Tänään on tullut aika kiittää teitä lukijoitani vähän isommin. Olin kovin ilahtunut lukiessani kommenttejanne Narciso-tuoksuarvontaan, jossa kerroitte ajatuksianne siitä, mikä blogeissa on teille tärkeää ja mistä asioista pidätte eniten juuri minun blogissani. Kiitos teille vielä ihanista kommenteistanne! On aina yhtä mukavaa kuulla, kun joku teistä löytää vinkkieni myötä toimivan tuotteen käyttöönsä tai kokee saavansa aiheesta jotain uutta irti. Toivon, että jatkossakin moni teistä uskaltautuu kommentoimaan, kun löydätte blogini kautta kultakimpaleita tai vaikka niitä kiviä. Kommentit tuovat bloggaamiseen piristävää vuorovaikutusta ja ilahduttavat aina suuresti!


Haluan nyt arpoa teitä ilahduttaakseni kuvassa olevan kesäpaketin yhdelle onnekkaalle lukijalleni. Tällä kertaa ohikulkijat jäävät valitettavasti kelkasta, sillä haluan varmistaa, että kesäpaketin voittaa blogini vakituinen lukija. Sillä ei ole väliä, milloin olet liittynyt lukijaksi, kunhat et liity pelkästään arvonnan perässä. Jos siis eksyit blogiini vasta nyt, olet lämpimästi tervetullut lukijoiden joukkoon! Kaksi arpaa saa jokainen Beauty Highlightsin blogger- tai bloglovin-seuraaja. Kolme arpaa saat, kun jaat tämän facebookissa tai vinkkaat arvonnasta omassa blogissasi. Kerrothan kommentissasi, montako arpaa nappaat ja ilmoitathan lisäksi sähköpostiosoitteesi. Kysymyksiä on tällä kertaa kaksi, joista molempiin odotan mielenkiinnolla vastauksianne. Tai no, toiseen odotan kysymyksiänne!

Aikaa osallistua on kaksi viikkoa eli 23.8.2015 klo 23.59 saakka. Onnea arvontaan!

Kesän kosmetiikkaherkkukori sisältää:

Jean Paul Gaultierin naisten ja miesten upeat kesätuoksut (100ml ja 125ml), Lumenen Vitamin C+ Heleyttävän Päivävoiteen, bareMineralsin Mineral Veil -irtopuuterin (väritön versio), Mádaran SOS Moisture Cream -kosteusvoiteen, Avonin Big & Dearing Volume Mascaran, Dermosilin kultaisen kynsilakan sekä kaksi BeautyBayn kynsilakkaa: värittömän päällyslakan sekä nudensävyisen lakan. Yksi teistä onnekkaista saa tämän kaiken!

Sitten arvontakysymyksiin:

1) 
Mitkä aihepiirit kiinnostavat sinua blogeissa? Luetko mielelläsi muustakin kuin kauneudesta ja kosmetiikasta? (Kiinnostaako sinua esim. ruokaan, sisustamiseen, matkustamiseen tai hyvinvointiin liittyvät vinkit tai lukea välillä ripaus bloggaajan elämästä?)

2) Mitä kysyisit minulta kosmetiikkaan tai kauneuteen liittyen? Kysymys voi olla ihan mikä tahansa, kunhan se liittyy jollain tapaa kosmetiikkaan tai kauneuteen. Kokoan kysymyksistänne oman postauksensa myöhemmin.Tuoksut ja ripsiväri lehdistönäytteitä, muut tuotteet ostettu itse.

60 kommenttia:

 1. Kolmella arvalla mukana! Olen seurannut blogiasi jo pitkän tovin ja mukana aion pysyäkin. Jaoin postauksen Kuiskauksia-blogin Facebook-sivulla. :)

  1.) Luen eniten hyvinvointiin, kauneuteen ja käsitöihin liittyviä blogeja. Pidän siitä, että bloggaaja kertoo välillä jotain myös itsestään ja mennään tavallaan vähän aiheen vierestäkin.

