Naamiohaukka ilmoittautuu taas. Jonkin aikaa sitten vinkkasin Inlightin Super-Food naamiosta, jonka kerroin antavan uutta elinvoimaa stressistä nuutuneelle iholle. Ilahduttavan moni teistä kommentoi tuolloin vaihtelevansa naamioita ihon kuntoa ja tarpeita "kuunnellen". Niin toimin minäkin. Yksi naamio ei riittäisi vastaamaan kaikkiin niihin haasteisiin, mitä vaihtelevat olosuhteet iholleni heittävät. Olen huomannut, että ihoni kaipaa vuorotellen kolmea k:ta: kosteutusta, kirkastusta ja kiinteytystä. Kaikki elvytys ja ravitsevuus siihen päälle ovat pelkkää plussaa. 


Lupasin esitellä teille syksyn aikana erilaisia puhdistavia naamioita. Nyt vuoroon pääsee ensimmäinen kokelas: Philosophyn Pore-Minimizing & Mattifying Cleanser + Mask, jonka kotiutin kesällä etsiessäni syväpuhdistavaa täydennystä naamiorivistööni. Jos unelmissasi siintää mattapintainen ja sileä iho lähes näkymättömin ihohuokosin, suosittelen tekemään lähempää tuttavuutta tämän Philosophyn 2in1 tuotteen kanssa, jota voi käyttää päivittäiseen ihon puhdistamiseen tai viikottaisena naamiona.


Amerikkalainen Philosophy syntyi vuonna 1996 ja rantautui vihdoin myös Suomeen viime keväänä. Ennen sitä moni raahasi sarjan tuotteita merten takaa, mutta nyt ei enää tarvitse lähteä Sokosta pidemmälle hankkiakseen Philosophyn inspiroivia ihonhoitotuotteita. 

Philosophylla uskotaan ihonhoidon olevan kauneuden kulmakivi (johon yhdyn täysin itsekin). Siksi sarja lähestyy kauneutta ihonhoidon näkökulmasta ja haluaa antaa jokaiselle mahdollisuuden upeaan ihoon. Philosophyn perustaja, Cristina Carlino, on ihonhoitoalan yrittäjä ja visionääri, jolla on yli 30 vuoden kokemus alalta ja yhteistyöstä johtavien ihotautilääkärien kanssa. Philosophylla luvataan tuotteiden säännöllisen käytön parantavan näkyvästi ihon kuntoa ja ulkonäköä. Koska kauneus on kokonaisvaltaista, sarja huomioi tuotteissaan myös mielen, kehon ja sielun. Philosophy uskoo, että ainoastaan yhdistämällä nämä kolme asiaa voidaan taata parhaat hoitotulokset sekä sisäisen ja ulkoisen kauneuden suhteen. Tuotteiden nimet ja niihin painetut lauseet saavatkin ihonhoidon ohessa hymyn huulille ja piristävät harmaintakin päivää. Niin hassulta kuin se kuulostaakin, suihkussakin voi oppia jotain uutta, kun lueskelee peseytymisen lomassa elämänviisauksia Philosophyn suihkugeelin kyljestä (haha).


Total Matteness Pore-Minimizing & Mattifying Cleanser + Maskin kyljessä oleva "inspiroiva elämänviisaus" kuuluu jotakuinkin näin: "On helppo kadottaa näkyvyys itseensä, kun peilikuva on piilossa öljyn, kiillon ja laajentuneiden ihohuokosten alla. Moninkertaiset huolenaiheet vaativat monipuolisen ratkaisun, joka avaa tukkeutuneet ihohuokoset ja vähentää niiden näkyvyyttä, samalla kun se imee itseensä ylimääräisen öljyn ja vähentää kiiltoa. Kirkasta tiesi uuteen, täysin mattaan näköalaan."

Tuotetta voi käyttää joko päivittäin ihonpuhdistuksessa tai naamiona kerran viikossa. Päivittäisenä puhdistustuotteena sitä levitetään ohuelti kostealle iholle ja pyöritellään iholla 30-60 sekuntia, jonka jälkeen se huuhdotaan normaalin tapaan vedellä. Mikäli tuotetta haluaa hyödyntää viikottaisena naamiona, se levitetään kuivalle iholle kerran viikossa ja sen annetaan vaikuttaa 3-5 minuuttia. 


