Huolitellut kulmakarvat ja hehkeä iho on meikkini käytetyin resepti. Ihon hyvinvointi lähtee tunnetusti sisältäpäin, mutta kenellekään ei varmasti tule yllätyksenä, että omalle iholle sopivat hoitotuotteet auttavat heleän ihon saavuttamisessa. Kun iho voi hyvin, se ei tarvitse tuhtia pakkelikerrosta eikä sitä edes tee mieli verhota paksun meikkipohjan alle. Tänään esittelyssä on kaksi kevyttä meikkituotetta, jotka tuovat onnistuneesti kasvoille terveen, kauniin ja luonnollisen hehkun ja peittävät samalla ihon pienimmät virheet.


Oma ihotyyppini on normaali-sekaiho. Haluan ihoni näyttävän kuulaalta ja heleältä, mutta ei kuitenkaan kiiltävältä. Yleensä käytän puolimattaista meikkivoidetta ja tuon kasvoilleni hillitysti hehkua erilaisilla heleytystuotteilla, kuten valokynällä ja korostuspuuterilla. Jos meikkivoide antaa täyden mattapinnan, käytän usein sen alla heleyttävää pohjustustuotetta. Jotkut meikkivoiteet eivät kuitenkaan kaipaa alle eivätkä päälle paljoakaan lisäheleytystä. Esimerkiksi Chanelin Les Beiges -linjan All-In-One Healthy Glow Fluid riittää jo yksinään tuomaan iholle kauniin hehkun. Jos alle levittäisi heleyttävän pohjustustuotteen, lopputulos olisi mitä todennäköisimmin "liian hohdokas".


Chanelin Les Beiges -meikkivoidesarjan All-In-One Healthy Glow Fluid toimii loistavasti ympäri vuoden kasvojen ihon heleyttäjänä. Se peittää ihon pienimmät virheet, tasoittaa ihonsävyä ja samalla kosteuttaa ja suojaa ihoa. Voide on koostumukseltaan kevyttä, emulsiomaista fluidia. Kuivaihoisella se toimii hyvin päivävoiteen päällä, mutta sekaihoiselle All-In-One Healthy Glow'n alle voi riittää pelkkä seerumikin. Itse olen käyttänyt All-In-One Healthy Glow Fluidin alla seerumia ja kevyttä, normaali-sekaihon kiiltoa hillitsevää päivävoidetta. Päivävoiteen ei tarvitse olla kosteuttavimmasta päästä, sillä myös All-In-One Healthy Glow Fluid antaa iholle kosteutusta sen sisältämän hyaluronihappojohdannaisen ansiosta. Iho tuntuukin välittömästi voiteen levityksen jälkeen kimmoisalta ja joustavalta. Puuterihiukkasten ja Soft Focus -geelin yhdistelmä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuudet ja hälventää laajentuneita ihohuokosia. Koostumuksen luvataan sopivan kaikille, myös herkimmälle ihotyypille. Tuote on öljytön eikä tuki ihohuokosia.


All-In-One Healthy Glow Fluidin laatu on taattua Chanelia: tuote tekee sen minkä lupaa ja vieläkin paremmin. Se antaa sanojensa mukaisesti iholle kaunista, kestävää ja luonnollista heleyttä. All-In-One Healthy Glow Fluid onnistuu piristämään väsyneemmätkin kasvot sädehtiviksi. Vaikka kyseessä on kevyt emulsio, pysyy tulos siistinä pitkänkin päivän (testattu normaali-sekaiholla). T-alueeni kaipaa pientä puuteripaperilla painelua päivän mittaan, mutta sen se tekee meikkivoiteesta riippumatta. 

Blogia varten testiin saamani sävy on vaalein eli No 20. Sävy on vaalean beige ja sulautuu täydellisesti keltapohjaiselle, vaalealle iholleni. Lopputulos on hienoisesti läpikuultava, mutta peitevoiteen ja irtopuuterin avulla pääsee peittävämpään tulokseen ilman että voiteen tuoma heleytys katoaa iholta. 30ml tuubissa saatavilla oleva All-In-One Healthy Glow Fluidin saa omakseen noin 60 eurolla. Voide sisältää aurinkosuojakertoimen 15. 


