Ei ole mikään salaisuus, että suosin luonnonkosmetiikkaa. Se on blogin puolellakin tullut jo useaan otteeseen ilmi. Ensimmäiset luonnonkosmetiikkakokeiluni ajoittuvat parin vuoden taakse, jolloin luonnonkosmetiikka ei vielä tempaissut minua mukaansa, vaan jatkoin tavallisen kosmetiikan linjalla. Ensikokeiluni sattui olemaan tuote, joka ei sillä hetkellä saanut minua vakuuttuneeksi kaikkien muiden voidepurkkien keskellä. Viime vuosi oli minulla kuitenkin erittäin luonnonkosmetiikan täyteinen, ja käänsin kelkkani täysin. Ajatukset siitä, ettei luonnollinen kosmetiikka pysty yhtä näkyviin tuloksiin kuin perinteinen kosmetiikka, kumoutuivat tyystin. Luonnonkosmetiikka voi nimittäin olla jotain vieläkin parempaa


Pursuilevan purnukkapallomereni keskellä olen joutunut myöntämään, että  luonnonkosmetiikan maailmassakin osataan. Ihonhoidossani jo pidempään luonnonkosmetiikkaa suosineena olen myös huomannut, että ihoni voi paljon paremmin, kun hoidan sitä luonnollisilla tuotteilla. Vaikka testailen edelleen myös perinteisiä kosmetiikkatuotteita ihan puhtaasta uteliaisuudesta ja bloginkin osalta, sydämeni sykkii silti vahvimmin juuri luonnonkosmetiikalle. Meikkipuolella suurin osa kosmetiikka-armeijastani on vielä tavallista kosmetiikkaa, mutta riviin on yllättäen ponkaissut myös uusia suosikkeja, jotka tulevat luonnonkosmetiikan leiristä. 

Australiainen Jurlique on kiinnostanut minua jo pidemmän aikaa. Tähän saakka kokemukseni sarjasta ovat rajoittuneet muiden bloggaajien mielipiteisiin, joihin on mahtunut paljon positiivista puhetta. Uteliaisuuteni on kasvanut jokaisen lukemani Jurlique-jutun myötä, joten kun minulle tarjoutui mahdollisuus testata sarjan tuotteita, tartuin tilaisuuteen ilolla ja hetkeäkään epäröimättä. Nyt Hillstrandsilta blogia varten testiin saamieni kaverusten on aika esittäytyä blogin puolella. 


Jurliqueta kuvaillaan luonnollisessa ihonhoidossa edelläkävijäksi. Sarja on jo 25 vuoden ajan kehittänyt luonnollisia ja biodynaamisia tuotteita, joiden raaka-aineista suurin osa on peräisin Jurliquen omalta farmilta Etelä-Australiasta. Alue on ihanteellinen biodynaamisesti kasvatettavien raaka-aineiden viljelyalueeksi, sillä Etelä-Australia on yksi maailman puhtaimmista paikoista. Yhtiö noudattaa viljelyssä tiukkoja biodynaamisen viljelyn säännöksiä ja sato hoidetaan, kerätään ja lajitellaan käsin, samalla luontoa säästäen. Jurlique on ainoa australiainen kauneudenhoitobrändi, jolla on oma sertifioitu (NASAA, National Association of Sustainable Agriculture) biodynaaminen tila. Luonnonkosmetiikan sertifikaatteja Jurliquella ei ole, mutta se on sitoutunut käyttämään tuotteissaan vähintään 95% luonnollisia raaka-aineita.

Sain blogia varten testattavakseni päivittäiseen ihonpuhdistukseen tarkoitetun Daily Exfoliating Cream kuorintavoiteen, kulttituotteen maineen saavuttaneen Rosewater Balancing Mist kasvoveden, Fruit Enzyme Exfoliator entsyymikuorinnan, Herbal Recovery Eye Gel silmänympärysvoiteen  sekä pienen Rose Hand Cream käsivoidetuubin ja Love Balm monitoimivoiteen. 


Aloitetaan käsivoiteesta. Rose Hand Cream on ollut viime viikot jokapäiväisessä käytössäni. Kaikille ihotyypeille sopiva suojaava käsivoide tuoksuu rentouttavalta ruusulta ja se lupaa palauttaa ihon tasaisuutta ja pitää ihon nuoren näköisenä. Voiteen koostumus on sopivan täyteläistä ja se imeytyy käsiin hetkessä. Tämän tuubin kanssa ei tarvitse odottaa montaa minuuttia, kunnes voi jatkaa töitä tai tarttua ovenkahvaan. Kädet jäävät lupausten mukaisesti kimmoisaksi ja miellyttävän tuntuisiksi. Rose Hand Cream sisältää muun muassa saflorinsiemenöljyä sekä australianpähkinäöljyä, jotka auttavat tasapainottamaan kuivuutta ja suojaavat käsien kosteushävikkiä vastaan. Siksi voidetta ei tarvitse lisäillä joka hetki, vaan pehmentävä ja suojaava vaikutus säilyy pitkään. 40ml Rose Hand Cream kustantaa 22,90 euroa ja tuotteeseen pääsee tutustumaan Hillstrandsin verkkokaupassa täällä

