KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - NATURELLEMENT 

Samaan aikaan kun minimalismi valloittaa ja leviää yhä useamman arkeen, myös kosmetiikassa suositaan tuotteita, joissa yhdestä on moneksi. Sellaiset tuotteet ovat erityisen käteviä myös kesäaikaan, kun kuljetaan kodin ja mökin väliä, tehdään muita reissuja tai halutaan muuten vain viettää rennompaa kesää ja päästä ihonhoidossa helpommalla. Tässä postauksessa vinkkaankin viidestä täysin luonnollisesta tuotteesta, jotka ovat täydellisiä kesäaikaan, mutta toimivat tietenkin myös vuoden ympäri. 


1. KASVOT, VARTALO, HIUKSET + HYTTYSTEN TORJUNTA

Tänä vuonna Suomeen saapunut Le Baume Intégral on tuote, joka valloitti jokaisen bloggaajan ja kauneustoimittajan jo kevään lanseeraustilaisuudessa. Syy on selvä: Baume Intégral nimittäin korvaa niin monen ihonhoitotuotteen, ettei helpommalla voi enää ihonhoidossa päästä! 

Yksi tuote toimii:
- päivä- ja yövoiteena
- silmänympärysvoiteena
- puhdistustuotteena - poistaen jopa vedenkestävän meikin!
- vartalovoiteena
- meikinpohjustajana
- after sun-voiteena
- after shave-tuotteena
- kasvonaamiona

Baume Intégralia on saatavilla kolmea erilaista versiota, jotka ovat monikäyttöisyydeltään lähes identtisiä pieniä erovaisuuksia lukuunottamatta. Numero 1 eli Original on kaikkein monipuolisin, ja sitä olenkin jo käyttänyt kokonaisen pullollisen omassa ihonhoidossani. Se toimii myös ihonpuhdistukseen ja silmämeikinpoistoon, saaden ihon tuntumaan sanoinkuvaamattoman pehmeältä. Käytän sitä mielellään myös iholle jätettävänä voiteena, koska tuote on raaka-aineiltaan niin loistava ja tekee hyvää iholle. 100ml pullo on helppo ottaa mukaan myös mökille tai reissuun, kun ei juuri muuta sitten tarvitse. Original tuoksuu todella miedolta, lempeästi auringonkukkaöljyn vivahteiselta. Rakastan sen tuoksua, mikä on varmasti osasyy siihen, että kulutin tuotteen ennätysvauhdilla loppuun...



Kuvissa näkyvä Baume Intégral 2 eroaa Originalista siten, että sitä suositellaan myös sekaiholle ja rasvaiselle iholle. Siinä on lähestulkoon sama raaka-ainepohja kuin Originalissa, mutta lisäksi käytetty eteerisistä öljyistä mm. laventelia ja muskatellisalviaa sekä geraniumia. Tuoksultaan se on siis samalla virkistävä ja aisteja terävöittävä, mutta laventelin ansiosta myös rentouttava. Sitrusvivahteen ansiosta se toimii myös loistavana luonnollisena hyttyskarkoitteena ja lisäksi lievittää ja hoitaa hyönteisten puremia, mitä taas Original-versio ei tee. Siinä missä Original-versio soveltuu myös meikinpoistoon, kakkonen sopii sen sijaan hiuksille ennen ja jälkeen shampoopesun. Heleyttävyytensä ansiosta se on myös erinomainen meikinalusvoide - kuten myös Original-versio on kuivalle ja herkälle iholle.

Baume Intégralin koostumus on kokonaisuudessaan 99,4% luonnollinen ja jopa 51,4% luomua. Tuote on lisäksi Ecocert-sertifioitu. Baume Intégral Originalin löytää Naturellementin verkkokaupasta täältä, Baume Intégral 2 täällä. Molemmat tuotteet ovat saatavilla -20% erikoishintaan 31.7.2019 saakka. Tuotteista löytyy myös kolmonen, josta lisää toiste.

Raaka-aineet: Vesi, oliiviöljy, jojobaöljy, mehiläisvaha, arganöljy, auringonkukkaöljy, seesaminsiemenöljy, karanjaöljy, benzyl alcohol, porkkanauute, citric acid, kehäkukkauute, calsium hydroxide, dehydroacetic acid.