Guerlainin Terracotta Joli Teint antaa "kolme viikkoa aurinkoa kolmessa sekunnissa", sillä se on meikkivoiteen ja aurinkopuuterin yhdistelmä. Voide on peittävämpi kuin Chanelin All-In-One Healthy Glow Fluid, mutta silti koostumukseltaan kevyt kuin höyhen. Terracotta Joli Teint sulautuu ihoon pehmeästi ja täydellisesti saaden ihon näyttämään kauniin tasaiselta ja luonnollisen lämpimältä. Se häivyttää onnistuneesti ihohuokosia ja on erinomainen tuote nopean meikin loihtimisessa, sillä puuterisen voidepohjan ansiosta iho ei välttämättä vaadi erillistä puuterointia. Normaali-sekaihoni on pärjännyt hyvin kevyellä puuteroinnilla, ja jopa t-alueen kiilto on pysynyt kiitettävästi kurissa. Terracotta Joli Teint sopii kaikille ihotyypeille ja antaa puolipeittävän lopputuloksen.


Terracotta Joli Teint tuoksuu hurmaavalta Tiare-kukalta. Voiteen sisältämä Klorella-uute (levä) on runsas hivenaineiden, vitamiinien ja rasvahappojen lähde sekä tehostaa mikroverenkiertoa. C-vitamiinipitoinen Krassi-uute parantaa soluhengitystä. Terracotta Joli Teint häivyttää ihon virheet puuterisen pehmeällä koostumuksellaan ja jättää jälkeensä hentoisesti heleän, auringon hellimän ihon. Joli Teintin kanssa ei välttämättä tarvitse aurinkopuuteria, sillä voide antaa päivettyneen lopputuloksen. Jos aurinkopuuteria käyttää kasvojen muotoiluun, sitä kannattaa sipaista iholle vain hennosti. Mikäli Joli Teintin jälkeen huiskuttaa aurinkopuuteria runsaalla kädellä koko kasvoille, on tulos helposti likaisen oloinen.


Terracotta Joli Teintin sävy (oikeanpuoleinen) on hieman tummempi kuin Chanelin All-In-One Healthy Glow Fluidin, sillä Terracotta Joli Teintistä blogia varten testiin saamani sävy on toiseksi vaalein eli Natural. Sävyjä on saatavilla viisi, joista Clair on vaalein. 30ml Terracotta Joli Teintin suositushinta on 55,80 euroa. Voide sisältää aurinkosuojakertoimen 20. Chanelin ja Guerlainin tuotteisiin voi tutustua esimerkiksi Sokoksella, Emotion-myymälöissä ja Stockmannilla.

Onko teillä kokemusta Chanelin tai Guerlainin meikkivoiteista? Millaista meikkipohjaa te yleensä suositte?

4 kommenttia:

 1. Joli Teintista olen tykännyt kovasti, tänään viimeksi kasvoilla. Chanelia en ole käyttänyt. Tykkään nestemäisistä pohjista eniten. Tosin välillä on houkutellut meikkipuuteri helppouden vuoksi, mutta luulen, että omalle pintakuivalle iholle ei sellaista meikkipuuteria löydy, joka ei saa ihon kuivia kohtia näyttämään vielä kuivemmilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joli Teint on ihana. Tekee ihosta niin samettisen ja silkkisen. Tuo sävy on tosin ehkä hippasen verran liian tumma mun ihonsävylle. Vaalein olisi ollut ihan nappiin! Tykkään kuitenkin Joli Teintin jättämästä lopputuloksesta sen verran paljon, että täytyy kyllä ostaa vielä vaalein sävy itselle. Mä käytin joskus 10 vuotta sitten meikkipuuteria, mutta nyt olen jo muutaman vuoden suosinut nestemäistä meikkipohjaa. Irtopuuteri on mulle välttämätön lisä, mutta pyrin laittamaan sitä iholle mahdollisimman kevyesti.

   Poista
 2. Ah, ihanilta kuulostavat nämä. Ns parempien merkkien meikkivoiteet minulla vielä kokeilematta. Keveillä mennään kyllä ja kesällä vain primerillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä ihania ja juurikin kevyitä iholla! Chanelin Healthy Glow Fluid on sävyttävän päivävoiteen / BB-voiteen tapainen, joten sopii myös sellaiselle, joka ei paljoa meikkaa ja haluaa vain kevyttä ihonsävyn tasoitusta ja heleytystä iholle.

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!