TUOTTEET SAATUJA
POSTAUS SIS. *MAINOSLINKKEJÄ

Näin kesällä avainsanana tuntuu olevan rentous. Se ulottuu useammalla myös ihonhoitoon, ja myönnetään, että itsekin aktiivisena ihonhoitajana laiskistun kesän aikana ihonhoidossa sillä tavalla sopivasti. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että luovun esimerkiksi kerrostamisesta ja yksinkertaistan ihonhoitorutiineja huomattavasti. Kesällä en kavahda, vaikka jättäisinkin toisinaan ihon ilman voiteita yön ajaksi. Silmänympärysvoiteesta tosin en ole luopunut, mutta iholle pyrin laittamaan vain yhtä tuotetta sen sijaan, että kerrostaisin sille seerumit, voiteet ja öljyt. Annan ihon hengittää, vaikka suojaankin sen aina tarpeen tullen auringolta.

Rentous näkyy myös ihonpuhdistuksessa. Siinä missä käytän normaalisti öljymäistä tai maitomaista puhdistustuotetta, kesän aikana olen yllättäen monena aamuna mennyt misellivesi edellä uuteen päivään. Sama rutiini on toistunut iltaisin, jos päivä on kulunut täysin au naturel-lookissa. Pakko myöntää, että tämä on tehnyt ihan hyvää iholle. Normaalisti en juurikaan ole misellivesien ystävä, koska kannatan perinteistä puhdistuskomboa, johon kuuluu puhdistustuote ja kasvovesi, mutta elämä yllättää - tai tässä tapauksessa tuote yllättää


Yksi niistä harvoista misellivesistä, joka on saanut minut vakuuttuneeksi, tulee *islantilaiselta Bioeffectiltä. Brändi painottaa tehokasta ja tuloksellista ihonhoitoa, mutta ilman kalliita pakkauksia, käsittämättömiä aineosia ja vanhanaikaista teknologiaa. Kaikki tuotteet ovat edistyksellisen tieteen ja radikaalin, uuden asenteen tulosta, kuten Bioeffect nettisivuillaan kertoo. Yrityksen on perustanut kolme genetiikan asiantuntijaa, joiden tarkoitus ei ollut alunperin edes pyrkiä kosmetiikka-alalle. Vuonna 1986 tehty, Nobel-palkittu havainto EGF:n stimuloivasta vaikutuksesta ihon uudistumiseen innosti kuitenkin kolmea islantilaista kehittämään oman menetelmänsä EGF:n (=ihoa parantavien ja nuorentavien solukasvutekijöiden) kasvattamiseen ohrassa. 10 vuotta siihen meni, mutta kova työ palkittiin. Siinä missä kilpailevat EGF-proteiinit kasvatetaan bakteereissa tai ihmissoluissa, ohrapohjainen EGF on ainutlaatuisen puhdas eikä herätä eettisiä, moraalisia tai lainopillisia kysymyksiä. Ohrapohjainen EGF kasvatetaan vulkaanisessa hohkakivessä, ekologisesti toimivissa kasvihuoneissa, joilla on negatiivinen CO2 -jalanjälki. Bioeffect ei tee eläinkokeita ja käyttää luonnollista, geotermaalista energiaa sekä puhdasta, maanalaista lähdevettä. 


Monen tutustuminen Bioeffectiin on lähtenyt mullistavan *EGF-seerumin kautta, jota kerää jatkuvasti ryppäittäin kehuja. Tässä kohtaa teenkin bloggaajapaljastuksen, etten ole kyseistä seerumia iholleni kokeillut. Faktoihin tutustuttuani kyllä myönnän, että kiinnostus on kasvanut entisestään. Nyt ymmärrän, mikä seerumista tekee niin hurjan tehokkaan ihonhoidossa ja miksi sen hinta on reilut 100 euroa. Kyseinen seerumi sisältää vain 7 aineosaa, ja sulautuu Bioeffectin filosofiaan olennaisten, yksinkertaisten ja puhtaiden aineosien käytöstä. Vahvasti tieteeseen nojautumisesta huolimatta Bioeffect ei siis käytä tuotteissaan tarpeettomia kemikaaleja, stabilointiaineita, lisäaineita, parabeeneja tai säilöntäaineita. 

*Bioeffectin Micellar Cleansing Water oli alusta alkaen ulkoisesti mieleeni. Yksinkertainen, mutta tyylikäs pullo sisältää koostumuksessaan puhdistavia misellejä, mutta eroaa kilpailijoistaan pohjaraaka-aineensa ansiosta: tuote pohjautuu nimittäin puhtaaseen, pehmeään islantilaiseen veteen, jossa on pieniä määriä mineraaleja, kuten kalsiumia ja magnesiumia. Normaalisti juuri liian tuju koostumus saa minut välttelemään misellivesiä, mutta Bioeffect onkin ujuttanut omaansa jopa 4 erilaista kosteustekijää. Tuote on kehitetty alunperin niitä kuluttajia varten, joiden elinympäristössä vesi on kovaa ja kalkkipitoista, mikä taas tekee ihosta helposti kuivan, ärtyneen ja kutisevan ihonpuhdistuksen yhteydessä. Tämän tuotteen kohdalla tuo huolenaihe on turha, sillä vaikka tuote poistaa helposti jopa vahvan silmämeikin, se ei missään vaiheessa ärsytä ihoa tai saa silmiä kirvelemään. Lopputulos on juuri sellainen, mitä täydellisen miselliveden käytön jälkeen soisi ollakin! Meikki, lika ja öljyt liukenevat iholta tuosta noin vain, mutta iho pysyy rauhallisena ja lempeänä, ilman mitään punoitusta tai muita jälkioireita. 


