Luvassa on luultavasti tämän kesän viimeinen aurinkotuotepostaukseni, vaikka kesästä en aiokaan vielä luopua. Uskon vakaasti, että vähintäänkin pari kaunista sortsipäivää on vielä tiedossa, jolloin tässäkin jutussa esiintyvälle kolmikolle on käyttöä - syksyn ja talven aurinkolomia unohtamatta. Vaikka korkeimmat hellehuiput ovatkin jo takanapäin, iholle kelpaa taatusti viilentävä voide, jonka hoitavat ominaisuudet auttavat myös rusketusta säilymään pidempään. After sun -voiteet ovat erinomaisia kosteuttamaan ihoa pienemmänkin aurinkoannoksen jälkeen. Sen lisäksi että ne syventävät rusketusta ja säilyttävät ihon kauniin värisenä kauemmin, antavat ne myös ensiapua punoittavalle iholle. 


En ole koskaan ollut erityisen innokas auringonpalvoja. Rakastan kesää ja aurinkoa, mutta tukahduttavassa kuumuudessa varjo vie voiton jo puolen tunnin paahteessa oleskelun jälkeen. Toisin kuin moni muu, en myöskään osaa mennä makaamaan aurinkoon pelkästään ruskettumista varten, vaan kerään suurimman osan päivetyksestäni huomaamatta, kun liikun paikasta toiseen. Rusketun vain ripauksen kerralla, joten saan todella "tehdä töitä" päivetykseni eteen. Siksipä käytän mielelläni kaikki apukeinot hyväkseni. After sun -voiteilla tehostan sitä pientäkin päivetystä, jonka olen vaivoin päivän aikana onnistunut iholleni keräämään. 


After Sun -tuotteet on kehitetty virkistämään, viilentämään ja hoitamaan ihoa auringossa oleskelun jälkeen. After Sun -voiteet eivät siis suojaa auringon haitallisilta säteiltä, vaan ovat nimensä mukaisesti tarkoitettu käytettäviksi auringonoton jälkeen. Ihon suojaaminen on siis ensisijaisen tärkeää, sillä pahoin palanutta ihoa ei pelkkä After Sun pelasta. Jos iho punoittaa liikaa, voi After Sun -voide voi jopa kirvellä tai kihelmöidä iholla.

Tämän kesän After sun -kolmikkooni on kuulunut BABÉ:n, Guerlainin sekä Colosén After Sun -voiteet. Näitä olen vuoroin hieronut iholleni aurinkoisen päivän päätteeksi, kun olen halunnut kiinnittää ihooni auringosta tarttuneen pikkuriikkisen päivetyksen ja samalla vilvoittaa ihoa.


BABÉ:n After Sun Lotion lupaa ylläpitää ihon rusketusta sekä rauhoittaa, viilentää ja kosteuttaa ihoa auringonoton jälkeen. Voide ei sisällä parabeeneja, parafiiniöljyä eikä väriaineita. Aktiivisina aineosina toimivat muun muassa karitevoi, allantoiini, Alfa-bisabololi sekä kamomilla- ja Aloe Vera-uute. Voide sisältää myös E-vitamiinia ja Soothing Complex -rauhoittavaa yhdistettä. 

BABÉ:n After Sun Lotion'in tuoksu on puhdas ja miellyttävä. Tuoksuherkät voivat käyttää tätä After Sunia huoletta, sillä tuoksu on hyvin mieto ja lempeä. Voide levittyy iholle äärimmäisen sulavasti ja imeytyy muutamassa hassussa sekunnissa. En muista koskaan kokeilleeni näin vaivattomasti ja sutjakasti levittyvää voidetta. After Sunin viilentävä vaikutus tuntuu iholla välittömästi, ja vaikka voide onkin koostumukseltaan kevyttä ja ehkä jopa hieman geelimäistä, onnistuu se tarjoamaan iholle tehokasta kosteutusta. Iho tuntuu voiteen levityksen jälkeen siltä, kuin sitä olisi hellitty paljon tuhdimmalla voiteella. Puhtaiden, raikkaiden ja miedon tuoksuisten After Sunien suosijoille tämä on täydellinen valinta. Voide sopii kaikille ihotyypeille.

