KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - MASSADA 


Puheenaiheet kauneudenhoidon saralla vaihtelevat säännöllisesti trendien tehdessä tehtävänsä. Muodin suhteen vuosi 2023 nostaa neonvärit pintaan laukkujen vaihtuessa yhä pienempiin ja vaatteiden väljempiin. Hiusten suhteen suositaan lyhyempää mallia ja kaksivärisyys on jälleen "in". Mutta miten onkaan meikin ja ihonhoidon laita?


Meikitön, hyvin hoidettu iho ja muut vuoden 2023 kauneustrendit 


Vuosi 2023 on luonnollisen nude-lookin ystävälle varsinainen unelmavuosi. Vaikka luonnollisuus on ollut pinnalla jo jonkin aikaa, pitää kevyt meikki edelleen tiukasti kiinni suosiostaan. Kevättä kohti mentäessä luonnollista lookkia täydentämään tulevat kaikenlainen kimalle ja säihke, mikä näkyy metallisävyinä luomilla ja huulikiiltojen vahvana paluuna. Laittautumisen työlääksi kokeva voi kuitenkin huokaista helpotuksesta, sillä paksun pakkelin voi hyvillä mielin unohtaa. Nyt nimittäin hyvin hoidettu iho saa hehkua luonnollista kauneuttaan!Meikkinä meikitön iho - huolellinen ihonhoito saa ihon hehkumaan sellaisenaan


Aiempien vuosien trendeinä on ollut tehdä ihosta meikillä meikittömän näköinen. Niin sanottu nude-meikki onkin yksi ikisuosikeistani, sillä se saa ihon näyttämään ulospäin siltä, ettei sitä olisi juuri meikattu. Tällä tavoin voi tuntea olonsa luonnollisesti kauniiksi, vaikka todellisuudessa iholla onkin kevyt ehostus. 

Tänä vuonna nude-meikin sijaan painotetaan kuitenkin entistä paljaampaa ihoa. Vuoden 2023 yksi merkittävimmistä trendeistä on nimittäin huolellinen ihonhoito. Sen sijaan, että hankitaan uusia luonnollisuutta korostavia meikkituotteita, Voguen mukaan ihonhoito on uusi meikki (=Skin Care as Makeup). Tämä tarkoittaa sitä, että satsataan tehokkaisiin ihonhoitotuotteisiin, erilaisiin kauneushoitoihin ja jopa kotona käytettäviin ihonhoitolaitteisiin. Niiden avulla ihosta saadaan niin kaunis, että pohjameikkinä toimii paljas iho (=naked skin), jota voi halutessaan korostaa erilaisilla highlighter- tai bronzer-tuotteilla.

Massada Immaculate Cream Smart Bioretinol - uusi tehokas retinolivoide iholle


Massada on ollut blogini vakiovieras jo useamman vuoden. Syy sille on yksinkertainen: espanjalainen hoitolasarja hyödyntää aivan uniikkeja, itse kehittämiään kasviuuteyhdistelmiä, joiden teho saa kaltaiseni tuloksia hakevan hymyilemään leveintä hymyään. Ei siis ihme, että palkitsin jopa kaksi Massadan tuotetta vuoden 2022 parhaana ihonhoitotuotteena

Nyt sarja on lanseerannut uutuustuotteena varsin ainutlaatuisen retinolivoiteen, joka sattuu sopimaan täydellisesti vuoden 2023 ihonhoitotrendeihin: tehokasta ihonhoitoa, joka saa ihon näyttämään hyvältä myös meikittömänä. 


Retinoli on tutkitusti tehokkain kosmetiikassa käytetty aineosa juonteisiin ja ryppyihin 


Retinolista on jo pitkään puhuttu ihonhoidon kuningattarena. Se on tutkitusti kaikkein tehokkain kosmetiikassa käytetty aineosa, jolla voi vaikuttaa ryppyihin, juonteisiin ja ikääntymisen merkkeihin. Samalla se on loistava aknen hoidossa, ja esimerkiksi itsekin selätin aikoinaan hormonaalisen aknen juuri retinolin avulla. Epäpuhtauksien lisäksi retinolin teho taipuu myös pigmenttiläiskiin, joten siitä on suuri hyöty hyvin monenlaiselle iholle.

Immaculate Cream Smart Bioretinol kuuluu Massadan tehokkaaseen Massmed-ihonhoitolinjaan. Se sisältää bio-retinolia, joka toimii kuin retinoli, mutta on huomattavasti hellävaraisempi eikä aiheuta ärsytysreaktioita tai valoherkkyyttä. Siksi Immaculate-voiteen kanssa ei tarvitse erityisemmin vältellä aurinkoa ja sitä voi käyttää myös päiväsaikaan toisin kuin perinteisiä retinolivoiteita, joita suositellaan iholle levitettäväksi vain yöksi.

Mitä tulee koostumukseen ja raaka-aineisiin, Immaculate Creamille on vaikea löytää retinolivoiteista vertaistaan. Massadan maailman mukaisesti raaka-aineet ovat niin uniikkeja ja ainutkertaisia, että voiteesta ei varmasti vaihda helpolla toiseen, kun siihen kerran ihastuu. Voide nimittäin sisältää liftaavan lakkakäävän ja ihonhoidossa hehkutetun bakuchiolin lisäksi Etelä-Afrikasta kotoisin olevaa mehikasvilajia, joka voi elää jopa 95-vuotiaaksi. Lithops Pseudotruncatella Callus Lysate -lajiketta kutsutaan "eläviksi kiviksi" sen puolustusmekanismin vuoksi: kasvi nimittäin naamioituu kivennäköiseksi, jotta se ei tule syödyksi. 