  2.) Tekisitkö joskus jonkin tutorial-postauksen? :) Vaikka meikkaamiseen liittyen.

  kuiskauksiablogi@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Kahdella arvalla mukana. Luen lähinnä kosmetiikka- ja lifestyle-blogeja, joten aika laajalla skaalalla mennään. Blogin monipuolisuus ei minua haittaa :)
  Mikä oli ensimmäinen ostamasi kosmetiikkatuote?
  kivipuuteri@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Olen kahdella arvalla mukana. Luen blogia bloglovinin kautta.
  Minua kiinnostaa eniten nimenomaan kauneus ja kosmetiikka, mutta en pistä pahakseni vaikka blogeissa muistakin jutuista kirjoitettaisiin. Vaihtelu virkistää :)

  Onko sinulla jotain ehdottomia suosikkituotteita, joista et halua luopua?

  haaruhainen@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Kahdella arvalla mukana. Luen enimmäkseen kosmetiikkablogeja, mutta on kiva välillöä kurkistaa bloggaajan elämään, muutenkin kuin kosmetiikan kautta :) Ja hyviä reseptejä on aina kiva bongailla. Jos saisit käyttää vain yhtä tuoksua loppuelämäsi, mikä se olisi?
  marika.minkkinen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Blogisi on uusi tuttavuus ja siinä on paljon tietoa luonnollisesta kosmetiikasta. Myös itsetehdyt kauneustuotteet kiinnostaa. Kahdella mukana.
  Oletko joskus pettynyt johonkin tuotteeseen?
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla mukana :)

  -Eniten luen kauneus- ja kynsiblogeja, mutta kiinnostaa myös niin lifestyle- kuin fitness blogitkin.
  -Kuinka paljon sinulla menee rahaa kuukaudessa suunnilleen kosmetiikkaostoksiin? :)

  josalmela@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Bloggerin kautta olen blogiasi seuraillut, joten kahdella arvalla mukana. 1) Blogeissa kiinnostaa eniten meikkipostaukset, tuote-esittelyt, matkojen esittelyt, arkiset ruoka-ohjeet. 2) Mikä kosmetiikkatuote/väline ei ole mielestäsi ansainnut saamaansa hehkutusta?

  marikax@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Kahdella arvalla upeassa arvonnassa mukana:) Luen mielelläni kosmetiikkaan, sisustukseen, muotiin ja kävitöihin liittyviä blogeja. Olen kysynytkin sinulta muutaman kerran kosmetiikkaan liittyviä kysymyksiä, lähinnä siitä sopisiko tuote minulle ja toimiiko se.

  VastaaPoista
 9. Yhdellä arvalla mukana! Luen enimmäkseen kosmetiikkablogeja,myös ruoka-,sisustus ja lifestyle blogit kiinnostavat. Ja onhan bloggaajan henkilökohataisesta elämästäkin kiva lueskella:)
  Mikä on lemppari luomiväripalettisi?

  isla123(a)luukku.com

  VastaaPoista
 10. kahdella arvalla messissä :)! so_fia1@luukku.com
  1. eniten blogeissa kiinnostaa varmaankin ihan yleisesti ottaen kaikki tyttömäinen hömppä, kosmetiikka, muoti, sisustus yms.
  2. minkä ikäisenä aloit meikkaamaan ns. vakituisesti?

  VastaaPoista
 11. Kahdella arvalla mukana! Minun listallani blogeja päästä päähän: huumori, diy, muoti, sisustus, ruoka, hyvinvointi ja meikkiblogeja. Tällöin pysyn ajan tasalla kaikessa :D Käytätkö ihonhoidossa jotain keittiöstä löytyviä tuotteita?

  VastaaPoista
 12. Kahdella mukana! Olen blogien suhteen melko kaikkiruokainen, lukulistalta löytyy muotia, sisustusta, ruokaa sekä huumoria. Kysymys sinulle: Mikä on mielestäsi paras mineraalimeikkisarja?

  VastaaPoista
 13. Olisi kivaa lukea muutakin, vaikka rakastan näitä kauneusjuttuja ja sun kuvia. Reseptit olisivat vaikka kivoja tai muut elämän kohokohdat. :) Lisätieto bloggarista on aina ihana asia. :)


  Kiinnostaisi tietää mikä on sinun mielestä maailman paras käsivoide, sillä sellaista metsästän. :)

  Lähden nyt kahdella arvalla taistoon.

