TUOTE SAATU PR-MALLINA

Toiset elävät tällä hetkellä vielä loppukesää, muut alkusyksyä. Itse olen jossain siinä välimaastossa. Tavallaan haikailen kesään sillä tavalla kuin hyvän ystävän perään haikailisi: "Oli ihana nähdä, nähdään taas pian uudestaan". Kesän tuloa saa kuitenkin odottaa syksyn ja pitkän talven yli. Silloinkin ollaan vasta keväässä. Tavallaan se ei haittaa, sillä rakastan syksyä. Vaikka olen syntynyt helmikuussa keskellä talvea, koen olevani erityisesti syksyn ihminen - ainakin pukeutumisen, tunnelmallisten syysiltojen ja syksyn meikkitrendien suhteen. Olen mielelläni hetken omassa kolossani, kuten karhutkin talviunillaan. Keväällä sitten taas heräilen innoissani odottamaan kesää ja lämpöä. Minulla on ollut yleensä tapana nostaa esille eri kauden ykköstuoksut. Nyt menneenä kesänä ylivoimaisesti eniten käyttämäni tuoksu oli Pradan uutuus, La Femme Prada Water Splash. Se on keveämpi versio alkuperäisestä La Femme -tuoksusta, joka minut on jo ehtinyt ihastuttaa La Femme L'Eaun lisäksi, jonka nostinkin alkuvuoden tuoksusuosikkeihin. Water Splash on yhtä lailla Pradalle ominaisella tavalla pehmeä, mutta raikkaampi ja pirskahtelevampi versio aiemmista La Femme -tuoksuista. Siinä missä kerroin rakastuneeni La Femme L'Eau -tuoksun valoisuuteen, tämä on samaan tapaan tuonut hymyn kasvoille kesän aikana. Tiedän, että tuoksu vie pimeänä syystalvenakin ajatukset auringon alle jonnekin paratiisiin, jota Suomen talvi saa yleensä monet meistä jossain vaiheessa haikailemaan. 

Tuoksusta löytyy samoja nuotteja kuin L'Eau -tuoksusta, eli mandariinia ja frangipania. Kukkaisuutta siihen tuovat ihastuttava magnolia, hempeä kielo ja temppelipuun kukka. L'Eau -tuoksussa pohjalla on puisia sävyjä, ja tästä Water Splashistakin löytyy santelipuuta. Sen lisäksi tässä on myös vihreitä nuotteja, jotka tekevät siitä raikkaamman, mutta kuitenkin sensuellilla tavalla. Luulen, että tulen yhtä lailla turvautumaan tähän talvellakin, kun kaipaan valoa, mutta kun haluan jotain vähän täyteläisempää, tartun La Femmeen tai aiempaan L'Eau -versioon, jota yhtä lailla edelleen rakastan. Tekstistä varmasti huokuu jo sanomattakin se, että Prada on yksi niistä tuoksubrändeistä, jolta olen elämäni aikana löytänyt monta suosikkia. Pradan tuoksut sulautuvat iholleni täydellisesti: pehmeinä, puuterisina ja sopivan täyteläisinä, mutta eivät kuitenkaan migreenikynnystä ylittävinä. 

Prada La Femme Prada Water Splash on saatavilla 150ml riittoisana Eau de Toilettena. 

Miltä tuoksubrändeiltä te olette yleensä löytäneet omia tuoksusuosikkeja? Onko muita Pradan tuoksuihin ihastuneita?Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!