Tänään hemmotellaan sensuellien ja tyylikkäiden tuoksujen ystäviä. Blogissa on ollut viime aikoina esillä monia raikkaampia kesätuoksuja, joten päätin tuoda Elie Saabin rinnalle toisen salaperäisemmän tuoksuelämyksen, joka ilmestyi Narcisolta äitienpäivän aikoihin. Yhdellä teistä onnekkaalla on myös tilaisuus voittaa tämä musta jalokivi omakseen!


Narciso on itselleni uusi tuoksututtavuus, joka viestii valloittavaa vetovoimaa ja mysteerisyyttä. Tuoksun suunnittelija rakastaa New Yorkia, mikä tulee selkeästi esille pilvenpiirtäjää muistuttavasta tuoksupullosta. Yksinkertaisessa mustassa pullossa on jotain vaikeasti kuvailtavan salaperäistä, että sitä on nuuhkaistava. Odotusten vastaisesti Narcison kukkais-metsäinen tuoksu ei olekaan niin raskas kuin ulkokuoren perusteella luulisi: tuoksun sydän on sensuellin myskinen, mutta kevyempää kukkaisuutta Eau de Toilette -tuoksulle antavat bulgarian ruusu ja valkoinen pioni. Metsäinen vivahde on peräisin vetiveristä sekä santelipuusta. 


Narciso Eau de Toilette on omiaan hämäriin kesäiltoihin. Siinä missä Elie Saab on merellisen salaperäinen tapaus, Narciso on metsäisempi ja ehkä myös vähän mausteisempi mysteeri. En yleensä innostu metsäisemmistä naisten tuoksuista, mutta tämä saa kesäillat menemään "mustissa" yllättävän mukavasti. Juhlavat asukokonaisuudet saavat hienostuneen ja tyylikkään loppusilauksen, olo on vetovoimainen. Tykästyin tuoksun omaperäisyyteen. Narciso Eau de Toilette erottuu taatusti tusinatuoksujen joukosta.


Narcison kaikki tuoksupullot on värjätty pullon sisältä, mikä on myskisydämen ja arkkitehtuurillisen pullon lisäksi yksi tuoksujen tunnusmerkeistä. Itse tuoksu ei siis ole mustaa, vaan sitä voi suihkaista huoletta vaaleammissakin vaatteissa. Pohjasta voi pitää silmällä tuoksun tilannetta, jotta tietää milloin salaperäisyys on loppumaisillaan. Kaiken kaikkiaan hyvin mielenkiintoinen tuoksuelämys!

Narciso EdT:n 30ml suositushinta on 52 euroa ja 50ml 77 euroa.

Kesäarvonta!


Sain ilokseni mahdollisuuden ilahduttaa myös yhtä teistä ihanista lukijoistani tällä viettelevällä uutuustuoksulla. Arvontaan voi osallistua kuka tahansa vastaamalla alla esitettyihin kysymyksiin, mutta vakituiset lukijat saavat automaattisesti kaksi arpaa. Lukijaksi voi liittyä myös arvonnan aikana. Kolmas arpa on mahdollista tienata jakamalla tämä postaus facebookissa tai vinkkaamalla arvonnasta omassa blogissa! Kerrothan kommentissasi mitä kautta seuraat blogiani (blogger vai bloglovin) ja muistathan myös sähköpostiosoitteesi. Aikaa osallistua on 15.7.2015 klo 23.59 saakka

Sitten arvontakysymyksiin:

1) Millaiset tuoksut ovat sinun mieleesi? 


2) Kauanko olet seurannut blogiani ja mistä asioista erityisesti pidät kauneusblogissani? Jos olet vierailija tai vasta liittynyt lukijaksi, voit vaihtoehtoisesti kertoa millaiset blogit ovat yleensä mieleesi. 

Onnea arvontaan!







*Tuoksu lehdistönäyte.

81 kommenttia:

  1. Olen aikalailla uusi lukija, mutta jo huomannut, että kuvasi ovat laadukkaita ja houkuttelevia. Olen kosmetiikkaan hurahtanut keski-ikäisenä, joten paljon on ihailtavaa tällä rintamalla. sitä kaikkea ammennan sinunkin blogisi aarteista. Lisäksi tapasi tuoda asioita esille on selkeää ja asiallista, muttei tylsää misään nimessä.
    Tuoksumaailmani on vaihdellut vuosien varrella. Muistan teinityttönä suihkineeni anais Anaisia kaulalle sekä Pomme De Ape oli yksi ihan parhaista. Sittemmin nuorena aikuisena makeat kukkaistuoksut veivät mennessään sekä Mysk by Alissa Ashley.tänään lemppareitani ovat Christina Aquileran tuoksut. en osaa nimetä yhtä ainoaa, sillä ne kaikki ovat ihania! Ihan uusin, jota en vielä edes omista, on the christmas ballet repetto.

    somanyinspiration@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti ilahduttavasta kommentistasi, Viltsu! Mukavaa, että olet löytänyt blogiini ja tykästynyt sisältöön niin kuvien kuin tekstinkin osalta :) Kiva kuulla! Toivottavasti pysyt mukana jatkossakin :)

      PS. Minäkin olen makeiden kukkaistuoksujen ystävä, joten niitä vilahtaa blogissa varmasti säännöllisesti!

