Toisille suihkugeeli on vain välttämättömyys, jota on pakko käyttää peseytymiseen. Sitten on minunlaisiani ihmisiä, joille suihkugeelit ovat kuin karkkimeri, jossa on tarjolla tuubia ja putkiloa toisensa perään, miljoonista houkuttelevista tuoksumaailmoista. Minulle suihkugeeli on parhaimmillaan mielialaan positiivisesti vaikuttava, virkistävä ja makoisan tuoksuinen vartalonhoitotuote, joka kaiken edellä mainitun lisäksi on toki tarpeellinen myös peseytymisessä.

Jokainen varmasti tietää sen uuvuttavan ja väsyttävän tunteen pitkän päivän päätteeksi, kun täytyisi vielä käydä suihkussa, vaikka tekisi mieli kaatua suoraan sänkyyn. Illan peseytymishetken voi toki ajatella pakkona, mutta miksei se voisi olla myös pieni pysähdys kiireisen arjen keskellä?

Kuva: greenbeautyteam.com


Ei ole yhtään liioiteltua puhua aisteja hemmottelevasta suihkuhetkestä, sillä suihkugeelit voivat vaikuttaa rentouttavasti tai piristävästi myös mielialaan. Kirpeä ja raikas sitrushedelmien tuoksu voi antaa energiaa, laventeli puolestaan esimerkiksi rauhoittaa. Tuoksumaailman voi valita päivän mukaan, mitä sillä hetkellä kaipaakaan eniten. Itse olen nuoresta tytöstä asti keräillyt kylpyhuoneeseen erivärisiä ja -tuoksuisia suihkugeelipurkkeja. Teini-iässä kylpyhuoneen hyllyllä vilkkuivat Nivea, Palmolive, Rexona ja muut monille tutut tuotemerkit. Kahden, kolmen euron suihkugeelejä tuli nuorena tyttönä helposti "hamstrattua" (aivan kuten niitä huulirasvojakin). Nykyään saatan maksaa suihkugeelistä helposti 10 euroa tai ylikin, mikäli tuoksu miellyttää ja tuote on luonnonmukainen. Hyvä suihkugeeli jättää ihon pehmeäksi ja ihanan tuoksuiseksi, mutta myös hyvälle mielelle.

Kuva: nationalgeographic.com

Suihkugeelimaailmani koostuu tällä hetkellä aika pitkälti luonnonmukaisista tuotteista. Osa on tullut tilattua kokeilumielessä ja saattanut osoittautua toisenlaiseksi mitä ostohetkellä kuvittelin, mutta toisaalta mukaan mahtuu myös iloisia yllätyksiä, jotka ovat ylittäneet odotukset. Minulle ihon- ja vartalonhoitotuotteet ovat investointi sekä ihon että mielen hyvinvointiin: onnistuneet purkkivalinnat huomaa ihon kunnossa, mutta ne tuovat myös piristystä ja energiaa mielelle, varsinkin arjen kiireisinä ja harmaina hetkinä. Koukuttavaa kaktusviikunaa ja raikasta piparminttua


Minuun ovat aina vedonneet hieman makeat ja sensuellit tuoksut, joista ei pelkästään erotu raikas tuoksu. Tuoksussa täytyy olla myös jotain syvempää vivahdetta mukana. Kylpyhuoneeni kulmahyllystä löytyy tällä hetkellä useampi suihkugeelipurkki, joiden joukossa on raikasta ja makeaa, erilaisiin mielialoihin (toivon mukaan en ole ainoa nainen, jolla mielialat vaihtelevat varsinkin tiettyyn aikaan kuukaudesta). Purkkirivistössä on pari uutta tuttavuutta luonnonkosmetiikan parista.

