Kukapa ei ottaisi vastaan pientä lisäkiinteytystä ainakin tietyille vartalon alueille. Minä ainakin. Kahlattuani läpi aikamoisen selluliittivoidemeren aloitin viime kuussa blogissani Vartalon kiinteytysosion, jossa esittelen säännöllisesti erilaisia kiinteyttäviä voiteita, jotka lupaavat timmiyttää vartaloa ja silottaa muhkuroita. Aikaisemmin esillä ovat olleet No7 Smooth & Improve Cellulite Treatment -voide sekä Phytomerin Celluli Attack. Tällä kertaa blogin valokeilan valtaa luonnonkosmetiikan voide.


Frantsila on kotimainen luonnonkosmetiikkamerkki, joka sai alkunsa intohimosta yrtteihin ja kokonaisvaltaiseen terveyteen. Frantsila tarjoaa terveyttä, kauneutta ja hyvinvointituotteita, jotka on jalostettu Suomen puhtaasta luonnosta. 30 vuodessa Frantsila on vakauttanut asemansa korkealaatuisilla luomuyrttituotteillaan sekä luontaishoidollisilla kokonaisuuksillaan ja -koulutuksillaan, jotka tunnetaan jopa Japanissa asti. Frantsila toimii eettisesti ja ekologisesti ihmistä ja luontoa kunnioittaen. Yrttiviljely on täysin luomua. Sarjan valikoimista löytyy yli 100 terveys- ja kauneustuotetta, kuten yrttiteitä, yrttiuutteita sekä ihonhoito-, luonnonkosmetiikka- kylpy- ja saunatuotteita. 


Frantsilalta blogia varten testiin saamani Kiinteyttävä Vartalovoide on terapeuttinen luomuvuode, jonka teho perustuu suomalaisten rohtokasvien vaikuteaineisiin, kuten muun muassa steroleihin, flavonoideihin ja hedelmähappoihin. Voiteen raaka-aineet ja valmistus täyttävät eurooppalaiset luonnonkosmetiikkastandardit. Tuote ei sisällä eläinperäisiä aineita, GMO:ta, mineraaliöljyjä, keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai parabeeneja. Voiteen sisältämät runsaat yrttiuutostiivisteet, turpeen bioaktiiviset aineet, aidot eteeriset öljyt sekä kukkaterapeuttiset kasviuutokset auttavat selluliitin hajottamisessaKiinteyttävä Vartalovoide lupaa myös kiinteyttää ihoa elvyttämällä lymfan kulkua ja poistaa kuona-aineita, vähentää turvotusta ja nestekertymiä sekä edesauttaa rasvakudoksen hajoamista. Näiden suurten lupausten päälle voidetta kuvaillaan vielä rentouttavaksi ja mielialaa kohentavaksi. Tuotetta on testannut suomalaisista kauneusalan ammattilaista koottu testiryhmä, josta jopa 80% oli voiteen antamiin tuloksiin erittäin tyytyväisiä. Arvaatteko jo liitynkö kyseiseen joukkoon?


Liityn, liityn! Frantsilan Kiinteyttävä Vartalovoide on koostumukseltaan ihastuttavan pehmeää ja voidemaista, mutta ei missään nimessä liian paksua. Pienellä hieromisella voide uppoaa ihoon kiitettävän nopeasti. Yleensä vierastan yrttisiä tuoksuja, mutta Frantsilan Kiinteyttävän Vartalovoiteen viilentävän yrttinen tuoksu ei töki lainkaan, sillä voide hipoo muilta ominaisuuksiltaan lähes täydellisyyttä: se kiinteyttää juuri sopivasti ja tekee ihosta sananmukaisesti silkkisen sileän. Yleensä selluliittivoiteet tuppaavat jättämään ihon huutamaan lisäkosteutusta, mutta Frantsila hoitaa homman loppuun saakka. Tätä voisi vaikka sivellä koko vartalolle, kun iho tuntuu niin pehmeältä ja kimmoisalta. Yllätyin ja ihastuin tuubin sisältöön niin kovasti, että Kiinteyttävä Vartalovoide jää ehdottomasti vakituiseen käyttöön.


Frantsilan tuotteisiin voi tutustua tarkemmin Frantsilan verkkosivuilla. Tuotteita löytää muun muassa Life-myymälöistä. Kiinteyttävä Vartalovoide on saatavilla 110ml koossa 24,95 euron hintaan esimerkiksi Hyvinvoinnin Tavaralotalosta. Tuotteisiin voi tutustua myös Frantsilan omassa verkkokaupassa

Oletteko te tutustuneet Frantsilan tuotteisiin? Onko vinkkejä kokeilemisen arvoisista tuotteista?

1 kommentti:

  1. Hei!
    Kirjoituksesi teki vaikutuksen=) Kiitos hyvästä vinkistä. Kävin eilen ostamassa Sokokselta tämän Frantsilan kiinteyttävän vartalovoiteen. Olen kokeillut Frantsilan joitain muita tuotteita, mutta tätä kyseistä vartalovoidetta en jostain syystä ole bongannut hyllyltä. Tuote tuntui iholla aivan kuten kirjoititkin. Tykkäsin yrttisestä tuoksustakin.
    Oletko kokeillut itse Frantsilan suihkutettavaa ruusukasvovettä? Se on minun suosikkini ainakin ollut.
    -Mirella Lahdesta

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!