      Mukavaa kesää sinulle!

      Poista
  2. Päivästä ja tilaisuudesta riippuen pidän joko kevyistä ja kukkaisista tuoksuista(Bright Crystal Absolu Eau de Parfum), yleensä tällaiset sopii töihin ja arkeen. Jos taas vuorossa on iltamenot niin tykkään käyttää vahvoja ja voimakkaita tuoksuja, hieman synkkiä ja tummia(Christina Aguilera By Night).

    Olen alkanut seuraamaan blogia bloggerin kautta vasta ihan hiljattain. Mutta mikä minut sai tätä seuraamaan oli selkeät ja yksinkertaiset postaukset ja kauniit kuvat. Postauksia on helppo ja mukava lukea ja asia tulee kyllä selväksi :)

    pauliina.lansman@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentistasi, Pauliina! :) Todella piristävää kuulla, että postauksieni tyyli miellyttää ja samoin kuvat! Kommentoida saa aina, ja kommentteja on aina yhtä mukava saada. Kiva, että olet löytänyt blogini pariin! :)

      Itsekin vaihtelen tuoksuja päivien, tilaisuuksien ja mielialojen mukaan :) Meikittöminä vapaapäivinä puuterisempi tuoksu voi olla täydellinen siihen hetkeen, mutta iltamenoissa ei nappaa mitkään hempeät kukkaistuoksut, vaan silloin haluan ehdottomasti käyttää jotain syvempää ja viettelevämpää tuoksua. Tosin joskus sitä voi tulla suihkuteltua illan aikana vähän liikaa, kun oma nenä tottuu tuoksuun ja sitä ei itse enää haista :D

      Poista
  3. 1) Pidän hieman erilaisemmista tuoksuista, mm. Elie Saabin tuoksuista.
    2) En muista kuinka kauan olen seurannut blogiasi, ehkä vuoden. Pidän blogisi huolellisesta ulkoasusta: hyvä fontti, suunnitellut kuvat; monesti kukkia somisteena ja sopivan pitkät tekstit sekä muutenkin asiallisesta linjasta, jossa kerrotaan myös luonnonkosmetiikasta sekä edullisemmista tuotteista.
    Osallistun ilolla arvontaan :)
    66aurinkoinen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä saattaisi hyvinkin olla makuusi! Katsotaan miten arvonnassa käy :)

      Kiitos sinulle kattavasta palautteestasi, Riitta! Käytän kuvaamiseen paljon aikaa ja vaivaa, joten ilahduttavaa kuulla, että kuvani miellyttävät. Välillä ostan kukkia ihan vain somisteeksi kuvaustuokioita varten. Kesällä onneksi kukkia saa myös luonnosta! Pyrin pitämään jutuissa asiallisen linjan, mutta hieman omalla persoonallani maustettuna, jotta juttujani olisi kiinnostavaa lukea :)

      Poista
  4. Onpas kaunis pullo! Vakiona pidän erityisesti sitruksisista tuoksuista, mutta säväytän erikoisemmillakin. Vierastan ainoastaan todella imeliä karkkituoksuja. Olen seuraillut blogiasi viime syksystä. Erityisesti pidän blogissasi, että käsittelet enemmän myös selektiivistä kosmetiikkaa. Blogit ovat yleensä melko täynnä markettien tai semi-selektiivisiä tuotteita. Seurailen bloglovinin kautta, msesmsesmses (a) gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä säväyttävä tuoksu! :) Voisit tykätäkin.

      Ja kiitokset palautteestasi! Kiva kuulla, että luet mielelläsi juttuja selektiivisestä kosmetiikasta. Se aihealue ei taatusti tule poistumaan blogista. Enemmän tosiaan kirjoittelen selektiivisestä kosmetiikasta kuin markettikosmetiikasta. Toki välillä olen tehnyt löytöjä edullisimpien tuotteidenkin parista. Mutta en voi sille mitään, että selektiivinen kosmetiikka vetää enemmän puoleensa :)

      Aurinkoista kesää!

      Poista
  5. Narcison pullot ovat kyllä aina niin kauniita! Itse rakastan myskisiä, mausteisia ja lämpimiä tuoksuja. Orientit ovat mieleeni, mutta kesällä tykkään kyllä keveämmistäkin kukkaistuoksuista. Ruusu, syreeni ja kirsikankukat ovat erityisesti mieleeni kesäisin.

