KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - CITYSHOPPARI

Kymmenisen vuotta sitten muutettuani Helsinkiin, kuulin siitä ensi kertaa. Kortista, jolla saisi erilaisia etuja ja alennuksia eri paikoista. Tuolloin korttia tuli käytettyä maltillisesti ja hyödynnettyä vain ennalta tutuissa paikoissa, enimmäkseen vaateliikkeissä, joissa parikymppisenä tuli ravattua enemmänkin. Hiljattain törmäsin siihen vuosien jälkeen uudelleen. Nyt ei ollutkaan kyse enää pelkästä kortista ja muutamista eduista, vaan palvelusta, joka pursusi monipuolisesti etuja, alennuksia ja arjen säästöä - ja jonka pystyi lataamaan myös puhelimeen! Mistä siis puhunkaan? No, CityShopparista! CityShoppari on suomalainen keksintö ja sitä on tehty jo vuodesta 1996. Nykypäivänä kortti on etukorteista se kaikkein kattavin, monipuolisin ja myös suosituin. Tänäkin vuonna kortti tarjoaa jopa 1000 alennusta ja 2700 eri kohdetta, jossa etuja voi hyödyntää. Yrityksiä on mukana jopa 372. Edut eivät suinkaan rajoitu pelkkään muotiin ja vaateliikkeisiin, vaan kuten yllä olevasta puhelimeni screenshotista huomaa, alennusta saa niin erilaisista terveyspalveluista, kauneushoitoloista, kampaamoista kuin liikuntapalveluistakin. Lisäksi mukana on kulttuurielämyksiä ja matkailua. 
Vaikka osalla saattaa olla CityShopparista mielikuva pelkästään pääkaupunkiseudun etukorttina, voi CityShopparia hyödyntää monessa paikassa ympäri Suomen. Jo pelkästään ravintoloiden ja kahviloidenkin osalta löytyy ketjuja, joilla on toimipaikkoja ympäri Suomen. Näistä mainittakoon esimerkiksi Espresso House, Roberts's Coffee, Cafe Picnic, Kotipizza ja Subway. Monissa paikoissa edut ovat "kaksi yhden hinnalla", joka koskee esimerkiksi lounaita, salaatteja, kahveja, smoothieita tai kakkupaloja. Vaihtoehtoisesti alennus saattaa olla myös 10-50% ostoksen loppusummasta. Vaikka ennen kyse oli pelkästään fyysisestä kortista, nykyään CityShopparia voi hyödyntää helposti myös sovelluksena. Tällöin voit valita vaihtoehdoista esimerkiksi "kahvilat" ja sovellus paikantaa heti lähimmät kahvilat, joista saat etuja ja alennuksia. Kätevää, eikö vain? 

Olen etenkin sovelluksesta ollut varsin positiivisesti yllättynyt. Vaikka olen itse vielä joiltain osin "vanhanaikainen" ja käytän vielä esimerkiksi paperikalenteria, silti sovellus on minusta CityShopparin osalta kätevämpi, koska se kulkee aina mukana ja sen avulla pystyy paikantamaan juurikin lähimpiä ravintoloita, vaateliikkeitä tai muita palveluita, joista saa etuja. Tällöin "korttia" tulee käytettyä arjessa paljon enemmän, koska edut eivät jää kortin numeroiden taakse unohduksiin! Toisaalta olen pitänyt myös korttia mukanani, sillä omissa suosikkipaikoissa olen kortin kanssa hyödyntänyt edut uudelleen. Näin voi tehdä meistä jokainen, sillä sovelluksen lataamiskerroilla ei ole rajoitetta, ja korttejakin voi ostaa useamman. 

Jaankin nyt muutaman vinkin huippueduista, joita olen viime aikoina ilolla testannut CityShopparin kanssa tekemäni yhteistyön tiimoilta. Eila Hellgrenin kuona-aineita poistava Merilevähaudehoito 


Alansa pioneerina tunnettu Eila Hellgren on yksi niistä kauneudenhoitoalan yrityksistä, joka tarjoaa CityShopparin käyttäjille mielenkiintoisia etuja. Vuosien varrella useita tunnustuksia ansiokkaasta työstään ihonhoidon parissa kerännyt Eila Hellgren on ollut itselleni tähän saakka ainoastaan nimeltä tuttu, mutta todellisuudessa alallaan varsinainen edelläkävijä, sillä Eila on pitänyt tuloksellisen ihonhoidon pohjana ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia jo 60-luvulta saakka, vaikka moni meistä on herännyt kokonaisvaltaisuuteen vasta viime vuosina. Eila Hellgrenillä oli kaupunkikylpylä Helsingissä jo paljon ennen kuin day spat tulivat muoti-ilmiöksi, ja siellä tehtiin jo 60-luvulla vartalohoitoja, jotka ovat edelleen Eila Hellgrenillä erityisen suosittuja.CityShoppariedut Eila Hellgrenillä ovat mm.

