Olen aina rakastanut tuoksuja. Ihonhoitotuotteissakin viehätyn helpommin hyvältä tuoksuvasta purkista kuin vierellä olevasta täysin tuoksuttomasta kilpailijasta. Ruusuiset ja sitruksiset tuoksut ovat kuitenkin sellaisia, jotka jäävät minulla hyvin usein sivummalle. Syynä on se, että ruusun tuoksu voi olla omaan nenääni hyvin "epäonnistunut", jos se ei ole lähellä aitoa ruusun tuoksua. Sitruksiset tuoksut taas monesti muuttuvat ihollani liian kitkeriksi. Lempituoksujani yhdistääkin usein niiden pehmeys.

Anna Suin tuoksut ovat yleensä vedonneet minuun raikkaalla kukkaisuudellaan. Pullot ovat olleet kauniin korumaisia ja tyttömäisiä, mutta pohjatuoksun pehmeisiin tuoksunuotteihin on kätkeytynyt se naisellinen loppusilaus, jota minäkin tuoksuissani arvostan. Tällä kertaa muotisuunnittelijan ja muoti-ikoni Anna Suin uusin tuoksuluomus vie ajatukset romanttiseen Pariisiin, jossa ruusut ja rakkaus kukoistavat. 



L'Amour Rose on jo ensisuihkauksella hurmaavan hempeä. Mandariini ja karpalo tekevät alkutuoksusta hyvin raikkaan ja hedelmäisen, mutta kirsikankukka pehmentää jo alussa pirskahtelevaa hedelmäisyyttä ja tuo kaivattua kukkaisuutta sen rinnalle. Sydäntuoksu on jo enemmän omaan makuuni, kun viehkeä pioni, magnolia ja punainen pippuri nousevat esille ja jättävät hedelmäisyyden selvästi varjoonsa. Sensuelleja tyylipisaroita tuoksuun tuo se pehmeys, joka kumpuaa vaniljasta, valkoisesta santelipuusta ja myskistä koostuvasta pohjatuoksusta. L'Amour Rose onkin kokonaisuudessaan monivivahteisen kukkainen, kaunis ja valoisa tuoksu kevääseen. Samalla se on täydellinen kepeisiin kesäpäiviin ja romanttisiin iltoihin!

Anna Sui L'Amour Rose EdT 30ml saatavilla hintaan 44 euroa.

Innostutteko te helposti kukkaistuoksuista? Onko Anna Suin tuoksut jo tuttuja?







*Tuoksu pr-näyte. 

12 kommenttia:

  1. Onpa söpö pullo! Muutenkin olen pistänyt huomiolle Anna Suin meikkituotteiden upeat ulkoasut, mutta niitä ei taida Suomesta saada :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Tää on vielä kokonsakin puolesta söpö, kun on 30ml pullo :)

      Mun oli muuten ihan pakko googlata Anna Suin meikit, nyt kun asiasta mainitsit, ja voi että, mitä pakkauksia! BeautyBay ainakin toimittaa Suomeen, joten pitääpä jossain vaiheessa pistää tilaukseen jotain. Etenkin poskipunat vaikutti upeilta!

      Poista
  2. Raikkaat kukkaistuoksut ovat mun suosikkeja. Ruusun tuoksun tosiaan pitää olla aito, muuten se iholla muuttuu tunkkaiseksi.
    Ihanaa keskiviikkoa Mia <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Raikkaat kukkaistuoksut on juurikin parhaita tähän aikaan vuodesta! Kunhan se kevät nyt vaan jo kunnolla tulisi ja takatalvi väistyisi lopullisesti. Veikkaan, että tänä vuonna tuskin kukaan saa auringonpaahteesta tarpeekseen, jos me lopulta tänne kesä saadaan ;)

      Ihanaa loppuviikkoa, Outi! <3

      Poista
  3. Kaunis hajuvesipullo ja vitsit näitä sun upeita kuvia saa aina jäädä ihastelemaan pitkäksi aikaa <3.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Laura! <3 Ihanaa, jos kuvat miellyttää :) Hajuvesiä on jotenkin aina erityisen kiva kuvata, varsinkin, jos pullo on tosi kaunis tai koristeellinen.

      Poista
  4. Innostun, tässä Anna Suissa on älyttömän suloinen pullo. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullo on kyllä tosi siro ja söpö! Tätä voisi helposti pitää laukussa mukanakin. Niitä isompia pulloja ei todella viitsi rahdata mukana ;)

      Poista
  5. Oon vuosia käyttänyt Anna Suin tuoksuja ja jotenki ne on vaa niin mie.En oo huonoihin oikeestaan merkiltä törmännyt mutta värikosmetiikka ei taas niin oo uponnu itelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun kommentoit! Niin se vaan on, että joidenkin brändien tuoksut tuntee enemmän "omiksi". Kai se on se brändin tyyli luoda tietynlaisia tuoksuja :) Itse olen tutustunut Anna Suin tuoksuihin vasta viime vuosina, eli meidän matka on vasta alussa. Mulle Anna Suin tuoksut on ehdottomasti kevään tuoksuja ja sopii myös loistavasti töihin, jos ei voi käyttää kovin vahvoja tuoksuja.

      Poista
  6. Tämä tuoksu on ihana ja mielestäni sopivan kevyt, silti olematta mauton.
    Tämä on toinen Anna Suin tuoksuni ja olen koukuttunut <3
    Ihanaa lauantaita Mia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Just niin! Itsehän en helposti kevyistä tuoksuista edes innostu, jos tuoksusta puuttuu jonkinasteinen täyteläisyys. Pohja kuitenkin luo sopivan pehmeyden tähänkin, vaikka tuoksu pysyykin raikkaana :)

      Aurinkoa viikonloppuun! <3

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!