Love Balm on Jurliquen monitoimivoide. Se kosteuttaa, pehmentää ja suojaa kuivaa tai halkeillutta ihoa. Voide sisältää mandariiniöljyä, joka antaa sille miedon mandariinintuoksuisen vivahteen. Love Balmia voi sipaista huulille, kynsinauhoille, kyynerpäihin tai muihin kuiviin ihoalueisiin. Pehmeyttä iholle tuovat voiteen sisältämät oliivi- ja safloriöljy sekä mehiläisvaha. Bisabolol tunnetaan ihoa rauhoittavista vaikutuksistaan ja se myös vähentää ärsytyksen aiheuttamaan punoitusta. Kuten Rose Hand Cream, myös Love Balm sisältää E-vitamiinia, joka toimii muun muassa antioksidanttina.


Koostumukseltaan Love Balm on jämäkkää ja napakkaa: sormea saa pyöritellä purkissa useampaan kertaan ennenkuin voidetta tuntuu tarttuvan sormenpäähän tarpeeksi. Pakkaus on kätevänkokoinen ja käyttötarkoitukset monipuoliset, mutta itselleni tämä tuote jäi Jurliquen tuotteista etäisimmäksi. En kokenut tätä yhtä tehokkaaksi kuin muut kokeilemistani vastaavantyyppisistä tuotteista. Rasia on silti hurmaava ja tämä toimii kelpona huulihoiteena. Hintaa purkilla on vain 12,50 euroa. Love Balmin löytää täältä.

Daily Exfoliating Cream on sen sijaan yksi suosikeistani. Kyseessä on päivittäiseen käyttöön tarkoitettu kuorintavoide, joka sopii kaikille ihotyypeille. Se muistuttaa hieman Dr. Hauschkan suuren suosion kerännyttä Puhdistusvoidetta, jonka koostumuksessa, tuoksussa ja sisällössä on pieniä samankaltaisuuksia. Jurliquen Daily Exfoliating Creamia kuvaillaan syväpuhdistavaksi ja uudistavaksi rakeettomaksi kuorintavoiteeksi, jota suositellaan päivittäiseen käyttöön. Meikkiä tämä ei poista, mutta sitä sen ei ole tarkoituskaan tehdä. Kuten Hauchkan Puhdistusvoide, tämäkin soveltuu loistavasti esimerkiksi aamuiseen ihonpuhdistukseen, kun iholla ei ole meikkiä. Daily Exfoliating Cream poistaa kuollutta ihosolukkoa ihon pinnalta jättäen ihon pehmeäksi, kosteutetuksi ja hehkuvaksi.


Voide on koostumukseltaan kuin kaurataikinaa. Tuoksussa erottuvat selkeästi kaura, manteli ja hunaja, mutta seasta puskee myös alkoholi, joka on veden, mantelin ja kauran jälkeen inci-listassa neljäntenä.  Daily Exfoliating Creamin sisältämät manteli, kaura ja kauralese vastaavat ihon kuorimisesta ja syväpuhdistuksesta, seesamin siemenöljy, macadamiaöljy, vehnänleseuute ja hunaja puolestaan kosteuttavat ja tasapainottavat kuivaa ihoa sekä ehkäisevät samalla kosteuden haihtumista iholta. Daily Exfoliating Cream kätkee koostumukseensa myös vihreää teetä, rypäleen siementä ja kurkumaa, jotka suojaavat ihoa haitallisilta oksidanteilta. Lisäksi inci-listassa vilahtavat kamomilla, rohtosalkoruusu, porkkana ja orvokki. Huh, mikä määrä ihoa hemmottelevia raaka-aineita!

Daily Exfoliating Creamia annostellaan runsas määrä kosteisiin käsiin, jotta koostumus muuttuu pehmeäksi tahnaksi. Voide levitetään kasvoille silmänympärysaluetta välttäen ja halutessaan tässäkin voi käyttää hellää painelutekniikkaa, jotta syväpuhdistava vaikutus on tehokkaampi. Voide huuhdellaan huolellisesti lämpimällä vedellä. Puhdistuksen jälkeen iho jää kauniin kuulaaksi ja kirkkaaksi. Joka-aamuinen syväpuhdistus on tehnyt hyvää iholleni ja säännöllisessä käytössä Daily Exfoliating Creamin vaikutukset ovat näkyviä. Liika kuorinta ei tunnetusti tee hyvää kenenkään iholle, mutta päivittäinen hellävarainen syväpuhdistus näyttää tasoittaneen ihonsävyäni kiitettävän paljon ja tuoneen kaunista kirkastusta kasvoille. Tästä tuubista pidän kovasti!


