Ei ole mikään salaisuus, että rakastan naamioita. Ne tarjoavat hetkessä pientä hemmottelua ja stressinlievitystä kiireisen arjen keskelle, puhumattakaan nopeasta kasvojenkohennuksesta. Naamiomaailman valioyksilöt eivät pelkästään kosteuta ihoa; ne myös onnistuvat kirkastamaan, heleyttämään ja puhaltamaan uutta elinvoimaa kasvoille. Nopea kikka saada väsyneet kasvot loistamaan ja harmaa olokin paremmaksi. Haastan kokeilemaan varsinkin niinä päivinä, kun mikään ei meinaa tuntua miltään.

Vaikka naamiot ovat yksi kosmetiikkamaailman heikkouksistani, se ei tarkoita sitä, että jokainen naamiopurkki saa minut innostuneeksi. Maailmaan mahtuu monia naamioita, jotka kelpaavat paremman puutteessa ja tuntuvat ihan kivoilta, mutta ei, se ei riitä minulle. Ei elämässä eikä myöskään kosmetiikan saralla. Haluan hyviä, ihania asioita. Haluan parasta! Haluan, että purkit saavat minut innostuneeksi ja iloiseksi. Haluan huomata jotain eroa kasvoillani eikä siihen riitä mikään pieni juttu. Mitä järkeä satsata rahansa purkkiin, joka ei hoida hommaansa huolella ja todista olevansa joka euron arvoinen? 


Englantilaiseen Inlight Organic -luonnonkosmetiikkasarjaan aloitin tutustumisen viime vuoden loppupuolella, kun sain maahantuojalta sarjan tuotteita testattavakseni blogia varten. Ensin minut vei mennessään sarjan Firm & Tone Oil -vartaloöljy, joka tekee ihosta niin vauvamaisen pehmeän, että "jouduin" pyörtämään puheeni vartaloöljyjen sopimattomuudesta iholleni. Tätä nykyä olen vartaloöljyjen vannoutunut kannattaja ja kiitos siitä kuuluu Inlight Organic -sarjan ihanaiselle öljylle, joka pitää edelleenkin vartaloöljyjen ykkössijaa listallani. Parempaa öljyä ei ole vielä tullut vastaan.

Toisena Inlightin tuotteista tein tuttavuutta Daily Face Oil -kasvoöljyn kanssa, jonka palkitsin The Best Face Oil -nimityksellä Kosmetiikkamaailman kultakimpaleet 2013 -postauksessani. Jo tuolloin olin Inlightiin jo aikamoisen ihastuksissani. Mutta nyt joukkoon on liittynyt uusi, valloittava kokelas: Organic Chocolate Face Mask.


Inlight Organic -sarjan ylellistä suklaanaamiota kuvaillaan hemmottelevaksi ja täyteläiseksi kasvonaamioksi. Se sisältää ihoa ravitsevaa arganöljyä ja karitevoita eli sheavoita, joka sopii loistavasti myös herkkäihoisille. Naamio ravitsee ihoa syvältä ja sen sisältämä antioksidanttinen ja mineraalipitoinen kaakaojauhe tehostaa naamion kosteuttavaa ja hoitavaa vaikutusta. Maissitärkkelys ja apinanleipäpuujauhe sen sijaan kuorivat ihon hellävaraisesti. 

Kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille sopiva Organic Chocolate Face Mask antaa poikkeuksellisen houkuttelevan ja puoleensavetävän tuoksuelämyksen suklaan ja appelsiinin sekoitteisella tuoksullaan. Öljyisen koostumuksensa vuoksi suklaanaamio levittyy iholle pehmeästi ja vaivattomasti. Kerran viikossa käytettävä  Organic Chocolate Face Mask lupaa puhdistaa huokoset sekä kirkastaa ja rauhoittaa ihoa. 


Naamion annetaan vaikuttaa iholla noin 10-20 minuuttia. Naamiota pois pestäessä iho saa hellävaraisen kuorinnan. Öljyinen koostumus harhaannuttaa luulemaan, että iho jää tahmeaksi. Onneksi luulo osoittautuu kuitenkin turhaksi: kun ihon kuivaa hellästi pyyhkeellä painellen, iho jää unelman pehmeäksi ja siloiseksi.