Total Matteness Pore-Minimizing & Mattifying Cleanser + Maskin sisältämä luonnollinen bambu-uute pystyy imemään itseensä öljyä jopa 200% oman painoonsa nähden. Jäinen savi puhdistaa tukkeutuneet ja tummat ihohuokoset vähentäen niiden näkyvyyttä iholla. Naamio tuoksuu hyvin miedosti saviselta. Koostumukseltaan se on pehmeän kermaista ja juurikaan sulavammin se ei voisi iholle levittyä. Naamio viilentää kasvoja kylmän raikkaalla tuulahduksella, joka herättää yhtä onnistuneesti kuin ikkunan avaaminen pakkassäällä. Kevyt naamiokerros kovettuu kasvoille nopeasti, ja suositellun 3-5 minuutin vaikutusajan jälkeen ilme onkin yhtä jähmettynyt kuin patsaalla. 


Osa teistä on varmaankin huomannut, että minulla on tapana lisätä naamioiden vaikutusaikaan yleensä omat extraminuuttini, joten annan Total Mattenessin vaikuttaa tupla-ajan, siispä melkein 10 minuuttia. Käytän lähes aina naamioiden pois pesemisessä apuna kasvosientä, mutta Total Matteness irtoaa kasvoilta parhaiten pelkkiä käsiä käyttämällä, sillä se vaahtoutuu sekoittuessaan veteen. Kasvosienellä pyörittely lisää naamion vaahtoutumista entisestään, joten koen käsillä pesemisen miellyttävämmäksi vaihtoehdoksi. Näin naamio irtoaa kasvoilta helpommin ja nopeammin.

Ihon kuivaamisen jälkeen ensimmäiset ajatukset ihostani ovat kirkas, mattapintainen ja sileä. Ihohuokoseni eivät normaalistikaan ole kovin suuret, mutta Total Mattenessin temppujen jälkeen ne erottuvat vielä vähemmän. Vaikka naamiota suositellaankin pääasiassa rasvoittuvalle iholle, ei tuote tunnu normaali-sekaiholleni yhtään liian vahvalta. Ihoa ei kiristä naamion pois pesemisen jälkeen lainkaan. 


Philosophyn valikoimista löytää ihonhoitotuotteiden lisäksi myös tuoksuja sekä suihku- ja kylpyvaahtoja. Mikäli sarjan muut tuotteet hoitavat tehtävänsä läheskään yhtä menestyksekkäästi kuin Total Matteness, niin yes, I'm interested! Hintaa tällä ihohuokoset piilottavalla ja mattapintaa antavalla tuubilla on Sokoksella 28,50 euroa. Naamiona käytettynä tuubi on erittäin riittoisa 150ml. Verkkokaupasta tuotteen löytää täältä.

Vinkkejä otetaan ilomielin vastaan: Mistä Philosophy-tuotteista teillä on kokemuksia ja mitä suosittelisitte ehdottomasti?

8 kommenttia:

 1. Tykkään ylivoimaisesti eniten Purity puhdistusgeelistä ja tietenkin niistä suihkugeeleistä. Itken vieläkin virtahevon kyyneleitä, ettei hot chocolatea saa mistään enää. ;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, onko Philosophyllä ollut joskus sellainenkin herkku kuin Hot Chocolate? :D Googlasin purkin, joka näyttää aikamoiselta suklaaihanuudelta. En tosin ole koskaan aiemmin käyttänyt suklaan tuoksuista suihkugeeliä, joten en osaa sanoa uppoaisiko muhun yhtä lailla kuin kaikki ne suklaanaamiot, joita rakastan. Mulla on Philosophylta vain yksi suihkugeeli (Amazing Grace), mutta aion kyllä hankkia ainakin pari pulloa lisää :)

   Poista
 2. Kuulostaapa hyvältä tämä! Näin syksyllä erilaiset naamiot kiinnostavat taas kovasti, kiva kun esittelet niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että hyvistä naamioista otetaan mielellään vinkkejä vastaan :) Syksyn aikana niitä onkin luvassa monipuolisesti. Käytän erilaisia naamioita vuoden ympäri, mutta jostain syystä syksyllä ja talvella kaikista ahkerimmin. Varsinkin kosteuttavat naamiot tulevat talvella tarpeeseen.

   Poista
 3. Moikka! Päätin tulla kurkkaa tätä sun blogia ja oli pakko samantien liittyä lukijaksikin :)! nähtiin eilen siellä remingtonin blogi illassa :)!

  ♥: Sofia, Fashion Situation

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Sofia! Kiva kun poikkesit ja jätit jäljen itsestäsi ;) Mäkin kävin jo sun blogissa ja jään seurailemaan sun muoti- ja sisustustuulia. Oli kiva tavata eilen :)

   Poista
  2. No voi pöh, olisinpa tunnistanut sinut!

   Poista
  3. Olitko sinäkin paikalla? Voi että! Olisipa ollut kiva tavata :) Minä istuin ihan siellä pöydän päädyssä (edessä), missä Marielakin puhui. Pari kertaa olin äänessäkin, kun Mariela kysyi niistä IPL-kokemuksista :D

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!