Daily Exfoliating Cream on saatavilla kahdessa eri koossa: 40ml tuubi kustantaa 25 euroa ja 125ml tuubin saa omakseen 48,90 eurolla. Kuvassa näkyvä tuubi on pienempi 40ml. Tuotteeseen pääsee tutustumaan Hillstrandsin verkkokaupassa täällä.

Rosewater Balancing Mist on Jurliquen kosteuttava kasvovesi, joka sopii parhaiten normaalille ja sekaiholle. Virkistävä ja tasapainottava kasvosuihke sisältää eteeristä ruusuöljyä ja tehokkaita kasviperäisiä aineita. Rosewater Balancing Mist on tarkoitettu kasvoveden tapaan päivittäiseen käyttöön. Se lupaa jättää ihon raikkaaksi, tasapainoiseksi ja rauhoittaa ihoa. Lisäksi suihke antaa luonnollisen antioksidanttisuojan ja kasvoveden sisältämät rohtosalkoruusu ja glyseriini estävät kosteuden haihtumista iholta sekä antavat välitöntä kosteutusta ja pehmeyttä iholle. Rosewater Balancing Mistin viilentävistä ominaisuuksista kiitos kuuluu ruusulle ja aloe veralle, jotka virkistävät ihoa tehokkaasti. Kasvovettä voi suihkia iholle suoraan pullosta aamuin illoin ja kun iho kaipaa erityistä virkistystä. 


Rosewater Balancing Mist kasvosuihkeella on iholle äärimmäisen virkistävä vaikutus. Varsinkin aamuisin tämä suihke on havahduttanut minut hyvällä tavalla hereille uuteen päivään. Olen aiemmin blogissani maininnut, etten ole mikään erityinen ruusufani mitä ihonhoitotuotteiden tuoksuihin tulee, mutta tähän raikastavaan suihkepulloon taidan olla koukuttunut. Jurliquen tuotteissa ruusun tuoksu on jollain tapaa aidompi ja täyteläisempi. Tuoksu on todella ruusuinen, mutta ei silti töki. Rosewater Balancing Mist on kuin raikasta sadevettä, jossa tuoksuvat tuoreet ruusun terälehdet. Ei ihme, että tuote on palkittu moneen kertaan erilaisissa Beauty Awardseissa. Muun muassa kansainvälinen Elle on palkinnut tuotteen The Very Best -maininnallaan. 

Rosewater Balancing Mist on saatavilla kahdessa eri koossa: 50ml pullon saa omakseen 22,90 eurolla ja 100ml tuplakoosta ei tarvitse maksaa kuin 29 euroa. Tuotteen löytää Hillstrandsin verkkokaupasta täältä. Testipulloni on 50ml kokoa ja mietinkin, että ostan ehdottomasti seuraavalla kerralla 100ml suihkepullon, sillä hintaero on niin pieni ja isosta pullosta riittää iloa pidemmäksi aikaa. Tosin 50ml testipullonikin on osoittautunut yllättävän riittoisaksi. Pari suihkaisua kattaa kivasti koko kasvot.


Testijoukkion ylivoimaiseksi suosikikseni nousi kaikille ihotyypeille soveltuva hedelmäpohjainen kuorintageeli Fruit Enzyme Exfoliator. Kyseessä on entsyymikuorinta kasvoille eli geeli ei sisällä rakeita. Fruit Enzyme Exfoliatoria kuvaillaan erittäin tehokkaaksi ja innovatiiviseksi kuorinnaksi, sillä hoitosekoitus sisältää vaikuttavan yhdistelmän viittä eri huippulaatuista aineosaa, kuten kurpitsaentsyymiä, pajun kuorta, quangdongia, aavikkolimeä ja akaasiaa, joista kolme viimeksi mainittua ovat luonnollisia ja alkuperäisiä australialaisia uutteita. Geeli kuorii iholta hellävaraisesti kuolleen ihosolukon, auttaa parantamaan ihonsävyä ja säilyttämään ihon kosteuden. Hedelmä- ja vitamiiniuutteet ravitsevat ja pehmentävät ihoa. Tähtituote lupaa iholle välitöntä nuorekkuutta ja kirkastusta. Fruit Enzyme Exfoliatoria ohjeistetaan käyttämään 2-3 kertaa viikossa, jolloin geeliä hierotaan iholle ohut kerros ja jätetään vaikuttamaan 5 minuutin ajaksi. Silmänympärysaluetta tulee välttää.