BABÉ:n After Sun Lotion on saatavilla 200ml koossa 14,90 euron hintaan. BABÉ:n tuotteita saa apteekeista ympäri Suomea. Lähimmän jälleenmyyjän voi tarkistaa täältä. Voiteeseen voi tutustua myös maahantuojan verkkokaupassa.


Guerlainin After Sun Cream on tuubillinen viettelystä ja kosteutusta. Voide tuoksuu niin huumaavalta, että tekee mieli oleskella auringossa jo pelkästään sen vuoksi, että voi palkita itsensä ja ihonsa tällä viettelevän Tiare-kukan tuoksuisella voiteella. Voide saa olon tuntumaan aivan jumalattarelta! Olen rakastunut tähän tuubiin enkä peittele sitä. Pelkkä tuoksu ei tosin pelasta, jos hoito-ominaisuudet ovat pohjaluokkaa. Guerlainin After Sun Cream ei onneksi tuota pettymystä siltäkään osin: kermainen hoitovoide levittyy iholle kuin unelma ja imeytyy nopeasti. Vartalon iho saa tarpeeksi kosteutusta ja iho hurmaa pehmeydellään. Voide lupaa tehokosteutuksen lisäksi rauhoittaa ihoa. Guerlainin After Sun Cream sisältää myös Tan booster complex -yhdisteen, joka syventää ja nopeuttaa rusketuksen muodostumista. Toivoisin, että tätä olisi saatavilla isommassa tuubissa, sillä voisin käyttää muutenkin kuin vain auringossa oleskelun jälkeen. Ihanaakin ihanampi voide!

Guerlainin After Sun Cream on saatavilla 150ml tuubissa ja sen suositushinta on 57,60 euroa. Guerlainin tuotteita löytää muun muassa Sokokselta ja Stockmannilta.


Colosén Emulsion Après Soleil on rauhoittava ja viilentävä emulsio, joka lupaa palauttaa iholle nopeasti sen luonnollisen kosteustasapainon. Voide sisältää kasvikollageenia, Aloe Vera -uutetta sekä C- ja E-vitamiinia. Emulsion Après Soleil rauhoittaa myös auringon polttamaa ja aurinkoihottumasta kärsivää ihoa. Voidetta suositellaan käytettäväksi aurinkoloman päätyttyä noin viikon ajan ja aina solariumin jälkeen. Herkkäihoisille tuoksuton ja erittäin rauhoittava koostumus sopii myös ympärivuotiseen vartalon kosteuttamiseen. Tuoksuttomuudesta huolimatta voiteesta välittyy raikas ja puhdas tuulahdus. Emulsiovoide levittyy iholle erinomaisesti ja suoriutuu tehtävistään paremmin kuin hyvin. Colosén Emulsion Après Soleil on tämän kolmikon viilentävin voide. Sen lisäksi voiteen kosteutustehot ovat tuntuvat ja ärtynytkin iho heltyy hetkessä. Voisiko tälle edes sanoa ei?

150ml koossa oleva Emulsion Après Soleil kustantaa 24,50 euroa. Colosén tuotteita saa kauneushoitoloista sekä itsenäisiltä jälleenmyyjiltä. Coloséen voi tutustua tarkemmin sarjan verkkosivuilla.


After Sun -voiteet ovat ehdottomasti harkitsemisen arvoinen lisä kesäihon vartalonhoitoon ja aurinkolomille. Kun näitä kokeilee, ei voi olla koukuttumatta. Pienikin vaivalla hankittu rusketus syvenee ja säilyy After Sunien avustuksella varmasti pidempään. Aion kahmia näitä ihanuuksia varastoon myös talven lomille ja ensi kesää varten!

Ovatko After Sun -voiteet olleet teillä kesän ajan kovassa käytössä?

*BABÉ ja Guerlain saatu testiin blogia varten.

4 kommenttia:

 1. Guerlainin tuote on niin ihanan tuoksuista, ettei tarvitse pistää jälkeenpäin edes hajuvettä. Oma tuubi melkein loppu, ajattelin fiilistellä loput siitä syksyllä. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on pakko hankkia ainakin yksi tuubi lisää varastoon :) Niin ihana tuote! Tosin jos se alekorista löytyy, matkaan lähtee enemmän kuin yksi tuubi :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hei, en ole saanut sähköpostia, mutta laitatko vielä uudemman kerran tulemaan: beauty.highlights.blog@gmail.com? :) Kiitos paljon!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!