- omavalintainen hoito tai hoitolalahjakortti -15%
- ripsien ja kulmien värjäys + muotoilu 35€ (norm. 45€)
- IPL-karvanpoistohoidot -25% (jatkuva etu)
- vartalohaudehoito + hieronta -25% (jatkuva etu)

Itse halusin käydä testaamassa Merilevähaudehoidon, johon kuuluu myös hieronta. Ihan mikä tahansa levähoito ei ole kyseessä, sillä Eila Hellgrenin hoidoissa käytetty levä on pakastekuivattua merilevää, joka sisältää runsaasti iholle hyödyllisiä proteiineja, aminohappoja, vitamiineja sekä kivennäis- ja hivenaineita. Levähaudehoito on erityisen tehokas aineenvaihdunnan lisääjä ja kuona-aineiden poistaja. Sillä on myös todettu olevan ihoa kiinteyttäviä ja ihon ikääntymistä hidastavia vaikutuksia. Moni käy hoidoissa myös kiputiloja lievittääkseen, sillä merilevä pehmentää niveliä ja ihoa. Hoitoon kuuluu myös kokovartalohieronta.

Hoidon normaalihinta on 180€ (Cityshopparilla 135€), mikä kuulosti omiin korviini aika arvokkaalta. Hoidossa käytyäni kuitenkin ymmärsin, mikä siinä maksaa. Tämä hoito on nimittäin oikeasti todella tehokas! Kun vartalo on vuorattu merilevällä, maataan lämpöpeitteen alla hikoilemassa noin puolisen tuntia. Hoidosta lähtiessä olo on oudon kevyt, ja vielä kotona jaksoin ihmetellä vatsaani, joka tuntui "kutistuneen" silmissä. Lähes jatkuvasta turvotuksesta kärsineelle voin kertoa tuon olleen ilon päivä, ja päätinkin siltä istumalta, että haluan käydä hoidossa uudestaan. Eila Hellgreniltä kerrottiin, että moni ylläpitää painonpudotuksen jälkeisiä tuloksia tai vauhdittaa detox-kuuriaan käymällä Merilevähauteessa muutaman kuukauden välein. Uskallan siis suositella tätä lämpimästi! Varsinkin, kun CityShopparilla hoidosta säästää jopa 45€. VILA Clothes - ja muut suosikkiliikkeet


Pyrin nykyään tekemään harkitumpia hankintoja, ja jos niistä saa vielä alennusta, sen parempi! Vila on ollut suosikkiliikkeeni jo kymmenisen vuotta, joten ei ollut vaikea valita yhtä vaateliikettä, jossa kävisin CityShopparin kera katselemassa itselleni jotain uutta ja hyvin perusteltua tarpeellista hankintaa. Jumbon Vilassa näkyi paljon hempeää vaaleanpunaista, kukkakuosia, eläinkuvioita ja pilkku/pallokuosia, joka on taas noussut suosioonsa. Ihastuin pilkulliseen mustaan paitaan, joka oli mukavan väljä ja laskeutui kauniisti. Sen pariksi valitsin kiiltäväpinnoitetut mustat farkut, sillä nykyiset omistamani alkavat olla jo puhki kuluneet. Paidan myönnän olleen puhtaasti iloa tuova hankinta. Tosin en vastaavaa pallokuosista paitaa aiemmin omista, joten sillekin on varmasti käyttöä! Vila tarjoaa CityShopparin omistajille -20% normaalihintaisesta kertaostoksesta. Etu on voimassa kaikissa Suomen VILA -liikkeissä. CityShopparilla saa alennusta myös muun muassa Cubukselta, Vero Modasta, Gina Tricotista, KappAhlista, Lindexiltä, Onlysta, Bik Bokista, Reimalta, Nansolta ja monista muista paikoista.Tuoreet smoothiet Jungle Juice Barista 