  Tiia

  VastaaPoista
 14. kahdella arvalla mukana kivassa arvonnassa. blogeissa seuraan kosmetiikan lisäksi käsitöitä ja matkustelujututkin kiinnostavat. kysymyksenä heittäsin seuraavan: onko käytössäsi joku kosmetiikan niin luottotuote, että uskot käyttäväsi sitä vielä parin vuoden päästäkin?

  VastaaPoista
 15. Kahdella arvalla mukana aivan ihanassa arvonnassa. Seuraan kosmetiikkaa, matkailua , käsitöitä ja kaikkea arkeen liittyvien asioiden käsitteleviä blogeja.
  Minua kiinnostaa, onko sinulla tai muilla vinkkejä silmämeikkeihin vahvoja pluslaseja käyttäville.

  VastaaPoista
 16. Kahdella arvalla mukana :). Bloggerin kautta seurailen :) laura.lakiasuo@outlook.com

  1. Rakastan näitä sun kosmetiikkapostauksia, mutta olen myös postauksien suhteen hyvin pitkälti kaikesta pitävä. Väliin voisit tehdä vaikka postauksia ihan arjestasi, sisustamisesta yms :)

  2. Oi minulla olisi toive smokey eye meikkiin - vaikka jonkinlainen tutorial olis kiva :)

  VastaaPoista
 17. Luen blogeista eniten erilaisia tuotearvosteluja sekä kuukauden loppuneet on monesti hyvä. Jos tuotteen on käyttänyt loppuun ja aikoo hankkia sellaisen vielä uudelleen on se vaikuttanut käyttäjään. Luen mieluiten yhtä aihepiiriä käsittelevää blogia, en sellaista joka hyppii asiasta toiseen. Mieluiten vaikka eri blogi erillaisille aihepiireille.

  Olen lukenut blogiasi vakituisesti siitä asti kun sen löysin bloggerin raadin kautta. Lisäksi sivuillani on blogiisi linkki sivubannerissa.

  Itse olen enemmän kiinnostunut ihonhoidosta kuin meikkaamisesta, joten toivonkin enemmän ihonhoitoon liittyviä juttuja. Kysyisinkin mikä on se sinun paras seerumisi, jonka ostat aina uudelleen?

  VastaaPoista
 18. Kahdella arvalla olen mukana :) Lifestyle on ehkä laaja käsite, mutta se kiinnostaa kauneus- ja kosmetiikkajuttujen ohella.

  Minkälainen on sinun kauneushistoria? Olen ymmärtänyt, että työskentelet kauneuden parissa, mikä sai sinut valitsemaan kauneusalan? :)

  VastaaPoista
 19. Mukana kahdella arvalla! :)
  Luen blogeja laidasta laitaan, eli luen mielelläni myös muustakin kuin kosmetiikasta ja kauneudesta!
  Kysymys sinulle: mihin kosmetiikkatuotteeseen olet pettynyt eniten?

  xeve(at)hotmail.fi

  VastaaPoista
 20. Bloggerin kautta luetaan nimellä Fani. Jaettu myös Facebookissa! Tottakai näin upeaa arvontaa täytyy mainostaa! 3 arpaa, Fanny-91@windowslive.com

  1. Kynnet & Kosmetiikka on tällä hetkellä ne mitkä kiinnostaa eniten, mutta tykkään lukea myös ihan lifestyle, ruoka, sisustus, matkusta, arki, perhe blogeja. :) Jos kuvat on hyviä ja bloggaaja kiinnostava, niin ei ole kauheasti väliä mistä kirjoittaa, koska pelkkä ihminen saa seuraamaan ( jos on mielenkiintoa herettävä ). :)

  2. Miten olet kiinnostunut kosmetiikasta? Haluaisin myös kuulla, että mikä on parasta meikkaamisessa? :)

  VastaaPoista
 21. Kahdella arvalla mukana :) mar.marttinen@gmail.com

  1. Luen pääosin kosmetiikka- ja lifestyleblogeja. Ihan tavallisesta bloggaajan arjesta on myös mielenkiintoista lukea. Toisinaan olen jäänyt koukkuun ihan muutaman kymmenen lukijan blogiin.

