*mainoslinkit merkitty, toinen tuotteista pr-näyte


On kahdenlaisia ihastuksia: Toiset saattavat sytyttää ensi alkuun vahvankin ihastumisen liekin, mutta sittemmin hiipua ja jäädä ajan saatossa unohduksiin. Sitten on niitä, joiden kohdalla ihastuminen syvenee rakkaudeksi. Huomaat palaavasi tuotteeseen yhä uudelleen ja uudelleen, vaikka välissä arki veisikin toisten tuotekokeilujen pariin. Minulle niin on käynyt muutaman tuotteen kanssa, joista yksi on *Mádaran SOS Hydra Cream kasvovoide. Tuote, johon palaan aina vain uudestaan.


Mádara - luonnonkosmetiikkasarja, joka nostaa arvoaan joka vuosi


Muistan, kun aikoinaan tutustuin Mádaran tuotteisiin ensimmäisen kerran. Vuosi taisi olla 2013 tai 2014. Kirjoitin tuolloin blogiin tuotteista postauksenkin, joskaan siitä ei huokunut hirveä innostus. En suoraan sanoen oikein kokenut tuotteita omakseni, ja olinkin pitkään sitä mieltä, että Mádara ei ole minua varten. Vaikka vuosien saatossa ihastuin luonnonkosmetiikkaan yhä enemmän, kun Mádarasta tuli puhe, en koskaan ymmärtänyt sitä kaikkea hypetystä Mádaran ympärillä. Minusta sarja oli niin tavallinen, eikä siinä ollut ollenkaan sellaista luonnonkosmetiikan luksusta - ei tehon, eikä koostumusten puolesta. Tuoksutkin olivat liian vihertäviä makuuni.

Sittemmin olen asettunut mielipiteeni kanssa aivan toiseen laitaan, minkä olen blogissa monesti myöntänytkin. *Mádara on nimittäin vuosien saatossa kehittynyt hurjasti! Sarja on tänä päivänä yksi maailman arvostuimmista luonnonkosmetiikkasarjoista, ja myös oma arvostukseni sarjaa kohtaan on kasvanut huomattavasti, mikä on näkynyt myös blogin puolella. Vuodesta 2016 eteenpäin Mádaraa on nimittäin näkynyt blogissa yhä tiheämmin ja sille on syynsä: sarja yllättää jatkuvasti yhä innovatiivisimmilla tuotteilla, jotka yksinkertaisesti vain tekevät vaikutuksen - ihan siis kirjaimellisesti!

Mádara SOS Hydra Cream - kosteusköyhän ihon pelastus


*SOS Hydra Cream kosteusvoide ei oikeastaan ole mikään uusi tuoteihastus. Pidempään blogiani seuranneet saattavat etäisesti muistaa vuoden 2016 Luonnonkosmetiikan TOP5 kosteusvoiteet -postauksen, johon kokosin tuohon aikaan parhaaksi kokemani päivävoiteet. Tuolloin en vielä ollut kokeillut järjettömän monia luonnonkosmetiikan voiteita, vaikka luonnonkosmetiikkaa käytössä suosinkin. Tänä päivänä tilanne on täysin toinen: Voin nimittäin valehtelematta sanoa, että olen varmasti testannut lähemmäs 100 erilaista luonnonkosmetiikan voidetta viimeisen 7 vuoden aikana ja saanut siten tuntumaa monenlaisista erilaisista voiteista. Luku tulee yllättävän nopeasti täyteen, kun alkaa miettimään, miten monta voidetta pelkästään yhdeltä sarjalta löytyy.

Mikä Mádaran SOS Hydra Cream -voiteessa sitten on niin hyvää, että se edelleen jaksaa ihastuttaa? Rehellisesti sanottuna rakastan tämän koostumusta. Se on yksi täydellisistä voiteista juuri tähän aikaan vuodesta, kun kelit kylmenevät ja ihon pintakerros alkaa kuivua lämpötilamuutosten myötä. Vaikka oma ihoni on tätä nykyä e-pillereiden poisjätön jälkeen taipuvainen epäpuhtauksille, kärsii se silti pintakuivuudesta. Ja *Mádaran SOS Hydra Cream on siitä ihmeellinen, että vaikka sitä rakastaa kuiva iho, rakastaa sitä myös pintakuiva sekaiho - sellainenkin, joka haluaa vältellä tukkeumia. 

SOS Hydra Cream on todellinen tehokosteuttaja pintakuivalle, kireälle ja stressaantuneelle iholle


Vaaleanpunainen unelmavoide on 100% luonnollinen. Heti veden jälkeen raaka-ainelistassa on jojobaöljy, joka on ihanteellinen voidepohjaksi, sillä se muistuttaa ihon omaa talia. Tästä syystä se on myös täydellinen epäpuhtauksiin taipuvaiselle tai jopa rasvoittuvalle iholle, sillä se tasapainottaa ihon omaa talintuotantoa. Jojobaöljy on myös kuivan ja karhean ihon täydellinen pehmittäjä ja sitä suositellaan monesti myös kutisevalle ja herkälle iholle. SOS Hydra Cream lähtee siis hyvällä valinnalla liikkeelle.

