KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - SKINCITY


Postaus sis. *mainoslinkkejä

Kuten aina vuodenajan vaihtuessa, myös syksy tuo mukanaan uudet värit. Kaunis ruska laskeutuu luontoon ja luonnon väreistä voi napata inspiraatiota myös syysmeikkiin. Niin tein myös minä ja intouduin kokeilemaan jotain sellaista, mitä en ole aiemmin tehnyt. Tuttujen ruskeiden turvavärien pariksi luomille valikoitui oranssi, joka tuo silmämeikkiin syksyistä särmää.

Syksyn 2020 meikkitrendit rohkaisevat silmämeikissä luovuuteen


Tämä syksy on kokeilunhaluisten meikkaajien unelmaa: siinä missä normaalisti meikkitrendeihin valikoituu muutamia sävyjä kauden nosteeksi, on tänä syksynä asiat toisin (muutenkin kuin koronan johdosta). Syksy 2020 nimittäin rohkaisee kaikkia luovalle tuulelle sattuvia kokeilemaan ja miltei hulluttelemaan erilaisten sävy-yhdistelmien kanssa. Vaikka muotinäytösten lavalla mallien meikeissä on suosittu luonnollisuutta, Instagramissa väri-ilottelu on valloillaan. Meikissä riemuitaan syksystä ja antaudutaan luovuudelle.





Kuten moni muukin, myös minä käytän silmämeikissä usein ruskean eri sävyjä. Se ei johdu siitä, ettenkö rakastaisi värejä, sillä pidän myös vihertävästä silmämeikistä ja yhtä lailla violetin sävytkin ovat mieleeni, niiden korostaessa vihreitä silmiä kivasti. Silti tartun kaikkein useimmin juuri ruskeisiin sävyisiin, koska ne ovat niin helppoja. Ei siis ihme, että ruskeat ovat monilla arkimeikin vakiosävyjä silmämeikissä.




By Terry Color Design -luomiväripaletti on täydellinen syksyn luoviin kokeiluihin


Monesti sanotaan, ettei voi tietää, jos ei kokeile. Olen ollut punertavien luomivärisävyjen suhteen aika ehdoton kieltäytyjä, eikä oranssikaan ole juuri houkutellut. Päätin kuitenkin tämän syksyn meikkitrendien mukaisesti rikkoa rajoja ja napata inspiraatiota syksyn ruskasta. Niinpä tartuin yhteen värikkäimmistä paleteista, mitä omistan: *By Terryn Color Design -silmämeikkipalettiin

By Terry tunnetaan laadustaan. Eye Designer Palettea on ollut saatavilla sekä nudena että *Color Design -versiona, jolla itse toteutin silmämeikkini. Paletti sisältää 10 pigmenttistä luomivärisävyä, joita voi käyttää sekä kuivalla että kostealla siveltimellä. 





Luomivärit ovat sormella sipaistessa samettisen pehmeitä, ja tulinkin siihen lopputulokseen, että värien kylläisyys on parhain, kun sävyn taputtelee luomille sormin ja muistaa huolellisen pohjustuksen. Kuivina sävyt ovat hailakampia ja häivyttyvät ehkä vähän liikaakin. Siveltimellä suosittelisin käyttämään sävyjä ensisijaisesti kosteina, jolloin niiden pysyvyys on parempi. Itse käytin paletin oikeassa alakulmassa olevaa intensiivistä oranssia alarajaukseen, jonka tein kostealla siveltimellä. Yläluomelle valitsin paletin alariviltä tummanruskean ja toffeenruskean sävyt. 

Silmänrajaukseen käytin ehdotonta suosikkiani, *Jane Iredalen Mystikol Eyelineria, jota uskaltaisin suositella kelle tahansa helppoa ja pysyvää rajausta havittelevalle. Olen listannut tuon rajauskynän blogissani useita kertoja kaikkien aikojen parhaaksi, eikä sitä edelleenkään voita mikään. Eyelinerilla saa halutessaan joko skarpimman lopputuloksen tai samettisen pehmeän smoky-rajauksen, joka pysyy, pysyy ja pysyy. En voi tarpeeksi suositella tuotetta!