    Olen seurannut blogiasi itseasiassa jo jonkin aikaa, mutta vain välimuistista. Tajusin, etten tosiaan ole liittynyt lukijaksi, mutta nyt sen tein. Tykkään blogisi ulkoasusta, se on selkeä ja tyylikäs!:)

    //Fanni
    http://mennentullen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti pitäisit tästä, ainakin mitä kuvailet tuoksumieltymyksiäsi! :)

      Kiva, että liityit lukijoiden joukkoon! Tervetuloa :) Ja kiitos kivasta palautteestasi! Toivottavasti pysyt mukana pitkään :)

      Poista
  6. tykkään makeista kukkaisutuoksuista, mutta niissä pitää olla joku persoonallinen "juttu", ei mitään ihan tusinatavaraa.
    olen seurannut blogia nyt muutaman viikon bloggerin kautta. vaikutuksen on tehneet blogin laaja-alaisuus, tyylikkyys ja selkeys. jatkan seuraamista mielenkiinnolla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! Jokin persoonallinen vivahde tarvitaan jokaiseen tuoksuun, että kiinnostun. Tässä Narcisossa on ainakin jotain erilaista :)

      Kiitos kovasti palautteestasi, Ulppis! Ilahduttavaa kuulla asioista, joista mainitsit! :)

      Poista
  7. 1. Tykkään makeista tuoksuista, joko hedelmäisistä (kuten Juicy Couturen Viva La Juicy) tai mausteisemmista (Narciso Rodriguezin EdP on ikilemppari!).

    2. Seuraan Bloggerin kautta, olen seurannut ehkä 1-2 kk? Tykkään monipuolisuudesta ja selkeydestä, sekä tyylikkäistä kuvistasi. :)

    sari piste susanna at hotmail piste com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet varmasti ollut lukijana pidempään kuin 1-2kk :) Mahdoitkohan liittyä lukijaksi noin puoli vuotta sitten, tämän vuoden alkupuolella. Aika kuluu niin nopeasti, että vaikea muistaa! Kiva jokatapauksessa, että olet mukana! :) Ja kiitos, ihanaa, että pidät blogiani monipuolisena ja selkeänä. Kiva myös, että kuvani miellyttävät! Kuvaamisessa olenkin yrittänyt koko ajan kehittyä ;)

      Poista
  8. 1. Pidän raikkaista ja hedelmäisistä tuoksuista eniten. En kovin raskaista.
    2. Bloggerin kautta ainakin vuoden verran olen seuraillut blogiasi. Tykkään blogissasi juttujen laadukkuudesta, selkeydestä ja kuvista

    marikax@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteestasi, Marika! Ihanaa kuulla, että pidät blogijulkaisujani laadukkaina, sillä olen siihen pyrkinytkin :) Siksi julkaisen vähemmän postauksia, sillä niiden valmistelu vie aina oman aikansa. Kuvaamisessa olen myös yrittänyt kehittyä, siksi siitäkin on ihana kuulla positiivista palautetta. Kiitos sinulle! :)

      Poista
  9. Hedelmäiset, raikkaat tuoksut ovat mieluisimpia.
    Bloggerin kautta luen. Olen ollut lukijana ehkä noin puolisen vuotta.
    Tekstisi on selkeää, hyvää suomenkieltä, kuvat on kauniita ja hyvin sommiteltuja ja aihepiirit tietysti mielenkiintoisia.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hedelmäisia ja raikkaita tuoksuja onkin blogissa vilahdellut kevään mittaan! :) Toivottavasti olet jonkun mukavan tuoksuvinkin saanut itsellesi.

      Kiitos paljon palautteestasi, Heli! Piristi mieltä :) Toivottavasti pysyt mukana lukijana jatkossakin!

      Poista
  10. Pidän tosi monenlaisista tuoksuista, makeahkoista ja raikkaista, kukkaishedelmäisistä ja metsäisistä.Riippuu mielialasta ja vähän vuodenajastakin mikä milloinkin miellyttää. Esimerkkinä vuosien kestosuosikista täytyy kuitenkin mainita Dolce & Gabbanan Light blue.
    Lukijanasi olen ollut vasta muutaman kuukauden. Todella kauniit kuvat blogissasi! Ja suosikkeihin lisätty, joten lähes lähes päivittäin käyn katsomassa onko uusia postauksia. :)
    Aivan ihana pullo tuossa arvottavasssa tuoksussa!
    paula.susanna@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti palautteestasi, Pauliina! Ilahduttavaa kuulla, että pidät kuvistani. Olen yrittänyt kovasti kehittyä kuvaamisessa. Kiva, että lukijoilta tulee siitä positiivista palautetta :) Toivottavasti seurailet blogiani jatkossakin!