Raaka-ainelista jatkuu luomu ruusuvedellä, tyrnillä ja nokkosella. Jälkimmäisen voisi olettaa olevan kaikkea muuta kuin rauhoittava ja herkälle iholle sopiva, mutta juuri nokkonen on osasyynä siihen, miksi SOS Hydra Cream on erinomainen myös kuivuudesta kutisevalle iholle. Nokkonen on siis ihonhoitotuotteissa iholle varsin lempeä ja suojaava valinta. Itse asiassa yksi omista Mádara-suosikeistani on Mádaran Nokkossuihke, jota olen käyttänyt jo 4-5 pullollista ja suositellut myös blogissa useampaan kertaan. Sitä ei vain enää taida olla saatavilla.

*SOS Hydra Creamista löytyy myös hyaluronihappoa sekä E- ja C-vitamiinia, joista jälkimmäinen tunnetaan kirkastavista ominaisuuksistaan. C-vitamiinista löytyykin blogista hiljattain julkaisemani kattava postaus. E-vitamiini taas on vuosien saatossa saavuttanut lempinimen "kauneusvitamiini". Kumpikin siis varsin hyviä valintoja täydentämään Hydra Creamin ihanaa koostumusta, joka toimii niin yövoiteena kuin meikin alla. Iho imaisee voiteen vauhdilla eikä siitä jää rasvaista pintaa. Lopputulos on sellainen puolimatta, jossa on sopiva silaus kuulautta.

Silmänympärysihon tehokosteuttaja - Mádara SOS Hydra Eye Revive Cream & Mask


Siinä missä SOS Hydra Cream on kuulunut suosikkeihini jo vuosia, on SOS-linjan *Hydra Eye Revive Cream & Mask yksi uusimpia ihastuksiani. Jos oikein muistan, silmänympärysvoiteen ja naamion yhdistävä 2-in-1-tuote tuli SOS-linjaan lisäyksenä viime vuonna. Itse sain tuotteen pr-toimistolta testiin vasta tänä vuonna, ja nyt kun olen tuotteen ottanut käyttööni, olen ollut "mennyttä naista". Tuote on nimittäin tummille silmänalusille erinomainen hankinta!

Ennen tuotteen ansaitsemaa fanfaaria haluan korostaa, että olen silmänympärystuotteiden suhteen erityisen "kranttu", valikoiva, tarkka, nirso - miksikä sitä nyt haluaakan kutsua, ettei aivan mikä tahansa tuote kelpaa. Olen vuosien varrella hylännyt surutta kaksi tai kolme kertaa kalliimpiakin voiteita, koska en ole kokenut niiden olevan täydellisiä koostumukseltaan. Minulle "täydellinen" on sitä, että tuotteen täytyy olla tarpeeksi kosteuttava: ei liian paksua, mutta ei liian ohutta litkuakaan. Sen täytyy myös toimia saumattomasti peitevoiteen ja meikin alla. Sen lisäksi siltä vaaditaan se, että se vie tummuutta piiloon ja kirkastaa silmänalusia. Sy-alueen turvotuksesta en juuri kärsi, vaan oma ongelmani on enemmänkin tummuus ja siksi en suostu silmänympärysvoiteiden suhteen kompromisseihin. Vain tarpeeksi hyvä voide pääsee jatkoon - tai saati sitten blogiin asti.

*Mádara SOS Eye Revive Cream & Mask lunastaa kaikki sy-voiteelle asettamani vaatimukset. Se toimii saumattomasti meikin alla, luo heti illuusion kirkkaammista silmänalusista ja on koostumukseltaan silkkinen - vähän jopa mukavalla tavalla sellainen silikonista muistuttava. Silikonia tuotteessa ei kuitenkaan ole, sillä Mádaran tuotteet ovat kaikki sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joissa silikonia ei sallita. Lisäksi tuotteissa suositaan pohjoisia yrttejä, arktisia marjoja ja ainutlaatuisia siemenöljyjä, joista koostuu latvialaisen Mádaran ydin.

Siinä missä SOS Hydra Creamin luokittelen ehdottomasti yhdeksi parhaista kasvovoiteista, en silti sanoisi, että SOS Eye Revive Cream & Mask on silmänympärysvoiteiden ykkönen, vaikka se ohittaakin monet muut ja täyttää tällaisen valikoivan käyttäjänkin vaatimukset. Hinta-laatusuhteeltaan se on kuitenkin todellakin harkitsemisen arvoinen - varsinkin, kun kyseessä on 2-in-tuote, jota voi käyttää myös naamiona. Näin tuote ei ainakaan jää käyttämättä, sillä se toimii kumpaan tahansa tarkoitukseen varsin mainiosti! Kuiva ja kireä silmänympärysiho rauhoittuu välittömästi, ja saattaapa pintakuivuudesta johtuvat juonteetkin silottua juuri sopivasti, kun iho saa tarpeeksi kosteutta. 


Molemmat tuotteet löytää esim. 

joissa on kaikissa tällä hetkellä tuntuvia Black Fridayn alennuksia - myös näistä kahdesta tuotteesta!


Oletko sinä kokeillut näistä jompaa kumpaa tai käytätkö muuten Mádaran tuotteita?Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!