Herätehaalinnat ovat yleensä niitä, jotka jakaantuvat minulla karkeasti kahteen riviin: onnistuneisiin ja epäonnistuneisiin hankintoihin. Epäonnistuneet kosmetiikkahankinnat eivät välttämättä tarkoita täydellistä floppia, mutta onnistuneetkaan eivät kaikki kuulu kategoriaan "ostaisin uudelleen". Onnistunut heräteostos tulee useimmiten käytettyä, mutta jokainen hetken mielijohteesta kassalle kiikutettu purkki ei luonnollisestikaan saa sydäntäni sykyttämään. Kaikista halvimpien heräteostosten suhteen odotukseni ovat yleensä suhteellisen matalalla. Siksi jaksan eniten yllättyä siitä, että halvallakin voi saada hyvää. Tämän päivän tapaus kuuluukin hymy huulille -kastiin, sillä esille pääsee edullinen ja hyvä löytö, jonka voisin kotiuttaa uudemmankin kerran. 


Myönnän kotimaisen Herbinan jääneen omassa käytössäni muiden sarjojen varjoon ja etäisemmäksi. Nuorena tyttönä Herbinan hiustenhoitotuotteet olivat meidän perheessä kovassa käytössä, mutta paluuta sarjan pariin ei ole lapsuusvuosien jälkeen tapahtunut. MarjaSpa -linjan tuotteista olen saanut blogini kommenttiosiossa vinkkiä, mutta siltikään kauppareissuilla Herbinan tuotteet eivät ole eksyneet viikon ruokaostosten sekaan. Jopa LivBoxin mukana putkahtanut Herbinan Puhdistusvaahto on toistaiseksi jäänyt testaamattomien tuotteiden laatikkoon muiden tovereidensa joukkoon. Nyt asiaan tulee totisesti muutos.


Herbina on raikas suomalainen sarja, joka tuo useimmille mieleen hymyilevän Elovena-tytön hyppelemässä kaurapellolla voikukkaseppele päässään. Herbina-tuotteet suunnitellaan suomalaiselle naiselle Suomessa, ja niissä käytetyt raaka-aineet saavat inspiraationsa Suomen luonnosta. Tuotteiden raaka-aineisiin kuuluvat muun muassa mustikka, punaherukka, vadelma, mansikka, eukalyptus, valkoinen tee, vanilja, suklaa ja kaura. Löytyypä joukosta jopa luomuruusukin. Tämä houkutteleva lista sarjan kotimaisuuden lisäksi saa minut tosissani miettimään, miksi en ole antanut Herbinalle mahdollisuutta aiemmin?


Herbinan Kaura-suklaa Vartalovoi on kerrassaan ihana yllätys. Se sisältää kotimaista kauraöljyä ja kaakaouutetta sekä karitevoita, jotka hoitavat ihoa tehokkaasti. Vartalovoi on koostumukseltaan täyteläisen pehmeää ja kermaista, mutta levittyy iholle sulavaakin sulavammin. Voiteen hätkähdyttävän nopea imeytyvyys nostaa purnukan body buttereiden aatelistoon, sillä useimpien vartalovoiden jättäessä iholle tahmaisen pinnan, Herbina ei odotuta kiireistä aamutoimijaa: vaatteet voi huoletta sujauttaa päälle jo parin minuutin jälkeen. Kosteutustehot ovat huippuluokkaa, kuten body buttereilla yleensäkin, mutta imeytyvyys erottaa tämän purnukan kollegoidensa joukosta eturivin paikalle. 

Kaura-suklaa Vartalovoi tarjoaa myös tuoksunautinnon, sillä se hellii mieltä makeahkolla suklaan tuoksulla, jossa on ripaus lämmintä vaniljaa. Tuoksu on suhteellisen vahva, joten tuoksuherkille tämä purnukka ei välttämättä ole paras valinta. Suklaata rakastaville purkki saattaa toimia pienempien suklaahimojen taltuttajana - tai sitten kasvattaa niitä entisestään. Pahimpina hetkinä sitä huomaa toivovansa, että voisi muuttaa purkin sisällön myös suuhun sopivaksi.


Kaura-Suklaa Vartalovoi on saatavilla 150ml purkissa noin 7 euron hintaan jälleenmyyntipaikasta riippuen. Herbinan tuotteita löytää hyvin varustetuista päivittäis- ja vähittäiskaupoista kautta maan. Sokoksen verkkokaupassa tuotetta pääsee tutkailemaan täällä. Seuraavalla kauppareissulla pysähdyn taatusti Herbinan hyllyn edessä!

Mitkä ovat teidän suosikkinne Herbinalta? 


4 kommenttia:

 1. No höh, nyt on varmaan pakko ostaa tää. Mulla kans se vaahto pyörii laatikossa, enkä saa otetuksi käyttöön. :D Ehkä se on vaan mun päässä, en ole mitenkään suuri markettikosmetiikkafani muutamia tuotteita lukuunottamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, mulla sama juttu, etten hirveästi käytä markettikosmetiikkaa. Mutta tämä kyllä yllätti! Tuoksu on ihana, vaikka ehkä vähän voimakas jokailtaiseen käyttöön. Tekee ihosta ihanan pehmeän ja nopea imeytyvyys on iso plussa! Pakko kyllä käydä ostamassa myös Kaura-suklaa Vartalonkuorinta ja katsomassa mitä muuta Herbinalta löytyy. MarjaSpa-linjan kasvokuorintaa on ainakin kehuttu :)

   Poista
 2. MarjaSpat ovat suosikkejani - näiden tuoksu oli mieltymyksiini liian imelä. Heh, kaurasuklaat mielummin suun kautta ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En itsekään käytä tätä joka ilta, ettei ala liikaa tökkimään :) MarjaSpa-linjan tuotteita on ehdottomasti kokeiltava seuraavaksi!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!