Baume Intégral 2 sisältää lisäksi: laventeli, palsamipelargonin öljy, muskatellisalviakamferiöljy, genipa americana hedelmäuute, maltodekstriini, potassium sorbate sekä luonnostaan eteerisiin öljyihin sisältyvät: linalool, citronellol, geraniol, limonene, citral.



2. KOKO KEHON JA KASVOJEN PESU + HELLÄVARAINEN KUORINTA

Kovassa suosiossa olevat palasaippuat ovat käteviä ympäri vuoden, mutta erityisen helppoja ja ihania kesän menoissa. Hihkaisin Savon Storiesin kauniista käsintehdyistä saippuoista blogissa jo viime marraskuussa ja edelleen jaksan innostua niistä. Saippuat valmistetaan ikivanhoja reseptejä mukaillen ja niissä käytetään tuoreita luomuraaka-aineita eli hedelmiä, vihanneksia ja yrttejä. Yhtä lailla kuin Savon Stories Porkkanasaippua sisältää aitoa porkkanaa ja Kaurasaippua luomu kaurahiutaleita, Banaani-palashampoossa on ihan oikeaa luomu banaania ja sen kuorta. Saippuat on valmistettu kylmäsaippuointimenetelmällä, minkä ansiosta niiden hoitavuus on aivan omaa luokkaansa. Oma ihoni vaatii yleensä poikkeuksetta pakollisen rasvaamisen suihkun jälkeen, mutta esimerkiksi Kehäkukka raakasaippua on aivan täydellinen vartalon pesuun ja jättää ihon todella pehmeäksi - ilman tarvetta lisäkosteutukseen!

Saippuoita löytyy Naturellementin valikoimasta useita erilaisia, joista esimerkiksi Unikonsiemen raakasaippua käy myös rasvaiselle ja herkälle iholle kasvojen hellävaraiseen kuorintaan. Suurin osa saippuoista on vegaanisia ja niitä voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Normaalihinnat saippuoille ovat 9,50 euroa kappaleelta, mutta 31.7. saakka tuotteet saa edullisempaan -20% kampanjahintaan. Saippuavalikoimaa pääsee tutkailemaan täällä



3. TEHOKOSTEUTUSTA, TASAPAINOA + ELINVOIMAA VÄSYNEELLE KESÄIHOLLE

Kesällä ei useinkaan tee mieli sivellä iholle niitä paksuimpia voiteita tai edes tuhteja seerumeja, jotka jäävät pyörimään iholle ja tekevät ihon pinnasta tahmean. Listasin Floramen Tasapainottavan tehoseerumin 1,5 vuotta sitten yhdeksi kaikkien aikojen parhaimmista seerumeista (postaus täällä), ja olen edelleen sitä mieltä, että tässä on aivan loistava tehoseerumi ihon syväkosteuttamiseen ja väsyneen ihon virkistämiseen. Kevyt geelimäinen koostumus pohjautuu omenauutteeseen ja Aloe veraan, jotka ovat raaka-ainelistassa ensimmäisenä veden ollessa vasta kolmantena. Glyseriinin jälkeen tulevat appelsiininkukkavesi sekä ruusuvesi, koostumuksen ollessa 99% luonnollinen ja hurjat 91% luomua! Florame on ehdottomasti yksi Ranskan luonnonkosmetiikkasarjojen helmistä eikä silti huimaa hinnoillaan. Sertifioidun seerumin normaalihinta on 36 euroa, mutta nyt se on saatavilla kampanjahintaan 28,80 euroa. Loistava hetki antaa tälle mahdollisuus, mikäli kaipaat superkosteuttavaa ja tasapainottavaa seerumia, jossa on myös anti-age-tehoa. Tämä sopii hyvin kaikille ihotyypeille, myös oikkuilevalle iholle, sillä se tasapainottaa ihon toimintoja. Tuotteeseen voi tutustua täällä.



