Dr. Hauschka-teemaviikko jatkuu! Kolmantena päivänä kohistaan testijaksoni suurimmasta yllättäjästä: Soothing Intensive Treatment -kuurista. Valitsin herkälle iholle suunnatun rauhoittavan hoitokuurin, sillä koin ihoni olevan epätasapainoisessa tilassa talven jälkeen aloittaessani testijaksoni. Kevättalven stressi näkyi ihollani epäpuhtauksina ja ihoni herkistymisenä. Herkän ihon tehokuuria suositellaan erityisesti yliherkän, väsyneen, epäpuhtaan ja punoittavan ihon vahvistajaksi tasapainottamaan ja normalisoimaan ihoa. Siksi se olikin juuri sitä, mitä ihoni tuolloin tarvitsi.


Dr. Hauschkan valikoimasta löytyy viisi erilaista tehokuuria: Tasapainottava tehokuuri (<25) nuorelle, epäpuhtaalle iholle, Tasapainottava tehokuuri (+25) aikuiselle, epäpuhtaalle iholle, minun testaamani Tehokuuri herkälle iholle,  Uudistava tehokuuri ikääntyvälle iholle sekä Tehokuuri Spezial, joka tasapainottaa ihoa vaihdevuosien aikaan. Hauschkan tehokuureja käytetään 28 päivän ajan, sillä ihosolut uusiutuvat 28 päivän rytmissä. 

Tehokuuri korvaa kuurin aikana kasvoveden: ohjeistus on 4-5 suihkautusta kasvoille aamuisin ja iltaisin ihonpuhdistuksen jälkeen. Neste taputellaan kevyesti käsin ihoon. Aamulla päälle levitetään normaaliin tapaan päivävoide, mutta illalla iho jätetään paljaaksi, sillä Hauschkan ihonhoitofilosofiaa noudattaen iholle ei yöksi laiteta mitään voiteita. Kuorimisesta luopumisen lisäksi (tästä lisää huomenna) yövoiteen jättäminen oli toinen Hauschka-jakson suurimmista haasteistani, sillä olen aina tunnollisesti levittänyt iholleni yöksi hoitovoiteen tukemaan ihon yönaikaista uusiutumista. Testijakson aikana yövoiteesta oli kuitenkin hetkellisesti luovuttava. Nythän Hauschkalta on kuitenkin vastikään ilmestynyt uutuustuotteena yöseerumi, jota voi huoletta levittää yöksi ilman että poikkeaisi Hauschkan ihonhoitosuosituksista.


Hoitokuuri vaikutti alusta saakka tehokkaalta. Harvinaisen mustan turmaliinin, jääruohokasvin, masmalon, luonnollisen suolaveden ja ruusuveden yhdistelmä lupasi normalisoida ihon toiminnan ja vahvistaa ihoa - ja siinä se onnistui mainiosti. Eron huomasi kasvoilla jo muutamassa päivässä. Punoitus hävisi nopeiten, mutta hiljalleen myös epäpuhtaudet kaikkosivat ja iho alkoi näyttää selvästi virkeämmältä. Herkän ihon hoitokuurissa yhdistyi ihanasti kasvoveden antama raikkaus ja seerumin uudistavat ominaisuudet. Luksusta jokainen suihkaus ja todellakin hintansa arvoinen! Tämän kuurin aion ehdottomasti uusia syksyllä.

Herkän ihon hoitokuuri on saatavilla 40ml suihkepullossa noin 69 eurolla. Tehokuuria suositellaan neljä kertaa vuodessa 28 päivän jaksona. Dr. Hauschka-tuotteita löytää mm. Biodellystä

Onko teillä kokemusta Dr. Hauschkan tehokuureista? *Tuote saatu blogia varten testiin. Sis. mainoslinkin.

8 kommenttia:

 1. Nää kuurit on mun suosikkeja ja olen saanut monta tuttuakin näihin koukuttuun. Ihon saa näillä heleäksi ja pehmeäksi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä kuurista tuli kyllä yksi omistakin Hauschka-suosikeistani! Todellakin joka sentin arvoinen :)

   Poista
 2. Kuulostaapa mielenkiintoiselta. Ja ihanan helpolta myös tuo suihkausmuoto.

  VastaaPoista
 3. Tuosta ei ole kokemusta, mutta kuulostaa sekä näyttää ihanalle. <3 Dr.Hauschka on vaan niin hyvä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on todellakin tutustumisen arvoinen! Joka sentin väärti. Aion kyllä uusia kuurini syksyllä! Tehoaa - ja nopeasti :)

   Poista
 4. Vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta:) Helpoltakin kuulostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos jotain Hauschkalta suosittelen, niin tätä! Antaa tuloksia nopeasti ;)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!