Koska EGF-solukasvutekijät toimivat parhaiten kosteassa ympäristössä, Bioeffect suosittelee heidän misellivedellä pyyhkäisyn jälkeen käyttämään iholla vielä *OSA Water Mist -kasvovesisuihketta. Misellivesi toimii silti puhdistuksessa myös yksinään, ja myönnän, että olen käyttänyt kasvovesisuihketta kesän aikana enemmän erikseen, suihkien sitä iholle pitkin päivää. OSA Water Mist on myös valmistettu geologisesti filtteröidystä, islantilaisesta vedestä, joka kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa sekä vähentää ihon kuivuutta ja reaktiivisuutta. Erikoisuutena tuotteessa on myös ortopiihappo (OSA), joka on geotermisistä lähteistä saatavaa piitä. Sillä on iholle kosteudensitomiskykyä ja kimmoisuutta parantavia vaikutuksia. Luonnollinen ortopiihappo on siitä loistava, että sillä on kyky imeytyä ihoon, toisin kuin muilla piin olomuodoilla. Bioeffectin nettisivuilla myös kerrotaan, että se on suhteellisen harvinainen luonnossa, mutta sitä on Islannin korkean lämpötilan geotermaalissa höyryssä. Suihke sisältää myös pienimolekyylistä hyaluronihappoa!

Täytyy sanoa, että näiden tuotteiden myötä kiinnostukseni Bioeffectistä on vihdoin herännyt kunnolla. Vaikka tuotteet ovat ulkoisesti hillittyjä ja vieläpä täysin tuoksuttomia, raaka-aineissa on selvää tehoa. Voisinkin sanoa, että Bioeffectin misellivesi on varmaankin täydellisin misellivesi, jota olen koskaan kokeillut. Siispä peukut Bioeffectille! 

Bioeffectin tuotteita saa mm. apteekeista, Finnairilta, Sokoksilta ja Stockmannilta. Sarja löytyy myös *Kicksistä ja *Elevenin verkkokaupasta, jossa tuotteet ovat tällä hetkellä osa tarjouskampanjaa. Misellivesi löytyy *täältä ja kasvovesisuihke *tämän linkin takaa.

Onko teillä kokemuksia Bioeffectistä? Jos ei, kiinnostavatko tuotteet?


14 kommenttia:

 1. En ole aiemmin kuullut tästä brändistä, mutta kieltämättä kiinnostus heräsi tämän postauksen myötä! :) Vaikuttaa todella hyvältä ja ihania nää kuvatkin tässä postauksessa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Mökin kuvailusessioista nämä kuvat :) Kiva jos postaus herätti kiinnostuksen, tuo misellivesi on nimittäin oikeasti ihan huippu! Uskallan suositella!

   Poista
 2. Ei ole kokemusta tämän sarja misellivedestä, mutta muuten misellivesistä kyllä. Käytän joka päivä ja tykkään kovasti.
  Ihanaa viikkoa sinulle Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Itsellä vasta tämän Bioeffectin myötä misellivesi päässyt kunnolla päivittäiseen käyttöön, kun en tosiaan aiemmin niistä ole niin hirveästi innostunut, vaikka monia on tullut kokeiltua :) Blogin vinkeissäkin vain harva ja valittu :D

   Ihanaa viikkoa myös sinne! <3

   Poista
 3. Ensinnäkin tosi kauniit kuvat jutussa! Vielä en ole kokeillut Bioeffectiä, mutta sain niitä testiin äskettäin joten asia korjaantuu...
  Tajusin, että minähän jatkan ihan samaa rutiinia kuin talviaikaankin. Ihossa on ollut haasteita ja olen saanut sen nyt rauhoittumaan, joten näillä mennään :)
  Ihania kesäpäiviä ja toivotaan lämpöä 💛

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon, Maarit! Aina yhtä ihanaa saada tällaista palautetta kuvista, kun niiden kanssa yritän taiteilla omaan tapaani :) Kiva myös kuulla, että Bioeffectit on siellä kokeilujonossa! Toivottavasti ihosi tykkää tuotteista yhtä paljon kuin omani. Täytyy ehdottomasti testata johonkin väliin myös tuo supersuosittu seerumi.

   Ihanaa helleviikkoa sinne ja kiva kun kommentoit! <3

   Poista
 4. Ihana sarja! Itselläni on paraikaa käytössä EGF+2A Daily duo ja EGF-yöseerumi ja kasvosuihke :) Miten näiden jälkeen voi edes kokeilla mitään muuta sarjaa...ei mitenkään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, kuulostaa lupaavalta tuo sun kombo! Oikealta tehosetiltä iholle :D Mun täytyy ehdottomasti laajentaa reviiriä tämän sarjan kanssa! :D

   Poista
 5. Sarja ei oo tuttu, mutta kuulostaa lupaavalta. :) Heitin sulle hei meikkihaasteen täällä: https://www.charlottaeve.com/fi/2019/07/10/easy-makeup-using-only-5-products/ ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näiden perusteella kyllä yllätti tosi positiivisesti :)

   Ja hei, kiitos haasteesta! Nappasinkin sen jo luonnos-listalle <3

   Poista
 6. Ihan uusi brändi! Vaikuttaa kiinnostavalta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, suosittelen ehdottomasti vilkuilemaan sillä silmällä! :D Aion itsekin vielä laajentaa reviiriä ja kokeilla ainakin tuota seerumia, mitä niin moni tuntuu kehuvan maasta taivaisiin :)

   Poista
 7. Ihan uusi sarja minullekin tämä!

  Voi vitsi Mia mitkä kuvat olet ottanut tähän juttuun! Tosi onnistuneita ja ihanan raikkaita otoksia nämä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Salla, aina jaksat kehua mun kuvia ja se piristää joka kerta yhtä paljon - JÄTTISUURI KIITOS!!! <3

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!