Tuotteet pr-malleja / *mainoslinkki

On luomivärejä, jotka saattavat ensin yllättää positiivisesti pigmenttisyydellään, mutta myöhemmin kääntää alkuinnostuksen pettymykseen, kun pysyvyys ei olekaan pigmentin kanssa samaa tasoa. Väri lähtee luisumaan luomivakoon ja raidoittumaan ikävästi jo päivän ensimmäisinä tunteina saaden toivomaan, ettei koko luomiväriä olisi tullut laittaneeksikaan. Tällaisten tapausten kohdalla heilutan "ei jatkoon" -kylttiä, sillä pigmentin lisäksi juuri pysyvyys on se, mitä luomiväreiltä vaadin. 

Mitä jos kuitenkin sanoisin, että olen löytänyt luomivärin, joka ei hievahdakaan luomilta? Joka pysyy, vaikka syksyinen rankkasade yllättäisi ja kastelisi kokonaan hiuksia myöten? Joka kestäisi tarvittaessa jopa uimisen ja näyttäisi silti vastalaitetulta? Sellainen luomiväri on nimittäin olemassa ja vieläpä suhteellisen edullista markettikosmetiikkaa.
IsaDora Active All Day Wear - pysyvääkin pysyvämpi luomiväri


IsaDora on toi keväällä pysyvään valikoimaan voidemaisen ja vettä hylkivän *All Day Wear -luomivärin, joka on paitsi runsaspigmenttinen, lupaa pysyä paikoillaan aamusta iltaan. Omien testailujeni perusteella vaihtaisin "aamusta iltaan" sananparren tilalle "aamusta aamuun", sillä väitän, että jos tätä ei pesisi pois, pysyisi se tarvittaessa siistinä seuraavaankin aamuun, vaikken kannustakaan ketään meikit päällä nukkumaan. 

IsaDoran All Day Wear -luomiväri on harvinaisen jämähtävää koostumukseltaan. Vaikka se on sulavan voidemaista ja levittyy hyvin, saattaa se vaatia hieman harjoittelua alleen tottuneeltakin meikkaajalta. Tunnustan, että ensimmäinen testikerta ei itsellänikään mennyt ihan putkeen, sillä luomiväri jämähti liian nopeasti ja lopputuloksesta tuli laikukas ja epätasainen. Jouduin lopulta aloittamaan koko homman alusta, pyyhkäistyäni ensin luomivärit pois vedenkestävällä meikinpoistoaineella. 
Toisella kerralla levittäminen oli kuitenkin huomattavasti helpompaa, kun luomivärin käyttäytymisen osasi ennustaa. Kun värin levittää ja taputtelee turhia aikailematta, levittyy se oikein nätisti ja tasaisesti, ilman ongelmaa. Ja jos tietää, ettei itsestä löydy vaadittavaa rivakkuutta, voi sävyistä valita vaaleimman eli *01 Ivory Basen. Sen kanssa ei varmasti mene metsään, sillä sävy ainoastaan tasoittaa oman luomen, toimien ikäänkuin peitevoiteen ja voidemaisen luomivärin välimuotona. Katse kirkastuu sekunneissa! Ivory Base toimii myös hyvänä pohjavärinä muille luomiväreille.
Luomivärejä voi myös kerrostaa, eli kuivumista ei sinänsä tarvitse pelätä, koska päälle voi helposti taputella toisen kerroksen. Itse tykkään esimerkiksi yhdistää vaaleimman *Ivory Basen päälle sävyn *06 Camel, joka toimii arjessa loistavasti. Se antaa vähän intensiivisyyttä katseeseen, mutta ei kuitenkaan ole liian tumma ja tunkkainen. Sävy itse asiassa sopii kamelinruskeana taupena täydellisesti syksyn muotiväreihin, sillä monien vaatebrändien mallistoissa näkyy nyt paljon ruskeaa eri sävyissä. Siltä osin puna-ruskea *04 Marsalakin on kuin tehty syksyyn, vaikka sävyt keväällä markkinoille jo tulivatkin.  

Luomivärin voi toki levittää siveltimestäkin sutaisemalla suoraan luomelle, mutta oma vinkkini on laittaa pieni nokare sormen päähän ja taputella se siitä luomille. Näin väriä ei tule kerralla liikaa ja se kestää kerrostamisen. Sormin häivytys on myös helppoa, kun ei tosiaan pidä kahvitaukoa välissä. Levityksen jälkeen voikin loppupäivän olla stressaamatta pysyvyydestä! Suosittelen siis tutustumaan ainakin sävyistä vaaleimpaan, joka toimii hyvin kaikilla luomilla tasoittavana pohjavärinä tai ihan vain sellaisenaan.


IsaDoran löydät markettien lisäksi *Kicksistä ja *Lykolta sekä *Eleveniltä, jossa kaikki meikit ovat tämän viikon ajan tarjouksessa jopa -25%. Eleveniltä saa myös -20% vähintään 59 euron tilauksesta, kun käyttää koodia 11SUPERWEEK20. Koodi on voimassa vain tämän viikon sunnuntaihin 13.9.2020 saakka.


Postauksessa esitellyt sävyt löydät seuraavien linkkien takaa:
Onko teillä kokemuksia näistä? Pidättekö luomiväreissä tärkeänä pysyvyyttä?1 kommentti:

  1. Moikka! Olen kokeillut vuosien mittaan erilaisia eri merkkien voidemaisia, enkä ole koskaan syttynyt niille. Lähes poikkeuksetta ne jämähtävät, kuten totesit, ja on todella vaikea saada tasaista jälkeä. Toinen asia on värivalikoima, mikä pakostakin on suppea jos ajatellaan että nämä ovat joka sarjalla mitä ilmeisemmin marginaalituotteita eikä siksi voi olla laajasti värejä. En ole siis löytänyt koskaan itselleni sopivaa sävyä niistä. Paras on muistaaksen ollut Lumenen jokin kausimalli ja olikohan Oriflamen lilahtavan harmaa, mitkä olen jo käyttänytkin.
    Hyvä ajatus ja tärkeä ominaisuus toi pysyvyys, mutta puuterimaisenkin saa pysymään loistavasti primerin avulla :)

    VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!