Tämä postaus kuuluu taas sarjaan "harvinaisuuksia". Johtuu siitä, etten ikimaailmassa olisi uskonut, että vinkkaan blogissani hiuksiin jätettävästä hoitoaineesta. Minulla ei ole ollut niistä kuin pelkästään huonoja, lättätukkaisia kokemuksia, mutta KEVIN.MURPHY Smooth Again Anti-Frizz Treatment on onnistunut tuomaan hiustenhoitohetkiini jotain hyvääkin. Siksipä se ansaitsee blogissa valokeilansa.


Pitkät, värjätyt hiukseni ovat paksut ja helposti pörrööntyvät, vaikka hiuslaatuni ei olekaan karkea. Olen jo aikaisemmin tunnustanut, että jos en käytä tarkkaan valittuja hiustuotteita, tuloksena on kutakuinkin Anita Hirvosta matkiva hiuslook, joka ei pue minua yhtään. En pärjäisi ilman hoitoainetta päivääkään, mutta jätettävät hoitoaineet olen jättänyt suosiolla huomioimatta. Minun vaativa hiuslaatuni nauttii enemmän tavallisemmista, poishuuhdeltavista hoitoaineista. Silloin hiukseni eivät jää raskaiksi ja vältän lättälookin. 


Kun KEVIN.MURPHY:n Smooth Again -hoitoaine kulkeutui minulle blogin kautta testailuun, päätin kuitenkin suurten ennakkoluulojeni saattelemana antaa sille mahdollisuuden. Valitsin ensimmäisen testipäiväni lyhyeltä kesälomaltani, jolloin tiesin, että seuraavan päivän mahdollinen "bad hair day" ei pakottaisi minua lähtemään ihmisten ilmoille, vaan voisin tarvittaessa piileskellä kotosalla. Ensimmäisellä kerralla käytin tätä pitkille hiuksilleni vähän liikaa, mutta huomasin jo silloin tuotteen potentiaalin. Normaalisti hiukseni ovat edellisillan pesun jälkeen seuraavana aamuna laineilla ja hieman päältä pörröiset, mutta Smooth Again -käsittelyn jälkeen hiukseni näyttivät aamulla siltä, kuin olisin ne yön aikana unissani suoristanut. Tunsin oloni vähän hassuksi. Voisinko todella saada tällaisen oikotien onneen ilman, että minun täytyisi nähdä tämän enempää vaivaa hiusteni kanssa?


Näköjään se on mahdollista. Tämä pörrööntymistä ehkäisevä tuote todella tekee hiuksilleni sen mitä lupaa, vaikka testaaja ei tässä tapauksessa olekaan kirjaimellisesti helpoimmasta "päästä". Smooth Again -balsami vielä tuoksuukin hyvältä. Ei makealta, mutta sellaiselta tyylikkään raikkaalta. Tuote on parabeeniton ja sitä suositellaan erityisesti paksulle ja pörröiselle hiuslaadulle. Hoitoainetta ei tarvitse hieroa pyyhekuiviin hiuksiin kuin puolikas pumppaus, joka riittää hiusihmeisiin yön aikana. Vaativa pörröpää suosittelee tätä mielellään!

KEVIN.MURPHY:n tuotteita on saatavilla parturi-kampaamoista. Smooth Again Anti-Frizz Treatment kustantaa 200ml pumppupullossa reilut 30 euroa, mutta ohjeistetulla pisaran käyttömäärällä kestää varmasti käytössä ikuisuuden. Jos joku sattuu kiinnittämään huomionsa keltaisiin kynsiini, niillä on Zoyan Darcya kolme kerrosta ja päällä Natural Coden 62 Sweetheart -tehostelakkaa, joka kuuluu kesän lakkakokoelmaan. Kivoja kynsilakkoja on muuten tarjolla myös blogin kosmetiikkaherkkukorin arvonnassa, johon ehtii vielä osallistua täällä.

Mitä mieltä te olette jätettävistä hoitoaineista? Onko hyviä vinkkejä?


*Tuote lehdistönäyte.

6 kommenttia:

 1. Rakastan Kevin Murphyn hiustuotteita, joten uskon että tuo on mieletötmän hyvä. Ihanat kynnet Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Mun kynsillä on tänä kesänä nähtykin paljon keltaista :)

   Ja tämä KEVIN.MURPHY oli löytö! Jos etsii hyvää jätettävää hoitoainetta, tämä on mun suosituslistan kärkipäässä. Mä olen niin kokeillut kasan vaikka mitä lätistäviä (jätettäviä) hoitoaineita, mutta tämä oli toista maata :) Kiva, että näitä poikkeuksiakin löytyy! En silti sano, että hylkään perinteiset poishuuhdeltavat hoitoaineet kokonaan, mutta kyllä tätä on tullut käytettyä paljon viime aikoina. Silottavaa vaihtelua! ;D

   Poista
 2. Pitää laittaa tuote korvan taa, että voi suositella pörröpää ystäville, itseänihän ei tunnetusta tämä asia vaivaa. ;D Kevin Murphyn tuotteissa on musta aivan ihana tuoksumaailma, jossain tuotteissa jopa aavistuksen miehekäs, tykkään hiustuotteissa enemmän sellaisesta kuin tosi makeista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulla on harvinaisen sileä hiuslaatu, sä et tätä todellakaan tarvitse! :D Mutta minä olen pörröpäänä tällaisista tuotteista ihan riippuvainen, haha. Ja joo, mullakaan ei hiustuotteissa tarvitse olla makea tuoksumaailma, vaikka muuten makeahkoista tuoksuista esim. ihonhoitotuotteissa pidänkin.

   Poista
 3. Hmm, no nyt kuulostaa juuri sellaiselta tuotteelta, joka mun pitäisi omistaa! <3 Voiko se tehdä ihmeitä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tämä ainakin tekee ihmeitä, kun hiuksissa ei ole pörrön pörröä :D Tämä jättää hiuksen pinnan todella siloiseksi! Yleensä tarvitsen vaikka mitä suoristavia balsameita ja öljyjä poishuuhdeltavan hoitoaineen jälkeen saadakseni sellaisen lopputuloksen (ja toisinaan nekään ei riitä). Oon siis kyllä tykännyt tästä tuotteesta kovasti!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!