Kerroin aiemmassa postauksessani, että olen koko ikäni ollut hulluna tuoksuihin. Olen myös avautunut blogissa vahvoista tuoksumuistoista, siitä, kuinka tuoksuilla on voima viedä ajassa taaksepäin, suoraan niihin hetkiin, jolloin tuoksua käytti. Tuoksumuistojen mukana palaavat myös sen hetken tunnetilat. Osaan niistä on kiva palata jotain tiettyä hajuvettä tuoksuttamalla, toiset tunnetilat välttäisi mielellään. Ymmärrän kuitenkin sen, miksi jotkut säästävät tyhjiä hajuvesipulloja. Tuoksumuisti on todistetusti vahva ja siinä missä jokin esine tai valokuva, toimivat tuoksutkin arvokkaina muistoina.


Jos palaan mielessäni lähes 15 vuotta ajassa taaksepäin, jolloin olin 16-vuotias, muistan kolme tuoksua, jotka olivat tuohon aikaan käytössäni: Escadan Magnetism, Elizabeth Ardenin Provocative ja DKNY:n Be Delicious. Kahden ensimmäisen tuoksun osalta huomaa selvästi, että tunsin jo teini-ikäisenä vetoa salaperäisiin ja vietteleviin tuoksuihin, mutta myös makeus vetosi. DKNY:n kuuluisa "ompputuoksu" edusti raikkaampaa ryhmää, mutta voi että pidinkään siitä noihin aikoihin. Edelleen kun haistan sen jonkun yllä, tulen vaistomaisesti kysyneeksi mitä tuoksua käytät.

Muutama viikko sitten olin DKNY:n uusien kausituoksujen lanseeraustilaisuudessa, jossa julkistettiin kolme keväistä "ompputuoksua". Kokoelma on Limited Edition, eli tuoksut ovat saatavilla vain rajoitetun ajan. Kaikki kolme uutuustuoksua ovat elämäniloisia, mehukkaita, flirttailevan keväisiä ja niissä on selvää Girl Poweria. Ikoninen vihreä omppupullon korkki on kuitenkin vaihtunut kokoelman myötä hurmaavaan kukkakuosiin ja pakkaukseen on haettu innoitusta kukkaan puhkeavasta keväisestä New Yorkista.Pink Pop on flirttaileva Floriental Gourmand -tuoksu, jossa mehukas hedelmäisyys yhdistyy pehmeisiin puun vivahteisiin. Tuoksu on suunnattu DKNY-tytölle, joka kadun ylittäessään seisauttaa liikenteen ja kiinnittää huomion kaikkialla. Tuoksun erityisenä sinettinä toimii pohjatuoksun praliini, joka viimeistelee tuoksun ripauksella makeaa pähkinäisyyttä. Koukuttava tuoksu erottuu taatusti kesän monissa menoissa ja jää mieleen!

Alkutuoksu: luumu, nektariini, mandariini
Sydäntuoksu: Arabian jasmiini, aprikoosi, temppelipuu
Pohjatuoksu: santelipuu, pihka, praliini
Hempeydellään hurmaava Violet Pop kuuluu DKNY-tytölle, joka haluaa elää hetkessä ja nauttia elämästä täysin siemauksin. Pehmeän pirskahtelevassa ja elämäniloisessa kukkaistuoksussa erottuvat etenkin orvokki ja omenan vivahteet. Vaikka tuoksunuotit eivät ole itselleni ominaisimmat, rakastan tuoksun sanomaa ja siksi haluaisin kuulua juuri tähän ryhmään, joka elää hetkessä ja nauttii elämästä päivä kerrallaan. Tuoksukolmikosta tämä on se herkkä kukkaistuoksu, joka ei puske liikaa päälle, vaan on kuin tuulen henkäys kauniina kesäpäivänä.

Alkutuoksu: bergamotti, kumipihkaöljy, omena
Sydäntuoksu: appelsiininkukka, magnoliankukkaöljy, orvokin lehti
Pohjatuoksu: patsuli, bentsoehartsi, saksankurjenmiekkaValloittava Blue Pop yhdistää mustikan, gardenian ja myskin energiseksi ja uskaliaaksi sekoitukseksi säväyksellä vaniljaa. Vaikka sininen ei kuulu lempiväreihini, tämän tuoksun sisältö kaappaa hetkessä pyörteisiinsä! Liekö jasmiinin ja ylang ylangin vivahteet, jotka saavat tuoksuttelemaan tätä ranteesta yhä uudelleen ja uudelleen. Tuoksu on suunnattu rohkeille oman polkunsa kulkijoille, joita yhdistää periksiantamaton asenne.

Alkutuoksu: bergamotti, mustikka, mustaherukka
Sydäntuoksu: gardenia, ylang ylang, Arabian jasmiini
Pohjatuoksu: santelipuu, myski, vanilja

Vaikka DKNY haluaakin tuoksuillaan tavoittaa nuoret naiset ja tuoksukuvauksissa puhutaan DKNY-tytöistä, suosittelen ehdottomasti tuoksuttamaan näitä, mikäli tuoksunuotit iskevät ja tuoksukuvaus tuntuu omalta. Hajuvesien tuoksut mukautuvat jokaisen iholla erilaiseksi ja tuoksu saattaa iholle päästessään yllättää. Lanseeraustilaisuudessa ajattelin tuoksutikkujen perusteella Violet Popin olevan suosikkini, mutta omalla ihollani tuoksu muotoutuikin liian värittömäksi. Sen sijaan Blue Pop on osoittautunut todelliseksi yllättäjäksi, sillä raikas mustikkaisuus pehmenee kivasti sydäntuoksun myötä, eikä tuoksu näin ollen jää iholla liian hedelmäiseksi. Jos taas tykkää erityisen makeista tuoksuista, suosittelen kääntymään Pink Popin puoleen, jonka makeuteen praliini tuo ainutlaatuisen lisän. 

DKNY Be Delicious Flower Pop -tuoksut saatavilla rajoitetun ajan.

Tuoksut Stockmannilta: 


Mikä näistä tuoksuista kuulostaa teistä parhaimmalta? Oletteko käyttäneet DKNY:n ompputuoksuja?*Tuoksut pr-malleja. Postaus sis. mainoslinkkejä.

8 kommenttia:

 1. Nää on niin söpöjä, että voisi ostaa ihan jo senkin puolesta :D. Ihan mielettömän kauniita kuvia! <3

  VastaaPoista
 2. Olenko se vain minä, mutta näyttääkö noi tuoksut ihan macaroneilta? Kuvat on tosiaan ihania, en ole merkistä itsestään ollut juuri kiinnostunut, mutta ainahan voi hypistellä. Oli muuten ihana tavata, toivottavasti törmäillään uudelleen!

  xx Laura / Laura Loukola Art & Beauty Blog

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kun sanoit, niin kyllä nää menisi macaroneistakin :D Mutta luonnossa olis kyllä aika jättiläismacaroneja! :D Ja joo, oli kiva tavata! Varmasti törmäillään vielä jossain tilaisuuksissa :)

   PS. Kiitos! Aina yhtä ihanaa saada kuvista positiivista palautetta, kun ei ole mikään ammattikuvaaja :D

   Poista
 3. Oi miten syötävän suloiset hajuvesiputelot <3

  VastaaPoista
 4. Ihania noi pullot! Tulee just mieleen macaronsit :D Osasit kuvailla tuoksuja hyvin!

  x Charlotta Eve

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Charlotta! <3 Nää kyllä erottuu söpöillä pulloillaan!

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!