Tuote pr-näyte / *mainoslinkkejä

Paras. Suosikki. Ykkönen. Kaikki nuo ovat kosmetiikan sanavarastossa lähes synonyymejä toisilleen, sillä onhan oma suosikki usein se paras ja samalla ykkösen asemaa pitävä sekä monestikin myös aika lähelle täydellistä. Kaikki nämä pätevät myös Bohon kivipuuteriin, joka sattuu vieläpä olemaan luonnonkosmetiikkaa - ja hyvin edullista sellaista.
Ranskalainen Boho on soluttautunut osaksi päivittäisiä meikkausrutiinejani hiljalleen ja huomaamatta. Ensin vakuutuin *Bohon kulmakynästä, jota Karita Tykkäkin on jo pitkään suositellut. Sittemmin ihastuin täysin sarjan kivipuuteriin, jota olen saanut kulutetuksi loppuun jo kolme kappaletta! Eikä mene yhtäkään viikkoa ilman *Bohon luomivärejä: helposti levittyvät, pigmenttiset ja pysyvät luomivärit ovat täyden kympin veroisia. Aivan yhtä lailla kuin tämä kivipuuteri, jota huiskautan aina kevyesti siveltimellä kasvoille meikkivoiteen jälkeen.
*Bohon silkkinen kivipuuteri on niitä meikkituotteita, joka ei iholla juuri tunnu tai näy, mutta onnistuu silti luomaan ratkaisevan eron. Tämän kanssa ei siis todellakaan tarvitse pelätä puuterimaisen pakkeloitua lopputulosta, sillä iholle jää ainoastaan kevyt mattapintainen silkkihuntu, joka saa ihon näyttämään niin virheettömän tasaiselta, ettei mikään luonnonkosmetiikan kivipuuteri ole aiemmin pystynyt samaan. Useimmat luonnonkosmetiikan puuterit tuppaavat nimittäin yleensä olemaan täysin väärän värisiä tai pakkautumaan suoraan huokosiin - tämä ei tee kumpaakaan. Vastaavaa intoa olen viimeksi kokenut Laveran irtopuuterista, mutta tämä on kivipuutereiden osalta selkeä ykkönen - ilman irtopuuterin sotkua.

Kokonaisuudessaan vaatimattomalta vaikuttava Boho on saanut minut todella vakuuttuneeksi. Kuluttajaystävällisen hinnoittelun lisäksi eettiset arvot ja kestävä kehitys lämmittävät sydäntä. Boholle yhtä tärkeitä ovat niin luonto kuin eläimet. Raaka-aineina hyödynnetään helposti uusiutuvia luonnonvaroja, ja pakkaukset ovat kierrätettäviä ilman turhia ulkopakkauksia. Näiden lisäksi yritys vieläpä lahjoittaa vuosittain 1% liikevaihdostaan luonnonsuojelulle ja taistelee jatkuvasti eläinkokeita vastaan.

Vaikka olen kosmetiikassa aina innostunut luksuksesta, tämä brändi on sydämellisellä tavalla luksusta. Pelkistetyistä pakkauksista huolimatta pidän sarjan lookkia söpönä, ja kuten aiemmin tuli jo todettua, laatu on huikean hyvä. En siis yhtään ihmettele, että tämä COSMEBIO -sertifioitu sarja on myös monien ammattilaismeikkaajien käytössä. Jos siis edulliselle ja laadukkaalle luonnonkosmetiikalle on tilaa meikkipussissasi, Boho on todellakin tutustumisen arvoinen! 

Bohon vegaaninen kiinteä puuteri saatavilla esimerkiksi *Hyvinvoinnin Tavaratalosta sekä *Eleveniltä. Kaikki jälleenmyyjät löydät täältä. Kuvissa kaksi vaaleinta sävyä, joita käytän vaihdellen. Vaalein sävyistä on 01 Beige Diaphane, joka on ehdoton suosikkini.

Kenelle teistä Boho on jo tuttu? Puhuttelevatko ekologiset pakkaukset teitä?

10 kommenttia:

 1. Itsekin olen muutaman tuotteen verran Bohoon päässyt tutustumaan ja olen kyllä tykännyt - tämä kivipuuteri täytyy pitää mielessä! :)

  VastaaPoista
 2. Bohosta olen kuullut kyllä. Tuo puuteri kuulostaa todella hyvältä. Itse suosin kivipuutereita, nyt muutaman kerran olen ostanut sellaisen valkoisen puuterin, kesällä sitten mennään vain aurinkopuuterilla :)
  Ihanaa iltaa sinulle Mia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Boho on aivan ihana sarja ja ehdottomasti luonnonkosmetiikan meikkien osalta kärkikastia, kun ottaa huomioon koko valikoiman :) Monesti löydän sarjoilta yksittäisiä huipputuotteita, mutta Boholla on mun mieleen todella monta huippua: puuteri, luomivärit, kulmakynä - ja huulipunatkin! Suosittelen kyllä ehdottomasti kahlaamaan valikoimaa läpi <3

   Ihanaa iltaa sinne myös!

   Poista
 3. Joitakin Bohon tuotteita olen käyttänyt, kuten bronzeria (vai olikohan se jokin hohdepuuteri virallisesti...), sinkkuluomiväriä ja ripsiväriä, ja kaikista olen tykännyt. Puuteri pitää ottaa ostoslistalle. Kuulostaa todella hyvältä. Bohon pakkaustyyli on miellyttävä kaikessa yksinkertaisuudessaan<3 Tunnistettavia!

  Mukavaa loppuviikkoa Mia<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, se bronzer (maapuuteriksi muistaakseni Boholla kutsutaan) on monien suosikki! Mulle se ei talviaikaan sävynä oikein sovi, kun on liian lämmin sävy, mutta kesäaikaan toimii mainiosti. Mutta tämä kivipuuteri on ihan täyden kympin tuote ja menee kesät talvet - ISO SUOSITUS!

   Ihanaa tulevaa viikonloppua, Sari! <3

   Poista
 4. Aikuinen tytär vannoo Bohon nimeen ja itsekin rakastuin Bohon luomiväriin kovasti. <3 Täytyy testailla tämä joskus.

  Hieno uusi banneri Mia. Kivaa viikkistä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bohon luomivärit on aivan huippuja! Mulla käytössä viikottain - välillä jopa päivittäin :D

   PS. Kiitos kovasti! Kiva saada palautetta uudesta bannerista <3

   Poista
 5. Boho on mullakin päivittäin käytössä ja olen tykännyt. Huom, en voi kovinkaan montaa luonnonkosmetuotetta käyttää, mutta tätä sarjaa voin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla, että sopii sullekin! Boholla on monia varsin toimivia tuotteita! :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!