      PS. Mieliala vaikuttaa itsellänikin vahvasti päivän tuoksun valintaan. Lomatuoksun valitsen myös aina tarkkaan. Myöhemmin kun tuoksuttelee kyseistä tuoksua, tulee muistot lomalta mieleen :)

      Poista
  11. Pidän kaikenlaisista tuoksuista, tosin omaa tuoksua en ole vielä löytänyt. Olen seuranut blogiasi viime talvesta lähtien bloggerin kautta. Tykkään lukea erilaisista tuoksuista, uusista tuotteista ja ihonhoidosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteestasi Merikukka! Tuoksuesittelyitä tulee varmasti olemaan blogissa jatkossakin, samoin uutuudet ovat blogin vakio-osuus :) Ihonhoitoa unohtamatta!

      Aurinkoista kesää!

      Poista
  12. En osallistu arvontaan, koska tuoksu löytyy jo. :) Mutta otan oikeudekseni kommentoida. :D

    Narcison kaikki tuoksut on upeita, ne on niin uniikkeja ja erilaisia. Jakavat varmasti mielipiteitä, niin kuin aina parhaat. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina saa kommentoida! :D

      Tämä on kyllä todella erilainen ja erottuva tuoksu. Joku tässä vain kiehtoo... En osaa itsekään sanoa, että mikä. Ehkä juuri se salaperäisyys. Yleensä nimenomaan haksahdan tuoksuihin, joissa on omanlaisensa twisti. Tässä on! :)

      Poista
  13. Pidän raikkaista, hienovaraisista tuoksuista ja sitten hieman mausteisimmista tuoksuista.
    Luen mielelläni ihonhoitoon, meikkaukseen ja hiustenhoitoon liittyviä juttuja. Seuraan blogiasi bloggerin kautta, olisinkohan ainakin puoli vuotta ollut lukijana :)
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hugo Bossin Jour Lumineuse voisi olla sellainen, josta pitäisit! Se on raikas ja hienostunut. Itse rakastuin siihen keväällä. Blogistakin löytyy juttua siitä :)

      Toisaalta, kun pidät myös mausteisimmista tuoksuista, tämä Narcisokin voisi olla mieleesi. Katsotaan miten arvonnassa käy! :) Aurinkoisia kesäpäiviä!

      Poista
  14. Pidän raikkaista en "paksuista" tuoksuista. Lukijanasi olen ollt ehkä vuoden alusta, en tarkalleen muista, sillä aika kuluu hirvittävän nopeasti.
    Aurinkoista kesää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika kuluu niin vauhdilla, ettei sitä tarkkaa aikaa voikaan muistaa :) Aurinkoista kesää sinullekin! Toivotaan helteistä heinäkuuta :)

      Poista
  15. Tykkään hiukan makeahkoista tuoksuista.
    Juttujasi olen seuraillut varmaankin viime vuoden marraskuusta asti, mutta nyt vasta liityi lukijaksesi bloggerin kautta.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaamme siis samat tuoksumieltymykset! :) Tykkään itsekin tuoksuista, joissa on makeutta mukana.

      PS. Minusta olet ollut lukijana bloggerin kautta jo pidempään, Teija! :) Sinulla on muuten aivan uskomaton arpaonni. Katsotaan miten tämän arvonnan kanssa käy!

      Poista
  16. Rakastan gourmand-tuoksuja. Viimeisin tuoksurakkaus on Tom Fordin Tobacco Vanille. Olen tosin melko avoin kaikille tuoksuille, koska ikinä ei voi tietää, mikä kolahtaa. :)
    Olen seurannut blogiasi Bloggerin kautta ehkä vuoden(?). Kirjoitat mielettömän hyvin ja kiinnostavasti tuotteista, joista monet ovat itselleni tuntemattomia (etenkin ihonhoidon puolelta). On kiva löytää uusia merkkejä ja hyviä tuotteita, joihin en muuten törmäisi.
    gentlyoutoftime(a)yahoo.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta palautteesta, Tia! :) Muistan kun liityit lukijaksi. Olin käynyt blogissasi sitä ennen kurkkimassa jo muutamaan kertaan ;) Kiva, että olet pysynyt mukana!

      Ihonhoitotuotteista kirjoitan varmasti jatkossakin enemmän kuin meikkituotteista, mutta viime aikoina olen vinkkaillut hippasen enemmän myös hyvistä meikkituotelöydöistä, jotta meikkituotteista kiinnostuneetkin saisivat vinkkejä siltä osin :)

      Aurinkoista kesää, Tia!