Minulla on monesti tapana napata Jungle Juicelta tuore smoothie mukaani, kun välipalan tarve iskee, mutta en ehdi jäädä sen pidempään minnekään istuskelemaan. Jungle Juice Barissa valikoimaa on runsaasti vihersmoothieista proteiinipitoisempiin smoothieihin, ja paikassa ollaan myös todella joustavia sen suhteen, jos tarvitsee vaihtaa jotain aineosaa. IBS:n vuoksi joudun välttelemään esimerkiksi omenaa, päärynää ja mangoa, ja saan aina Jungle Juicelta sellaisen smoothien, jota voin juoda hyvillä mielin. Kaikki mehut - myös smoothieissa käytetyt - ovat myös paikan päällä tuorepuristettuja, eivätkä smoothiet sisällä mitään lisäaineita tai sokeria. Jungle Juice Smoothie Bar -pisteitä on jo yli 40 ympäri Suomen, joten tämäkin CityShopparin etu on sellainen, mikä ei pelkästään rajoitu pääkaupunkiseudulle. Valikoimasta saa jatkuvana etuna -10%, mutta CityShopparissa on myös tuntuvat kertaedut, kuten -50% ja -20% vapaavalintaisesta Jungle Juicen smoothiesta/juomasta. Korttia tai sovellusta käyttämällä tulee siis nopeasti tienattua sen hinta moninkertaisesti takaisin ja samalla kokeiltua myös uusia ruokapaikkoja tai palveluita, joissa ei ehkä normaalisti tulisi käytyä.


CityShopparin etuihin voi tutustua täällä, ja sen tilaaminen onnistuu täällä. Kertaluontoisena korttina tilauksen hinta on 22,90 euroa, jatkuvana tilauksena 19,90€. Jatkuva tilaus tarkoittaa sitä, että uusi kortti postitetaan joka vuoden alussa, jolloin uudet edut tulevat aina voimaan. Mikäli sovelluksen haluaa puhelimeensa, sen lataaminen on ilmaista, mutta etujen käyttöönotto maksaa 9,90€. Sovelluksen lataaminen onnistuu myös Cityshopparin sivuilta


Arvotaan neljälle onnekkaalle CityShoppari -paketit! Mikäli sinä haluat edullisempia elämyksiä ja tuntuvia etuja arkeen, käy tykkäilemässä Beauty Highlightsin Facebook-sivuista ja seuraa myös Instagramin puolella, sillä arvon molemmilla kanavilla CityShopparin kanssa yhteistyössä yhteensä neljälle onnekkaalle CityShoppari -paketit, jotka sisältävät sekä CityShoppari -kortin, opaskirjan sekä ilmaisen koodin CityShoppari -sovelluksen käyttöön älypuhelimessa! Jokainen paketti sisältää siis kaksi CityShopparia: yhden puhelimen kautta käytettäväksi ja yhden korttina hyödynnettäväksi. Voit pitää molemmat itse tai lahjoittaa esimerkiksi kortin tai sovelluskoodin ystävällesi. 

Huom! Arvonta vain Facebookissa ja Instagramissa. 


Onko teillä kokemuksia CityShopparista? Jos ei, miltä tällaiset edut ja alennukset kuulostavat? 


6 kommenttia:

 1. Mä olen joskus muinoin käyttänyt Cityshopparin kuponkeja. Niissä oli joskus ihan hittitarjouksia;) Mukavaa, että systeemi on vielä olemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, nyt muistankin! Itsekin tulin käyttäneeksi niitä joskus aikoinaan :D

   Poista
 2. JOskus taisi minullakin tämä olla, mutta jotenkin on jäänyt unholaan. Nyt kävin heti osallistumassa arvontaan, koska tämä olisi ihana lahja tyttärelleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että arpaonni nappaa, niin saatte molemmat CityShopparit. Arvonnassa tosiaan mahdollista voittaa sekä puhelimeen CityShoppari käyttöön että kortti-versiona :) Tuo puhelinsovellus on kyllä ollut tosi kätevä, tulee käytettyä etuja paljon enemmän mitä joskus aikoinaan.

   Poista
 3. olen käyttänyt cityshopperia jo monta vuotta pivossa. tosi hyviä etuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että on ollut mieleinen! Edut on kyllä hyviä ja parantuneet vuosien varrella huomattavasti :)

   Poista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!