Rakastan kesää ja aurinkoa, mutta ei syksykään aivan toivoton tapaus ole. Vaikka sataa, on koleaa ja pimeää, hämärät illat kynttilänvalossa kuuluvat syksyn parhaimpiin puoliin. Samoin raikkaan kirpeässä syysilmassa tehdyt iltalenkit, jotka piristävät kummasti. Pluslistaan voisin lisätä myös sateen ropinan ääniin nukahtamisen. Lapsuudenkotini peltikatto kolisi aina ihanan kotoisasti, kun satoi. Sisaruksiani se saattoi häiritä, mutta minä vain nukuin sikeämmin. Jostain syystä syksyinen sadesää antaa minulle erityisen rauhalliset unet.


Vaihtunut vuodenaika näkyy myös tavaratalon kosmetiikka- ja tuoksuosastolla. Syksy tuo perinteisesti mukanaan houkuttelevia tuoksu-uutuuksia ja upeita meikkikokoelmia, jotka mukailevat vallitsevaa vuodenaikaa intensiivisyydellään. Vuodenajoilla on kosmetiikkamaailmassa omat sävynsä ja tuoksunsa, joiden mukana huomaan itsekin kulkevani: kesäisin suosin kevyempiä ja raikkaampia tuoksuja, mutta syksyn saapuessa verhoudun syvempien ja viettelevien tuoksujen maailmaan, jonka koen enemmän omakseni. 


Kuten aikaisemmassa tuoksupostauksessani kerroin, pidän tuoksuista, joissa on tietynlaista makeutta ja täyteläisyyttä. Myös raikkaissa tuoksuissa täytyy olla sitä jotain, muuten jätän tuoksun tavaratalon hyllylle. Yksinkertainen raikkaus harvemmin viehättää minua, siksi haluan tuoksussa olevan jonkinlaista kerroksellisuutta ja syvyyttä. Calvin Kleinin kauden uutuudet CK One Red -tuoksut ovat hyviä esimerkkejä tuoksuista, joissa yhdistyy onnistuneesti raikkaus ja syvyys. Blogia varten testiin saamani tuoksupariskunta vetää puoleensa kuin kaksi toisiinsa kiinnittyvää dominolaattaa.


CK One Red for her on koukuttava, hedelmäiskukkainen tuoksu, johon sekoittuu sopiva määrä energiaa ja intensiivisyyttä. Ensituoksu muodostuu mehukkaan ja raikkaan vesimelonin sekä orvokin lehtien herkullisesta hedelmäisyydestä. Sydäntuoksu koostuu naisellisista ja viettelevistä kukkaisvivahteista, joita lämmittää pohjatuoksun valkoinen meripihka, patsuli ja pehmeä myski. Tuoksu on kiehtova yhdistelmä raikkautta ja lämpöä. CK One Red Edition for her tuo minulle mieleen rennon, itsevarman ja tyylikkään naisen, jolla on hyvä huumorintaju. Moderni, kirkas lasipullo henkii myös tietynlaista elämänasennetta: miksi tehdä elämästä liian vaikeaa, kun voi nauttia ja pysähtyä hetkeen? 

EdT 50ml suositushinta on 36,10 euroa, 100ml suositushinta 51 euroa. 


CK One Red miesten tuoksu on rohkea, viettelevä ja seksikäs. Ensituoksussa erottuu virkistävä aasialainen päärynä. Sydäntuoksussa hurmaa täyteläinen mokan tuoksu, jossa on häivähdys kirpeän raikasta mustapippuria ja inkiväärin vivahteita. Aistillinen vetiverin ja myskin jälkituoksu viimeistelee houkuttelevan kokonaisuuden, joka saa naisen hullaantumaan. Tuoksu on kutsuva, lämmin ja koukuttava. CK One Red for him muistuttaa miehestä, joka tietää mitä haluaa eikä pelkää tarttua haasteisiin. Särmikkääseen ja energiseen tuoksuun ei voi olla ihastumatta!

EdT 50ml suositushinta on 36,10 euroa, 100ml suositushinta 51 euroa. 


Aamu toisensa jälkeen huomaan mieheni valitsevan CK One Red for him -tuoksun, joka vetää minut jatkuvasti hänen lähelleen. Siispä jos etsit lahjaa isänpäiväksi, jouluksi tai syntymäpäiväksi, suosittelen tuoksuttelemaan ainakin CK One Red for him -tuoksun! Syksyn tuoksu-uutuuksista tulossa vielä lisää vinkkejä.

Löytyykö lukijoiden joukosta syksyn kannattajia? Entä millaisista tuoksuista te pidätte?
*Tuoksut saatu blogia varten testiin.

2 kommenttia:

  1. Mun mies tykkäsi tuosta miesten tuoksusta ihan hirveästi, katselin yksi pvä, että pullo on huvennut kiitettävää tahtia. Itsekin tykkäsin sen makeudesta, sitä ei itseasiassa uskoisi CK:n tuoksuksi, jos ei tietäisi. Selkeästi samiksia noi miehet. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä kanssa tykätään tuosta miesten tuoksusta kovasti! Olisin valmis ristimään tuon tuoksun yhdeksi parhaimmista miesten tuoksuista pitkään aikaan. On oikeasti niin älyttömän koukuttavan tuoksuinen ;)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!