Tästä päivästä starttaa teemaviikko, joka toivottavasti tuo jokaiselle jotain uutta ihonhoitoon. Viikon tähtenä loistaa siis Dr. Hauschka; sarja, jota kohtaan minulla oli vielä suuren suuret ennakkoluulot viitisen vuotta sitten. Uskallan myöntää sen, sillä Hauschka taitaa olla ainokainen, jonka kohdalla kelkkani on kaatunut täysin päälaelleen. Tuo vuosia sitten tylsän oloiseksi mieltämäni sarja on nimittäin tänä päivänä yksi luottosarjoistani. Kerta toisensa jälkeen Hauschka onnistuu pelastamaan ihoni katastrofin kourista ja palauttamaan tasapainon. Ja mikä parasta: luonnollisesti. 


Teemaviikon ensimmäisenä päivänä suon valokeilan yhdelle Hauschkan suosituimmista tuotteista. Kyseinen tuubi on tähän päivään mennessä ehtinyt kerätä runsaasti suitsutusta, ja olen itsekin todistanut tuotteen syväpuhdistavan tehon jo kolmen tuubillisen verranKun ihoni kärsii stressistä, epäpuhtauksista tai sameudesta, Hauschkan Puhdistusvoide pelastaa. Se auttaa ihoa selviämään haastavimpien aikojen läpi. Kerta toisensa jälkeen jaksan ihmetellä miten se pystyy kirkastamaan ihoni vain muutamassa viikossa, mutta sen se tekee joka ainoa kerta, kun otan voiteen osaksi aamun puhdistusrutiinejani. Tämä tuote on kuulkaas puhdasta rakkautta!

Puhdistusvoide on vaalean ruskeaa tahnaa ja siksi ensikäyttäjälle ehkä hieman outo kokemus. Koostumusta ei kuitenkaan kannata kauhistua, sillä tuotteen teho piilee nimenomaan tuossa epämääräiseltä näyttävältä tahnassa, jota painellaan kasvoille joka aamu. Tahnaa sekoitetaan kämmenelle veden kanssa, painellaan kevyesti kosteille kasvoille ja huuhdellaan lämpimällä vedellä. Ihoa ei hangata, sillä tarkoitus ei ole kuoria ihoa, vain kevyesti syväpuhdistaa se rytmisin ottein. Kiireisinä aamuina painelu saattaa tuntua aikaavievältä, mutta toisaalta aamu avautuu aivan uudella tapaa, kun huuhdon Hauschkan Puhdistusvoiteen kasvoiltani kylmällä vedellä. Iho herää ja meikki istuu paremmin "minikasvohoidon" jälkeen.


Hauschkan Puhdistuvoidetta suosittelen lämmöllä jokaiselle. Se elävöittää ihoa kehäkukan, kamomillan, mäkikuisman, masmalon ja mantelin voimin. Jos olet pitkään etsinyt sopivaa tuotetta saadaksesi ihosi tasapainoon ja epäpuhtaudet kaikkoamaan, suosittelen antamaan Dr. Hauschkan Puhdistusvoiteelle mahdollisuuden. Hintaa tuubilla on noin 20 euroa. Biodellystä tuote on tilapäisesti loppu, mutta Hyvinvoinnin Tavaratalossa näyttää olevan jäljellä muutama tuubi. Hauschkaa löytää myös Sokokselta ja Stockmannilta. Kaikki jälleenmyyjät löydät Hauschkan nettisivuilta.

Kenen muun iholle Hauschkan Puhdistusvoide on tehnyt ihmeitä?*Ensimmäinen puhdistusvoide saatu aikoinaan blogin kautta.
Sisältää mainoslinkkejä.

12 kommenttia:

 1. Onko tuossa voimakas tuoksu, kuten Hauschkan tuotteissa yleensä? Sopiikohan kuivalle ja herkälle iholle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhdistusvoide sopii kaikille ihotyypeille, myös kuivalle ja herkälle iholle :) Tämä ei kyllä varsinaisesti ole mikään tuoksuelämys, mutta toisaalta tuoksu ei ole mitenkään häiritseväkään. Sanoisin, että tuoksuu hippasen yrttimäiseltä ja pieni alkoholin leimahdus. Mutta ei ole minusta vahva tuoksu. En edes päivittäisessä käytössä kiinnitä huomiota :) Nytkin piti oikein tuoksuttelemalla tuoksutella, että sain jotenkin kuvailtua sinulle tätä :D

   Poista
 2. Puhdistusvoide on mun luottotuote, tätä ostan aina uuden tuubin vanhan loputtua. Muitakin Dr. Hauschkan tuotteita olen kokeillut, mutta tämä on ylivoimainen suosikki. Myös ruusuvoide on ollut hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että Puhdistusvoide toimii sullakin! :) On kyllä yksi parhaista Hauschkan tuotteista. En luopuisi! Ruusuvoiteestakin olen tykännyt, mutta yksi Hauschkan voide pääsi yllättämään vieläkin positiivisemmin testijakson aikana. Siitä lisää myöhemmin tällä viikolla ;)

   Poista
 3. No tää on teemaviikko mun makuun, hauska kuulla sun kommentteja Hauschkan tuotteista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt sitä Hauschkaa piisaa! :D Harvinaista mulle, että julkaisen joka päivä postauksen. Mutta vaikeahan se on pitää teemaviikkoa muuten ;) Onneksi Hauschkalta löytyy tarpeeksi hyviä tuotteita viikon jokaiselle päivälle :)

   Poista
 4. Kiva juttu teemaviikkosi, minulla paljon uutta opittavaa tästä tuotesarjasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Tämä onkin ensimmäinen teemaviikkoni blogitaipaleeni aikana. Olen löytänyt Hauschkalta monia suosikkeja, joten pidän mielelläni tällaisen teemaviikon, kun joku sarja on päässyt yllättämään oikein kunnolla. Saa nähdä, tulevatko teemaviikot tavaksi!

   Poista
 5. Sain tämän (ja Melissa Päivävoiteen) lehtitilauksen kylkiäisenä, ja mua huvitti kun mukana tuli oikein erillinen, kuvitettu käyttöohje. Mutta se on varmasti tarpeen, kun on vähän poikkeuksellisesti käytettävä tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tätä varmasti moni hieroisi iholla tavallisen puhdistustuotteen tapaan ilman tarkempia ohjeita :) Niin olisin varmasti minäkin tehnyt, ellen olisi aikoinani saanut Hauschkalta opastusta painelutekniikasta. En tiedä onko se painelu itselläni tekniikan suhteen niin justiinsa, mutta pääasia, että ei ainakaan hiero ja hankaa voidetta iholle, vaan käyttää tuotetta hellävaraisemmin :) Silloin se tekee sen minkä lupaakin eikä ole "liian tehokas" iholle.

   Poista
 6. Olin kyllä tästä vaikuttunut, kun tätä Annalassa testailtiin. Nyt on omakin ja on ihana, iho on käytön jäljiltä kuin silkkiä. <3

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!