  2. Pidätkö itseäsi kauniina? Montaa kosmetiikkatuotetta käytät päivässä? (tästä saisi myös varmaan postaukset ellet ole tehnyt jo) Mikä on minimi kosmetiikkatuotteiden määrä, jolla selviäisit tai mitä tuotteita tähän kuuluisi? (ei mitenkään, että pitäisit esim. meikittömän päivän, vaan ylipäänsä. Varmaan aika hankala miettiä ja laskea :D)

  VastaaPoista
 22. kahdella mukana :) luen monenlaisia blogeja . oletko koskaan testannut esim risiiniöljyä ripsiesi hyvinvointiin ?

  VastaaPoista
 23. Eniten minua kiinnostaa lukea kosmetiikasta, mutta on välillä myös kiva saada tietää kirjoittajastakin enemmän. Eläinrakkaana erityisesti lemmikkieläimet blogien taustalla kiinnostavat. :D Erityisesti minua kiinnostavat top-tuotteet, eli mitkä ovat kaikkien aikojen lempituotteesi oikeastaan missä vain tuoteryhmässä. Seurailen bloglovinin kautta, msesmsesmses (a) gmail.com. Eli kaksi arpaa.

  VastaaPoista
 24. Luen blogiasi bloggerin kautta ja linkkasin arvonnan omaan blogiini, eli kolmella arvalla mukana :)
  kata.a@live.fi

  1. Luen suurimmaksi osaksi kauneusblogeja, joiden lisäksi luen muutamaa fitness-blogia, hääblogia (joiden lukemisen aloitin jo omien häiden alla, uusia en enää ole alkanut lukea) sekä ehkä yhtä lifestyleblogia. Yleensä pidän siitä, että blogin aihe on rajattu. Lifestyleblogeissa on ehkä liikaa kaikkea omaan makuuni ja jotta jäisin sellaisen lukijaksi, täytyy kirjoittajassa olla "sitä jotain." Toki kauneusblogissakin voi olla välillä juttuja muusta kuin kauneudenhoidosta, mutta tykkään itse siitä, että pääpaino on kosmetiikassa. :)

  2. Mikä on ollut isoin hiusmokasi?

  VastaaPoista
 25. 1. Kosmetiikassa on pääpaino blogeja etsiessä mutta myös sisustus ja muoti kiinnostavat, joskin niiden suhteen olen valikoivampi.

  2. Jos pitäisi sanoa vain yksi lempparihuulipuna, mikä se olisi?

  Luen Bloglovinin kautta eli kaksi arpaa. taika.sariola (at) gmail.com

  VastaaPoista
 26. Seuraan sun blogia bloglovinin kautta eli kahdella arvalla osallistun :)

  neamariaktormanen at gmail piste com

  1. Luen pääsääntöisesti kosmetiikkablogeja, mutta myös muutamia hääblogeja. Muihin aiheisiin keskittyviä en juurikaan. Silti on kiinnostavaa lukea seuraamistani blogeista lifestyle-tyylisiä kulissin taakse kurkkauksia ja aiheesta poikkeamisia. :)

  2. Mitkä ovat kolme parasta kokeilemaasi ripsiväriä ja miksi?

  VastaaPoista
 27. Kahdella arvalla mukana, luen Bloggerin kautta :)

  1) Kosmetiikka on suurin kiinnostukseni kohde blogeissa, mutta olen kiinnostunut myös sisustuksesta. On mukavaa, jos blogissa on monipuolisesti muutakin juttua kosmetiikan lisäksi ja blogin kirjoittajasta myös haluaisin tietää melko paljon, se lisää mielenkiintoa blogiin.

  2) Seuraatko televisiosta mitään ohjelmia kosmetiikka- ja kauneusasioita silmällä pitäen, ja jos niin mitä?

  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Ooh, mikä arvonta, ehdottomasti olen mukana! :) Kaksi arpaa siis Bloggerin kautta seuraamisesta ja sähköposti on vandaalia ät outlook.com. Sitten se osallistumisen vastine ;):

  1) Luen mieluiten kosmetiikasta (etenkin tuotearvosteluja) sun blogistasi, mutta myös muidenkin aihealueiden postaukset ovat ihan ok, jos haluat niitäkin blogissasi esille tuoda :) Yleisesti ottaen minua kiinnostaa lemmikkieläimet, matkustaminen ja kurkistus blogin kulissien taakse (esimerkiksi vaikka ihan mitä kannat laukussa mukana, millainen on meikkipisteesi yms, jos ei liian henkilökohtaisia halua kertoa).