Minulla on meikissä tuttuun tapaan oma suosikkisävyni eli *tummanruskea Dark Topaz. Olen kuitenkin tullut hankkineeksi Mystikolista kaikki sävyt, joten käytössäni ovat myös muun muassa *musta Onyx ja *hiilenharmaa Smoky Quarz. Tuote on myös siitä loistava, että sivellin kulkee aina korkissa mukana!

Syksyn monipuolinen huulipunakattaus suosii oranssia, viininpunaista ja nudea


Vaikka silmämeikki toimiikin syysmeikin vetonaulana, panostetaan syksyllä myös huuliin. Oranssi monessa eri sävyssään on huulillakin "in", mutta yhtä lailla syksyn huulipunakattaukseen kuuluu viininpunainen, joka ihastuttaa myös kynsillä. Vaikka itse rakastan viininpunaista niin pukeutumisessa kuin kynsillä, päätin yhdistää syksyiseen meikkiini jotain hieman nudempaa. Jane Iredalen Triple Luxe Long Lasting -huulipuna *sävyssä Gabby oli täydellinen valinta, sillä halusin huulista luonnolliset, mutta kuitenkin silmämeikkiin sopien lämpimät.  





Myös Triple Luxe -huulipunia olen blogissa hehkuttanut useampaan kertaan. Ne ovat paitsi pitkäkestoisia ja kosteuttavia, myös hoitavia huulilla. Koostumus sisältää muun muassa antioksidanttista moringaöljyä, ja punat ovat täysin vegaanisia. Mehiläisvaha on siis korvattu erilaisilla kasvivahoilla ja -öljyillä. Vaikka huulipuna onkin kosteuttava, ei se kuitenkaan ole rasvainen ja lähde siksi liukumaan huulilta - päinvastoin: tämä kestää välipalat, lounaat ja pusutkin. Tuoksukin on ihana, sillä koostumus sisältää tahitilaista vaniljaa ja mustaherukkaa! 


Kulmakarvat harjataan kuosiin kulmakarvageelillä ja iho saa jäädä puolikuulaaksi


Kulmakarvoissa tietynlainen huolettomuus on ollut pinnalla jo pidempään. Huolettomuus ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kulmakarvojen annettaisiin rehottaa miten sattuu, vaan ne harjataan siistiin muotoon geelimäisten kulmatuotteiden avulla. Yksi kätevä tuote tähän on Clarinsin syksyn uutuus, *Brow Duo, joka 2-in-1 -tuotteena sisältää kaksi erilaista päätä: vesipohjaisen, puuterimaisen kulmavärin sekä geelimaskaran, jolla kulmat saa harjattua helposti ojennukseen.





Itse olen kulmakarva-perfektionistina halunnut kulmieni olevan aina mahdollisimman skarpit, mutta samalla pehmeät ja täyteläiset. Myönnän, että tavoittelen kulmakarvoissa täydellisyyttä, joka tietenkin on sula mahdottomuus, sillä kenenkään kulmakarvat eivät ole identtiset - eivät myöskään minun. *Clarinsin Brow Duo on kuitenkin aika onnistunut uutuus, sillä vesimäisenä puuterikoostumuksena väri tarttuu kulmiin lempeämmin eikä tee kulmakarvoista liian hyökkääviä. Geelillä taas saa mukavasti oiottua kulmat siipimäiseen muotoon. 

Tuotetta on tarjolla neljää eri sävyä, joista minulla on sävy *03 Cool Brown. Alla kuvassa näet sävyn sekä puuterimaisena ja geelinä, joka sopii kulmiin myös yksinään käytettynä. Keston luvataan olevan jopa 12 tuntia ja tämän allekirjoitan itsekin, sillä väri kyllä pysyy. Geelillä saa vedenkestävän viimeistelyn.





