KAUPALLINEN YHTEISTYÖ - BACK ON TRACK

Mummini on naisten keihäänheiton viisinkertainen Suomen mestari. Pikkusiskoni taas on voittanut nuorempana useita mitaleita yleisurheilukisoista. Äitinikin on ollut nuoruusvuosinaan kova urheilemaan, ja muistan hänen joskus päivitelleen muka paksuja reisiään, kun niihin oli nuoruuden urheiluaikojen myötä tullut lihasta. Äidin nuoruusvuosina ei todellakaan ollut mitään fitness-buumia, vaan silloin kapeat reidet ja sääret olivat yleistä ihannointia.

Tähän perään olisi luontevaa alkaa luetella omia urheilusaavutuksiaan. Kuinka silloin ja sinä vuonna menestyin koulun kisoissa ja sitä ja tätä. Niitä urheilusaavutuksia kun ei kuitenkaan ole. Minun tarinani on se, että pääsin kyllä usein edustamaan koulua pituushypyssä, korkeushypyssä, 60 metrin juoksussa ja niin edelleen. Koskaan en kuitenkaan mitään voittanut ja jäin tuloksillani kauas kärjestä. Myös jalkapallossa jäin selkeästi urheilullisen siskoni varjoon, joka tuntui loistavan lajissa kuin lajissa.
Nuorempana toivoin aina olevani urheilullinen, mutta en sitä koskaan ollut. Sen sijaan taiteellisuus nousi minussa aina vahvasti esiin: rakastin laulamista ja piirtämistä ja maalaamista. Lauloin sooloja ja esiinnyin koulun kiertuilla, olin kuvataidekoulussa, ja otin kaikki mahdolliset musiikin ja kuvataiteen kurssit. Ja taisinpa 9. luokalla voittaa Pro Lingua -palkinnonkin siitä kielten määrästä, mitä koulussa opiskelin. Urheilu ei kuitenkaan koskaan missään muodossa päässyt "saavutusteni" joukkoon.
Vaikka tänä päivänä olen ihan tyytyväinen luovuuteeni ja taiteellisempaan puoleeni, totuus on, ettei taiteellinen elämäntapa pidä kroppaa kunnossa. Se ei ehkäise selkäsairauksia ja nivelrikkoja eikä mitään muitakaan rappeumia. En ole koskaan tuntenut mitään erityistä paloa ja intohimoa liikuntaan, mutta aikuisiällä on pitänyt opetella ja löytää se oma tapa liikkua, jotta pysyisi jokseenkin hyvässä kunnossa. Itselleni sopivimpia liikkumismuotoja ovat tänä päivänä jo monesti blogissakin mainitsemani jooga ja pitkät kävely- tai juoksulenkit. Salitreenaaminen on itselläni ollut aika pätkittäistä, mutta viime aikoina olen sitäkin yrittänyt taas herätellä säännöllisemmäksi. Ja vaikka liikunta ei herätäkään minussa yhtä palavia tunteita kuin esimerkiksi musiikki, en voi kieltää, etteikö se toisi hyvää oloa. Niska-hartia- ja selkäkivut pysyvät paremmin aisoissa ja olo tuntuu muutenkin energisemmältä. Liikkuminen on hyvästä, vaikka se ei elämän suurin intohimo olisikaan.

Olen jo vuosia kärsinyt niska- ja selkäkivuista, jotka ovat edenneet toisinaan jopa niin pahaksi, että olen joutunut turvautumaan hieronnan lisäksi myös lääkkeisiin, esimerkiksi lihasrelaksantteihin. Välttelen kuitenkin niitä nykyään viimeiseen asti ja pyrin pitämään kivun hallinnassa sillä, että treenaan selkälihaksia salilla, ja jos jumit yllättävät, joogavenytykset, kipugeeli tai teippailu ovat olleet apuna. Viime aikoina olen myös tutustunut Back on Trackin +physio -tuotteisiin, joissa hyödynnetään samaa Welltex-teknologiaa kuin teipissä. Back on Track +physio -tuotteet ovat siis joustavasta ja hoitavasta mineraalikankaasta valmistettuja lihas- ja niveltukia ihan arjen "tueksi". Welltex-kangas toimii luonnollisesti heijastamalla takaisin kehon lämpöä ja lisäämällä hyvinvointia.
Itse olen päässyt yhteistyön myötä testaamaan selkää ja vatsalihaksia tukevaa tukivyötä sekä +physio -rannetukea, jota voi käyttää vaikka yötä päivää. Rannetuen myötä en ole juuri teippiä enää tarvinnut, sillä tuen myötä en ole juurikaan enää kärsinyt niistä inhottavista rannesäryistä, jotka yleensä ilmaantuvat tuntien tietokoneella naputtelun jälkeen. Tuet toimivat hyvin salilla tai ylipäätään työssä, joka vaatii paljon toistuvia samankaltaisia liikkeitä, jotka rasittavat rannetta. Tämä ei paina, ei hiosta, eikä tunnu mitenkään epämukavalta - päinvastoin: Se vähentää lihasjännityksiä, lisää lihasten ja nivelten liikkuvuutta ja nopeuttaa palautumista. Olo on sitä myötä paljon "skarpimpi". 