4. KASVOVESI, KOSTEUSSUIHKE + MEIKIN KIINNITYS 

Kulttimaineen saavuttanut Aloréen "happisuihke" on huipputuote paitsi kasvovetenä iholle, myös päivän mittaan suihkautettavana kosteussuihkeena. Alorée on maailman ensimmäinen aktiiviseen lehtivihreään perustuva ihonhoitosarja, ja ainutlaatuisten tehoaineidensa ansiosta tuotteet tuovat iholle happea ja runsaasti antioksidantteja, samalla uudistaen solujen aineenvaihduntaa. Alorée on sarjana täysin vegaaninen eikä sisällä pakollisesti ilmoitettavia allergeeneja. Tästä syystä se sopii mainiosti myös tuoksuallergikoille, herkkäihoisille ja raskaana oleville.

Itse olen käyttänyt tätä vitamiinipitoista happisuihketta vuosien varrella useamman pullollisen, ja joka kerta se on tehnyt yhtä hyvää iholle. Suihke on erinomainen myös meikin kiinnittämiseen kuumana kesäpäivänä, vaikka laittaisi iholle vain kevyen mineraalimeikkipohjan. Happiboosti tekee ihmeitä myös stressaantuneelle iholle!

Happisuihke saatavilla 20% edullisemmin 31.7. saakka. Tuotteen löytää täältä.



5. JÄTETTÄVÄ HOITOAINE, KIILTOSUIHKE + SELVITYSSUIHKE HIUKSILLE

Auringonkuivattamat, pitkät ja vaalennetut hiukseni ovat olleet tästä Floramen luonnollisesta suihkeesta onnessaan. En muista aiemmin löytäneeni luonnonkosmetiikan parista ainoatakaan hiussuihketta tai jätettävää hoitoainetta, joka olisi toiminut hiuksillani - ja tämä on 98% luonnonmukaisuuden lisäksi jopa 94% luomua! Suihke pohjautuu appelsiininkukkaveteen, joka antaa sille sen luonnollisen miedon tuoksun, muistuttaen samaista kasvovettä. Hoitosuihke tekee hiuksista helpommin kammattavat ja vahvistaa hiuskuituja. Lisäksi se antaa luonnollista kiiltoa, joka omiin hiuksiini on aina tervetullutta. Suihketta voi käyttää niin kosteisiin kuin kuiviin hiuksiin ja sitä suositellaan etenkin pitkille ja/tai kiharaisille hiuksille. Normaalihinta tuotteelle on 12,90 euroa, mutta nyt kampanjahinta on 20% edullisempi. Tuotteeseen voi tutustua täällä.


Jokainen valitsemistani must have-tuotteista on siis saatavilla Naturellementin verkkokaupasta -20% kampanjahintaan 31.7.2019 saakka. Linkit johtavat suoraan tuotteisiin, eikä erillistä alennuskoodia tarvita.  Bloggaajana en hyödy linkkien kautta tehdyistä tilauksista.

Mikä tai mitkä tuotteista kuulostavat mielenkiintoisimmilta? Onko teillä jo kokemuksia joistain näistä?













5 kommenttia:

  1. Oih, uusia tuotteita minulle mutta hurjan kiinnostavia ja kauniit pakkaukset myös näissä <3 Palasaippuat ja La Baume kuulostaa omaan korvaan sellaisilta joita haluaisin testailla :) Kiinnostava postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kivasta palautteesta! <3

      Tuo Baume on todellakin testaamisen arvoinen, ei ole toista samanlaista tuotetta vielä tullut vastaan! Plus tuon ykkösen tuoksu on niin ihana, vaikka tuoksuukin ihan tosi miedolta. Joku siinä kuitenkin koukuttaa! Jopa mies on kommentoinut tuoksua pariin kertaan :D

      Poista
  2. Voitko uskoa että en ole kokeillut yhtäkään tässä postauksessa mainitsemistasi tuotteista, vaikka vaikuttavat just mun ihonhoitoon sopivilta! Ihanan kattava postaus. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, apua! Nyt kyllä otat tuon Baumen ja Floramen seerumin heti ensialkuun sun omalle kokeilulistalle :D Mä oon käyttänyt tuota seerumia jo kolme pullollista, se on ihan oikeasti yksi parhaista ikinä! Niin kevyt ja menee monenlaiselle iholle. Raaka-aineet tosi hyvät ja tehon kyllä näkee iholla, vaikka iho kuinka oikuttelisi :)

      Poista
    2. Ja tuo happisuihke on ihan parasta varsinkin näin kesällä! <3

      Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!