Tuntuu hassulta julkaista tällainen postaus sadepäivänä, mutta olen halunnut vinkata teille tästä ravintolisästä jo pitkään. Moni on kertonut ruskettuneensa nopeammin ja saaneensa kauniimman sävyn iholleen beetakaroteenikapseleita popsiessaan. Rusketuksen kerrotaan myös kestävän pidempään. Itse aloitin kesän alussa syömään aurinkokapseleita, joiden tarkoitus on auttaa ihoa ruskettumaan nopeammin ja suojata ihoa auringolta. Vaikka auringonpaistetta rakastankin, minua ei voisi kuvailla auringonpalvojaksi (ei sillä, että siihen olisi tänä kesänä ollut edes kovin montaa mahdollisuutta). Tällainen apuväline oli kuitenkin erittäin tervetullut testattavakseni, sillä auringon aiheuttamat rypyt eivät innosta ja BETAMAX tuo minulle kaksi hyötyä samassa paketissa: suojaa ja rusketusta.

Beetakaroteeni on luonnon oma antioksidantti, joka on A-vitamiinin esiaste. Se suojaa sekä soluja että ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta (ei kuitenkaan korvaten aurinkosuojavoidetta). Samalla se aktivoi pigmentin muodostumista ja auttaa ruskettumaan nopeammin. BETAMAX on beetakaroteenikapseli, joka sisältää dunaliellalevää. Dunaliella salina -mikrolevä valmistaa beetakaroteenia suojautuakseen voimakkaalta auringonvalolta. Yliannostuksen vaaraa kapseleilla ei ole, sillä elimistö muuttaa tarpeen mukaan beetakaroteenin A-vitamiiniksi. BETAMAX-kapseleita otetaan 1 kpl päivässä. Minusta nämä ovat olleet varsin käteviä, ja olenkin jatkanut tämän kuurin jälkeen toisilla aurinkokapseleilla. Nämä ovat vaikuttaneet positiivisesti myös ihon kuntoon, sillä A-vitamiini tunnetusti edistää ihon uudistumisprosessia. Ihon hyvinvoinnin lisäksi se ylläpitää myös limakalvojen ja sarveiskalvojen hyvinvointia, tehostaa immuunijärjestelmää ja suojaa solukalvoja. 

BETAMAX on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton ja gluteeniton. Pakkauskokoja on joko 48kpl tai 100kpl vaihtoehtoina. BETAMAXin suositushinta on 9 euroa (48 kapselia). Saatavilla terveys- ja luontaistuotekaupoista sekä tavaratalojen luontaistuoteosastolta. Jos haluaa saada beetakaroteenia ravinnosta, hyviä beetakaroteenin lähteitä porkkanan lisäksi esimerkiksi mango, papaija, aprikoosi, pinaatti, lehtikaali ja kurpitsa.

Onko teillä käytössä ravintolisiä? Oletteko kokeilleet beetakaroteenikapseleita?*Tuote lehdistönäyte.

10 kommenttia:

 1. Olen syönyt tämän kesän Puhdas vastaavia kapseleita ja itse asiassa nyt siirtymässä noihin, optimistisesti odotan elokuun hellepäiviä ja sitä etten pala, koska olen syönyt ja suojannut itseni syömällä beetakaroteenikapseleita. Ovat loistavia!

  Kivaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin siirryin jo nämä napsittuani noihin Puhdas+ kapseleihin. Olen tykännyt niistäkin. Luulenpa, että aurinkokapselit tulee olemaan tästä edespäin joka kesä vakiokäytössä :) Elokuun hellepäiviä todellakin odotellessa! Nämä sadesäät alkaa jo pikkuisen tympimään :D

   Kivaa viikonalkua! <3

   Poista
 2. Nuorempi tytär on testannut näitä ja se kyllä ruskettuu nyt helpommin kuin aiemmin. Tosin jäljellä on varmasti vielä Thaimaan rusketuspohja, mutta tuntuu, että tytär on hetken ulkona, niin se on jo ruskea. Tosi hyviä ovat meidän kokemukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Itsekin uskon, että näitä popsimalla rusketus tarttuu helpommin. Tykkään myös siitä, miten positiivisesti nämä vaikuttaa ihon kuntoon. Aurinkokapseleista tulee kyllä mulle joka kesän rutiini!

   Poista
 3. Mua alkoi hymyilyttämään tämä postaus, tiedät miksi. ;)

  Minähän olen vankkumaton aurinkokapseleiden kannattaja, kiitän sitä kertaa vuosia sitten, kun löysin nämä. En ole sen jälkeen palanut kertaakaan, en edes päiväntasaajan tienoilla, kun näitä olen popsinut. Saatu rusketus tuntuu pysyvän koko vuoden. Mulla esim. oli viime kesänä hankitut rusketusrajat vielä nyt toukokuussa, toki haalistuneet, mutta selvät rajat edelleen. :D Mieskin huomautti asiasta. Itse aloitan syömisen toukokuussa ja lopetan elokuussa, olen ymmärtänyt, että ihan koko ajan näitä ei ole hyvä syödä vaan maksan pitäisi saada lepoa. Toki, jos lähtisin matkalle johonkin lämpimään keskellä talvea, alkaisin popsimaan näitä kuuriluontoisesti viimeistään pari viiikkoa ennen reissua ja jatkaisin vielä pari viikkoa loman jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vaikea arvata! ;)

   Toimin kyllä ensi kesänä juuri samoin kuin sä, että aloitan näiden popsimisen jo toukokuussa ja syön elokuuhun saakka. Harmittaa, etten ole tajunnut näiden loistavuutta jo edellisinä kesinä! Ehdottomasti popsin talvellakin aurinkokapselikuurin, jos johonkin lämpimään tulee lähdettyä :) Mutta vuoden ympäri en kyllä itsekään näitä söisi.

   Poista
 4. Äh, mun on pitänyt pitkään ottaa nää käyttöön, ja aina vaan unohdan!! Ensi vuonna aloitan nää hyvissä ajoin :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ei vielä ole liian myöhäistä! Jos elokuun lopulla paukahtaa helteet, nyt on just sopiva hetki ottaa nämä käyttöön :D Mutta joo, itsekin kyllä aloitan oman kapselikuurini ensi vuonna jo toukokuussa ;D

   Poista
 5. Hih, juurikin tänään kotiuduin Keskisen kyläkaupasta paketti näitä mukanani.

  Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että löysit nämä! Nythän ehtiikin vielä sopivasti syödä yhden kuurin tälle kesälle, ennenkuin syksy tulee. Kolmessa viikossa pitäisi vaikutus alkaa jo näkyä. Ja elokuussa saattaa hyvinkin olla kunnollisten helteiden aika! :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!