Olen pahasti koukussa korotustuotteisiin. En muista kuinka useasti olen blogissakin tullut maininneeksi, että poskipunien lisäksi erilaiset kasvojen korostustuotteet kutkuttavat minua harva se päivä. Innostun uusista highlighter -tuotteista yhtä vakavasti kuin postimerkkien keräilijä harvinaisista postimerkeistä. Tällä kertaa toivotan kosmetiikkamaailmaani tervetulleeksi Jane Iredalen In Touch Highlighterin, jonka sain maahantuojalta blogia varten testattavakseni.


Jane Iredale on minulle tuttu merkki monen vuoden takaa, mutta ainoastaan nimeltä, sillä en ole aiemmin tullut kokeilleeksi sarjan tuotteita. Nuorempana mielsin Iredalen "vanhemmille naisille sopivaksi", ja siksi kai en koskaan tullut hankkineeksi sarjalta mitään. Nyt sävelet ovat totisesti toiset, ja taidanpa vähän naureskellakin väärälle mielikuvalleni, joka vallitsi nuorena tyttönä. Jo pelkästään pienellä nettivisiitillä löydän Jane Iredalelta vaikka miten monta kiinnostavaa tuotetta, joihin testiin saamani In Touch Highlighter lukeutuu. Kyseinen korostuspuikko on nimittäin raivannut paikkansa highlighter -kokoelmaani ja varmistanut asemansa kesän kosmetiikkakumppanieni joukossa.

Jane Iredale on nainen, joka teki pitkän uran viihdeteollisuudessa ennen kuin perusti oman yrityksensä ja loi Jane Iredale -kosmetiikkamerkin. USA:ssa sarja on ollut saatavilla jo vuodesta 1994, mutta Suomeen sarja rantautui vajaat kymmenisen vuotta myöhemmin. Jane Iredale halusi luoda kosmetiikkasarjan, jossa perustavoitteena on se, että tuote näyttää kauniilta, tuntuu hyvältä, on helppo levittää ja tukee ihon hyvinvointia. Sitä ovat Jane Iredale -tuotteet tänäkin päivänä. Jane oli aikoinaan ensimmäinen, joka toi kosmetiikkateollisuuteen pelkästään ihoystävällisiä aineosia sisältävän meikkisarjan. Tällä hetkellä sarjan tuotteita saa yli 40 maasta. Kaikki tuotteet sisältävät ainoastaan luonnollisia säilöntäaineyhdistelmiä eli ne eivät sisällä parabeeneja eivätkä fenoksietanolia. Sarjan tuotteet eivät myöskään tuki ihohuokosia tai aiheuta epäpuhtauksia ja lisäksi niissä on aurinkosuoja sekä minimaalinen allergiariski. Tämän todistavat useat eri testit. Tuotteissa olevat vitamiinit ja antioksidantit ovat farmaseuttista laatua ja sertifioitua luomua aina kun mahdollista.


Highlighter -tuotteet tuovat nimensä mukaisesti heleyttä ja hehkua kasvoille. Minulla korostustuotteet ovat käytössä joka päivä, ja ne ovatkin tärkeä osa arkimeikkiäni. Vaikka takana olisi unettomampi yö, korostustuotteet tuovat valoa väsyneillekin kasvoille. Highlighter -tuotteet ovat meikinpohjustajien lisäksi niitä, joilla voi pelastaa pahankin päivän. 

Jane Iredalen In Touch Highlighter on iholla voidemaisesta puuterimaiseksi muuntautuva hohdeväripuikko, joka korostaa ja valaisee posket, silmät ja kulmaluun. Se hehkuu valoa ja tuntuu iholla miellyttävältä ja pehmeältä. Korostuspuikon hurmaava tuoksu on peräisin mandariininkuoren öljystä.


