Tänään on luvassa jonkinmoinen rakkaustarina, sillä rohkaistun ja avaudun teille elämäni yhdestä ainoasta oikeasta... silmämeikinpoistotuotteesta. Tulin miettineeksi, miksi olen ollut aiheesta hiljaa jo näinkin kauan ja tajusin, että olen aina ajatellut aiheen olevan tylsä. Ei kai kukaan innostu silmämeikinpoistotuotteista samalla lailla kuin kevään uusista meikkikokoelmista tai rypyt silottavista seerumeista? Silmämeikinpoistotuote on niin vakiintunut osa ihonhoitorutiineja, ettei sen käyttöä välttämättä edes erityisemmin huomaa, ennenkuin eteen osuu pohjanoteeraus, joka saa silmät kirvelemään ja punoittamaan epäonnistuen tehtävässään täydellisesti. Silloin sitä alkaa kaivata omaa luottotuotettaan, joka on hoitanut homman miellyttävästi ja kivuttomasti jo pitkän aikaa. 


Jos pitäisi nimetä L'Oréalilta yksi tuote, jonka käytöstä en luopuisi, se taitaisi olla juuri tämä: Eye & Lip Make-Up Remover. Ystävystyin tämän pullon kanssa jo lukioaikoinani ja suhteemme on vain vahvistunut vuosien varrella. Olen välillä antanut muille mahdollisuuden, mutta L'Oréalia on aina tullut ikävä. Ystäväni on vaihtanut ulkoisesti uuteen tyyliin tässä viime vuosina, mutta sisältö on onneksi vanha tuttu. Vedenkestävän silmämeikin poistava L'Oreálin meikinpoistoaine ei ole milloinkaan aiheuttanut minulle pettymystä, vaan sen seura on aina ollut yhtä miellyttävää. 


L'Oréalin Eye & Lip Make-Up Remover on koostumukseltaan öljytön ja hellävarainen. Se poistaa vahvankin meikin yhdellä pumpulilla ilman hankaamista. Vain kevyt pyyhkäisy riittää. Vaikka kyseessä on vedenkestävän silmämeikin poistoaine, käytän tätä päivittäin vesiliukoisen meikin poistamiseen. Luottamukseni tähän on syntynyt siitä, että käytinpä mitä tahansa silmämeikkiä, tuote poistaa kaiken aina yhtä helposti ja nopeasti. Eikä jätä silmänympärysiholle rasvaista tunnetta! Oftamologisesti testattu tuote sopii silmä- ja huulimeikin poistoon myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. 

L'Oréal Eye & Lip Make-Up Remover saatavilla esimerkiksi Stockmannilta 7,50 eurolla.

Mitkä ovat teidän luottotuotteitanne silmämeikin poistoon?
*Postaus sisältää mainoslinkkejä.

16 kommenttia:

 1. Tämä on hyvä tuote, tykkään kans aivan valtavasti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin huomaan aina palaavani käyttämään tätä, vaikka kokeilisin välissä jotain muuta :)

   Poista
 2. Mä tykkään käyttää misellivesiä ja Bakel toimii parhaiten. Öljyputsarilla poistan sitten vedenkestävät, oon tosi huono käyttämään tuohon hommaan mitään eri tuotteita kuin muuhunkin kasvojen puhdistukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ole vielä löytänyt sellaista misellivettä, joka poistaisi silmämeikin yhtä helposti ja tehokkaasti kuin tämä :) Mutta sellainen on kyllä kuulutuksessa! Todellakin olisi kiva, kun voisi yhdellä ja samalla tuotteella poistaa silmämeikin ja käyttää samaa pulloa myös kasvovetenä. Mun testaamilla misellivesillä oon saanut hangata silmämeikkiä pois pumpulin kanssa ihan liikaa. En vaan ole vielä löytänyt hyvää misellivettä mistään. Kaikki on tuoksuttomia ja liian "laimeita" mun makuun :D Mutta Bakelille tulen kyllä vielä antamaan mahdollisuuden. Jospa se olisi "se oikea" mulle ;)

   Poista
 3. Mulla on tästä se Lorealin vaaleanpunainen geelipoistoaine ja siitä en ole oikein tykännyt (, vaikka siis tosiaan aivan eri tuote kuin sinun esittelemäsi sininen :)). Etenkin tuo pullon neliskanttinen malli on ollut hankalaa käyttää jotenkin; aina humahtaa liikaa tavaraa ulos :( Oma lempparini sen sijaan on Lancome Bi-Facil, kakkossijalla lienee Cliniquen Take the day off eye and lip makeup remover (tai vastaava nimihirviö :D) :) Hellävaraisuus ja tehokkuus on ne, mitkä silmämeikkiputsareissa ratkaisee ja toki pullon käytännöllisyydestä aina tulee plussaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä tätä sinistä! Edes Lancome ei ole mulla peitonnut tätä, vaikka yleensä olenkin selekosmetiikan perään ;) Cliniquen Take the Day Offia olen myös kokeillut ja sekin on ihan hyvä, mutta tämä on niin paljon edullisempi, mutta kuitenkin laadukkaan oloinen. Peittoaa kyllä monet kalliimmatkin silmämeikinpoistoaineet tai ainakin tulee samalle viivalle :) On hellävarainen ja silti tehokas!