      Poista
  17. Bloggerin kautta olen varmaan pari vuotta seuraillut :)

    Olen taipuvainen sortumaan hiukan makeahkoihin tuoksuihin, tai sitten Jo Malonen valikoimiin. Kuten edellinen kommentoija, myös minä olen hankkinut Tom Fordin Tobacco Vanillan, ja sekin on aika erilainen...

    Tykkään etenkin lempparituotteista kirjoitetuista postauksista, etenkin ihonhoidon saralla.

    dzinni@europemail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan sinun olleen lukijana jo pitkään :) Marraskuussa 2013 aloitin blogini säännöllisin päivittämisen ja sinä tulit mukaan aika alkumetreillä blogitaivaltani. Kiitos siitä! Kiva, että olet pysynyt mukana näinkin pitkään!

      PS. Lempparipostauksia on kehitteillä tälläkin hetkellä ;)

      Poista
  18. Kovin upea ja elegantti pullo ja niin kauniit kuvat taas kerran. No minähän tykkään kaikesta blogissasi ja kuvat ovat yksiä lemppareitani kaikista blogeista.

    Pakko osallistua arvontaan tuoksu vaikuttaa niin upealta

    Tiia

    VastaaPoista
  19. Olen löytänyt blogisi vasta kevätkesällä. Erityisesti olen pitänyt tuoksuvinkeistäsi ja blogisi monipuolisuudesta ja helppolukuisuudesta. Tekstisi on selkeää, kuvat kauniita. Yhdellä mukana.

    Lempituoksuni vaihtelevat. Tällä hetkellä pidän tuoksuista, joissa on vaniljaa.

    Yhdellä arvalla mukana.
    nelliina(at)yahoo.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta palautteestasi, Nelliina! Mukavaa, että olet löytänyt blogiini! :) Toivottavasti pysyt mukana kauneuseikkailuissani jatkossakin. Pyrin kirjoittelemaan monipuolisesti, jotta täältä löytyisi jokaiselle jotakin. Kiva jos kuvani miellyttävät ja teksti on helppolukuista. Se on minullekin tärkeää :)

      Poista
  20. Kahdella arvalla mukana. Valitettavasti en muista kauanko olen blogiasi lukenut, ehkä viime vuodesta? Tapanani on lukea uudet seurailtavat blogini lopusta alkuun. Kesäisin pidän hennoista kukkatuoksuista, syksyllä hieman tummemmista ja vahvoista. Sellaisista joihin ei pökerry heti suihkittuaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan kyllä sinut, kun liityit lukijaksi! Yhden arvontavoiton olet jo tainnut napatakin ;) Kiva, että olet pysynyt mukana :)

      Meillä onkin sitten samanlaiset tuoksumieltymykset, kun itsekin kesäisin pidän vähän kevyemmistä tuoksuista ja syksyllä nappaan taas tummemmat tuoksut käyttöön. Tämä Narciso oli silti kiva yllätys kesätuoksuksi!

      Poista
  21. Jaa sähköposti jäi... mar.marttinen(at)gmail.com
    Ja näköjään vastaus toiseen kysymykseen. Blogissasi pidän kattavista ja monipuolisista tuotearvioista. Mukava lukea selektiivisenkin kosmetiikan arvioita, vaikken omasta pussista sellaisia ostele (vielä).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kiitos kivasta palautteestasi! Kiva kuulla, että pidät tuotearvioitani kattavina ja monipuolisina. Pyrin kuvailemaan tuotteita enemmän kuin parilla lauseella ja kertomaan käyttökokemuksistanikin "syvällisemmin". Selektiivinen kosmetiikka tulee kyllä aina pysymään mukana blogissa! :)

      Poista
  22. Tuoksumaailma kiehtoo kovasti. Talvella saatan hurahtaa itämaille vivahtavaan, kesällä valkoiset kukkaistuoksut ja monet monet muut. Vaikea on valita suosikkeja. Kiinnitän huomiota myös pakkaukseen / pullon ulkomuotoon, hih - parantumaton esteetikko kun taidan olla.

    Olen seurannut sinua pitkään, 2-3 vuotta luulisin. Voidaan sanoa että pidän blogissasi kaikesta; laadukkaat kuvat & tekstit, asiantuntevuus, innostuneisuus ja tyyli. Terkkuja - toivottavasti tavataan.

    funkyandfifty at ymail piste com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta palautteestasi! Ilahduttavaa kuulla, että pidät blogini kokonaisuudesta. Sait minut hymyilemään :)

      Esteetikko taidan olla minäkin, kun kiinnitän aina huomiota ulkokuoreen/pakkaukseen/pulloon, oli kyseessä sitten tuoksu tai muu tuote :) Olen päivittänyt blogia säännöllisesti marraskuusta 2013 lähtien, ja muistelisin sinun olleen mukana aika alusta saakka. Loppuvuodesta juhlistetaankin täällä blogissa Beauty Highlightsin 2-vuotissynttäreitä. Ihanaa, että olet pysynyt mukana jo näin pitkään!

