Rakastan ohutta, kuulasta ja heleää meikkipohjaa. Jos minun pitäisi valita matan ja hehkun väliltä, valitsisin empimättä hehkun. Käytän kyllä toisinaan myös mattapintaisempia meikkivoiteita, mutta silloinkaan en voi olla laittamatta alle heleyttävää pohjustusvoidetta. Jostakin se hehku on vain saatava! 


Olen viime aikoina innostunut yhä enemmän Jane Iredalen tuotteista. Vielä kymmenisen vuotta sitten parikymppisen silmiin sarja vaikutti jotenkin tylsähköltä ja jopa vähän mummomaiselta, mutta mitä enemmän olen viime aikoina uppoutunut sarjan maailmaan, sitä vakuuttuneemmaksi olen tullut tuotteiden laadusta. Olen löytänyt jo yllättävän monia uusia suosikkeja, vaikka olen sarjan suhteen vasta matkani alkupäässä. Esimerkiksi kosteussuihkeet ovat osa laukun vakiovarustustani, ja kesäkuussa hihkaisin myös kevään kokoelmasta, joka vei minut täysin mennessään. 

Uusin löytöni Jane Iredalelta on Liquid Minerals -meikkivoide. Se tekee suoraan sanottuna ihosta aikamoisen kaunista katseltavaa. Meikkivoide on koostumukseltaan todella ohutta, mutta peittää silti sopivasti. Mitään äärimmäisen peittävää tulosta tällä ei saa aikaiseksi, mutta iho jää niin luonnollisen kauniiksi, ettei lopputulokselle voi olla hymyilemättä. Olen käyttänyt tämän alla mattapinnan antavaa pohjustusvoidetta, enkä ole tarvinnut edes puuteria päälle.


Liquid Minerals Foundation on hieman erilainen meikkivoide. Sekoitus ikäänkuin valmistuu vasta pumpatessa, sillä mineraalihelmet murskaantuvat siinä samalla. Kun meikkivoiteen ottaa ensi kertaa käyttöön, pumppaamalla tulee aluksi vain kirkasta geeliä, joka on Aloe Veraa. Muutaman pumppauksen jälkeen helmet (eli liposomeja sisältävät liposomit) alkavat kuitenkin murskaantua, ja sekoitus on sitä mitä pitääkin. Yllättävän pieni määrä meikkivoidetta riittää koko kasvoille.

Alkuun tämä saattaa vaatia hieman totuttelua käytön suhteen. Meikkivoide voi jopa tuntua liian läpikuultavalta, kuten itse aluksi ajattelin. Kun voiteen kuitenkin levittää iholle huolellisesti, huomaakin, että se peittää juuri sopivasti. Koostumusta on rikastettu muun muassa hyaluronihapolla, C-vitamiinilla, koentsyymi Q10:llä sekä Aloe Veralla. Värihelmipohja asettuu kauniisti iholle eikä kasaannu juonteisiin, mistä se ansaitsee erityiset taputukset. Liian moni meikkivoide lisää juonteisiin jämäköityessään kasvoille +5 ikävuotta, vaikka luvun toivoisi olevan miinusmerkkinen. Tämä saa kuitenkin ihon näyttämään valoisalta ja tuntumaan luonnolliselta. Liquid Minerals Foundation on saanut kovasti kehuja myös Jane Iredalen sivustolla, jossa moni 60+ ikäinenkin kehuu voiteen valoaheijastavaa koostumusta ja sitä, ettei tarvitse murehtia meikkivoiteen korostavan juonteita. Koostumus on todellakin omanlaisensa, enkä ole törmännyt vastaavaan missään muussa tuotteessa. 


Jane Iredalen Liquid Minerals Foundation on saatavilla ilmatiiviissä pumppupullossa suositushintaan 69,50 euroa. Tuotteeseen voit tutustua lähemmin Jane Iredalen nettisivuilla. Lähimmän jälleenmyyjäsi voit tarkistaa täältä. Nettisivuilta löytyy kaikista tuotteista myös videot, jotka kertovat helpot ohjeet siihen, miten tuotteita käytetään. Jos tämän kanssa haluaa voimakkaamman peiton, se onnistuu kuivalla siveltimellä. Kostealla siveltimellä saa puolestaan vieläkin läpikuultavamman lopputuloksen.