  2) Kosmetiikkaan liittyvä kysymys juuri sinulle.. Olet kertonut paljon siitä, että olet selektiivisen kosmetiikan ystävä, joten ehkä voisinkin kysyä, että mikä on ollut arvokkain kosmetiikkatuotteesi, minkä olet itse ostanut? Miksi ostit ja ostaisitko uudelleen, saitko rahoillesi vastinetta? :)

  VastaaPoista
 29. Kolmella arvalla mukana ja käytän Bloggeria. :)

  1) Eniten toki kosmetiikkaholistina kosmetiikka ja kaikki siihen liittyvä kiinnostaa, mutta on aina välillä myös kiva lukea muista aiheista; ruokailu, matkailu yms. yms. Muut aiheet välissä tuovat myös ihan kivaa vaihtelua ja lisämaustetta blogiin ja kyllähän niistä aina hieman enemmän "oppii" bloggaajasta. :)

  2) Mikä on vanhin käytössä oleva kosmetiikkatuotteesi (myös meikit, hajuvedet ym. mukaan lukien)? :)

  Välihuomautuksena voisin mainita etten ole sinun blogiasi seurannut kuin ihan muutaman viikon ajan, mutta varsin hyviä vinkkejä olen jo nyt blogistasi bongannut :)

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 30. 1) Luen eniten kauneus-, kosmetiikka-, sisustus- ja tyyliaiheisia blogeja. Tällaiset tiettyihin aihepiireihin keskittyneet blogit ovat kivoja, mutta mielelläni luen välillä vähän henkilökohtaisempiakin juttuja kirjoittajasta, ne tuovat blogiin syvyyttä.
  2) Mitkä ovat vanhimmat suosikkituotteesi, mitkä taas uusimmat ihastukset joiden uskot jäävän jatkuvaan käyttöön?

  Seuraan Bloglovinin kautta, kahdella arvalla mukana!
  cherrycloud@luukku.com

  VastaaPoista
 31. Kolme arpaa.
  1) Seuraan kosmetiikkablogien lisäksi askartelu- ja tuunausblogeja, korujen tekoa ja kirjoja. Hieman ruokaohjeita ja hieman muotia. Tykkään lifestyle-blogeista, eli kaikkea mitä elämään kuuluu.
  2) Mikä on pahin moka kauneudenhoidossa mielestäsi? Entä mokaatko yhä itse? Ihan oikeasti siis.

  VastaaPoista
 32. 1) Seuraan paljon sisustus-, käsityö-, kauneus-, ja hyvinvointiblogeja ja pidän myös siitä, että bloggaaja välillä kirjoittaa muustakin kuin tietystä aihealueesta.
  2) Liikutko koskaan julkisesti esim. kaupungilla tai kaupassa täysin meikittä?
  Mukana kahdella arvalla, luen bloggerin kautta.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 33. Huippu arvonta, kahdella arvalla mukana (Blogger).
  1) Kosmetiikkablogien lisäksi luen blogeja sisustamisesta, matkustelusta ja ruoanlaitosta.
  2) Mikä on mielestäsi kolme tärkeintä ihonhoitotuotetta?
  66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 34. Olen bloggerin kautta seuraaja ja mukana kahdella arvalla.
  Luen eniten kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä blogeja, jonkkn verran myös ruoan laittoa ja sisustusjuttuja.
  Mikä on sinulle yksi ja ehdoton luottotuote, josta et tahdo luopua?
  marvu954@hotmail.com

  VastaaPoista
 35. Olen bloglovin seuraaja eli kahdella mukana.
  Kosmetiikan lisäksi mielenkiinnon kohteitani on kirjallisuus ja valokuvaaminen. Näitä aihepiirejä käsitteleviä blogeja luen, ja ihan lifestyle sekametelisoppa blogejakin jos pidän muuten bloggaajan tyylistä.
  Mikä on mielestäsi kaikkien aikojen markettikosmetiikan helmituote?

  VastaaPoista
 36. Lukijana kahdella arvalla mukaan! :)
  1) Kosmetiikkablogien lisäksi luen sisustuspainotteisia blogeja. Minusta aihepiiristä poikkeaminen yleensä vain piristää.

