHOHUOKOSIA. JA SE ON MULLE TÄRKEÄÄ.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvovesi on kyllä ehdoton! Se kuuluu ihonhoitorutiineihini aamuin illoin, enkä luopuisi siitä mistään hinnasta :)

   PS. Misellivesistä on muuten lähiaikoina tulossa laajempaa vertailua blogiin.

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!