Toisinaan blogin kautta kulkeutuu käsiini sellaisiakin tuotteita, joiden suhteen odotukseni ovat aika matalalla. Tällaisia tuotteita ovat esimerkiksi hyvin edulliset tai tuoksuttomat tuotteet. En voi sille mitään, että olen halpojen kosmetiikkatuotteiden suhteen hyvin skeptinen ja rakastan tuoksuja. Nuorempana käytössäni oli paljon markettikosmetiikkaa, mutta sittemmin olen liittynyt selektiivisen kosmetiikan tyytyväiseen käyttäjäkuntaan ja löytänyt luonnonkosmetiikan ihmeet. Jokunen apteekkisarjoistakin on onnistunut saamaan huomioni. Markettikosmetiikka on siis jo jonkin aikaa ollut pienessä paitsiossa, mutta joitain riemuisia yllätyksiä on silti tullut vastaani. Esimerkiksi Rimmelin Wonder'full Mascarasta sain uuden suosikin, ja Herbinan Kaura-Suklaa Vartalovoista intoilin viime kesänä. Hiljattain myös Max Factorin CC-puikot ovat luikerrelleet meikkipussiini, vaikka selektiivinen kosmetiikka ja luonnonkosmetiikka nauttivatkin edelleen enemmistön asemasta.


Kaiken edellä kertomani jälkeen tuntuukin todella hassulta esitellä teille tuoksuton tuote, joka ei maksa juurikaan mitään ja on saanut minut hassun iloiseksi. Suomalaiselta LV-sarjalta löytyy nimittäin Käsivoide herkkäihoiselle, joka hoitaa kuivat kädet hetkessä pehmeiksi ja rauhoittaa ärtynyttä ihoa. Voide on paksuhkoa, mutta imeytyy käsiin lähes silmänräpäyksessä. Näppäimistö ei tahriinnu ja askareitaan voi jatkaa heti. Tuoksuttomuuden ansiosta tätä uskaltaa käyttää missä tahansa ilman pelkoa siitä, että tuoksu leviää ympärillä olevien iloksi tai riesaksi. Vaikka yleensä kartan tuoksuttomia tuotteita, pakko myöntää, että minä oikeasti tykkään tästä. Pehmeys pysyy käsillä pitkään, ja huippunopea imeytyvyys sekä voiteen tahraamattomuus ovat yhtä suurta plussaa. 


LV:n Hoitava Käsivoide yllätti positiivisesti ja antoi ennakkoluuloiselle taas yhden todisteen siitä, että halvallakin voi saada hyvää. Käsivoide on saatavilla erittäin riittoisassa 100ml tuubissa 3,70 eurolla. Hinta ei huimaa, mutta sisältö kyllä.

Kuuluuko käsivoide vakiovarustukseenne? Onko teillä suosikkeja?








*Tuote ja taustalla oleva Hästensin matkatyyny lehdistönäytteitä.

15 kommenttia:

  1. Hei tuon mini m nappasi itselleen, joten minulle jäi se seerumi. Olen sivellyt sitä käsiparkoihini iltaisin ja hyvää sekin on ollut. Mitäs taas opimme? Joskus halpa voi olla hyvää:) Mutta tuota käsivoidettakin pitää minun vielä testata, kunhan sen jostain mini m:n varastosta löydän:)
    Olipa kiva taas tavata! Olet kyllä niin suloinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. LV:n seerumi on mulla vielä kokeilematta, mutta käsivoiteen myötä heräsi kiinnostus siitäkin, vaikka aluksi ajattelin, että jää varmasti käyttämättä. Ehkä kuitenkin annan sillekin mahdollisuuden, sehän saattaa yllättää niinkuin tämäkin! :) Onnea aarrejahtiin, toivottavasti löydät käsivoiteen tyttäresi kätköistä ja pääset kokeilemaan tätä! ;)