Selkätuen kanssa on sama juttu. Etenkin koneella istuessa se pitää ryhdin kasassa ja selkäsäryt poissa. Mikäli siis "arjen tuki" tuntuu tarpeelliselta, näitä kannattaa harkita ja testata mahdollisuuksien mukaan. Esimerkiksi rannetuet eivät paljoa maksa, mutta laadukkaina tuotteina niistä on apua pitkäksi aikaa. Tukivyö toimii myös vaatteiden alla, koska se on ohut, kevyt, istuva ja joustaa hyvin. Back on Trackilta löytyy +physio -tukia myös nilkkoihin, kyynärpäille, polville sekä säärille.

Kaikki +physio -tuet ja hinnat löytää Back on Trackin nettisivuilta täältäArvonta: Haluatko +physio -tukivyön tai rannetuen omaan arkeesi?

Saan ilokseni arpoa Back on Trackin kanssa yhteistyössä kahdelle onnekkaalle blogini seuraajalle +physio-tuotteita! Yhtenä palkintona on Welltex-mineraalikankaasta valmistettu +physio-tukivyö ja toisena palkintona rannetuki voittajien valitsemassa koossa. 

Arvontaan voit osallistua:

1) Jätä kommentti blogiin ja kerro kumpi tuote tulisi tarpeeseen itsellesi tai jollekin läheisellesi esimerkiksi joululahjaksi. Muistathan kommentissasi ilmoittaa rannetuen tai vyön koon. Rannetuen koon voit tarkistaa täältä, tukivyön täältä 

2) Mikäli jätät kommenttiin sähköpostiosoitteesi, se nopeuttaa tavoittamistasi mahdollisen voiton osuessa kohdalle. Jos et halua sähköpostiosoitettasi näkyville, jätäthän selkeän nimimerkin tai halutessasi voit laittaa sähköpostia myös beauty.highlights.blog@gmail.com ja ilmoittaa sähköpostiosoitteesi sitä kautta. Laitathan otsikoksi "blogiarvonta". 

3) Osallistua voit myös Instagramin puolella, jolloin tuplaat mahdollisuutesi voittaa! Beauty Highlights löytyy myös Facebookista, jonne uudet tykkääjät ovat aina iloisesti tervetulleita.

Arvonta päättyy sunnuntaina 9.12.2018 klo 21.00.
40 kommenttia:

 1. Tämä menisi lahjaksi ihmiselle joka on jo pidempään kärsiny selkävaivoista
  Koko xl olisi varmasn hyvä.
  jonna.tiittanen@elisanet.fi

  VastaaPoista
 2. Kärsin selkäkivuista, niin tukivyö tulisi tarpeeseen. En ole aivan varma koosta, mutta L voisi olla oikea koko.
  minnapo1(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. rannetuki M lahjaksi kaimaen1 at luukku.com

  VastaaPoista
 4. Tukivyö
  lellu66@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Tämä arvonta on kyllä osallistumisen arvoinen. Molemmille tuille olisi kyllä itsellä käyttöä, ongelmaa on molempien suhteen eli selkä vaivaa ja ranteet oireilee.
  Rannetuen koko olisi S
  Selän tuen kokona L

  Taruvaisa@gmail.com

  VastaaPoista
 6. rannetuki

  pirjo.portimo@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Rannetuki M äidille

  jessicalonnberg@hotmail.com

  VastaaPoista
 8. Selkätuki olisi enemmän kuin tarpeeseen koossa L. Terv. merikukka@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Tukivyö olisi valintani ja se tulisi äidilleni koossa M tai L. Täytyisi varmaan tarkistaa vielä koko.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hyvin tuo vyö kyllä joustaa! Itse olin varma, että oma koko olisi M, vaikka S-kokoa minulle suositeltiin. S kuitenkin venyi, eikä tunnu yhtään epämukavalta - päinvaistoin: tukee entistä paremmin!

   Poista
 10. Tukivyö koossa M.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Selkätuki tulisi tarpeeseen väsyneelle ja kipeälle selälle.
  karhuoja@gmail.com

  VastaaPoista
 12. +physio -tukivyö (s-koko) tulisi tarpeeseen.

