KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - NORDIQ NUTRITION 

Mainoslinkit merkitty* 

Kun avaa sosiaalisen median, silmien eteen levittäytyy kattaus nykypäivän kauneutta. Se on saumattomasti siloteltuja kasvoja, virheettömästi valkaistuja hammasrivistöjä ja kadehdittavan kapeita vyötärönympäryksiä. Ne näyttäytyvät otoksissa, joissa varjot ja valo asettuvat tismalleen oikeisiin kohtiin ja vartalon muodot ovat täysin sopivassa suhteessa toisiinsa. Kaikki on niin täydellistä, että toisinaan se tuntuu sydämessä muljaisuna jossain syvällä. Miten ikinä yllän samaan?


Ajatuksia kauneuden merkityksestä - mitä on kauneus? 


Sosiaalinen media antaa helposti viestin, että kauneus on virheetöntä. Se on hiomista täydellisyyteen asti eikä salli epäkohtia. Kuvatulvaa selatessa mieli muuttuukin huomaamatta sisäiseksi skanneriksi, joka alkaa käydä läpi omia puutteita. Mitä kaikkea itsessä pitäisikään muuttaa - tai vähintääkin parantaa - jotta kelpaa nykypäivän normeihin.

Kun sisäinen ääni ottaa vallan, se saa hetkellisesti unohtamaan, että ihminen on ihminen. Emme ole muovisia mallinukkeja, jotka seisovat päivät pitkät samassa asennossa ja altistuvat näyteikkunassa vain pölylle ja valolle. Jokainen meistä on elävä, hengittävä ja liikkuva olento. 

Jo syntyessään ihminen on piirteineen ainutkertainen: korvat, silmät, kulmakarvat tai edes rinnat eivät ole identtiset. Toisin kuin mallinukke, ihminen on muodoiltaan uniikki eikä sen päällä jokainen vaatekappale näytä samanlaiselta. Ihmisen pinta ei ole muovisen mallinuken tavoin kauttaaltaan tasaista, vaan siinä on karvaa, kumparetta, suonia ja selluliittia. Vartalo myös muuttuu ikääntymisen, lapsen saamisen tai elämän pienien ja suurien haaverien myötä. Se ei ole ikuisesti samanlainen.


Kauneus ei ole vain pintaa - se kumpuaa jostain paljon syvemmältä 


Jos meistä jokainen olisi syntynyt muovisena mallinukkena, sosiaalisen median luoma illuusio kauneudesta ja sen virheettömyydestä voisi olla todellisuus. Yhteen muottiin olisi helppo pyrkiä, sillä olisimme jo lähtökohdiltamme kaikki samankokoisia ja samannäköisiä, yhdestä muotista valettu. 

Emme kuitenkaan ole samanlaisia, emmekä koskaan tule olemaan.

Jos keskittää kaiken energiansa mahduttaakseen itsensä tiettyyn ulkoiseen muottiin, joutuu pettymään karvaasti: kauneus ei ole vain pintaa. Pinta nimittäin rapisee vuosien myötä siinä missä vasta maalatun talon julkisivu. Se kestää tietyn määrän kerroksia, kunnes lopulta on hyväksyttävä, ettei vanhasta saa enää uutta. Se ei silti tarkoita, etteikö talo voisi olla kaunis tai kätkeä sisälleen nuorta elämää. 


Anna itsellesi armoa - päästä irti nykypäivän kauneusihanteista  


Olen taistellut riittämättömyyden ja vääristyneen minäkuvan lähes koko elämäni. Itsetuntoni on ollut ulkonäön osalta varsin pohjaluokkaa, minkä vuoksi olen ollut erittäin hauras muiden mielipiteille. Olen antanut arvoni määräytyä sen perusteella sovinko ulkoisiin kauneusnormeihin, ja kun en ole sopinut, olen ajatellut olevani täysin arvoton.

Vielä 15 vuotta sitten ollessani parikymppinen olin varma, että sortuisin kauneusihanteiden luomista paineista johtuen veitsen alle. On ollut aikoja, jolloin olen vakaasti harkinnut kauneusleikkauksia ja ajatellut olevani onnellisempi, jos vartaloni olisi tästä tai tuosta kohtaa erilainen. Onneksi ikä on tuonut mukanaan oppitunteja, joiden myötä mieleen on alkanut iskostua se, että minun ei tarvitse olla kuin muut. Saan olla erilainen sisältä, mutta myös ulkoa - ja se voi olla minun supervoimani. Jokaisella meistä on omat ainutlaatuiset piirteensä. 

Nykyään muistutankin itseäni ja muita, että nykypäivän kauneusihanteisiin tarrautumisen sijaan, on parempi tarrautua kiinni itseensä. Antaa itselleen huolenpitoa, välittää omasta hyvinvoinnista. Sillä kun välität tarpeeksi itsestäsi ja vaalit omaa hyvinvointiasi, kokevat myös muut ympärillä parhaan version sinusta. 

Mikään ei ole kauniimpaa, kun ihminen, joka kohauttaa olkapäitään nykypäivän kauneusnormeille ja päättää olla oma itsensä kaikkine säröineen ja kolhuineen. Sisäinen elinvoima näkyy ulospäin.