  2) Millainen oli ensimmäinen meikkikokeilusi ja minkä ikäisenä meikkaus jäi vakituisesti kuvioon? Kannustettiinko sinua meikkaamaan? Olitko jo peruskouluikäisenä muita kiinnostuneempi kosmetiikasta?
  ansamaria33(a)gmail.com

  VastaaPoista
 37. Kahdella mukaan. Kosmetiikka ja sisustus kiinnostaa. Mitä aurinkovoidetta käytät kasvoihin?. paperitypy ät hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Kahdella mukana, seuraan Bloggerin kautta.
  Kiinnostaa kyllä muutkin aihepiirit, kuten vaikkapa matkustaminen ja hyvinvointi, mutta ehdottomasti eniten kauneus ja kosmetiikka.
  Miten meikkasit teininä? Pahimmat meikkimokasi? :)
  sari piste susanna at hotmail piste com

  VastaaPoista
 39. Bloglovin kautta seuraillu jo jonkun aikaa :)

  Mä tykkään tosi laajasti kaikista aihepiireistä! Luen tosi laidasta laitaan blogeja mutta viime aikoina kyl kauneus jutut on vieny mukanaan!

  Mikä on sellainen tuote jonka ottaisit autiolle saarelle mukaan? Siinä mun kyssäri!

  viivi.korpela@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Kahdella arvalla mukaan, hapero@iki.fi

  1) Tykkään lukea laidasta laitaan aiheesta kuin aiheesta, toki esimerkiksi ruokapostaukset kiinnostaa enemmän kuin matkustaminen!

  2) Mitkä ovat luottotuotteitasi näin syksyn tullen kuivalle iholle?

  VastaaPoista
 41. Luen tuunausblogeja, ky sienlakkausblogeja erityisesti ja ystävien päiväkirjablogeja.

  KOlme arpaa, jaan fb:ssä linkin. N.J nimikirjaimet.

  Lakkailetko kynsiäsi miten usein ja koristeletko vai teetko ihan peruslakkauksia?

  VastaaPoista
 42. sposti vielä enkelipeikko at gmail.com

  VastaaPoista
 43. Mukana kahdella arvalla. Blogin seuraajana vielä aika tuore, vasta löytynyt tuttavuus. Tähän asti olen ollut hyvin mielissäni, hyvää ja sujuvaa tekstiä sekä kauniit kuvat.

  1) Pääasiassa luen kauneusblogeja. Kivana lisänä olen pitänyt blogeissa olleita omia vertailuja ja arviointeja hieman eri näkökulmasta kuin esim. valmistajan esittelyt. Jonkin verran olen myös saanut lukea muista kauneuteen ja kaunistautumiseen liittyvästä taustatyöstä ja historiasta eri blokkaajilla. Mielenkiintoista!

  2) Mikä on aihe ja/tai aihepiiri jota vierastat, eli mistä ei ihan heti ole blogissasi esittelyä? Millainen on sinun "bad hair -day", vai onko sellaisia?

  sp. taruvaisa (at) gmail.com

  VastaaPoista
 44. Kaikki luonnonkosmetiikka kiinnostaa ja sen lisäksi lueskelen sisustus- ja puutarhablogeja mielenkiinnolla.
  Onko sinulla joku tietty kosmetiikkatuote jota käytät jatkuvasti läpi vuoden?
  Bloglovin seuraaja.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 45. En välitä kauneusblogeissa lukea muista aiheista, vaikka seuraankin myös muiden aihepiirien blogeja. Minusta on hyvä keskittyä johonkin.

  Mietityttää sellainen asia, kun itse käytän paljon kuivashampoota, että voiko se olla haitaksi päänahalle? Esim. jotenkin tukkeuttaa juuria tms.

