Viime viikolla vinkkasin teille IsaDoran ihastuttavan kesäkokoelman luomiväripaletista ja rajauskynistä, joilla saa piristettyä silmämeikkiä värikkäin vedoin. Tänään vuorossa olisi muutama kosteuttava ja kermanen huuliherkku, jotka ovat viihtyneet huulillani tänä kesänä useasti. Selektiivisen kosmetiikan suosijana sain jälleen yllättyä siitä, että markettikosmetiikan joukostakin voi löytää selektiivisten kosmetiikkatuotteiden veroisia kokelaita.


IsaDoran Colours in Action -huulimeikkikokoelmaan kuuluu energisiä ja kirkkaita kesävärejä. Minun testiini ovat blogin kautta ajautuneet Twist-up Gloss Stick -huulipunakynistä sävyt 05 Pink Punch sekä 07 Coral Cocktail, jotka kuuluvat IsaDoran pysyvään valikoimaan. Multi Vitamin Gloss -huulikiillosta olen testannut hempeän vaaleanpunaista sävyä, 03 Lychee, joka kuuluu myös pysyvään valikoimaan. 


Luonnollista huulimeikkiä suosivan valinta on näistä ehdottomasti IsaDoran Multi-Vitamin Gloss -kiilto. Nimensä mukaisesti se pursuaa vitamiineja ja antaa huulille houkuttelevan kiillon. Huulet näyttävät hetkessä täyteläisemmiltä, ja A-, E- ja C-vitamiinien sekä Q10:n voimin huulista tulee myös hoidetun tuntuiset ja näköiset. Sävyä Multi-Vitamin Gloss ei juurikaan anna, mutta kiiltoa voi tietenkin sipaista kevyesti huulipunan päälle. Multi-Vitamin Gloss on myös sellaisenaan varsin kelpo päivämeikkiin, sillä se tuoksuu kevyesti karkkimaiselta ja kosteuttaa huulia mukavasti. Huulikiilto sisältää hieman kimalteita.


Twist-up Gloss Stick -huulipunakynille annan suuret taputukset! Räväkkä 05 Pink Punch on ollut yksi kesän suosikkisävyistäni. Olen saanut siitä myös kovasti kyselyitä, kun sävy on ollut päivän valintani. Se on raikas ja erottuva. Hempeän korallinen Coral Cocktail on sitten vähän maltillisempi sävy. Ei näy huulilla kirkuvan oranssina ja sopii monille arkimeikkiin. En muutenkaan löydä näistä kynistä lainkaan puutteita: koostumus on ihanan kermainen, sävyä tulee näkyvästi ja kynä tuntuu todella kosteuttavalta. Huulikynillä saa myös aika tarkan tuloksen, joten huultenrajauskynää ei aina tarvitse kaivaa kaveriksi laukusta. Näistä on hyvin vaikeaa olla tykkäämättä!

Twist-up Gloss Stick -huulipunakynien normaalihinta on noin 13,90 euroa, mutta juuri nyt ne näyttävät olevan Sokoksella tarjouksessa 9,90 euroa. Multi-Vitamin Gloss -huulikiilto on noin 16 euroa. 

Oletteko te löytäneet hyviä huulituotteita markettikosmetiikan parista?






*Tuotteet lehdistönäytteitä.

14 kommenttia:

  1. Pink Punch on kyllä ihan täydellinen sävy kesään :) Rusketuksen kaveriksi täys kymppi! Rusketus on vaan jäänyt vähän hailakaksi :P
    Kivaa alkavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rusketusta tai ei, nämä huulikynät on olleet mulla aikamoisessa aktiivikäytössä! ;) Edes huulirasva-addiktina en tarvitse huulirasvaa alle, kun nämä on niin kosteuttavia koostumukseltaan! :D

      Poista
  2. Täälläkin samat huulikynät ja kiilto on eri sävyllä. Huulikynät ovat aivan lemppareita, ne eivät mene koostumukseltaan hampaisiin ja yli huulien. Tykkään ja sävyt ovat ihanan kesäiset. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo huulikynät on kyllä olleet mun kesän huuliherkkuja! Viimeksi taisin haksahtaa yhtä lailla huulituotteisiin keväällä, kun Max Factorin balmit ilmestyi. Enkä muuten ole tainnut koko kesänä paljoa muita huulipunia edes käyttää kuin näitä huulikyniä ja noita MF:n balmeja :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Se on täydellinen! <3 Mutta on tuo Coral Cocktailkin kyllä ihana ;) Oon huomannut, että työtehtävissä se on ollut mulle melkein jopa parempi valinta. Ja syksyllä puskee taas kaikki korallit ja oranssit suosioon!

      Poista
  4. Nämä IsaDoran huulipunakynät ovat kyllä loistavia! :)

    VastaaPoista
  5. Mulla oli tuo Pink Punch, mutta loppujen lopuksi en käyttänyt sitä tarpeeksi usein ja ei tahtonut pysyä oikein huulilla vaan karkasi aina keskeltä reunoille. Nätti sävy, muttei toiminut ihan minulla. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Höh! No sehän me tiedettiin, että kaikki ei voi toimia kaikilla :) Kunpa toimisikin! Mulla nämä pysyy hyvin huulilla ja tykkään siitä, että tuntuvat niin kosteuttavilta.

      Poista
  6. oih niin ihanan värisiä nuo ♥! pakko varmaan käydä itekkin ostamassa tuo pinkki ;)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo pinkki kuuluu kesän "pakollisiin" ;D Toisaalta, mä kyllä uskon käyttäväni tuota pinkkiä talvellakin. Syksylle on tosin oransseja ja korallisia viitteitä ilmassa :)

      Poista
  7. Coral Cocktail on ihana. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se kyllä sopii melkein millaiseen arkimeikkiin vaan :) Oon nytkin käyttänyt sitä viimeisen viikon putkeen. Tällä hetkellä mun arkimeikin ykkössävy huulille ;)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!