      PS. Minäkin toivon, että jossain vaiheessa tavataan! Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle!

      Poista
  23. Aivan mahtava arvonta! MÄ en kestä. <3

    1. Kyllä sitruksisen raikkaan tuoksut ovat vieneet sydämeni. Välillä tosin tekee mieli suihkauttaa jotain makeaakin, mutta melkein aina palaan takaisin raikkaisiin tuoksuihin. Tosin tykkään testailla uusia tuoksuja, josko niistä löytyisi vielä joku uusi tuoksu joka veisi mut mukanaan. <3

    2. Olen aika uusi lukija täällä? Olisinko kuukauden ollut mukana, mutta olen iltaisin ennen nukkumaanmenoa selannut ja lukenut vanhempia postauksia läpi. En tajua miten en ole aikaisemmin eksynyt ihanaan kauneusblogiisi? :) Tykkään eniten tuoksupostauksista, sekä kaikki luomiväri esittelyt on mieleen! :)

    Fani, Fanny-91@windowslive.com vanhana lukijana. :) https://www.facebook.com/NailsOtherStuff?ref=bookmarks Ihanaa arvontaa pitää myös mainostaa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, Fani! :) Tosi kiva, että olen saanut sut mukaan lukijaksi! Toivon, että pysyt mukana jatkossakin! Kiitos vielä, kun jaoit arvonnan facebook-sivuillasi! :)

      Itsekin tykkään testailla uusia tuoksuja jatkuvasti, vaikka omia suosikkeja onkin jo useita. Se tunne, kun jokin uusi tuoksu vie täysin mennessään, on ihana. Tuoksut tuo kyllä oman mausteensa elämän hetkiin! <3

      PS. Luomivärejä ja tuoksuja on blogissa jatkossakin! ;)

      Poista
  24. Minä olen aika kaikkiruokainen tuoksujen suhteen, sanoisin kuitenkin olevani melko makeiden tuoksujen ystävä. Ehkä kaikista kukkaisimmat tuoksut jää vähemmälle käytölle.
    Muistaakseni muutama kuukausi sitten rupesin lukemaan blogiasi bloglovinin kautta. Pidän kauniista ja hyvälaatuisista kuvista ja selkeistä teksteistä :) Juttuja on monipuolisesti ja se on kiva.
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla, että pidät kuvistani ja teksteistäni! Kiitos! :) Yritän kirjoitella juttuja monipuolisesti ja saada vaihtelua blogiin erilaisilla kuvilla.

      Makeiden tuoksujen ystävä olen minäkin :) Harvoin ihastun tuoksuihin, joissa ei ole lainkaan makeutta mukana. Silloin tuoksun täytyy olla jollain tapaa puuterisempi. Perinteisen raikkaat tai hedelmäiset tuoksut eivät uppoa, jos niissä ei ole mitään "twistiä".

      Poista
  25. 1) raikkaat hedelmäiset

    2) Löysin blogisi ehkä kuukausi, pari sitten ja tykkään yleensä lukea blogeista tuotteiden esittelyjä

    Ja lukijana kahdella mukaan
    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että olet löytänyt blogiini! :) Toivottavasti pysyt mukana jatkossakin! Tuote-esittelyjä piisaa taatusti. Mikään ei ole mukavampaa, kun vinkata toimivista tuotteista! :)

      Mukavaa kesää sinulle!

      Poista
  26. Kesällä käytän eniten raikkaita sekä kukkaisia ja hedelmäisiä tuoksuja. Tuoksut ylipäänsä kiinnostavat minua. Blogiasi olen lukenut yli vuoden, ehkä jopa 1½ vuotta. Seurasin alkujaan blogilistan kautta ja nykyään bloglovinin kautta. Blogisi on yksi suosikeistani kosmetiikkablogien joukossa :)
    anne.puumala@anvianet.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Anne! Piristit kovasti! :) Muistan kyllä sinut, olet aina kommentoinut arvontapostauksiin tunnollisesti. Saa toki kommentoida muutenkin, olisi kiva kuulla mielipiteitä muistakin postauksista! :)

      Ihanaa kesää sinulle!

      Poista
  27. Minä olen ehkä sellainen rauhallinen, klassikkotuoksujen ystävä. Tuoksun tulee olla ajaton, mutta sitli viehättävä.