Fruit Enzyme Exfoliator on koostumukseltaan ohuen geelimäistä. Iholle levitettäessä sen tuoksu tuo mieleen raikkaan mandariinin, mutta hetken kasvoilla oltuaan tuoksu sakeistuu. Kuivuessaan iholle geeli nipistelee hellästi ja kiristää kasvoja hieman. Kun huuhdon entsyymikuorinnan vedellä, hedelmäinen tuoksu viilettää kasvojen läpi. Taputeltuani kasvot pyyhkeellä kuivaksi, peilistä kurkistaa silminnähden raikkaampi näky: iho on huomattavasti kirkkaampi ja erittäin kuulas. Suurin ilon- ja ihmetyksenaiheeni on kuitenkin tasaisempi ihonsävy, joka saa peilailemaan kasvoja joka puolelta. Tiivistän tuntemukseni yhteen sanaan: Wau.


Fruit Enzyme Exfoliatorilta odotin eniten ja tuote oli täysin suurten odotusteni arvoinen. Tehokkaille entsyymikuorinnoille on kosmetiikkakokoelmassani aina tilaa, sillä näitä ei löydy joka kadun kulmalta. 50ml pumppupullossa oleva yllättäjä kustantaa 43 euroa. Tuote on erittäin riittoisa, sillä vain pari painallusta geeliä riittää koko kasvoille. Fruit Enzyme Exfoliator koreilee Hillstrandsin verkkokaupassa täällä.

Viimeisimpänä esittelyvuoroon pomppaa Herbal Recovery Eye Gel silmänympärysgeelijoka kuuluu Jurliquen ikääntymisen ensimerkkejä häivyttävään Herbal Recovery -linjaan. Herbal Recovery Eye Gel on nimensä mukaisesti geelimäinen silmänympärysvoide, joka lupaa silmänympärysiholle kosteutusta, kirkastusta ja raikastusta. Lisäksi geelin kuvaillaan silottavan herkkää silmänympärysihoa ja suojaavan ympäristön haittavaikutuksilta. Väsyneen silmänympärysihon pelastajaksi ilmoittautuva Herbal Recovery Eye Gel sisältää muun muassa ihoa kiinteyttävää ginseng-juuriuutetta, turvotukseen tehoavaa ketosilmäruohoa sekä neidonhiuspuun lehtiuutetta ja E-vitamiinia, jotka antavat silmänympärysiholle suojaa. Porkkanaöljy-, aloe vera- ja rohtosalkoruusu-uute puolestaan tarjoavat kuivalle silmänympärysiholle välitöntä kosteutta.


Herbal Recovery Eye Gel soveltuu kaikille ihotyypeille ja tuo silmänympärysiholle hentoista säteilevyyttä. Vain yksi pumppaus riittää. Herbal Recovery Eye Gel on koostumukseltaan hyvin ohutta, mutta kosteuttaa silti tarpeeksi. Öisin suosin voidemaista silmänympärysvoidetta, mutta aamuisin geelimäinen tuote on oiva laskemaan pientä turvotusta ja kirkastamaan katseen. 

Herbal Recovery Eye Gelin löytää Hillstrandsin verkkokaupasta 43 euron hintaan. Siro lasipullo on kooltaan 15ml. Tuotteeseen pääsee tutustumaan tästä.


Muistutus alennuskoodista


Koodilla BEAUTYHL saa 10% alennuksen kaikista normaalihintaisista Hillstrandsin verkkokaupan tuotteista! Koodi on voimassa 31.5.2014 saakka. (***Bloggaaja ei hyödy alennuskoodin käytöstä***) 

Mitkä ovat teidän Jurlique-suosikkinne? Mikä postauksen tuotteista herätti kiinnostuksen?

4 kommenttia:

 1. Rosewater Balancing Mist on yksi omia lempituotteita kautta aikojen! Kömpelönä ihmisenä toivoisin, että tuote olisi lasipakkauksen sijaan muovisessa, vaikka siinä vähän ylellisyys kärsisi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rosewater Balancing Mist on kyllä ihanan virkistävä ja viilentävä! Tykkään, vaikken yleensä ruusuntuoksulle ihonhoitotuotteissa helposti lämpenekään ;) Mäkin tipautin yksi aamu tuon silmänympärysgeelin kylppärin lattialle. Pelkäsin, että meni rikki - ei onneksi mennyt. Mutta joo, muovipurkit olisi ehkä "turvallisempia", tosin ei yhtä houkuttelevan näköisiä, niinkuin sanoitkin :)

   Poista
 2. Minullakin on testissä sarjan tuotteita ja pidän niistä kovasti. Postaus on tulossa hetken päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Jurliquelta löytyy vaikka mitä kivaa. Jään odottelemaan postaustasi :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!