Kirkastava, kiinteyttävä ja silottava voide hyödyntää myös Chlorella Vulgaris -leväuutetta, joka on kestävän kehityksen mukainen valinta, sillä kasvia ei ole tarpeellista tappaa sen hyödyntämiseksi. Lisätehoa voiteen ominaisuuksiin tuovat patenttia odottavan uutteen sisältämät apo karotenoidit, sillä keho voi muuntaa retinolin ja retinoidin lisäksi osan karotenoideista A-vitamiiniksi. Näin ollen Immaculate-voidetta voisi melkein jopa kutsua "kolminkertaiseksi retinolivoiteeksi", jos laskee bio-retinolin lisäksi mukaan karotenoidit sekä bakuchiolin. Ei siis ihme, että tämä voide näyttää tehonsa iholla suhteellisen nopeasti!

Oma ihoni on taistellut viime aikoina epäpuhtauksien ja näppylöiden kanssa tavanomaista enemmän. Tästä johtuen kasvoillani on ollut punertavia läiskiä sekä arpia, sillä niin paljon kuin yritänkin, en malta pitää näppejäni erossa. Immaculate-voide on kuitenkin saanut ihon paranemaan lähes pikavauhtia, sillä ihonsävyn tasoittuminen ja uudistava vaikutus on ollut silmin havaittavissa. 

Rakastan myös voiteen silottavaa vaikutusta: se on täydellinen iholla sellaisenaan tai meikin alla, sillä se jättää kasvoille mattaisen pinnan, mutta kosteuttaa silti pintakuivaa ihoa riittävästi. Suosittelen siis suurella innolla voidetta sinulle, joka etsit toimivaa ja tehokasta voidetta, joka saa ihon näyttämään luonnollisesti kauniilta! 


Hyödynnä alennuskoodi TERVETULOA20 ja tilaa voide Massadan uudesta verkkokaupasta täältä:
Massada Sensitive Skin - meriprebiootteja herkälle ja herkistyneelle iholle 


Yksi pitkäaikaisista suosikeistani on Massadan Sensitive -linja. Se sopii kaikille ihotyypeille, mutta huomioi erityisesti herkän ja herkistyneen ihon tasapainottamalla ja rauhoittamalla ihoa erilaisissa epätasapainotiloissa. Siksi olen kokenut esimerkiksi sarjan kamomillaa ja laventelia sisältävän Sensitive Skin Tonic -kasvoveden pitkäaikaisessa käytössä erityisen hyväksi. Palkitsin kasvoveden myös vuoden 2022 parhaana kasvovetenä, jossa se kiilasi kymmenien muiden kasvovesien ohi.

Voisin kuvitella Sensitive -linjan tuotteiden sopivan monelle suomalaiselle iholle tähän aikaan vuodesta, kun talvi-iho kamppailee sisä- ja ulkoilmasta johtuvien lämpötilaerojen aiheuttaman kuivuuden ja karheuden kanssa. Sensitive -tuotteet ovat nimittäin erityisen hyviä ärtyneen ihon rauhoittamisessa! 
Massada Sensitive Skin Cleansing Milk on ihanan täyteläinen puhdistusmaito herkälle iholle 


Siinä missä olen vuosien varrella ehtinyt käyttää useamman pullollisen Sensitive Skin Tonic -kasvovettä ja julistanut Sensitive harsonaamion parhaaksi kangasnaamioksi kautta aikojen, on Sensitive Skin Cleansing Milk ollut tuotelinjan uusin tuttavuus. Kaikille ihotyypeille sopiva puhdistusmaito on suorastaan kutkuttavan ihana talviaikaan ja hellii kuivaa ja herkkää ihoa erityisellä lempeydellä. Kamomillaa, kehäkukkaa, laventelia ja manteliöljyä sisältävä täyteläinen maitomainen koostumus onkin nappivalinta iholle, jolta halutaan poistaa meikki tai päivän pölyt hellävaraisesti mutta tehokkaasti. 

Massadan multisensorisen maailman huomioiden tuotteilla on myös toinen tarkoitus: puhdistusmaidon ja kasvoveden rauhoittava tuoksu nimittäin hivelee myös mieltä. Se onkin yksi syy, miksi Massada on vuosien varrella onnistunut ihastuttamaan niin äärimmäisen paljon: tehokkuutensa ja uniikkien raaka-aineidensa lisäksi Massada tekee ihonhoidosta kokonaisvaltaisen elämyksen!


Hyödynnä huikea puhdistuspakettitarjous ja alennuskoodi Massadan verkkokauppaan!


Mikäli Massadan maailma yhtään kutkuttaa, on nyt täydellinen hetki tutustua tuotteisiin myös ensimmäistä kertaa. Uuden verkkokaupan myötä saan nimittäin tarjota todella harvinaisen alennuskoodin, jollaista Massada ei ole tarjonnut koskaan ennen:

Koodilla TERVETULOA20 saat Massadan verkkokaupan valikoimasta -20%!

Suosittelen tarttumaan uuden retinolivoiteen lisäksi super edulliseen tuotepakettiin, joka sisältää Massadan Sensitive -puhdistustuotteet sekä pienemmän koon Sensitive -seerumista, josta kirjoitin blogissa jo pari vuotta sitten. Alennuskoodin käytön jälkeen setille jää hintaa vain 41,20 euroa ja sen arvo on lähes 80 euroa! Saat siis koodin avulla tuotesetin lähestulkoon puoleen hintaan ja kolme huikeaa tuotetta kaunistamaan ihoasi.Postauksessa mainitut tuotteet löydät verkkokaupasta täältä:HUOM! Ole nopea, sillä settiä on saatavilla vain rajattu erä! 

Alennuskoodi on voimassa vain viikon eli 1.3.2023 saakka.


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!