   Poista
  2. Onko tää sininen koostumukseltaan semmonen nestemäinen? Miten sä oot kokenut ton kulmikkaan pullon käytön? Huomaatko, että oikeasti harkitsen tätä tuotetta sun aiemman vastauksen perusteella :'D

   Poista
  3. Juu, tämä on nestemäistä :) En ole kokenut mitään ongelmaa tuon kulmikkaan pullon käytön kanssa :D Mä harvoin kehun markettikosmetiikkaa, ellei ole syytä! Eli tämä on kyllä hyvä tuote. Oon käyttänyt montakymmentä pulloa viime vuosien aikana :D Mutta makuja on tietty monenlaisia. Kerro ihmeessä mitä pidät tästä, jos päädyt testaamaan! :)

   Poista
 4. Tätä pitääkin seuraavana kokeilla! Tällä hetkellä suosikkini on Garnierin Eye makeup remover 2in1, jolla silmämeikki lähtee tosi näppärästi pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerro sitten mitä pidit, kun innostut testaamaan! :) Mulla tämä on ainakin noussut kaikkien aikojen ykköseksi. Aikoinaan kun aloin käyttämään, ei edes maksanut kuin noin 5 euroa, mutta eipä tuo nykyinen hintakaan ole kallis :) Ja monesti näitä saa esim. Sokoksen 3+1 -päiviltä todella edullisissa tuplapakkauksissa.

   Poista
 5. Minulla ja parilla muulla taloudessamme on luottoaineena Lumenen vedenkestävän meikin poistoaine. Niitä on käytetty monta pulloa ja juuri tänään täydensin parilla uudella varastoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin käytin sitä Lumenen vedenkestävää silmämeikinpoistoainetta nuorempana, kun halusin välillä vaihtelua :) Viime vuosina olen kuitenkin huomannut ostavani vain tätä. Lumene on jostain syystä jäänyt. Tykkään siitä, että vaikka tämä onkin vedenkestävän silmämeikin poistoaine, ei silti jätä iholle rasvaista pintaa ja irrottaa meikin ilman hankausta :)

   Poista
 6. Tätä on pakko hankkia, luotan suhun Mia. On ollut vaaleanpunaista meikinpoistoainetta tästä sarjasta ja tykkäsin kovasti, eniten tykkäsin sarjan öljyputsarista, mutta silmämeikinpoistoaine on jäänyt kokeilematta. :) Kiitos vinkistä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaa ihmeessä! <3 Tämä peittoaa monet kalliimmatkin silmämeikinpoistoaineet!

   Poista
 7. Mä yritin kokeilla silmämeikin poistamista Garnierin misellivedellä, mutta siitä ei tullut yhtään mitään, silmiä jopa kirveli ja ripsiväri ei lähtenyt. Jatkan siis suurta rakkaustarinaani Lumenen Blueberry xx waterproof- silmämeikinpoistoveden kanssa. Nyt on käytössä 5 tai 6 pullo (100 ml erikoiskoko) joten tää rakkaus on hiukan kestävämpää sorttia...

  MUFE:lla vaikutti olevan kiinnostava wp-poistovesi, joka oli täysin öljytön (ei tarvitse ravistaa) ja koostumukseltaan hiukan paksumpi kuin tavalliset silmämeikinpoistovedet. Yhden näytepussin kokemuksella vaikutti hyvältä, mutta en tiedä olenko valmis vaihtamaan edullista ja helposti saatavaa putsaria (Lumene) kallimpaan ja vaikeammin tilattavaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei ole misellivesiin syntynyt vielä rakkaussuhdetta. Ei ne ole poistanut silmämeikkiä yhtä hyvin kuin silmämeikinpoistoaineet. En ole yksinkertaisesti löytänyt hyvää mistään, vaikka muutamia olen kokeillut. Garnieria moni kehuu maasta taivaisiin, mutta musta se oli vain ihan ok. Tuoksuttomuus saattaa olla se, mikä vaikuttaa muhun yllättävän paljon. Mä niin toivoisin, että misellivesissäkin olisi jokin ihana tuoksu! Tuoksuttomuus on yleensä niin tylsää. Kaipaan monivivahteisempia kosmetiikkaelämyksiä ja niihin kuuluu vahvasti TUOKSU :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!