NORDIQ Nutrition Beauty Formula antaa elinvoimaa sisältäpäin 


Kauneus koostuu pienistä palasista, joilla huolehdimme itsestämme. Arkiset valinnat, kuten kävelylenkki kirpeässä ulkoilmassa, mukaansatempaava musiikki tai ravitseva ruoka ovat kaikki aivan tavallisia asioita, joilla on helppo helliä kehoa ja mieltä sisältäpäin. Jokainen valinta vaikuttaa omaan elinvoimaan, siihen hyvään oloon ja hehkuun, joka kumpuaa sisältäpäin. 


NORDIQ Nutritionin vegaaninen Beauty Formula sisältää ihon omaa kollageenintuotantoa stimuloivia ravintoaineita. Olen käyttänyt NORDIQ Nutritionin puhtaita, vegaanisia ja luonnomukaisia ravintolisiä jo vuodesta 2017. Monipuolisesta valikoimasta pysyvään käyttöön ovat jääneet ne tuotteet, jotka auttavat minua arjessa jaksamaan paremmin ja boostaavat omaa sisäistä elinvoimaa. Uusin lisäys NORDIQ -tuoteperheeseen on ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia tukeva Beauty Formula -ravintolisä.


NORDIQ Nutrition Beauty Formula vahvistaa hiuksia ja kynsiä sekä tekee hyvää iholle


Erilaisia kauneusravintolisiä on markkinoilla lukuisia. Liian moni haksahtaa tyhjiin mainospuheisiin, jotka on printattu purkin kylkeen, katsomatta lainkaan takaosan tuoteselostetta, jossa todelliset aineosat on listattu. Onkin hyvä kysyä itseltään, miksi juuri kyseinen tuote toisi tuloksia ja mitä erilaista se sisältää verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin.

NORDIQ Nutrition Beauty Formula on kehitetty lisäämään ihon elinvoimaisuutta sekä vahvistamaan hiuksia ja kynsiä. Lupaus on yleinen, mutta raaka-aineet erottuvat joukosta. Se tekee valmisteesta ainutlaatuisen verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin.

Sinkki (askorbaatti, sisältää C-vitamiinia), pii, pantoteenihappo, B6-vitamiini, kupari ja biotiini ovat jotakuinkin yleisiä aineosia kauneudenhoidon valmisteissa. NORDIQ Nutrition on kuitenkin täydentänyt näitä vegaanisella aminohapposekoituksella (L-glysiini, L-hydroksiproliini, L-proliini), joka tukee kollageenin muodostumista ja solujen uudistumista. Valmiste ei siis sisällä kollageenia tai muita eläinperäisiä aineosia, vaan antaa iholle vauhtia oman kollageenintuotannon vilkastuttamisessa, mikä näkyy ihossa elastisuuden ja kimmoisuuden lisääntymisenä. Siksi se on erinomainen valinta sinulle, joka olet etsinyt täysin vegaanista vaihtoehtoa ihon kaunistamiseen sisältäpäin.

Beauty Formulan ainutlaatuisuus on myös NORDIQin oma hormeettinen sekoitus, joka Beauty Formulassa koostuu puolukasta, viinirypäleen siemenuutteesta ja tyrnistä. Polyfenolipitoisten kasviravinteiden ansiosta ravintolisä tukee kehon puhdistusta. 

Polyfenolit ovat siis kasveissa olevia aineita, jotka suojaavat kasvia muun muassa auringon UV-säteilyltä ja erilaisilta taudinaiheuttajilta. Runsaasti polyfenoleja sisältävän ruokavalion on todettu edistävän ihmisen terveyttä ja vähentävän muun muassa sydän- ja verisuonitauteihin sekä syöpään sairastumisen riskiä (lähde: terve.fi). Erityisesti marjat ja hedelmät sisältävät monipuolisesti polyfenoleja.


Mikä erottaa NORDIQ Nutritionin muista ravintolisistä?


Jokainen sarjan ravintolisä valmistetaan tuorepakastekuivatuista yrteistä, mikä erottaa NORDIQin muista markkinoilla olevista perinteisistä ravintolisävalmisteista, jotka sisältävät usein erilaisia täyteaineita, makeutusaineita ja kapselin paakkuuntumisenestoaineita. Beauty Formula sisältää vain kaiken tarpeellisen, ja kapselin sisällön voi halutessaan sekoittaa myös kylmään juomaan tai ruokaan. 

NORDIQ Nutritionin puhtaat, vegaaniset ja luonnolliset ravintolisät eivät siis sisällä mitään ylimääräistä: ei makeutusaineita, sokeria, gluteenia, vehnää, maitoa, soijaa tai mitään muutakaan. Näin ollen tuote on ainutlaatuisine raaka-aineineen loistovalinta ihon, hiusten ja kynsien elinvoiman lisäämiseen!


Tilaa uutuustuote täältä. Saatavilla nyt myös *TwistBe:stä


NORDIQ Nutrition on saatavilla myös mm. seuraavista verkkokaupoista: 


Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!