Millaista meikkipohjaa te suositte? Onko teillä suosikkeja Jane Iredalelta?


*Tuote saatu maahantuojalta.

14 kommenttia:

 1. Häpeää oikein myöntää ettei mulla oon kokemusta mistään Jane Iredalen tuotteista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt äkkiä tutustumaan! ;) Jane Iredalelta löytyy vaikka mitä kivaa. Oon itsekin ollut ihan ihmeissäni, kun parikymppisenä oli pinttynyt päähän ajatus, että sarja on jotenkin vanhanaikainen :D

   Poista
 2. Mä rakastan tätä! Kasvoille asetuttuaan tosiaan peittää enemmän, mitä ensin voisi luulla. Tykkään itse levittää tän tosi paljo sormin, koostumus on niin liukasta, että sujuu helposti. Parhaiten toimii silloin, kun iho on pintakuiva, sillä tämä selkeästi kosteuttaa ihoa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele, että oot rakastunut tähän! Tämä oli vähän sellainen yllättäjätuote mullekin, kun koostumus on niin erilainen. Ekat kerrat levittäminen vaati vähän totuttelua, mutta nyt tekniikka sujuu multa jo itsestään ja tämä sulautuu iholle helposti :) Mäkin levitän tämän sormin. En oikeastaan edes koskaan käytä sivellintä, paitsi tietenkin jos teen jollekin asiakkaalle meikin :)

   Poista
 3. Noh nyt mäkin rakastan tuota ja ihan kokeilematta! Ihania kuvia Mia. <3 sama täällä,. mitä enemmän janen tuotteita käytän, sen enemmän niitä rakastan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 Samoilla linjoilla olen mäkin. Tuntuu, että mitä enemmän sarjaan tutustun, sitä enemmän innostun. En kyllä ikinä uskonut, että tätä sarjaa blogissani hehkuttaisin. Toisaalta, parikymppisenä en edes tiennyt, että tulisin ikinä bloggaamaan, joten... ;)

   Poista
 4. Nyt nappasi! Tuo olisi varmaan juuri täydellinen tuote itselleni. Mun on varmasti pakko hankkia se testiin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että innostuit! :) Tämä on todellakin testaamisen arvoinen, jos havittelee luonnollista ja kauniin valoisaa meikkipohjaa. Alussa levittämistekniikka voi vaatia hieman totuttelua, mutta parin kerran jälkeen sormet levittää tämän jo melkein itsekseen :D

   Poista
 5. Noi helmet on niin nättejä, tämmöset aina houkuttelee jo sen vuoksi. Hyvältä tuotteelta vaikuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Hyvin on kyllä Jane Iredalella ajateltu, kun on tämän tuotteen kanssa päätetty käyttää nimenomaan läpinäkyvää pulloa. Ja raksunta vaan käy, kun helmet murskaantuu tätä pumpatessa :D

   Poista
 6. Olen ihastellut tätä tuotetta juurikin noiden koukuttavan näköisten helmien takia... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vain jo pelkkä ulkoinen olemuskin voi saada retkahtamaan johonkin tuotteeseen :D Tämä on onneksi myös sisällöltään hyvä tuote, kun välillä joku reppanampi tuote on vain "puettu kauniisti", mutta käytössä ei sitten niin ihastutakaan ;)

   Poista
 7. Kun tämän pumppaa ulos pullosta, onko sinulla tuon meikkivoiteen koostumus jotenkin rakeinen, vai onkohan tilaamani tuote pilalla? :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Katarina! Kiitos kommentistasi. Minullakin meikkivoiteen koostumus oli alusta saakka hieman rakeinen. Johtuu siitä, että liposomipallot murskautuvat vasta pumpatessa tuotetta :) Meikkivoide levittyy silti unelmaisesti iholle. Kysyn kuitenkin, mistä tilasit tuotteen? Jos tilasit tuotteen valtuutetulta Jane Iredale jälleenmyyjältä, tuote on varmasti aito, enkä usko, että se on pilalla.

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!