Kuva: micropolia.com


Biodelly lähetti minulle jokin aika sitten blogia varten testattavaksi Santen Goji Power suihkugeelin, jonka  pirteän makea tuoksu vei minut jo ensimmäisellä kokeilukerralla niin mennessään, että klikkasin lähes samantien Biodellyn verkkokauppaan ja tilasin itselleni myös saman tuoksuisen Goji Power vartaloemulsion. Molemmat tuoksuvat virkistävän sitruksiselta ja jättävät iholle ihanan tunteen! Goji Power suihkugeeli sisältää arvokasta gojimarjauutetta, aitoa sitruunaa sekä aloe veran mehua, joka muun muassa sitoo kosteutta. Suihkugeelin koostumus on kirkkaan geelimäistä ja saanko vielä toistaa: tuoksu on huumaava! Luonnonkosmetiikkatuotteiksi hinnatkin ovat yllättävän asiakasystävälliset: Goji Power suihkugeeli maksaa 6,20 euroa ja purkki on 200ml kokoinen. Vartaloemulsio on harmikseni vain 150ml purkki, joka minulla kuluu vähän turhankin nopeaa. Toisaalta hinta on vain 6,20€, joten purkkia voi hyvällä mielellä tilata lisää. Santen Goji Power suihkugeeliä pääset tarkastelemaan Biodellyn verkkokauppaan tästäVartaloemulsion löydät täältä.Tiedättekö miltä tuoksuu kaktusviikuna?  Nimi ei ainakaan minulle anna kovin hurmaavaa mielikuvaa tuoksusta. Mutta kun ensimmäisen kerran pääsin tuoksuttelemaan tuota kyseistä tuoksua, niin oih, se oli rakkautta ensi tuoksulla! Sain Naturellementilta blogiani varten testattavaksi Terre d'Ocin Oriental Fig anti-age voiteen, joka sai minut niin lumoihinsa, että tilasin Biodellyn verkkokaupasta saman tuoksumaailman Terre d'Oc Oriental Fig suihkugeelin. Voiteesta valotan teille kokemuksiani myöhemmin, mutta sitä ennen haluan ehdottomasti tuoda Terre d'Oc Oriental Fig suihkugeelin mahdollisimman monen tietoisuuteen: se on nimittäin yksi koukuttavimman tuoksuista suihkugeeleistä, johon olen törmännyt! Tuoksu hillityn makea, mutta silti raikas ja jotenkin kevyen kuohkea. Tämä kuuluu ehdottomasti siihen kastiin, jota on vaikea kuvailla, koska se pitää kokea. Itse en usko koskaan voivani luopua kyseisestä ihanuudesta! Pakkauskin on niin luksus, että se kirjamellisesti tuo "luksusta arjen keskelle". 

Suihkugeeli sisältää luomulaatuista kaktusviikunaöljyä, joka jättää ihon suloisen pehmeäksi. Biodellyn verkkokaupassa Terre d'Oc Oriental Fig suihkugeelin saa omaa kylpyhuonetta koristamaan 15,80 eurolla. Hinta ei todellakaan ole paha 250ml riittoisasta putkilosta! Olen niin koukussa kyseiseen tuoksuun, että vaikka hinta nousisi yli 20 euron, ostaisin tätä silti pelkästään tuoksun perässä.  

Uusi piristävä tuttavuus viime viikoilta on myös Mádaran Virkistävä Suihkusaippua, jonka sain Mádaralta testiin blogia varten. Virkistävä Suihkusaippua on suihkugeeli, joka tarjoaa pastillinkaltaista raikkautta. Aromaterapeuttiseksi kuvailtu vartalosaippua sisältää piparmintun eteeristä öljyä sekä merileväuutetta. Sen kerrotaan puhdistavan ihon syvältä ja hellävaraisesti.

Suosittelen Mádaran Virkistävää Suihkusaippuaa erityisesti aamu-unisille, raikkaiden suihkugeelien ystäville, jotka haluavat virkistävän ja herättävän aamusuihkun. Mintuntuoksuinen suihkusaippua nimittäin lupaa virkistää ja herättää kehon ja mielen, ja tuoksu on todella niin raikas, että se avaa hengitystietkin aika tehokkaasti. Kyllä, olen hengittänyt tuoksua suoraan purkin suulta!
Mádaran Virkistävä Suihkusaippuaa saa 250ml pumppupullossa ja hinta vaihtelee 10 euron molemmin puolin verkkokaupasta riippuen. Mádaran tuotteisiin pääsee tutustumaan maahantuojan verkkokaupassaBiodellyssä ja Hyvinvoinnin tavaratalossa

2 kommenttia:

  1. Terren viikuna tuoksuu aivan ihanalle. Itsellänihän on Terren peltinen viikunavoiderasia, jota voi käyttää huulirasvana tai muihin kuiviin kohtiin iholla, ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni on hankintalistalla Terren viikunantuoksuinen vartalovoide, joka maksaa melkein 40€, mutta uskon, että on varmasti sen arvoinen! Tuoksu on todellakin ihana! Tilasin Biodellystä myös viikunahuulipuikon, mutta sitä en ole vielä ehtinyt kokeilla :)

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!