Makethemake Squalane Melting Foundation - kestävä meikkipuuteri, joka sulaa iholle luonnollisesti


Skincityn oma meikkisarja *MAKETHEMAKE sisältää kattauksen meikkejä, joihin on yhdistetty ihonhoidollisia ominaisuuksia. Tämä tukee sitä, että meikistä voi nauttia hyvällä omallatunnolla, sillä kaikki sarjan tuotteet sisältävät korkean pitoisuuden tieteellisesti todistettuja aktiiviaineita. Luonnonkosmetiikkaa ne eivät ole, mutta esimerkiksi *Squalane Melting Foundation SPF30 -meikkivoiteen raaka-aineluettelo näyttää omaan silmääni varsin hyvältä:

INCI: Mica, Titanium dioxide, Squalane, Curcuma longa (turmeric) root powder, Resveratrol, Lauroyl lysine, Caprylyl glycol, Phenoxyethanol, Dehydroacetic acid, Hexylene glycol, Ascorbyl glucoside, Salicylic acid





Puuterimainen meikkivoide sisältää muun muassa kurkumaa ja resveratrolia, joka tunnetaan yhtenä tehokkaimmista kasviperäisistä antioksidanteista. Vieläkin huipumpaa on se, että koostumus pohjautuu skvalaaniin, joka muistuttaa ihon omaa talia. Se ei rasvoita ihoa ja sopii hyvin herkällekin iholle. Skvalaaniin törmää myös monissa ihonhoitotuotteissa, sillä se on raaka-aineena tällä hetkellä erityisen trendikäs, toimiva ja imeytyy ihoon nopeasti. Ei siis ihme, että tämä iholle silkkisesti sulava meikkivoide on yksi MAKETHEMAKE -sarjan tähtituotteista. 

Koostumukseltaan meikkivoide on puuterimainen, hieman kuin mineraalimeikkipuuteri. Iholla se kuitenkin muuttuu silkkimäiseksi ja on helposti kerrostettavissa. Lopputulos on puolikuulas. Sävyvalintaa ei myöskään kannata pelätä, sillä puuteri mukautuu omaan ihonsävyyn ihmeellisen hyvin. Itse valitsin tuotteista sävyn N3, jota suositellaan vaalealle, lämpimälle ja neutraalille pohjasävylle. Niille, jotka palavat helposti, mutta myös ruskettuvat. Skincityn sivuilta löytyy helppo opas oman sävyn valintaan *tuotetietojen lopusta


Skincityn Weekend Pick - säästä meikeissä jopa 25%


Viikonlopun kunniaksi *Skincity tarjoaa 25% alennusta valikoiduista meikeistä. Siispä kun tilaat vähintään 3 kampanjaan kuuluvaa meikkituotetta, saat kaikista alennusta 25%! Kampanjassa ovat myös kaikki tässä postauksessa mainitut meikit sekä brändeistä mm. By Terry, Jane Iredale, BABOR, Clarins sekä MAKETHEMAKE. 

Syksyisiä ihanuuksia pääsee ihastelemaan *Skincityn verkkokaupassa täällä

Tarjous 25% alennuksesta on voimassa sunnuntaihin 11.10.2020 saakka.


Oletteko te inspiroituneet meikkailemaan syksyn sävyillä? Voisitteko kokeilla oranssia silmämeikissä?













2 kommenttia:

  1. Oi miten kaunis olet! Upea meikki ja kadehtittavan terveen näköinen iho <3 haluaisin kulmiin microbladingit ja ehdottomasti just tuon malliset ja paksuiset kulmat kuin sulla, ihan täydelliset!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kulmakehuista, ne otan kulmakarva-perfektionistina kiittäen ja kumartaen vastaan :D

      Ihon suhteen olisi ihanaa, kun voisin myös kiittää kehuista, mutta noissa kuvissa kamera blurraa aika hyvin ihoa ja toki kuvat on vielä käyneet läpi editoinnin, eli ihan noin täydellistä ihoa en kyllä omista - I wish! :D Joskus joutuu poistamaan patin tai kolme, riippuen minkälainen ihovaihe meneillään, ettei näpyt vie kaikkea huomiota meikistä.

      Näissä kuvissa näkee ihon todenmukaisemmin lähikuvista, jolloin mun iho oli oikeasti hyvässä kunnossa:

      https://www.beauty-highlights.fi/2020/10/lampimana-kohti-talvea-oma-hyvinvointi.html

      https://www.beauty-highlights.fi/2020/10/entisajan-tarinoita-ja-koruliike-romeo.html


      Mutta ihana kommentti sulta silti, kiitos kovasti <3 Meikistä tuli kyllä yllättävän kiva, vaikka oranssia alkuun arastelinkin!

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!