  Jaan tämän Facebookin, joten kolme arpaa ja profiilin kautta saa kiinni tarvittaessa. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. https://www.facebook.com/sanna.kylmanen.9 unohtu laittaa tuo linkki jakoon. =)

   Poista
 46. 1) Minua kiinnostaa todella vaihtelevat blogit - lueskelen esim. ruoka-, matka-, lifestyle-blogeja =).
  2) Mikä on luottokosmetiikkatuotteesi?
  Mukaan kahdella arvalla.
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 47. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 48. Äh, en tiedä katosiko kommenttini avaruuteen.. kokeillaan uudestaan! Eli kahdella mukana! 1) luen mielläni sisustamiseen ja terveelliseen ruokaa liittyviä postauksia. Vaatepostaukset eivät kiinnosta. 2) kauanko käytät aikaa kauneudenhoitoon viikossa? :) jasminella82 ät gmail .com

  VastaaPoista
 49. 1) aika paljon seurailen kosmetiikka- ja kauneusblogeja. Tykkään myös sisustus ja diy aiheisista blogeista.
  2) Mitkä ovat hauskimmat muistosi/mokasi kauneus- ja meikkihistoriastasi?
  Kahdella mukana, bloglovinin kautta seurailen, plussaa (a)outlook.com

  VastaaPoista
 50. Mukana ollaan kolmella arvalla!

  1) Eniten olen kiinnostunut ihonhoidosta ja meikeissä meikkipohjasta.
  2) Mikä on mielestäsi tärkein ihonhoitotuote?

  mulanbloggaa@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Kolmella arvalla mukana!
  1) Eniten kiinnostaa kaikki. Haluan lukea kirjoista, elämänvalinnosta, ekologisesta ihonhoidosta.Ruoasta ja resepteistä.
  2) Mitä mieltä olet meikkien ja kosmetiikkatuotteiden aiheuttamasta kuormituksesta elimistössä.. Ovat kuitenkin vieraita aineita ja yleensä jatkuvassa käytössä? Hiusten värjäyksestä edellä mainitussa mielessä?

  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 52. 1) Kiinnostaa myös muutkin jutut laidasta laitaan :)

  2) Paljonko omistat "turhaa" kosmetiikkaa, jota et oikeastaan käytä

  Kahdella arvalla mukaan

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 53. Hei
  Uutena lukija kaikilla kolmella mahdollisuudella mukaan. Linkitys löytyy blogini oikeasta sivupalkista.
  Yleisesti minua kiinnostavat eniten laajasti aiheesta toiseen pomppivat blogit. Sellaistahan se elämäkin on, ei vain yhtä juttua vaan kaikkea mahdollista ja muutakin..

  Entä oletko joutunut joidenkin tuotteiden, palvelujen tai trendien kohdalla pyörtämään sanasi ja liittymään käyttäjäksi..
  vuosikerta (at) live (piste) fi

  VastaaPoista
 54. 1ruoka kiinnostaa
  2lempiripsarisi?
  luumunkukka@luukku.com

  VastaaPoista
 55. Heippa Mia :) luen bloggerin kautta, joten kaksi arpaa taitaa minulla olla ;)

  luen erilaisia blogeja laidasta laitaan!
  ja mitäpä kysyisin sinulta// mikä on lempparisarjasi luonnonkosmetiikassa?

  VastaaPoista
 56. Aurinkoista sunnuntaita :)
  1. Seuraan mielennäni mäyräkoira-, kortteilu-, matkailu- ja kauneusblogeja.
  2. Mikä on lempivärisi?
  Kolmella arvalla osallistuisin, jaoin linkin FB:ssä ja lukijakin olen (Sirpa ja Tiitu)
  sireeni5@luukku.com

  VastaaPoista
 57. Kahdella arvalla mukaan :)

  Tykkään lukea kosmetiikkajuttujen lisäksi kaikkea pientä kivaa kuten ruokavinkkejä, sisustusjuttuja ja lifestylejuttuja

  Ja kysyisin sun lemppari kasvonaamiota ja perusteluja tälle.

  kynsipollo@gmail.com

  VastaaPoista
 58. Kahdella mukaan viime hetkillä, lukija olen. :)
  1. Tykkään lukea ihan kaikesta, ruuasta, kirjoista yms.
  2. Edullisimmat kauneudenhoitotuotteet, joita käytät?

  hippohiiri at gmail.com

  VastaaPoista
 59. Kahdella arvalla olen mukana
  1) Blogeissa kiinnostaa luonnonkosmetiikkaan liittyvät jutut, ruoka, ruoka ja ruoka, sekä hyvinvointiaiheet.

  2) Sun luonnonkosmetiikan suosikit kautta aikojen? Mitkä ja miksi?

  marialuok(at)gmail.com

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!