  Wow, teillähän on urheilullinen suku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, osa on ja osa ei! :) Sekä isän ja äidin puolelta sukua löytyy paljon myös musikaalisuutta, että ehkä itse olen sitten perinyt siitä jotain hippusia, kun urheilullisuus ei ole tarttunut samalla lailla kuin mummiin, äitiin ja siskoon :D

   Poista
 13. Rannetuki M-kokoisena tulisi minulle tarpeeseen
  Eeva-Liisa

  justhiski@windowslive.com

  VastaaPoista
 14. Tukivyö tulisi todella tarpeen itselleni! :)

  minuhno@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Tukivyön valitsisin ja miehelleni sen antaisin, koko ehkä M mutta pitäis tsekata vielä.
  nelliina (@)yahoo.com

  VastaaPoista
 16. Molemmat tulisivat tarpeeseen, mutta tukivyö olisi itselleni tällä hetkellä loistovalinta. Kosmarin työssä erkonomia ei nimittäin ole parasta antia selälle ja näistä kivuista johtuen moni joutuu lopettamaan unelmatyönsä. Koko S voisi olla sopivin
  sanniijuliaa@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, voin uskoa, ettei jatkuva kumarassa olo tee hyvää selälle! ...eikä myöskään jatkuva istuminen, jota itse tulee tehtyä :D Nytkin selkä niin jumissa, ettei mitään rajaa, ugh! Vyö muuten joustaa hyvin, että jos normaalisti käytät kokoa S, se varmasti on tuossa vyössäkin ihan sopiva :)

   Poista
 17. Tukivyö koko m. Itselleni menisi. Kärsinyt jo pitkään selkäkivuista
  susannaposti88@gmail.com

  VastaaPoista
 18. Tietokoneella tulee aina istuttua niin kasassa, että tuo tukivyö olisi vallan mainio (koko S).
  lifeanddisasters(a)gmail.com

  VastaaPoista
 19. Selkätuki tulisi tarpeeseen ja koossa xl.
  Tiina
  miumiu83 at gmail.com

  VastaaPoista
 20. Tukivyö olisi varmaankin kipeälle selälleni tarpeen. Selkäkipuni säteilee aina lonkkiin asti. Mukana arvonnassa. Koko olisi XL.

  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista
 21. Molemmille olisi tarvetta, mutta ehkä sitten ranteiden oireisiin ensisijaisesti.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 22. Tukivyö tulisi omaan tarpeeseen selkäsärkyjä helpottamaan (koko s). Snttu1@gmail.com

  VastaaPoista
 23. Tukivyö koko xl ja omalle miehelle antaisin lahjaksi!
  o.krimou@suomi24.fi

  VastaaPoista
 24. Tukivyö ehdottomasti! Koko M.

  naerppae@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Tukivyö. Antaisin joululahjaksi veljelleni, jolla on selkävaivoja ollut pidempään. Koko Large. lamerinquecit@gmail.com

  VastaaPoista
 26. Rannetuki M-koossa olisi huippulahja ihan itselleni! Harrastan mm. käsilläseisontaa ja akrobatiaa, ja joskus ranteita kolottaa. - Neea (en jätä nyt s-postiani näkymään, mutta seuraan blogia bloglovinissa, eli luen kaikki postaukset aina :) )

  VastaaPoista
 27. Rannetuki olisi minulle hyvä, koska minulla työ rasittaa ranteita yllättävän paljon. Koko S.

  yuenkynnet(ät)gmail.com

  VastaaPoista
 28. Onpa superkivaa, että blogissasi on näin laajasti kaikenlaisista aiheista tekstiä! Minulla on ollut selkävaivaa ja olen sitä salilla ja joogalla yrittänyt helpottaa. En ollut jotenkin tajunnutkaan, että on olemassa tukia myös selälle! Siispä mukana tukivyön arvonnassa, koko M. msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ihanaa saada tällaista palautetta :) Pyrin kirjoittamaan erilaisista kauneuteen, hyvinvointiin ja hyvään oloon liittyvistä aiheista monipuolisesti ja tuomaan esiin sellaisia palveluita/tuotteita, jotka liittyvät myös omaan elämääni, kuten nämä "vaivatkin" :) Tuo tukivyö on virallisesti "Waist Support", mutta tukee niin selkää kuin vatsalihaksiakin yllättävän napakasti, vaikka tuotekuvauksessa puhutaankin "kevyestä tuesta".

   Kivaa alkanutta viikkoa ja kiitos vielä tuosta piristävästä palautteesta! <3

   Poista
 29. Tukivyölle olisi tarvetta; istumatyö vaatii veronsa ja siihen sitä olen taas pian mammaloman jälkeen palailemassa. Koko M olisi varmaankin itselleni sopivin.

  shimmerblinger@gmail.com

  VastaaPoista
 30. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 31. Rannetuki koossa S olisi tarpeeseen, maantiepyöräilyssä ranteet ovat vahvistuneet, mutta välillä kolottaa :) Täytyypä tutustua niihin muihinkin tukiin. 66aurinkoinen@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Tukivyölle olisi käyttöä, sillä hevosen selästä putoamisen seurauksena vuosi sitten meni välilevy rikki alaselästä ja se vihoittelee kylmällä ilmalla. Koko varmaankin l tai xl. riiti81(At)gmail.com

  VastaaPoista
 33. Itselleni vyö tulisi tarpeeseen! XL

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 34. Arvonta on päättynyt! Voittajat on arvottu sekä Instagramin että blogin puolella :)

  Kiitos kaikille osallistuneille!

  VastaaPoista

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!