Iloisesti yllättävä Inlight Organic Chocolate Face Mask on saanut vakituisen paikan kosmetiikkatoveriensa joukosta. Tämä naamio todellakin ravitsee, pehmentää ja kirkastaa ihoa - aivan niinkuin lupaakin. 50ml Organic Chocolate Face Mask on hinnaltaan 46,90 euroa. Tuotteeseen pääsee tutustumaan tarkemmin maahantuojan verkkokaupassa tästä. 50ml purkista riittää noin kymmeneen käyttökertaan, joten yhdelle kotispa-hemmotteluhetkelle jää hintaa noin 4,69 euroa. 


Inlight Organic -sarjan perustana ovat hienoimmat ja tehokkaimmat kylmäpuristetut öljyt, yrtit, puhtaimmat eteeriset öljyt sekä mehiläisvaha. Tuotteet eivät sisällä mitään synteettisiä tai ylimääräisiä aineita: eivät edes vettä eikä alkoholia! Kaikki tuotteet on mikrobiologisesti testattu sekä nikkelitestattu eikä niissä myöskään käytetä geenimuunneltuja aineosia. Tuotteissa on runsaasti terveen ja kauniin ihon kannalta välttämättömiä vitamiineja, mineraaleja, antioksidantteja ja rasvahappoja, jotka ovat kaikki tallella Inlightin raaka-aineissa. Sarja on sitoutunut luonnonmukaisiin arvoihin ja kestävään kehitykseen, mikä tulee esille myös nokkelassa pakkaustavassa: tuotepurkit on pakattu ekologiseen ja liimaamattomaan kartonkipakkaukseen, josta tuoteohjeet löytää kauniiden kukkaskuvien keskeltä.  Inlight -tuotteet soveltuvat kaikille ihotyypeille. 

Inlight Organic -sarjasta voi lueskella lisää maahantuojan nettisivuilla täällä. Verkkokauppaan tuotteita pääsee katselemaan tästä. Sarjaan voi tutustua myös kansainvälisillä verkkosivuilla.

Kuka muu rakastaa naamioita? Mikä on paras kokeilemasi naamio? Vinkkejä hyvistä naamioista otetaan ilolla vastaan! 

8 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa :) itse tykkään niistä Montagne Jeunesse suklaanaamioista ja kuolleenmeren naamioista ja hintakin on halpa pari euroa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, Susanna :) Minäkin olen kokeillut Montagne Jeunessen kertakäyttönaamioita joskus! Inlightin suklaanaamio voi tuntua kalliilta kertaostoksena, mutta pidemmän päälle maksaa itsensä takaisin. Kerran kun kokeilee, jää varmasti tähän suklaanautintoon koukkuun ;)

      Poista
  2. Vaikuttaa ihanalta. Mullehan tosin uppoaa mikä vaan, mikä sisältää sanan suklaa. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä voi ainakin turvallisin mielin sivellä kasvoille - ei lihota! ;)

      Poista
  3. Edullisimmista naamioista Herbinan kosteuttava naamio (vaaleanpunainen, vadelmajugurtin tuoksuinen) on ihan loistava! Toimii kuin häkä. Kalliimmista naamioista kaikki Originsin naamiot ovat sellaisia herkkuja, että apua.

    Tuo suklaa kyllä houkuttaa, ja jotenkin hirvittävän yllättävää, ettei sisällä vettä? Jännä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Herbinan naamiosta on huhuiltu aiemminkin, joten täytyypä jollain kauppareissulla ostaa se testattavaksi :) Origins on minulle uusi sarja, mutta löysin joukosta jo monta tuotetta, jotka on pakko hankkia kokeiluun! Kiitos vinkistä :)

      Ja juu, nämä Inlightin tuotteet eivät sisällä ollenkaan vettä, ovat kaikki öljypohjaisia. Jos luonnonkosmetiikka houkuttaa, Inlight Organic -tuotteita ei kannata jättää väliin. Sarja on erilainen ja sisältää monia ihania tuotteita!

      Poista
  4. Tämä olikin mulle ihan uusi merkki, ja mielenkiintoni heräsi. :) Pitäisiköhän ostaa itselle joululahjaksi suklaata kosmetiikan muodossa? Ei näkyisi vyötärölläkään. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inlight Organic on kyllä ihanan erilainen luonnonkosmetiikkasarja! Öljypohjaisuus voi vaatia aluksi hieman totuttelua, mutta varsinkin talvi-iholle tämä suklaanaamio on todellista herkkua. Iho jää superpehmeäksi ja hoidetun tuntuiseksi :) Lahjapakettiin itselle, ehdottomasti! ;)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!