    Blogissasi tykkään kauniiden kuvien lisäksi tuotteista. Monet sinulle sopivat ovat sopivia myös minulle! Oli kosmetiikka sitten selektiivista tai markettia, saat tuotteet esiteltyä todella hyvin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, Emilie! Ihanaa kuulla, että olet löytänyt monia sopivia tuotevinkkejä blogistani! :) Kiva kuulla myös, että pidät kuvistani. Kuvaamisessa olen yrittänyt kehittyäkin, joten kaikki positiivinen palaute kuviin (ja muutenkin blogiin liittyen) piristää paljon :)

      Mukavaa kesää sinulle!

      Poista
  28. Pidän raikkaista ja "keveistä" tuoksuista. Lueskelen melko säännöllisesti tätä ihanaa blogiasi.
    marsar69@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että olet löytänyt blogiini! :) Toivottavasti "eksyt" tänne jatkossakin! Mukavaa kesää!

      Poista
  29. Osallistun arvontaan kolmella arvalla. (facebook - jaan kilpailu + bloglovin). lottakhlotbjo@yahoo.com

    1. Trussardi, My Name ja Yves Saint Laurent, Paris
    2. Olen seurannut blogisi kaksi vuotta fb:n kautta ja nyt bloglovin kautta.
    Ihohoito on aina yhtä mielenkiintoinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa, että seurailet blogiani - ja kiitos, kun jaoit arvonnan facebookissa! :) Trussardin tuoksuista pidän itsekin. My Name on yksi kaikkien aikojen suosikkituoksuistani.

      PS. Ihonhoito tulee pysymään yhtenä blogin pääaiheista :)

      Poista
  30. Yleensä minuun vetoaa karkkiset tai hedelmäiset tuoksut. Tykkään myös monista "klassikkotuoksuista".
    Olen vasta löytänyt blogisi, tätä ennen seurannut satunnaisesti, mutta nyt siis bloglovinin kautta. Kahdella mukana siis. Blogissasi kuvat ovat tosi laadukkaat. Tykkään myös että tuotteet ovat sellaisia, joita itsekin käytän/käyttäisin. Semmoisia blogeja yleensä seurailenkin :) blogisi on myös tosi kaunis
    plussaa(a)outlook.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentistasi! :) Kiva, kun liityit vakkarilukijoiden joukkoon! Tervetuloa mukaan :) Yritän kirjoittaa monipuolisesti erilaisista tuotteista. Toivottavasti löydät mukavia vinkkejä jatkossakin! :)

      Poista
  31. Lemppareitani ovat kesäisin raikkaat tuoksut, syksyn tullen vaniljaiset ja pehmeät tuoksut houkuttelevat. Blogiasi olen seuraillut ainakin pari kuukautta :)
    mmyheartishere@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaniljaiset ja pehmeät tuoksut ovat kyllä ihania! :) Kesällä tykkään itsekin käyttää kevyempiä tuoksuja, mutta tämä Narciso yllätti. Kiva, kun seurailet blogiani!

      Poista
  32. Huoliteltua ja kaunista blogia on kiva seurata.
    Pidän keveistä ja raikkaista tuoksuista.
    2 arpaa.

    vaatehuttuja(@)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Siili! Toivottavasti pysyt mukana jatkossakin :) Ihanaa kesää!

      Poista
  33. cherrycloud@luukku.com5. heinäkuuta 2015 klo 22.55

    Pidän melko kevyistä, naisellisista tuoksuista. Tällä hetkellä en omista mitään hajuvettä, tilanne täytyisi pian korjata.
    Blogiasi seuraan Bloglovinin kautta. Pidän erityisesti uusien tuotteiden esittelyistä, meikkaus- ja ihonhoito-aiheisista postauksista sekä kauniista kuvistasi ja tasokkaasta tekstistäsi :)
    cherrycloud@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentistasi! Onpa mukava kuulla, että blogin sisältö miellyttää niin kuvien kuin tekstinkin osalta :) Yritän parhaani jatkossakin. Leppoisaa kesää! :)

      Poista
  34. hedelmäiset tuoksut ja miedot sellaiset miellyttää :)
    elina_jokitalo(at)luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesä onkin ihanaa hedelmäisten tuoksujen aikaa :) Tämä on hieman erilaisempi tuoksu, mutta ehdottomasti mieleenpainuva.

      Poista
  35. Pääasiassa tulee kesät talvet käytettyä aika tummia "iltatuoksuja". Narcisoakin olen käynyt tuoksuttelemassa ja se on kyllä nimenomaan mielenkiintoinen tuoksu.