In Touch Highlighter on saatavilla kahdessa eri sävyssä: Complete sekä Comfort. Testiin saamani sävy on koralliin vivahtava Comfort, joka totisesti onnistuu hämäämään sävynsä puolesta. Ennen ensimmäistä testikertaani luulin sävyn olevan aivan liian tumma vaalealle ihonsävylleni. Harhaluulo! Vaikka Comfort -sävy muistuttaakin hieman voidemaista poskipunaa, sitä se ei todella ole. Kun sipaisen puikkoa kevyesti poskipäille ja häivytän värin sormin, jäljelle jää vain kaunis hehku, jossa on enää hyvin olematon määrä väriä.  Hentoinen heleys valaisee kasvot kertahipaisulla!


Olen tainnut saada yhden highlighter-suosikin lisää kosmetiikkakokoelmaani, sillä Comfort on ollut viime viikot ahkerassa käytössä. Sen lisäksi, että In Touch Highlighter  tuo kasvoille upean hehkun, tuntuu se iholla myös ihanan viilentävältä, kun sitä sipaisee kasvoille. Puikon suositushinta on 47 euroa, ja vinkkejä tuotteen käyttöön löytää Jane Iredalen suomenkielisiltä sivuilta täältä. Lähimmän jälleenmyyjän pääset tarkistamaan tästä.

Kuka muu on koukussa korostustuotteisiin? Entä millaisia kokemuksia teillä on Jane Iredalen tuotteista?

6 kommenttia:

 1. Mäkin luultavasti käyttäisin tätä sävyä juurikin poskipäihin, tosi nätti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ensimmäiseksi Jane Iredale-tuotteeksi tämä puikko oli aika täysosuma :) Ja sopii parhaiten juurikin poskipäille käytettäväksi! Se vaaleampi sävy soveltuu ehkä paremmin kulmaluun korostamiseen, ainakin vaalealla iholla :)

   Poista
 2. Ai että kun tekisi mieli kokeilla tätä! Näyttää ihanalta ja mulla ei ole vielä Janen tuotteista ollenkaan kokemusta. Korostustuotteista tykkään tosi paljon, valitettavasti vaan nyt kesällä varsinkin tuntuu, että naama kiiltää jo omasta takaa niin paljon, että ei viitsi kovin paljon korostajilla leikkiä, vaikka niistä tuleva hehku onkin nätti. Viilentävä tuntu kuulostaa kyllä varsinkin nyt aivan mahtavalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun kommentoit, Jenni! Mäkin olin pitkään halunnut kokeilla Jane Iredalen tuotteita, ja tämä puikko myi kyllä itsensä mulle heti ensimmäisellä käyttökerralla :) Tätä kuluu niin pieni sipaisu kerralla, että kestää varmasti käytössä pitkään.

   PS. Mulla on puuteripaperit kesäisin kovassa käytössä. Täytyisi niistäkin tehdä jotain juttua jossain vaiheessa. Ne on tosi käteviä! Mä joutuisin myös lisäilemään ihan liian usein irtopuuteria päivän aikana, jos ei olisi puuteripapereita pikku hätäapuna kesäisin :D Ja en tosiaan halua, että naama näyttää liian paklatulta, joten nuo paperit on siihen ihan loistoja. Pysyy meikki luonnollisena ja siistinä :)

   Poista
 3. pakko sanoa, että enemmän saisi meikkijutuista irti jos näkisi ne kasvoilla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marjo! Kiitos kommentistasi :) Tuo Highlighter näyttää kasvoilla samalta kuin käsien iholla. Tosin ymmärrän mitä kommentillasi tarkoitat, kokonaisuuden kannalta moni tykkää nähdä tuotteet myös kasvoilla, koska siitä saa samalla muutakin meikkivinkkiä irti :) En ole blogissani vielä "paljastanut" kasvojani, mutta senkin aika vielä tulee varmasti. Jos ihonhoito- ja meikkivinkit kiinnostavat, kannattaa jäädä mukaan seurailemaan, koska niitä on luvassa hurjasti myös jatkossakin :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!