Marc Jacobs on yksi niistä tuoksubrändeistä, jolta olen tehnyt monia onnistuneita tuoksuhankintoja vuosien varrella. Daisy Eau So Fresh on lempituoksuni Marc Jacobsilta ja samalla myös yksi kaikkien aikojen suosikkituoksuistani. Se on tyylikäs, kukkaishedelmäinen ja onnellinen tuoksu. Kun suihkautan sitä ylleni, joku tulee aina ihastelemaan mitä tuoksua käytän. Tuoksukokoelmastani löytyy myös Oh, Lola!:n vihreäpulloinen Sunsheer -versio sekä leppäkerttua muistuttavassa pilkullisessa pullossa ilmestynyt raikkaampi Dot -tuoksu. Jokaisen tuoksun olen itse ostanut, joten Marc Jacobs on ollut suosiossani jo ennen blogitaivaltani. 


Marc Jacobsin hajuvesipullot ovat poikkeuksellisen koreilevia ja kauniita. Pullon korkki on useimmiten koristeltu kukkasilla tai on muuten siivellinen. Tämän vuoksi pullot eivät ole kätevimpiä kuljettaa mukana, mikä onkin ainoa pettymyksen aihe Marc Jacobsin tuoksuja rakastavalle. Matkalle mukaan lähtee usein jokin muu tuoksu kuin massiivisempi Marc Jacobs. Mutta ehkä näitä kaunokaisia ei olekaan tarkoitettu laukun pohjalle majailemaan, vaan nimenomaan esille. Tuoksupullot kiinnittävät taatusti yksinkertaisempaakin ulkokuorta suosivan huomion. Tuoksuja keräilevälle Marc Jacobsin hajuvesipullot ovat oikeita vetonauloja ja saavat olon ylelliseksi jo pulloon tartuttaessa.


Tänä keväänä Marc Jacobs-suosikkini Daisy Eau So Fresh sai sorbettisen version.  Daisy Eau So Fresh Sorbet Edition on hedelmäisempi ja kuplivampi versio edeltäjästään. Se on iloinen, raikas ja mehukas. Pullo on hennon vaaleanpunainen, ja korkissa ihastuttavat fuksian, vaaleanpunaisen ja purppuransävyiset päivänkakkarat. Alkutuoksu aukeaa mandariinin, omenankukan ja lootuksenkukan hempeän hedelmäisellä yhteissoitolla. Sydäntuoksu vie magnolian, jasmiinin ja kasteisen orvokin raikkauden äärelle. Pehmeästä pohjatuoksusta vastaa myski ja voidemaiset puuntuoksut. Tuoksu on hyvin kevyt ja kesäinen. Tänä kesänä tuoksun raikkaalta sorbetilta! 

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Sorbet Edition 75ml EdT suositushinta on noin 75 euroa.

Kumpi on teidän valintanne: yksinkertainen vai koristeellisempi pullo? Omistatteko Marc Jacobsin tuoksuja?






*Tuoksu lehdistönäyte.

16 kommenttia:

  1. Minulla ei ole, mutta tyttäristäni toinen on Jacobsin Daisyjen fani. Hänelle niitä on aina oltava tuliaisina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uskoisin näiden tuoksupullojen olevan kaikenikäisten naisten mieleen :) Näissä on ihan omanlaistaan eleganttia glamouria! Tuoksu on kuin muotiluomus ;)

      Poista
  2. Nyt on kyllä niin houkutteleva pullo ja elämäniloinen tuoksu, että täytyy käydä nuuhkimassa. Valloittavat kuvat valloittavasta pullosta!

    En ole ollut Jacobsin tuoksujen lumoissa tähän asti, vaikka olisin mielelläni katsellut pulloja omallakin hyllyllä. Monesti nämä fresh-versiot tuoksuista ovat olleet enemmän mieleeni kuin alkuperäiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Virpi! Käy ihmeessä nuuhkimassa tätä. Ei tosiaan ole niin täyteläisen makea kuin Marc Jacobsin tuoksut yleensä, vaan paljon raikkaampi. Kevyempi kesäversio hurmaa taatusti monet! :)

      Poista
  3. Minulla on juuri tuo sama tuoksu sekä Daisy perus valkoisella päivänkakkaralla. Ihania molemmat.

    VastaaPoista
  4. Itsekin rakastan Marc Jacobsin hajuvesiä - niihin ei vain ikinä kyllästy :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että täällä on muitakin tykkääjiä! :) Daisy Eau So Fresh on yksi mun kaikkien aikojen tuoksusuosikeista. Tämä sorbettinen versio kyseisestä tuoksusta on erityisen kiva kesäksi, mutta alkuperäistä versiota käytän vuoden ympäri. Tykkään siis kovasti! :) Pullokin on ihana valkoisilla päivänkakkaroillaan.

      Poista
  5. Matkalle mukaan ehdottomasti yksikertainen pullo, mutta kotona on aika kiva ihailla vähän koristeellisempiakin. :) Tää on tosi herkku tuoksu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä, just niin! Kotona täytyy olla silmäniloa kauniista pulloista :) Matkalle mäkin valitsen vähän kevyemmän ja siromman hajuvesipullon.

      Poista
  6. Aah rakkautta, rakkautta, rakkautta. Minähän olen kerännyt miltei kaikki Daisyt, jopa tuoksukorut, joissa on tuoksuvoide. Rakastan Daisy tuoksuja ja Escadan kesätuoksuja, niillä pärjäisin. :) Kauniit kuvat Mia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia! <3 Sun Escada-rakkaudesta tiesin, mutta Daisy-kokoelma oli mulle yllätys! Marc Jacobsin tuoksut on kyllä omalla tapaa tyylikkäästi makeahkoja ja ihania :)

      Poista
  7. Iiks, taidan olla ihan tylsimys, mutta yksinkertaisempi pullo miellyttäisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Etkä ole! Ei yksinkertaisuus aina tarkoita tylsää! :) Minultakin löytyy monia yksinkertaisia tuoksupulloja. Esim. Hugo Bossin Jour Lumineuse on hyvin yksinkertaisessa pullossa ja aivan ihana tuoksu.

      Poista
  8. Multa ei löydy vielä yhteen Marc Jacobsin tuoksua, mutta aikeissa on hankkia tämä ainakin! Pullot ovat kauniita ja tuoksut hyviä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnea hyvästä valinnasta ;) Nämä on kyllä ihania! Pullot on omaperäisiä, eikä sisältökään ole tusinatavaraa :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!