Kasvovedestä kuulee usein sanottavan, että se herättää ja virkistää aamuisin. Itsekin koen, että kasvoveden käytöllä on varsinkin aamuisin virkistävä ja herättävä vaikutus. Mutta moniko on sitä mieltä, että myös puhdistustuote vaikuttaa aamun alkuun? 

Usemmiten geelimäiset puhdistustuotteet raikastavampia, mutta monesti ne myös kuivattavat, sillä puhdistusgeelit on pääasiassa tarkoitettu epäpuhtaalle, rasvaiselle ja sekaiholle. Kuivaihoisille emulsio- tai maitomainen puhdistustuote on yleensä parempi vaihtoehto, sillä se on täyteläisempi eikä kuivata ihoa entisestään. Minulla on normaali-sekaiho, mutta talvisin kärsin välillä ihon pintakuivuudesta. Suosin omalla ihollani puhdistusmaitoa tai -emulsiota, mutta monesta geelimäisestä puhdistustuotteesta on myös kertynyt kokemuksia.

Kuva: terve.fi



Tuplasti raikkautta kasvoille


Kasvovesi on aamuisessa kasvojenpesutuokiossani hoitanut kasvojen raikastajan ja virkistäjän tehtävää iät ajat. Jokin aika sitten sain kuitenkin testattavakseni tuotteen, joka halusi hakea raikastajan paikkaa. Uusi tuotetuttavuus esitteli itsensä Keramidi Kasvojen Puhdistusgeeliksi, joka lupaa puhdistaa ihon tehokkaasti, poistaa vesiliukoisen meikin ja jättää ihon raikkaaksi ja pehmeäksi. Eniten ihmetystä herätti se, että tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle, kuivalle, kutisevalle ja atooppiselle iholle. Hei, mitä ihmettä. Mikä olet miehiäsi?

Keramidi Kasvojen Puhdistusgeeli kuuluu V10Plus -tuotesarjaan, joka on erityisesti tunnettu värikkäästä ja kattavasta seerumivalikoimastaan. V10Plus on japanilainen sarja, jonka tuotteet eivät sisällä parabeeneja, keinotekoisia väriaineita, mineraaliöljyjä tai hajusteita. Tuotteet ovat vesipohjaisia ja ne on dermatologisesti testattu. Suomessa V10Plus -sarjan tuotteita saa apteekeista, joiden listan löydät täältä. Sarja löytyy myös apteekkien verkkokaupoista ja on saatavilla esimerkiksi täälläKeramidi Puhdistusgeelin hinta on edullisimmillaan noin 28 euroa myyntipaikasta riippuen. Tuotetta on saatavilla 100ml tuubissa.


Kuva: tamroshop.fi



Keramidi Puhdistusgeeli on aika erityinen tuttavuus, sillä sen lisäksi, että geeli sopii myös kuiva- ja herkkäihoisille, tuote lupaa myös kosteuttaa ihoa. Ja on se on harvinaista herkkua puhdistugeelien joukossa! Geelin kerrotaan myös korjaavan ihon keramidivajetta soijapavuista eristettyjen keramidien avulla. Monen monta lupausta, mutta toimiiko geeli niiden mukaisesti?

Ihon keramidivajeen korjaamiseen en ota kantaa, mutta tuote on täyteläisin ja kosteuttavin puhdistusgeeli, jota olen koskaan kokeillut. Suurimman vaikutuksen teki kuitenkin tuotteen mahdottoman ihana raikkaus! "Ei keinotekoisia hajusteita" -kuvaus purkin kyljessä herätti ennen ensimmäistä kokeilukertaa  ennakkoluulon, että tuote ei tuoksu yhtikäs miltään.  Ja kuten olen aikaisemmin kertonut, en erityisemmin pidä tuoksuttomista tuotteista. Tämä geeli sen sijaan tuoksuu ihastuttavan minttuiselta ja plussaa on se, että raikas tuoksu on peräisin luonnonvaraisen ranta- eli peltomintun lehtiöljystä. Meikinpoistotuotteena geeli ei ole tehokkaimmasta päästä, mutta aamun raikastajaksi se soveltuu erinomaisesti kasvoveden rinnalle. Jos käyttää tuotetta meikinpoistoon, tarvitaan silmämeikin poistoon oma tuote, sillä geeli ei poista vesiliukoista ripsiväriä kokonaan. Aamuisessa kasvojenpesussa tästä tuttavuudesta on kuitenkin tullut uusi virkistävä ystävä, josta ei tee mieli luopua. Geeli saa aikaiseksi pehmeän ihon, ja kasvoveden kanssa ihonpuhdistustuokio on tuplasti raikkaampi!

Keramidi Puhdistusgeelistä löydät lisää tietoa V10Plus-sarjan sivuilta täältä. Seerumit ovat sarjan vetonaula ja ylpeys, ja ne ovat päässeet esille useassa lehdessä positiivisten sanojen saattelemana. 

4 kommenttia:

 1. Kiva kuulla sun kokemuksia tästä, itse kun en ole tätä vielä testannut. Nykyisin CC -ja BB-voiteet istuu niin tiukassa kasvoilla, että tuntuu, että monikaan tuote joka aikaisemmin on puhdistanut ihon, ei saa niitä pois kasvoilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä! Toisaalta mikään puhdistustuote ei poista kaikkea meikkiä, ihoon jää aina pieniä meikinrippeitä ja puhdistusaineen jäämiä, vaikka sitä ei omaan silmään huomaakaan. Kasvovesi sen todistaa, vanulappu ei todellakaan ole puhdas, kun sillä pyyhkäisee kasvot ;) Mutta tuo Keramidi Puhdistusgeeli on erinomainen aamutuote ja ihanan raikas!

   Poista
 2. Tätä olisi pakko saada ja en edes tiennyt tämän olemassa olosta. I Love Me messuilla hypistelin vain seerumeita. <3 Aamulla totisesti tarvitsee raikastajaa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihana tuote! Kuten toisessa kommentissani jo mainitsinkin, ostin tätä I Love Me -messuilta jo toisen pullon :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!