Tilaan suurelta osin kosmetiikkani netistä, vaikka toisinaan käyn Sokoksella tai Stockmannillakin pyörähtämässä. Tein aikoinaan ihan oman postauksensa siitä, mistä kaikkialta kosmetiikkaa netin syövereistä ostanVerkkokaupoissa on paljon laajempi valikoima luonnonkosmetiikkaa ja kotona on muutenkin helppo klikkailla tyytyväisenä kosmetiikkaa ostoskoriin. Unohtamatta sitä, että kaikkia luonnonkosmetiikan suosikkejani ei tavarataloissa edes ole saatavilla. Muistatteko esimerkiksi, kun vinkkasin teille Sabé Massonin Soft Perfume -tuoksupuikoista? Tai kun intoilin Terren karamellisesta vartalonkuorinnasta? Naturellementin verkkokaupasta löytyy molempia. Heillä on itse asiassa valikoimissaan monia ihastuttavia luonnonkosmetiikkasarjoja, joista varsinkin Terreen olen hullaantunut. Pidän luksusluonnonkosmetiikasta, ja Naturellement onkin nimenomaan erikoistunut ylellisen, luomusertifioidun luonnonkosmetiikan maahantuontiin.


Kaikille kosmetiikan ja erityisesti luonnollisen kosmetiikan ystäville minulla onkin ilouutinen: Naturellement nimittäin tarjoaa kesän kunniaksi laadukkaista luonnonkosmetiikkabrändeistään tuntuvan 25% alennuksen, jonka pääsee käyttämään koodilla "luomu". Varoituksen sana kuitenkin kaikille verkkokauppaan klikkaaville: on olemassa täydellisen hullaantumisen vaara! Suosittelen silti ottamaan riskin ja käymään "päiväkävelyllä" verkkokaupassa, jos kaipaa uusia seikkailuja laatusarjojen parissa. 

Itse suosittelen ainakin mitä lämpimimmin Terren suloisia minivoita arkipäiviä piristämään ja Pure Altituden korjaavaa eliksiiriä. Molemmat ovat minulla lähes päivittäisessä käytössä. Pure Altituden eliiksiiri on loistava luonnonkosmetiikan vaihtoehto heleyttäväksi pohjustusvoiteeksi, josta on vastusta jopa Chanelin Multi-Use Illuminating Base -meikinpohjustajalle. Florame taas on Naturellementin brändeistä uusin, ja kokemuksiani sarjan osalta voi lueskella tästä postauksesta.

Alennuskoodi "luomu" on voimassa 31.7.2015 saakka ja sillä saa 25% alennuksen normaalihintaisista tuotteista. Koodi on ollut yleisessä jakelussa muissakin blogeissa eikä bloggaaja hyödy ostoksistanne. 

Kuinka moni teistä käyttää luonnonkosmetiikkaa? Mistä ostatte kosmetiikkanne? 

4 kommenttia:

 1. Nyt jos koskaan kannattaa Naturellement nettikauppaan syöksyä. Ah rakastan Terren tuotteita ylikaiken ja verkkokaupassa muutenkin upea ja laadukas valikoima kaikkea ihanaa.

  Kivaa viikonloppua Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä aika tuntuva ale tuo -25%. Valinnanvaikeus saattaa tosin iskeä :D Mulle kelpaisi oma Terre-shop, on ne tuotteet vaan niin ihania!

   Ihanaa viikonloppua sinnekin, vaikka sää onkin vähän tylsä! <3

   Poista
 2. Terren minivoit on munkin suosikkeja, ne pakkaukset. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että mun Terre-heikkous on peräisin huumaavien tuoksujen lisäksi juuri noista ihanista pakkauksista <3 Harvalla luonnonkosmetiikkamerkillä on noin erityiset pakkaukset!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!