      PS. Oli kyllä kiva taas nähdä! :) Suloisesta en tiedä, mutta kiitos silti! :D

      Poista
  2. Kyllä kuuluu, itse tykkään tosi paljon Jane Iredalen Hand Drinkistä ja Bakelin Efabodysta, mutta käytän toisinaan halvempiakin. LV kuulostaa hyvältä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bakelin Efabodya oon testannut pienestä testeripussukasta ja se vaikuttaa oikeasti hyvältä! :) Jane Iredalen Hand Drinkistä ei ole kokemusta, mutta varmasti tutustun jossain vaiheessa ;) Tämä LV:n voide kuuluu kyllä "syön sanani halvoista tuotteista"-ryhmään. Näin edullista ja hyvää löytöä ei ole mulla vielä tainnut tulla vastaan, ainakaan käsivoiderintamalla.

      Poista
  3. Käsivoiteet on päivittäisessä käytössä. Tällä hetkellä taitaa olla parisenkymmentä voidetta, mitä vaihtelen. Osa on hoitavampia ja täyteläisempiä ja osa taas kevyitä mitä kulkeekin laukussa mukana joka paikkaan ja ne ovat Opin Avojuiset jo ihan vaan niiden tuoksujen takia <3

    Olisin kun kala kuivalla maalla ilman käsivoiteita :D

    Tämä samainen voide pääse täällä tänään ekaa kertaa kokeiluun.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin kulkee käsivoide aina mukana. Se on mulle vähän kuin huulirasva; en pärjää ilman sitäkään! Jos huulet tai kädet on kuivat, kyllä on keskittymisvaikeuksia samantien, haha. Ja vaihtelu tottakai virkistää, eli yksi käsivoide ei missään nimessä riitä :D

      Kerro ihmeessä mitä pidit, kun testaat tätä! :)

      Poista
  4. No niin jos sä tykkäät niin mäkin varmaan tykkään, joten tätähän on testattava. On vielä suomalainen sarja, mikä upea juttu. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaat, testaat! :D Tämä on mainio tuubi. Kädet jää niin hyväntuntuisiksi, ettei siinä paljoa tuoksuttomuus enää tunnu :D Olen itsekin vähän äimän käkenä, että miten mä nyt tällaiseen ihastuin. Mutta joskus halpakin osaa yllättää!

      Poista
  5. Oi, kiitos huipusta vinkistä! Tätä pitääkin ostaa testiin :) Itsellä on meinaan juuri meneillään jatkuva vertailu edukkaiden käsirasvojen parissa, ja olenkin tässä viimeiset pari kuukautta ostellut jatkuvasti vastaan tulevia erilaisia alle kympin käsirasvoja sitä the oikeaa metsästäen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi kommentista! :) Testaile ihmeessä, tämä on edullinen ja hyvä tuubi. Jää kyllä mullakin pysyvään käyttöön. En olisi uskonut, että ihastun alle neljän euron käsivoiteeseen :D

      Poista
  6. Kiitos loistovinkistä Mia! Toivoo käsirasvafani :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, jos vinkkini osoittautuu tykkäämisen arvoiseksi sinullakin :) Pidän peukut pystyssä! Kerro ihmeessä miten kävi, kun ehdit kokeilemaan.

      Poista
  7. Sama homma! Halpuus ja tuoksuttomuus epäilyttää. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en vaan voi sille mitään, etten innostu muutaman euron meikeistä :D Kyllä markettikosmetiikasta löytyy joitain hyviäkin tuotteita, mutta alle 5 euron halpameikkejä en edes harkitse. En voi olla epäilemättä voiko sellainen tuote oikeasti olla hoitava. Siis edes meikeissä. No, tää LV:n tuubi oli taas hyvä herätys, että edullinen tuotekin voi yllättää :D

      Poista
  8. Tätä pitää kokeilla ja suositella äidillekin, joka on käsirasva-addikti. Olen huomannut, että mulle tuoksuttomuus on vain plussaa, liian tuoksuva käsivoide ärsyttää. Itse asiassa kaikki "huomaamattomuus" on mulle plussaa käsivoiteissa, erityisesti nopea imeytyvyys, joten tämä voisi olla mulle aika täydellinen tuote.

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!