Kasvonaamio on herkkua niin iholle kuin mielelle. Naamio vaikuttaa ihon pinnalla, joten se on omiaan varsinkin kärsimättömälle ihmiselle, joka haluaa nähdä tuloksia heti. Naamio tulee aina levittää huolellisesti puhdistetulle iholle. Monet kauneusasiantuntijat neuvovat myös kuorimaan ihon ennen naamion levittämistä, ja näin toimin useimmiten itsekin. Kuorinta ja naamio ovat tiimi, joka toimii paremmin yhdessä kuin yksin.

Naamiotarjonta kaupoissa on niin huikea, että valinnanvaikeus voi yllättää tottuneemmankin käyttäjän. Aina osuu silmään kiinnostavia ehdokkaita, jotka lupaavat tehdä uusia ihmeitä iholle. Siinä missä yksi lupaa virkistää ja toinen puhdistaa, kolmas sanoo rauhoittavansa ihoa ja neljäs taas tekevänsä jotain muuta. Osa saattaa aikansa jahkailtuaan jättää purkin turhautuneena kaupan hyllylle, kun ei tiedä mikä olisi se paras vaihtoehto omalle iholle. Naamioiden kanssa kannattaa kuitenkin ottaa se riski, että saattaa tulla ohilyönti tai osuma. Parhaassa tapauksessa oikein valittu naamio on kuin lottovoitto iholle. 

Kasvonaamio rentouttaa mukavasti arjen keskellä. Kuva: bStylo.com

Uusin ihastukseni naamioiden saralla on Lush. Se sai minut innostumaan sillä hetkellä, kun ensimmäisen kerran nuuhkaisin vastustamatonta tuorekasvonaamiota, joka oli tehty suklaasta. Pöytä pullisteli erilaisia herkkuja, jotka kaikki oli tarkoitettu kasvoille levitettäväksi: oli mustikkaa, kauraa, hunajaa ja banaania. Kyselin innoissani liikkeen myyjältä näistä ihanuuksista ja sain kuulla, että ne ovat tuoretuotteita, jotka valmistetaan käsityönä. Jokainen tuorekasvonaamio säilyy jääkaapissa noin kolme viikkoa. 

Ostin pari purkkia kokeeksi ja ensimmäisen kokeilukerran jälkeen olin todella ihastunut. Siitä lähtien olen ollut Lushin tuorekasvonaamioiden vakiokäyttäjä. Olen testannut naamiovalikoimasta lähes kaikki naamiot ja löytänyt itselleni suosikit, jotka tekevät suurimmat ihmeet iholleni. Yksi suosikeistani on The Sacred Truth eli sanantarkasti suomennettuna pyhä totuus. Ja totuus on se, että se todella toimii! Ihoni on naamion jälkeen sileä, virkistynyt ja kosteutettu. Tästä naamiosta en halua luopua koskaan!


The Sacred Truth. Kuva: Lush 

The Sacred Truth sisältää ginsengiä ja jauhettua vihreän teen lehteä. Lisäksi mukaan on ripoteltu antioksidanttista vehnäorasta. Naamio on väriltään vaalean vihreä, mutta koska jokainen naamio valmistetaan käsityönä voi värisävy purkeissa hieman vaihdella. 

Naamioita suositellaan käytettäväksi kaksi tai kolme kertaa viikossa, mutta joitain näistä tuorenaamioista voi käyttää jopa päivittäin. The Sacred Truth on yksi niistä, jota voi liikkeen henkilökunnan ohjeen mukaan käyttää vaikka joka päivä. Se toimii erinomaisesti kasvojen kosteuttajana ja virkistäjänä. Toki jos kyseistä naamiota käyttää enemmän kuin kolme - neljä kertaa viikossa, en lähtisi kuorimaan ihoa joka kerta. Liika kuoriminen ei tee hyvää iholle.


Kuva: Lush

Tuorekasvonaamiot ovat mukava piristys perinteisten 12 kuukautta säilyvien naamioiden rinnalla. Naamio hemmottelee aina, mutta tunne on mielellekin hieman eri, kun tietää naamion olevan tuore ja käsin valmistettu. Tuoreet kasvonaamiot saavat olon tuntumaan erityisen puhtaalta ja ylelliseltä.

Tällä hetkellä Lush -liikettä ei ole Suomessa muualla kuin Helsingissä, mutta Lushin webshopista voi tuotteita tilata myös muualle Suomeen. Tosin tuorekasvonaamioita on netissä tarjolla vain kolmea erilaista: mustikka-, suklaa- ja limenaamiota. Mustikkanaamio on liikkeen henkilökunnan mukaan yksi suosituimpia tuorekasvonaamioita  ja se kuuluu myös omiin suosikkeihini. Tuoreella naamiolla on hintaa 12,95 ja valikoimaan pääset tutustumaan täällä.
Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!