    En ole ollut virallinen lukija kuin vasta sekunnin kun tajusin etten olekaan lisännyt sua bloglovinissa lukulistalle, mutta useasti on tullut silti blogissa vierailtua :-)

    taika.sariola (at) gmail.com

    VastaaPoista
  36. ...niin ja mistä pidän, selkeistä ja laadukkaista kuvista, kauniista ulkoasusta ja helppo- ja mukavalukuisista teksteistä :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kiitos, kiitos! :) Toivottavasti pysyn noissa raameissa jatkossakin ;)

      Poista
  37. Pidän raikkaista kukkais- tai hedelmäisistä tuoksuista. Olen uusi lukija blogissasi. Pidän blogeista, joissa on laadukkaita kuvia ja sujuvaa tekstiä. Koti, sisustus, eläimet, käsillä tekeminen ovat päämielenkiinnon kohteitani.
    arjeniloja@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa mukaan, Sari! :) Kiva, kun löysit blogiini! Täällä seikkaillaan eniten kauneuden ja kosmetiikan maailmassa, mutta eiköhän jossain vaiheessa sivuta myös muutakin elämää, kuten vaikkapa matkailua tai kotia :) Katsotaan! Jokatapauksessa kiva saada sinut mukaan! :)

      Poista
  38. 1 arpa ja pidän hennoista, kevyistä, kukkaisista tuoksuista,
    ja ehkä n. toistavuotta seuraillut, kun olen itse vähän laiska kosmetiikan kanssa, vaikka siis käytän paljon ja joka päivä, mutta haluan saada tuotetiedot ja uutuustuotteet, jotenkin kuin tarjottimella, en halua itse etsiä tietoa ja tuotteita. Kiva kun joku vain ilmoittaa, että tämä on hyvä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, Leni! Yritän jatkossakin tarjoilla tuotevinkit helposti tarjottimella :) Blogimaailma on kyllä siitä erityisen kätevä, ettei tarvitse seikkailla kaupoissa lukemassa tuoteselosteita, kun voi poimia parhaat vinkit blogeista! ;)

      Poista
  39. 1. Tää on vaikea! Tuoksuhulluna tykkään vähän kaikenlaisista tuoksuista :D Mutta ehkä eniten mieleeni ovat naiselliset, pehmeät ja vain aavistuksen makeat tuoksut, ja lempparinuotit ovat varmaan ruusu, pioni ja patsuli. Ruusu tosin voi olla myös inhokki, mutta sellainen pehmeä ruusu on ehdottomasti mun lemppareita, esimerkkinä mainittakoon Juliette has a Gun Lady Vengeance - tuoksun ruusu <3

    2. Sun blogia oon seurannut säännöllisen epäsäännöllisesti pari vuotta. Eniten tykkään tuoksupostauksista!

    queen.di ät hotmail piste com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! :) Kiva, että mielenkiinto blogiini on pysynyt noinkin pitkään! Toivottavasti vierailet täällä jatkossakin :) Kommenttia saa aina jättää! Tuoksupostaukset tulevat jatkossakin olemaan osa blogia :)

      Mukavaa kesää!

      Poista
  40. 1. Pidän raikkaista ja naisellisista tuoksuista! On kiva kokeilla uusia hajuvesiä ja löytää uusia suosikkeja! :)

    2. Pidän blogisi ulkoasusta ja kuvat ovat laadukkaita sekä houkuttelevia! :) Kosmetiikka etenkin on pitkään jo kiinnostanut, joten sen kautta tähän blogiin olenkin ihastunut. Blogisi antaa hurjasti insipiraatiota ja innostusta jatkaa alan parissa ja kokeilla uusia tuotteita!

    Seuraan blogiasi bloggerin kautta! Sähköpostiosoitteeni: maria.penna@windowslive.com

    Aloitin vähän aikaa sitten itsekin bloggaamisen, joten olisin kiinnostunut kuulemaan kommentiasi blogistani, josta ehkä osittain oma suunta vielä uupuu! Toivottavasti alkuinnostukseni tämän suhteen ei heti lopahda! :) http://mariarosemarie.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  41. muistin, että olen unohtanut osallistua ja onneksi huomasin, että aikaa on vielä muutama päivä :) Jee!

    1. Muhun vetoaa kukkaiset, puuteriset tuoksut. Tykkään myös makeistakin tuoksuista.

    2. Jaa-a, enpä kyllä osaa ulkoa sanoa, kauanko olen lukenut :D Bloggerin kautta luen, sitä ennen tulin vaan selaimeen blogin nimeä kirjoittamalla ( selain muisti osoitteen ;D ) olisinkohan viime loppukesästä/alkusyksystä asti lukenut? Tykkään sun tavasta kirjoittaa, se on inspiroiva ja asiantunteva :) Hyvä kokonaisuus kaiken kaikkiaan!

    VastaaPoista
  42. niin ja se s-postiosoite..salkanposti@gmail.com

    VastaaPoista
  43. Kahdella mukaan! :)
    Vastaukset kysymyksiin:
    1. Raikkaan hedelmäiset tuoksut
    2. Satunnaisesti olen lueskellut jo pidempään, eniten kiinnostaa atooppiselle iholle sopivat tuotteet

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!