Eilisen puhdistusvoide-intoilun jälkeen on luontevaa hypätä Hauschkan toisen puhdistustuotteen pariin, joka tekee hyvää tiimityötä Puhdistusvoiteen kanssa. Puhdistusemulsio soveltuu paremmin iltojen ihonpuhdistusrutiineihin ja meikinpoistoon. Sen käyttöä suositellaan erityisesti kuivan, herkän ja normaalin ihon jokapäiväisessä puhdistuksessa. Halutessaan emulsiota voi käyttää aamuin illoin, mutta itse olen jakanut työnjaon niin, että Puhdistusvoide toimii aamuisena syväpuhdistajana ja Puhdistusemulsio hoitaa meikinpoiston iltaisin. Emulsio poistaa iholta meikin lähes täydellisesti ja irrottaa myös silmämeikit, mistä se ansaitsee ensimmäiset plussansa. 


Hauschkan Puhdistusemulsio on koostumukseltaan notkeaa ja tuoksuu kirpeähkön sitruksiselta, ehkä hieman jopa yrttiseltä. Omiin mieltymyksiini tuoksu ei kuitenkaan ole tökkivä, vaikka en yrttisille tuoksuille usein lämpenekään. Kuten jo alkuun tuli todettua, meikinpoistossa tämä on yllättävän tehokas: ripsiväri irtoaa helposti, samoin luomivärit. Ravitsevat jojoba- ja manteliöljyt sekä masmalo- ja kaurauute irroittavat iholta lian ja poistavat kasvoilta meikin ihoa rasittamatta. Puhdistusemulsio myös rauhoittaa punoittavaa ihoa. Hauschkan muiden tuotteiden tapaan se on hyvin hellävarainen ja säilyttää ihon kosteus- ja happotasapainon ennallaan. Meikinpoiston jälkeen iho tuntuu ihanan pehmeältä ja näyttää kuulaalta. Minulle tärkeää on, että iho jää hyväntuntuiseksi ja meikki irtoaa hyvin. Siinä Puhdistusemulsio onnistuu loistavasti. 

Puhdistusemulsion hinta noin 29,50 euroa. Tuote on saatavilla 145ml pumppupullossa. Netistä Dr. Hauschkan tuotteita löytää esimerkiksi Biodellystä ja Hyvinvoinnin Tavaratalosta.

Oletteko te testanneet Hauschkan Puhdistusemulsiota?*Tuote saatu maahantuojalta. Sisältää mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

 1. Mulla on heiltä yksi naamio ja siitä olen kyllä tykännyt. Muuten sarja ei ole mulle tuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauschkalla on kyllä yllättävän monia hyviä tuotteita. Itsekin olen ollut vähän äimänä. Mähän tosiaan joskus ajattelin, että Hauschkasta ei varmasti ole mihinkään ja ihan tylsä sarja. Toisin on nykypäivänä :D Mikä naamio sulta löytyy? :) Tällä viikolla on tulossa esittelyä yhdestä Hauschkan naamiosta, josta olen myös tykännyt. Toivottavasti löydät jotain uusia vinkkejä Hauschkan parista tällä teemaviikollani!

   Poista
 2. Olen, ihan ok. Mutta ei mun suurin lemppari Dr. Hauschkalta. :) Kaipaan hieman tehokkaampaa puhdistusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei tämä munkaan suurimpia suosikkeja Hauschkalta ole, eikä Puhdistusvoidetta päihitä missään nimessä! :) Mutta ei silti valittamista, kun irrottaa meikin hyvin ja jättää ihon hyväntuntuiseksi ;)

   Poista
 3. Puhdistusaineesta sain reaktion, joten olen varovainen. Mutta se vartalovoide, yöseerumi ja meikkivoide ovat sopineet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi höh. Harmi kuulla! Kiva, että olet joitain tuotteita kuitenkin pystynyt käyttämään. Se meikkivoide on kyllä ihana! Yksi suosikeistani Hauschkalta.

   Poista
 4. Tätä olenkin tilannut Hyvinvoinnin tavaratalosta yhdessä kasvoveden kanssa ja pidin kovasti! Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet tykästynyt tähän! :) Yllättävän tehokkaasti irrottaa kyllä meikit.

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!