Tuoksurintamalla puhaltavat nyt pehmeät ja intensiiviset tuulet. Tavaratalon hyllyillä koreilevat syksyn upeat tuoksu-uutuudet, joissa riittää varteenotettavia ehdokkaita niin arkisia kuin juhlavia hetkiä ihastuttamaan. Siinä missä kesän tuoksut ovat enimmäkseen kevyitä ja leikkisiä, syksyn uutuudet vievät aistillisempiin maisemiin viettelevillä tuoksuillaan, jotka onnistuvat taatusti hurmaamaan sekä kantajansa että hänen ympärillään olijat.


Rakastan pehmeän viehkeitä tuoksuja, joissa on sopivasti makeutta ja ripaus utuisuutta. Syvempien tuoksujen ystäville kuluva vuodenaika on todellinen tuoksutaivas, sillä syksy on salaperäisten tuoksujen kulta-aikaa. Joku saattaa ajatella syvien tuoksujen olevan raskaita ja kilometrien päähän tuoksuvia, mutta sitä niiden ei suinkaan tarvitse olla. Migreenini vuoksi en itsekään pidä liian vahvoista ja voimakkaista tuoksuista. Parhaimmassa tapauksessa syvyys tuo kuitenkin tuoksuun persoonallisia vivahteita, jotka muotoutuvat jokaisen iholla omanlaisekseen.


Trussardin syksyn uutuustuoksu, A Way, on luotu edustamaan ihmisiä, joilla on vahva persoona sekä selkeitä, nerokkaita ja väreileviä ideoita. A Way kuvastaa nimensä mukaisesti polkuamatkaaasennetta. Naiselle on kehitetty oma tuoksunsa, miehelle omansa. Tuoksujen tarina korostaa omaa elämänmatkaa, jossa etsitään itseä ja toista: seurataan omaa polkua, koetaan uusia tunteita ja juostaan kohti tulevaisuutta tavoitellen omia unelmia. Henkilökohtainen matka edustaa elämää ja löytöretkeä, jossa omaakin polkua seuratessa kohtalot kietoutuvat toisiinsa. 


A Way istuu tarinaansa varsin täydellisesti, sillä minusta tuoksu on päämäärätietoinen, mutta silti herkkä. Se tuo mieleen naisen, joka kulkee rohkeasti kohti unelmiaan, vaikka ei olekaan suojattu elämän iskuilta ja kolhuilta. A Way for Her on kultainen pullollinen aistillisuutta, jonka ensituoksu on samettisen raikas sekoitus bergamottia, valkoista teetä ja persikkaa. Sydäntuoksussa valloittavat tuberoosa, temppelipuun kukka ja jasmiini. Pohjalla hallitsevat muun muassa vetiver, myski, santelipuu sekä pehmeä vanilja, jotka viimeistelevät kukkais-itämaisen tuoksun täyteläisillä sävyillä. A Way on pehmeän raikas ja hedelmäinen tuoksu, jossa on sopivasti syvyyttä syksyn tunnelmallisiin hetkiin ja elämän mutkaisille poluille.

EdT 30ml Natural Spray suositushinta on 39,90 euroa, EdT 50ml Natural Spray suositushinta 54,90 euroa. 


Minusta Trussardin tuoksuissa on harvinaisen kauniisti ideoidut nimet ja tarinat. My Name oli yksi kevään ja kesän suosikkituoksuistani, joten olin iloinen saadessani A Way -tuoksun blogia varten testiin. A Way ei välttämättä ensinuuhkaisun perusteella vaikuta mitenkään erityiseltä, mutta tuoksun viipyessä iholla hetken, se yllättää pehmeän itämaisella twistillään, joka erottaa sen perinteisistä hedelmäisen raikkaista tuoksuista. My Name -tuoksua tämä ei (minun käytössäni) päihitä, mutta tusinatuoksut se pyyhkäisee laudalta aivan varmasti. 

Oletteko te jo ehtineet tuoksutella syksyn uutuustuoksuja? Onko teillä uusia suosikkeja?

Super-Food naamion arvonta on ratkennut: random.org arpoi voittajaksi Elmiiran! Voittajalle on laitettu sähköpostia. Kiitos kovasti kaikille teille, jotka kommentoitte ja osallistuitte arvontaan!

4 kommenttia:

 1. Eilen illalla lueskelin tuoksukuvauksia sivuiltasi. Tänään hankintana olisi uusi Syksyinen tuoksu. Se taitaa olla tässä, eli A Way. Vaniljaa ja myskiä, aah..
  En ole vielä ehtinyt uutuustuoksuihin syventyä, mutta tänään ennen töihin menoa kipaisen kaupungilla. Voin kirjoittaa sitten miten kävi. Lähteekö mukaani Trussard vai kenties joku muu ihana uutuustuoksu.

  Syksyisin terveisin
  Anne

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anne! Kiitos kommentistasi. Toivottavasti löysit mieleisesi syystuoksun! Trussardin A Way on kyllä tuoksuttelemisen arvoinen :) Syksyn tuoksuvinkkejä on tuloillaan blogiini vielä lisää.

   Poista
 2. Ompas härskin näköinen hajuvesipullo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. Eipä ainakaan ole jokainen hajuvesipullo ihan samanlainen :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!