Sain jokin aika sitten Laveralta testattavaksi muutaman tuotteen. Joukossa oli yksi ehdoton ihanuus, joka sulatti sydämeni samalla sekunnilla, kun sitä ensimmäisen kerran hieroin ihooni. Ihastukseni kohde on tällä kertaa Laveran Basis Sentitiv -linjan All-Round Cream, joka sopii erityisen hyvin kuivalle iholle. Tämä tuote todella lunastaa lupauksensa ja tekee ihosta samettisen pehmeän ja sileän! 

Syksy on ollut poikkeuksellisen kuluttava ja rankka käsilleni. En muista milloin viimeksi käteni olisivat olleet näin kuivat koppurat! Tuntuu että niitä täytyy olla rasvaamassa joka hetki. Siksipä olen erityisen kiitollinen tuotteista, jotka onnistuvat pitämään nämä kätöset pehmeänä! Moni tuote saa iholle aikaan pehmeän pinnan, mutta harvassa ovat ne tuotteet, jotka onnistuvat säilyttämään sen vastustamattoman pehmeyden iholla, minkä lupaavat tehdä.


Kuva: healtmonthly.co.uk


All-Round Cream kuuluu Laveran Basis Sensitiv -linjaan, jota mainostetaan edulliseksi koko perheen hoitolinjaksi. Tuoteperheestä löytyvät tuotteet lapsista aikuisille ja päästä varpaisiin. All-Around Cream on täyteläinen "jokapaikanvoide", joka sisältää muun muassa luomumanteliöljyä ja luomusheavoita. Voidetta voi käyttää vartalolle, jaloille ja käsille, mutta se sopii myös kasvoille. Itse en ole voidetta kasvoille kokeillut, mutta käsille ja jaloille All-Round Cream on minusta aivan huipputuote. Voiteen koostumuksen ei pidä antaa hämätä: vaikka se on purkissa hyvin kermaista, voide levittyy iholle sulavasti ja imeytyy hyvin! Tuoksukin on mieleeni ja tekee siksi jokaisesta käyttökerrasta erityisen mukavan.

Lavera on luonnonkosmetiikkasarja, jonka tuotteissa ei käytetä keinotekoisia hajusteita eikä väri- tai säilöntäaineita. Sarjalle tärkeintä on luonnollisuus ja puhtaus. Laveralta löytyy noin 200 tuotteen valikoima, jossa on huomioitu eri ihotyypit. Laveran tuotteisiin voit tutustua esimerkiksi maahantuonnin verkkokaupassaBiodellyssä tai Hyvinvoinnin Tavaratalossa. Kaikki Laveran jälleenmyyjät on listattu Laveran sivuilla täälläBasis Sentitiv -linjan All-Round Creamilla on hintaa noin 10 euroa.Vaihtelu virkistää ihoa ja mieltä


Moni on jämähtänyt samaan kosmetiikkasarjaan eikä suostu kokeilemaan muita tuotteita. Tietenkään omalle iholle hyviksi havaituista tuotteista ei tarvitse luopua kokonaan, mutta vaihtelu tekee hyvää myös iholle. Jos käytät samaa voidetta kuukaudesta toiseen, iho alkaa olemaan siihen niin tottunut, ettet huomaa voiteen vaikutusta enää. Se tuntuu hyvältä, mutta tekeekö se samalla lailla ihmeitä kuin ensimmäisen purkin aikana? Vaikka et vaihtaisi sarjaa, kokeile saman sarjan toista voidetta, jotta iho saa uusia ravinteita ja vaihtelua. Kun käyttää lempivoiteen välissä edes yhden purkin ajan toista voidetta, tuttuun ja turvalliseen lemppariin palatessa huomaa taas ihossaan eron. Vaihtelu virkistää myös mieltä!

Kuva: kg-lehti.fi

Käsi- ja jalkavoiteita valitessa moni uskaltaa kokeilla jotain uutta ja tuntematonta, sillä ne eivät yleensä vaadi yhtä suurta rahallista panostusta kuin vaikkapa kasvovoiteet. Jos sattuukin tulemaan hutiostos, montaa euroa ei mene hukkaan. Siksi riski uuden käsi- tai jalkavoiteen suhteen on helpompi ottaa. Käsivoidevalikoimaansa voi huoletta kartuttaa, sillä monella on useampi tuubi samanaikaisesti käytössä: yksi käsilaukussa, toinen sängyn vierellä ja kolmas työpyödällä. Näin voidetta on aina saatavilla kun kädet sitä kaipaavat.
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!